Juho sai kaverin mutsin sekaisin

admin Suuri Ikäero
04.08.2013
25638 näyttökertaa
0 kommenttia
4.57
Grillistä alkoi kuulua sihinää, kun viimeiset Kabanossit ilmoittivat paistumisestaan. Hyvä tuoksu leijaili mökin terassilla.

"Ottakaa te, mun vyötärö ei salli enää yhtään enempää", sanoin ottaessani makkaroita grillistä.

"Älähän nyt, timmissä kunnossa sä oot", Juho sanoi ja vinkkasi silmää. Poikani, Ville, istui kaverinsa vieressä, mutta kuuli vain kohteliaat sanat eikä nähnyt pientä flirttiä. Hymyilin Juholle, mutta mieleni teki puristaa häntä poskista ja antaa kunnon pusu. Juho on kohtelias nuorimies, aina niin tahdikas ja huomaavainen, että on vaikea uskoa häntä 17-vuotiaaksi. Sympatiaa Juhoa kohtaan lisää se, että hänen kotiolonsa eivät ole kovin häävit. Hänen alkoholisti-isänsä on muuttanut jo aikapäiviä sitten pois kotoa, ja Juhon äiti kamppailee taloudellisissa vaikeuksissa. Olen useasti miettinyt, kuinka helposti tuollaisissa oloissa nuori voi hairahtua väärille poluille. Mutta ei Juho. Koulumenestys ei ole ollut kaksista, mutta olosuhteisiin nähden hän on pärjännyt hyvin.

Ville ja Juho ovat olleet kaveruksia koko yläasteen ajan, niin kauan kuin ovat samalla luokalla olleet. Nyt olivat koulun osalta poikien tiet eronneet, mutta parhaita kavereita he olivat edelleen. Villen ensimmäinen lukiovuosi oli ohi, ja Juho oli lähtenyt opiskelemaan sähköalaa. Tämä kesäkuun alun viikonloppu oli vapaa kesätöissä ahertaville pojille, ja olin päättänyt kutsua heidät mökille mukaani. Minulla oli ollut ajatuksena, että Ville auttaisi hieman mökin huoltotöissä tulevia lomia ajatellen. Oma kesäloma rakkaan aviomieheni kanssa alkaisi heinäkuussa.

Mieheni joutuu myyntitöidensä vuoksi matkustelemaan paljon, ja nytkin hän oli jossain Keski-Euroopassa. Mökin laitto oli jäänyt kuin vahingossa minun huolekseni. Mökkimme on melko uusi ja hyväkuntoinen, joten työt olivat lähinnä siivoamista ja pientä hienosäätöä.

Tarvittavat työt olimmekin saaneet tehtyä kolmeen pekkaan jo aamupäivällä, ja aurinkoinen lauantapäivä oli kulunut laiskottelun merkeissä. Olin pyytänyt poikaani kysymään Juhoa mukaan. En raatamaan, vaan lähinnä seuraksi Villelle. Houkuttimeksi olin hankkinut pojille hieman olutta, vaikka alaikäisiä olivatkin. Tiesinhän minä, että pojat olivat jo ryypiskelleet, eikä siitä oltu niuhotettu yhtään. Minusta tuntuu mukavalta, että pojat pitivät minua "reiluna mutsina" eikä minään nipottajana. Olin varannut molemmille six-packit, koska ihan hirveään humalaan en halunnut heitä juottaa.

Lämmin keli ja ulkoilma vielä vähensivät alkoholin vaikutusta, ja iltakuudelta suurin osa oli jo juotu sen kummemmin humaltumatta.

Juhon kohteliaat kommentit ulkonäöstäni hivelivät, se on myönnettävä. Vaikka olin onnistunut pitämään kroppani hyvässä kunnossa, ja sain usein kuulla miehiltä kohteliaisuuksia ulkonäöstäni, niin kuka tahansa 36-vuotias nainen pitäisi kuitenkin erityisen paljon komean nuorukaisen jakamasta huomiosta.

Juho oli viriilin näköinen kaveri, noin 180-senttinen ja urheilullinen. Kohteliaisuuksien lisäksi hänellä tuntui olevan sellaista pilkettä silmäkulmassa, että oloni tuntui oikein mukavalta. Jäätyään ensimmäisen kerran kiinni takapuoleni katselemisesta huomasin tarjoavani hänelle usein silmänruokaa ikään kuin vahingossa. Kun verkkarit olivat vaihtuneet aamupäivän jälkeen shortseihin, olin valinnut kahdesta vaihtoehdosta ne vähän tiukemmat.

Nauttiessani silmät kiinni iltapäivän auringosta ajatukseni karkasivat Juhon paljaaseen ylävartaloon ja lihaksikkaisiin käsivarsiin. Tunsin, kuinka pöksyni shortsien alla kostuivat ajatellessani häntä. Hymyilin vilkaistuani Juhoa tajutessani, että hän puolestaan katseli minua maatessani aurinkotuolilla. Niin seksikkääksi en ollut tuntenut oloani pitkiin aikoihin.

Olin pistänyt poikani aamupäivällä vähän kovemmalle kuin Juhon, ja Villeä kävi väsyttämään. Hän oli kantanut mattoja ja siivonnut, niin että oli väsähtänyt, ja hän meni nukkumaan ennen kuin sauna lämpeni. Jäimme terassille Juhon kanssa, ja puhuimme löylyihin menosta.

"Haluatko mennä ensin?", kysyin Juholta.

"Ihan miten vaan", Juho vastasi ja jatkoi: "Kai mä löydän sieltä kaiken tarvittavan."

"No, mä tuun näyttämään", sanoin noustessani, ja lähdin astelemaan edellä polkua saunalle. Ajatus, että Juho katselisi peppuani, tuntui kiihottavalta. Keinutinkin sitä tarkoituksella vähän tavallista enemmän.

"Tänne mä laitoin pyyhkeitä", sanoin pukuhuoneessa ja venytin itseäni kaapin ylähyllylle. Samalla tunsin kädet vyötärölläni, ja suljin silmäni. Juho painautui vartalooni kiinni eikä sanonut sanaakaan. Hän liu'utti toisen kätensä vyötäröltä rinnoille, ja toinen käsi oli lantiolla. Kuulin Juhon hengityksen, joka muuttui koko ajan raskaammaksi. Itse yritin pidätellä hengitystä. Samaan aikaan aistin ihanaa kuumotusta kropassani, ja tunsin pienten alushousujeni kosteuden.

Juho painautui lähemmäs, ja aloin hangata peppuani hänen housujaan vasten. Miehisen elimen hiljalleen koveneva olemus persettäni vasten sai ihoni kananlihalle. Rintojani hyväilevä käsi liikkui hitaasti ja hellästi, eikä ollut epäilystäkään, etteikö Juho huomaisi t-paidan ja rintsikoiden alla nännini olevan kovana kuin pienet pyyhekumit.

Juho käänsi minut ympäri, emmekä vieläkään sanoneet toisillemme mitään. Siihen ei tuntunut olevan mitään tarvetta. Juho piti minua tiukasti otteessaan, ja silitin hänen niskaansa. Tunsin edelleen vartalooni painautuneen kalun, ja katsahdin alaspäin. Näin hänen housujensa etumuksen pullottavan houkuttelevasti. Mieleni teki puristaa Juhoa jalkovälistä, mutta sillä hetkellä sain jostain järkeni takaisin.

"Ei tää oo oikein", sanoin, ja vedin itseäni hieman kauemmas Juhosta. "Mä oon naimisissa, ja mä rakastan mun miestä", aloin sopertaa. "En mä halua pettää Artoa... varsinkaan täällä... ja oman pojan kaverin kanssa. Sä oot, jumalauta, 17-vuotias ja mä... mä oon..."

"Sä oot tosi seksikäs nainen", Juho keskeytti. "Ja sä saat mut ajattelee kaikkia tuhmia juttuja."

"Niin säkin saat mut", myönsin ja istahdin laverisohvalle. Peitin kasvoni kämmeniini.

Mitä ihmettä mä oon tekemässä, ajattelin. Istun pöksyt märkänä saunan kammarissa teinipojan kanssa, joka seisoo edessäni ylävartalo paljaana, mulkku pystyssä.

Yhtäkkiä tilanne rupesi huvittamaan minua, ja aloin tihrustaa Juhoa sormien lomista.

"Aikamoinen vonkale sulla taitaa olla siellä housuissas", sanoin hymyillen.

"Haluutko nähä?, Juho kysyi.

"No näytä", vastasin.

Juho laski yhdellä vedolla löysähköt housunsa alas kalsareineen.

"Vau... Komea on", sanoin ihaillessani kullin kokoa ja näköä. "Sä oot ajellutkin vähän..."

Juhon muna seisoi täydessä mitassaan, ja näin kuinka pallit ja koko kullin varsi olivat sileät. Ainoastaan päällä oli jonkin verran karvoitusta, joka jatkui harvempana napaan asti. Rintakarvoja Juholla ei ollut, ja hänen poikamainen olemuksensa miellytti silmääni.

"Mun mies ei oo ikinä ajellu kullin karvojaan... Harmi... Toi näyttää nimittäin hyvältä."

Tunsin inhottavan ihanan kuumotuksen jatkuvan jalkovälissäni, ja otin keimailevan asennon sohvalla.

"Voisitsä näyttää, miten sä runkkaat tota namupatukkaa", heitin kysyvä ilme kasvoillani. Juho istahti vanhan arkun päälle niin, että toinen jalka oli arkun päällä ja toinen lattialla. Asento oli aika rietas, kun hän alkoi vetää käteensä. Jalat olivat levällään minuun nähden, ja sain katsella Juhon miehekkään kokoisen, mutta lähes karvattoman kullin käsittelyä muutaman metrin etäisyydeltä.

"Ota säkin pöksyt pois ja rupee hommiin", Juho sanoi leveä hymy kasvoillaan.

Nousin sohvalta, riisuin shortsit ja kosteat pikkuhousut hitaasti, ja Juho tuntui pitävän esityksestä.

"Annatko pöksyt mulle?", Juho pyysi, ja heitin ne hänelle. Istuin takaisin sohvalle, ja levitin jalkani Juholle. Oli kiva katsoa pojan palavaa katsetta, kun ryhdyin hyväilemään klitoristani. Kiimassa olin minäkin, kun sain katsella Juhon runkkausta. Hän oli painanut kosteat pöksyni kasvoilleen, ja hänen ranteensa liike kiihtyi pikkuhiljaa. Minullakin vauhti kasvoi sitä seuratessa. Liikutin keskisormea pillussani, ja toisen käden sormilla hyväilin klittaa. Se teki todella hyvää, mutta silti halusin enemmän.

"Mä en voi sille mitään... mut mä haluun, et sä panet mua", hihkaisin Juholle.

Nousimme seisomaan, ja asetuin nojaamaan eteenpäin takan muuria vasten. Pyllistin hieman, ja Juho siveli terskallaan pilluani takaapäin.

"Hih... härnääjä...", hihitin, ja samassa aloin tuntea, kuinka siitin työntyi hitaasti mutta varmasti sisääni. Suljin silmäni nautinnosta. Kulli liikkui sisälläni vaivatta, olihan alapääni kuin Mombasa, kuuma ja kostea. Takaapäin naiminen oli aina ollut mieliasentoni, ja ihanaa se teki nytkin. Juhon kädet puristelivat takapuoltani, ja paksu muna sai koko alapääni kihelmöimään.

"Sä tunnut niin hyvältä", kuulin Juhon sanovan takanani. Hänen äänessään oli värinää, ja se kuulosti hunajaiselta. Poika nautti panemisesta vähintään yhtä paljon kuin minä.

Nousin hieman pystympään asentoon, ja Juho antoi kullin tulla ulos.

"Mä haluun katella sua, kun sä nait mua", sanoin ja kävin selälleni laverisohvalle levittäen pitkät hiukseni sivuilleni. Katselin luokseni tulevaa nuorukaista. En ollut sitten teinivuosien maannut yhtä hyväkroppaisen kundin kanssa, ja hänen kullinsa jatkoi yhä seisomistaan terhakkaana.

"Ja mä haluun nähä sun tissit", Juho sanoi asetellessaan itseään jalkojeni väliin.

Riuhtaisin paitani pois, ja Juho kumartui avaamaan rintaliivieni hakaa. Juhon kädet olivat allani, ja pääsin haistelemaan hänen ihoaan läheltä. Autoin rintsikoiden avaamisessa nousemalla vähän ylös, ja samalla aloin suudella Juhon kaulaa. Hän hyrisi tyytyväisenä, ja selvästi viivytteli rintsikoiden kanssa. Viimein riisuimme ne yhdessä, ja Juho painoi päänsä rinnoilleni. Juho leikki kielellään nänneilläni, ja otti ne vuorotellen varovasti huultensa väliin. Se tuntui niin mukavalta, että minun oli pakko kuiskata hänen korvaansa kaino pyyntö.

"Nuolisit sä mua vähän muualtakin?"

"Totta kai", Juho sanoi, ja laskeutui alemmas. Tuntui kuin taivas olisi auennut, ja enkelit ryhtyneet laulamaan kuorossa hallelujaa, kun Juhon kieli osui pilluuni. Nostin jalkani Juhon pään yli, ja edelleen reidet yhdessä ylöspäin. Juho auttoi taivuttamalla minua hieman, ja jatkoi nuolemistani pitäen polvitaipeista kiinni. Notkeudestani oli paljon hyötyä, ja häpy oli hyvin tarjolla.

"...oaah...", ääneni alkoi puolestaan väristä, kun pehmeä kieli osui herkimpään paikkaan. Välillä Juho pyöritti kieltä klitoriksella, ja välillä lipaisi pidempään aina pyllynreiästä ylös asti.

"Voinks mä laittaa sisään?", Juho kysyi hetken päästä pää söpösti polvieni välistä pilkottaen.

"Laita, kultaseni, laita", vastasin naurahtaen.

Sain tuntea toisen kerran sen järisyttävän tunteen, kun Juhon kalu upposi koko varreltaan sisääni. Koskettelin hänen vartaloansa, kun hän työnteli minua tasaisen rauhallisella rytmillä. Hänen kullinsa tuntui paremmalta joka työnnöllä. Aloin tuntea lähestyvän orgasmin, ja vaikka pidin näkemästäni, silmäni painuivat väkisin kiinni. Tunsin koko vartalossani ihanat väristykset, ja huipentuma tuli kuin sähköisku olisi iskenyt lantiooni. Lävitseni tuntui lyövän miljoona volttia. Sain vaivoin pidettyä persettä paikallani, ja suustani pääsi pieni vinkaisu, vaikka kuinka yritin tukahduttaa ääneni.

Juho jatkoi panemistani kiihtyvällä tahdilla, ja kun avasin silmäni, näin hänen kasvoistaan, että laukeaminen on lähellä. Pulssini ei ehtinyt tasaantua orgasmista, kun hän äkisti lopetti liikkeensä ja jäykisti vartalonsa. Juhon silmät sekä huulet olivat tiukasti kiinni, ja kasvot punoittivat. Hänen kullinsa oli kokonaan sisälläni, ja tunsin kuinka se sykähteli muutaman kerran. Juho vei kätensä jalkoväliinsä, veti spermaisen kullinsa pois sisältäni ja rojahti puolittain päälleni. Silitin Juhon Juhon hiuksia ja poskia, enkä voinut olla huomaamatta hänen hurjaksi kiihtynyttä pulssiaan.

"Sori... Mä laskin sun sisään...", Juha alkoi anteeksipyytelevän oloisena sopertaa.

"Ei se mitään. Mul on pillerit", sanoin hiljaa, ja suutelin poikaa. "Ja kiitos, Juho, se oli mahtavaa."

"Sä oot mahtava", Juho huokaisi. "Mut... mennäänkö jo saunaan?"

"Johan täs tuli hiki pintaan", letkautin. "Mä käyn ensin järvessä pulahtamassa. Lisää vaan puita, tuun kohta perässä."

Palasin saunaan hetken päästä, ja menin suoraan lauteille Juhon viereen. Juttelimme saunoessamme kaikenlaista, ja lupasimme visusti pitää lemmentuokiomme omana tietonamme.

Puolen tunnin saunomisen päätteeksi ryhdyin pesemään itseäni padan vedellä. Sain juuri huuhdottua shampoot hiuksistani, kun katsahdin ylälauteelle. Juho runkkasi kulliaan minua katsellen ja virne suupielessään.

"Juhoo...", sanoin moitiskelevasti nuorukaiselle. Nousin lauteille ja tartuin kullista kiinni. Miten teinipoika voikin saada rouvan näin sekaisin, ajattelin mielessäni ja imaisin kalun suuhuni.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.