Käristikö käristyskupoli aivoni

auli_saukko Suuri Ikäero
22.12.2019
6675 näyttökertaa
0 kommenttia
3.92
Olin lukion jälkeen ollut jo useamman kesän kesätöissä yhdessä maaseudulla sijaitsevassa kesäkahvilassa. Se on vanha huoltoasema, mikä nykyisin on vain automaattiasema, mutta kesäisin siinä pidetään pientä kahvilaa. Vaikka ei siellä kyllä paljoa asiakkaita käynyt. Paitsi yksi Eki, joka kävi siellä todella paljon. Taisi käydä katselemassa meitä myyjiä, Sinä kesänähän oli taas hirveät helteet. Ja sinä päivänä oli lämpö käynyt jo lähellä 30:ä astetetta eikä siinä kahvilassa ei ollut kunnon ilmastointia. Joten tiesin, että siellä olisi todella tukalan kuuma. Olin pukenut ylleni t-paidan ja tiukat treenitrikoot, koska nuo trikoot hengittivät läpi ja olivat kuumalla miellyttävät yllä. Olin kuitenkin jättänyt pikkuhousut pois, ettei niistä näkyisi saumat läpi eivätkä ne hiostaisi jalassa. Mutta huomasin kyllä aika nopeasti, että pikkuhousujen pois jättäminen oli virhe. Jotenki ne trikoot hieroivat alapäätäni ja se sai minut todella halukkaaksi. Olin vielä käynyt riisumassa rintaliivini pois, koska ne hiostivat minua. Ja kun vielä kun ajattelin, että jos asiakkaat tietäisivät ettei minulla ole alusvaatteita, saivat minulle melko riettaan olon.


Noh, onneksi kello alkoi lähestymään yhdeksää ja sulkemisaikaa. Eki oli siellä vielä ainoana asaikkaana. Sanoin hänelle, että minun pitää sulkea kahvila ja alkaa siivoamaan. Tällä kertaan Eki pyysi, että saisi jäädä vähäksi aikaa kun ulkona oli vielä niin kuuma. Minä lupasin koska tiesin Ekin entuudestaan. Avomieheni oli kertonut hänestä. Hän on ihan harmiton mies, jotain 60 - 65 vuoden ikäinen, mutta näytti kyllä paljon nuoremmalta. Eki on, miten sen nyt sanoisi, erillainen kuin muut. Hän on vähän sellainen raukan oloinen mies. Hän ei ole koskaan ollut naimisissa tai naisen kanssa ja asunut aina vanhempiensa luona. Ja hän on hirveä siivous friikki, kaikki pitää olla tiptop ja mitään likaa taikka epäjärjestystä hän ei siedä. Ja hän sanoo asiat melko suoraan eikä osaa käyttää nättejä ja nykyään hyväksyttäviä ilmauksia. Siksi tässä tarinassa on todella rivoa kieltä.


Siinä siivotessani Eki kyseli minusta ja jutteli siivouksesta. Hän kyseli ikääni ja vastasin, että naisilta ei saa ikää kysyä mutta olen 24-vuotias. Hän kertoi kaikkea siivous välineistä ja aineista. Minua se ei olisi vähempää voinut kiinnostaa. Vaikka hänen jutut olivat tylsiä niin olikohan se, että alapääni oli ollut kosteana monta tuntia vai se helle käristänyt aivoni, koska ajattelin häntä mahdollisena panona. Kiusallani liikuin välillä siten, että rintani heilahtivat kunnolla paidan alla ja aina kun jouduin kumartumaan niin pyrin siihen, että takapuoleni on Ekiin päin. Hän oli huomannut sen ja seurasi, melko peittelemättä, katsellaan minua samalla kun jutteli joutavia. Ekin vieressä olevaa pöytää pyyhkiessäni kastelin ensin reilusti edessäni olevan laidan ja kun kumarrun pyyhkimään kauempaa niin tahallani painoin rintani märkään pöydän pintaan. Paitani kastui juuri sopivasti ja pienestä halustani kovana nöpöttävät nännini näkyivät todella hyvin sen läpi. Eki huomasi sen ja hän tuijotti, silmät lautasen kokoisina, rintojani. Yhtäkkiä Eki kysyi, että:
Sinä taidat paljon käydä salissa kun näytät olevan hyvässä kunnossa.
Joo tuleehan siellä useasti käytyä. Vastasin, hiukan hämilläni.
Näkee, että olet käynyt siellä koska olet todella hyvännäköinen ja sinulla on todella kiinteä vartalo. Eki jatkoi ja alkoi innoissaan kehumaan ulkonäköäni.
Sinulla on tosi kiinteät ja pystyt tissit, juuri sopivan kokoiset, sellaiset appelsiin kokoiset.
Eki sanoa töksäytti. Ja sitten vielä lisäsi:
Ja sinulla on kyllä helvetin hyvännäköinen perse, kiinteän ja pyöreä, oikea herkkupala.
Menin varmasti punaiseksi kuin paloauto, poskiani kuumoitti aivan hirveästi.
Hämilläni vastassin vahingossa hänelle, että:
kiitoksia, että pidät niistä, eikö ne olekkin hyvässä ryhdissä vaikka näin kuumalla ei pysty pitämään alusasuja.
Ei se haittaa vaikka paikkoja välillä tuulettaa. Voit aivan hyvin riirua kaikki pois jos sinulla on liian kuuma. Hän vastasi.
Nauroin ja vastasin, että: ei varmasti haittaa mutta ei nyt sentään.
Silloin Eki kysyi, että: oletko sinä oikea punapää vai värjännyt hiuksesi.
Olin vähän hämilläni kysymyksestä ja kusallani vastasin: olen minä oikea punapää, hiukseni ja tukkani ovat punaisia.
Ja varmistaakseni, että hän tajusi mitä tukalla tarkoitin niin lisäsin: molemmat päät ovat punaisia.
Eki alkoi nauramaan ja sanoi: tukkakin? minä olen netistä katsonut, että naisilla ei enää ole karvoja, se on kaikki ajeltu pois.
Vastasin, että: Jukka (avomieheni) pitää rivona ja riettaana kun minulla on punainen karvoitus, siksi en sitä aja pois.
Innoissaan Eki uteli vielä: onko se sellainen nätti mirri vai oikea majava?
Ei, kyllä minä sitä rajaan ja pidän siistinä. Vastasin hiukan punastellen hänelle.
Seurasin samalla hänen ilmettä ja tämä taisi kiihoittaa hän aika paljon. Se sai minut vähän naureskelemaan, olinhan onnistunut hänen kiusaamisessaan.


Olin saanut siivottua joten ajattelin, että nyt on pakko lähteä ennen kuin asiat menevät liian pitkälle. Kävelin laukkuni luokse ja kumarrun nostamaan sitä lattialta. Silloin kuulin nopeita askeleita takaa ja Eki tuli ihan viereeni. Hän otti pyllystäni tiukasti kiinni ja puristi sitä lujaa. Minua vähän säälitti Eki raukka ja annoin sen vähän koskea itseäni. Joten laskin rauhallisesti kolmeen ennen kuin vedin itseni irti ja sanoin, että:
hyi sinua ei noin saa naisille tehdä, tuo ei ollut yhtään hyvä juttu. Ja jatkoin, että nyt meidän kyllä pitää lähteä.
Samalla siihen automaateille tuli auto tankille. Sanoin Ekille, että:
odotetaan, että nuo saa tankattua ja lähdetään sitten etteivät he näe meitä yhdessä.
Eki tuli uudestaan taakseni ujuttaen kätensä t-paitani helmasta rinnoilleni ja toisen käden housuihini, vetäen minut tiukasti itseään vasten.
Hei, mitä sinä nyt aiot? Kysyin tiukasti häneltä.
Tsy tsy, ole liikkumatta, etteivät nuo huomaa meitä. Hän sanoi.
Samalla hän puristeli varovasti rintaani ja liikutti sormeaan jalkovälissäni. Hän piti nänniäni sormien välissä ja pyöritteli niillä sitä hellästi. Samalla hän löysi sormellaan klittani ja hieroi sitä todella voimakkaasti.
Sinähän olet valmiiksi jo ihan märkä. Hän sanoi.
Älä, lopeta, älä viitsi. Hohottaen, pyysin häntä.
Eki hyväili minua ja tunsin kuinka hänen kullinsa suureni ja koveni painaen minun pakaroitani. Pyysin häntä lopettamaan mutta samalla se teki aivan sairaan hyvää, saaden minut todella kiimaiseksi. Eki polvistui taakseni ja veti housuni nilkkoihini, alkaen puristelemaan ja suukottelemaan pyllyäni. Samalla hän laittoi toisen kätensä jalkoväliini ja hyväili sitä sormella.
Sanoin, että: älä Eki, ihmisethän näkevät meidät.
Olimme siinä ihan suoraan ikkunan edessä. Tankilta ei siihen kunnolla nähnyt mutta jos joku olisi tullut etuovelle niin olisimme olleet hänelle aivan kuin näyteikkunassa.
Eivät ne meitä näe, jos sinä et liiku. Hän vastasi.
Nojasin molemmilla käsillä voimakkaasti pöydänreunaan ja huohotin kokoajan voimakkaammin ja voimakkaammin. Lopulta he lähtivät tankilta pois. Silloin Eki nosti minut vatsalleni pöydän päälle siten, että vain jalkani roikkuivat ilmassa. Ja veti housunsa alas.
Sanoin hänelle, että: älä Eki, ethän pane minua, ethän.
Eki vastasi siihen, että: en tietenkään, mutta saanhan minä vähän nusasta sinua, saahan?
Ei tässä Eki, ei tässä, joku voi nähdä. Sanoin.
Hän sovitti kulliansa pilluni huulille ja lantiostani lujasti kiinni pitäen hän työnsi kullinsa voimalla sisääni alkaen jyystämään minua todella raivokkaasti. Minulta pääsi kova parkaisu hänen työntyessä sisääni. Tuntui, että Ekin iso kyrpä halkaisee minut. Se työntyi joka survaisulla aivan pohjaan asti. Puristin lujaa pöydän reunoista ja inisin kovaa himosta. Yritin samalla katsella ulos ettei vain kukaan kulkisi ohi ja näkisi meitä. Minua kiihoitti vielä lisää se, että tiellä meni pari autoa ohitse. Sain aivan pervoja kiksejä siitä. Hän jyysti minua aivan valtavalla raivolla, huutaen samalla rivouksia, että:
vittua, vittua, kyrpä saa vittua, kyrpä saa vittua...
Sitten hän lopetti ja käänsi minut selälleni pöydälle. Hän polvistui eteeni ja veti housuni kokonaan pois. Jalkojani levittäen hän työnsi päänsä jalkoväliini alkaen nuolemaan minua. Aluksi se vähän etoi minua kun ajatelin, että hän oli vasta nainut minua. Mutta, voi vittu, kun se teki hyvää. Kiimaisena valitin ja inisin ja hyväilin kädellä hänen päätänsä. Lopulta hän nousi seisomaan, minä nostin jalkani hänen olkapäillensä ja hän ohjasi kullinsa pilluni huulille. Hän otti minua vyötäröstä kiinni ja survaisi voimalla kyrpänsä sisääni jatkaen hirveän rynkytystä. Pöytä nitisi ja paukutti kovaa seinää vasten. Minä valitin ja ulisin kiihkoissani todella kovalla äänellä. Nyt jos joku olisi tullut pihalle emme olisi sitä enää huomanneet, niin kiihkossa ja täysillä mukana panemisessa olin. Olin kiimasta aivan sekaisin. Myös minä aloin huutelemaa rumia.
Pane minua, pane, pane lujempaa, vielä lujempaa, jyystä lujaa minua, jyystä kunnolla.
Eki huusi kovalla äänellä, että: vittu, vittu, vittua, vittua, minä saan vittua…
Huusin kiimaisena ja puristin pilluni saadessa kunnolla kyrpää, näin lujaa minua ei oltu koskaan aikaisemmin pantu. Silloin minulta tuli. Sain aivan villin orkun. Otin Ekiä rinnuksista kiinni ja nostin ylävartaloani ylös huutaen suoraa huutoa päin Ekin kasvoja. Hän jatkoi raivokasta jyystämistä ja hänestä valui hiukan elämän nestettä sisääni ja kuului kova litinä sen vatkaantuessa pillussani. Hän jyysti ja jyysti minua. Se alkoi vähän kyllästyttämään minua, tuntui ettei hän koskaan laukea. Lopulta Eki painoi munansa pilluni pohjaan ja huutaen ja karjuen hän laukesi syvälle sisääni. Hän piti kulliansa sisälläni samalla nylkyttäen ja ravistellen kaiken spermansa sinne. Lopulta hän vetäyti minusta irti ja istuitui takanansa olevalle tuolille. Pillustani valui nesteitä ulos ja kuului, että läts, läts, kun ne putosivat lattialle.
Voi vittu, tämä teki aivan saatanan hyvää, en ole saanut vittua kuin kymmnekunta vuotta sitten. Ja nyt näin helvetin tiukkaa ja ihanaa vittua. Eki sanoi, katsellessaan työnsä jälkiä.
Nousin ylös ja sanoin:
Muista sitten, että tästä ei puhuta eikä hiiskuta kenellekkään, tämä on vain meidän välinen salaisuus.
Tiedän, tiedän. Eki vastasi, ja jatkoi: mutta panemmehan me vielä uudestaan, joohan?
Noh, en tiedä, ehkä joskus. Vastasin, kiusoitellen.
Käskin Ekin mennä menojansa, ettei vain kukaan näkisi meidän olevan yhdessä. Ja siivosin jäljet pois lähtien sitten itsekkin kotia kohti. Pilluni on sen verran arkana jyystöstä, että en voinut ajaa pyörällä vaan jouduin taluttamaan sitä koko matkan.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.