Käristikö käristyskupoli aivoni 2.

auli_saukko Suuri Ikäero
06.03.2020
7270 näyttökertaa
0 kommenttia
4.25
Tämä on jatkoa tarinalle: Käristikö käristyskupoli aivoni.
Siinä tarinassa on lisää taustatietoja tähän tarinaan.
Varoitan silti teitä, että tässä on todella rivoa kieltä. Mutta Eki on vähän erillainen mies ja hän ei aina osaa puhua nätisti vaan voi sanoa asiat välillä todella rumasti. Hän on jotain 60 – 65 vuoden välillä, eikä ole koskaan ollut naimisissa. Asunut aina kotona vanhempiensa kanssa.

Päivällä töihin lähtiessäni puin ylleni kesämekon minkä helma on polvien yläpuolelle. Ja jätin sovinnolla rintaliivit pois. Laitoin kuitenkin pikkuhousut jalkaan, eilisestä oppineena, vaikka oli vielä kuumenpaa kuin eilen. Työpäivä meni muuten ihan normaalisti mutta minulla oli todella hermostunut olo. Tuntui, että kaikki, ne vähät, asiakkaat jotka siellä kävivät tiesivät mitä eilen tapahtui. Yritin silti olla mahdollisimman normaalisti. Vaikkakin minua eilinen vielä vähän himoitti.

Viimeiset asiakkaat lähtivät vähän kahdeksan jälkeen. Ja aloin jo vähän valmistella kahvilan sulkemista, kun Eki yhtäkkiä tuli sinne. Minulla oli koko päivän ollut eilinen mielessä ja nyt kun Eki tuli sinne, niin se sai minut kiihoittumaan uudestaan. Hän osti pullon vichy-vettä ja meni istumaan myyntitiskin lähellä olevalle pöydälle, seuraten katsellaan kokoajan minua. Pyyhin pöytiä ja keikistelin taas hänelle samalla tavalla kuin eilen. Kumarruin tahallani syvään hänen edessään, että hän näkisi syvälle kaula-aukkooni. Kauempaa taas kumarruin ja näytin pylläni hänelle. Menin pyyhkimään viereisen pöydän lamppua. Nostin tahallani jalan tuolille samalla levittäen jalkojani. Mekon helma nousi todella ylös, näyttäen koko reiteni ihan jalkoväliin asti. Vilkaisin Eki ja en voinut olla huomaamatta valtavaa pullotusta hänen housuissaan. Tahallani pudotin rätin lattialle ja kyykistyessäni nostamaan sitä samalla levitin jalkojani siten, että hän näkisi jalkoväliini ja sen peittävät punaiset pitsi pikkarini. Silloin katseemme kohtasivat ja tulin onneksi vähä järkiini ja ennenkuin asiat menivät taas liian pitkälle. Sanoin hänelle, että minun täytyy sulkea kahvila ja hänen täytyy, ihan oikeasti, lähteä sieltä.

Pyöräillessäni kotiin minulla oli aika kuuma ja hikinen olo. Muistin, että siinä matkalla oli, noin puolenkilometrin päässä tieltä, pieni joki tai pikemminkin puro. Ei se mikään leveä ollut korkeintaan kymmenen metriä leveä, mutta siinä oli todella hyvä hiekka pohja. Sitä paikkaa ei moni tiennyt. Sinne kulki polku ojan vierustaa, sellaisten pajuttuneiden peltojen läpi. Päästyäni rannalle jätin pyöräni siinä olevan sortuneen ladon taakse piiloon. Katselin ympärilleni ettei siellä varmasti ole ketään muita. Kun tunsin olevani varma, että olin yksin niin riisuin mekkoni ja pikkarini pulahtaen alastomana jokeen. Uin siinä vähän aikaa kunnes yhtäkkiä Eki astui esiin siitä ladosta. En ollut katsonut sinne sisälle ja huomannut Ekiä. Ja nyt hän oli nähnyt, ihan vierestä, minun riisuuntuvan ja menevän uimaan. Hän istui siihen ladon hirsien päälle ja katseli minua sanoen:

Kylläpä sinun punainen mirri on tosiaan todella riettaan ja rivon näköinen. Ja sinulla on todella kiinteät ja nätit tissit ja perse. Harva nainen on noin nätti alastomana.

Kyykistelin siinä joessa, että vain pääni oli pinnalla. Siinä ei ollut mitenkää syvää. Vesi ylettyi normaalisti vatsani korkeudelle. Pyysin häntä pari kertaa lähetemään pois, että voisin nousta ylös joesta. Mutta ei Eki mihinkään lähtenyt. Lopulta en enää jaksanut olla kyykyssä vaan nousin seisomaan silläkin uhalla, että hän näki rintani. Vaikka olihan hän jo ne nähnyt. Känsin tiukasti häntä häipymään siitä, mutta eihän hän minua totellut. Sitten muutin taktiikkaa ja ajattelin, että jos kutsun Ekin kanssani uimaan niin pääsen nopeasti livahtamaan pakoon. Hän arasteli kun ei ollut uimahousuja mukana. Sanoin, että:

näithän sinä ettei minullakaan ole mitään päällä. Ei täällä uimahousuja tarvita, riisu sinäkin kaikki pois ja tule tänne.

Pyysin häntä pari kertaa tulemaan uimaan ja varovasti hän alkoi riisumaan itseänsä. Silloin tajusin, että se oli virhe liike. Hänen muna oli täydessä seisokissa. Se oli aivan valtava, sojottaen kivi kovana pienessä kulmassa ylöspäin. Sen paksun varren päässä kiilui punaisena valtava terska. En saanut katsettani irti siitä mahtavan isosta munasta. En saanut sanaakaan sanottua, vaan tuijotin sitä munaa, kun Eki tuli minua kohti. Hän laskeutui veteen ja yhdellä uinti liikkeellä oli aivan edessäni. Peräännyin muutaman askeleen mutta hän tuli aivan eteeni ottaen minua kädestä kiinni ja vetäen itseään vasten. Toisella kädeään hän puristi pyllyäni, painaen samalla vartalomme vastakkain. Hänen munansa painoi kivi kovana vatsaani vasten.

Mitä sinä haluat, ei Eki. Kielsin häntä.

Mutta hän painoi suunsa sulleni ja suutelinne pitkään ja kiihkeästi toisiamme. Vetäydyin irti hänen otteesta ja kielsin häntä, että:

ei, ei saa, en voi.

Ja otin taas muutaman askeleen taaksepäin. Hän seurasi minua ja otti rintani käsiinsä suudellen ja imien vuorotellen nännejäni. Huohotin raskaasti ja pyysin häntä lopettamaan. Peräännyin taas muutaman askeleen ja kompastuin, kaatuen selälleni rantaveteen. Eki laskeutui jalkojeni väliin ja alkoi nuolemaan pilluani. Raskaasti huohottaen kielsin häntä mutta samalla levitin jalkojani nostaen ne koukkuun. Sivelin kädellä hänen hiuksiansa ja voihkin, että:

Älä Eki, ei saa, lopeta, älä, ei saa, minä en voi.

Eki imi ja nuoli pilluani. Hänen kielensä löysi klittani ja se sai minut voihkimaan melko kovalla äänellä. Lopulta Eki konttasi päälleni.

Ei, ei, mene pois, ei saa, en voi. Eki kiltti, älä nai minua, ethän nai minua. Minä kielsin häntä, vaikka oikeasti halusin hänen valtavaa munaa.

Hän painoi varovasti valtavan kullinsa sisääni, työntäen sen aivan pohjaan asti. Voihkaisin kovaa sen täyttäessä pilluni. Hän pani minua rauhallisilla työnnöillä, painaen sen joka kerta aivan pohjaan asti, mikä kyllä oli helppoa niin isolla munalla. Minä voihkin ja samalla pyysin häntä lopettamaan, vaikka en enää halunnut hänen lopettavan. Hänen jalkansa eivät saaneet oikein kunnon pitoa siinä pehmeässä hiekassa. Hän nousi ja nosti minutkin ylös ohjaten samalla rannalle.

Hän laskeutui maahan, vetäen minut mukanansa. Enää en yhtään epäröinyt mitä tein. Kaikki estoni olivat poissa ja halusin vain panna ja Eki oli siinä sopivasti pantavana. Laskeuduin polvilleni hänen viereen ja otin hellästi hänen kullinsa huulieni väliin imien vähän terskan päätä. Ekin kulli sykki ja tärisi sormieni välissä. Painon sen kunnolla suuhuni. Puristin huulet yhteen ja liikutin päätäni edestakaisin. Välillä painoin sen niin syvälle suuhun, että minua vähän yököttikin kun se oli kurkussa asti. Eki yritti hiplata pilluani mutta suihinottoni taisi tehdä niin hyvää, ettei pilluni hyväilystä mitään tullut. Sormen hän sentään sai sisääni ja työnteli sitä siellä edestakaisin. Minä imin ja nain suullani hänen munaa, välillä suukottelin terskan päätä. Pidin siitä kädellä kiinni heti suuni etupuolelta, samalla kun nain häntä suullani niin minä runkkasin häntä. Kulli sykki jo melko voimakkaasti sormieni välissä ja sieltä erittyi nestettä suuhuni. Nousin hänen päällensä ja aloin hellästi ratsastamaan häntä. Se valtava muna täytti jokaisen solun sisälläni. Silmät kiinni huohotin ja panin häntä todella kovaa. Hän puristeli ja vatkasi molemmilla käsillä rintojani.

Vähän aikaa ratsastettuani häntä, Eki käänsi minut selälleni, jokin iso mätäs sattui juuri selkäni alle. Vedin itseäni ylemmäksi siten, että se mätäs tuli takapuoleni alle. Eki noustessa päälleni kiedoin taas jalkani hänen ympärille hänen alkaessa panemaan minua todella rajusti. Hän jyysti minua kuin heikkopäinen, niin lujaa ja kovalla tahdilla kuin vain voi. Hän veti kalunsa aina melkein kokonaan ulos ja työnsi sen sitten todella rajulla voimalla sisääni. Kivekset hakkasivat jyystön tahdissa pyllyäni.

Pane minua, pane, jyystä lujaa, vielä lujempaa, lujempaa, lujempaa... Minä voihkin kovalla äänellä.

Ja Eki hoki kokoajan korvaani, että:

minä nussin sinua, minä nussin sinua, minä nussin sinua.

Se raju jyystö sai minut voihkimaan todella kovaa. Minä suorastaan huusin kiimasta, en ole koskaan ollut niin äänekäs avomieheni pannessa minua. Mutta minua ei oltu koskaan aikaisemmin pantu niin rajusti. Lopulta sain aivan mielettömän orgasmin. Huusin suoraa huutoa ja upotin kynteni Ekin selkää raapien häntä ja painoin hänet lujaa itseäni vasten. Munasta oli valunut jo nestettä sisääni ja kuului kova litinä ja lätinä Ekin jyystäessä todella rajusti. Olin jo saanut orgasmin enkä enää oikein jaksanut naida Ekiä. Hän jyysti minua vielä pitkään. Lopulta hän painoi munansa voimalla pilluni pohjaan ja karjuen laukesi sinne. Hän piti munaansa sisälläni, laskien ravistellen kaiken spermansa sisääni. Kun hän oli saanut kaiken laskettua sinääni, työnsin hänet pois päältäni. Nyt minua nolotto aivan vitusti se pano ja muistutin Ekiä, että:

muista sitten, että tästä ei hiiskuta eikä kerrota kenellekkään, eihän Eki, eihän!

Samalla kun kahlasin joen toiselle puolen, missä oli pyöräni ja vaatteni, yritin pestä Ekin spermoja sisältäni. Pilluni oli niin arka, etten voinut ajaa pyörällä kotiin vaan jouduin taluttamaan sitä lopun matkan.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.