Kiellettyä himoa

admin Suuri Ikäero
08.04.2019
24937 näyttökertaa
0 kommenttia
4.30
Mitä ihmettä päässäni oikein liikkuu, ajattelin, kun hopeanvärinen Volvoni kiisi pitkin metsäistä maisemaa. Arttu istui vieressäni ja vaihteli kappaleita autostereoiden kaukosäätimestä. Vilkaisin häntä ja hän jatkoi hymyillen juttuaan kaveriporukkansa ryyppyillasta. Itselläni sellaiset ajat olivat ikuisesti ohi, koska kaikki nuoruudenaikaiset kaverini olivat jo perustaneet perheen ja elivät nyt onnellista elämää farmariautoineen ja asuntolainoineen. Itsekin olin ollut naimisissa jo vuosikausia, mutta lapsia ei meidän liittoomme ollut siunaantunut, eikä liitto muutenkaan ollut sieltä onnellisimmasta päästä. Yhdessä pysyttiin lähinnä vanhasta tottumuksesta. Toista oli 16-vuotiaan Artun elämä. Hän uhkui nuoruuden intoa ja eli juuri sellaista huoletonta ja velvollisuuksista vapaata elämää, mihin itsekin olisin vielä halunnut palata.

Olimme tunteneet jo parin vuoden ajan. Meidät oli alun perin yhdistänyt yhteinen harrastus ja sen myötä olimme tutustuneet ja meistä oli tullut ystävät. Päällisin puolin olisi voinut olettaa, ettei 16-kesäisellä nuorukaisella ja kolmeakymppiä lähestyvällä uranaisella olisi juuri mitään yhteistä, mutta meillä oli. Musiikkimaun, harrastusten ja huumorintajun lisäksi meitä yhdisti jokin mystinen yhteys. Olimme kuin olisimme tunteneet aina. Artun kanssa oli helppo olla ja usein unohdinkin, kuinka nuori hän tosiaan oli ja että hän eli ihan erilaista elämänvaihetta kuin minä.

Emme olleet tavanneet useampaan kuukauteen, mutta nyt olimme sopineet, että menisimme käymään hänen vanhempiensa mökillä, jossa hänen oli tarkoitus järjestää synttäribileet myöhemmin. Matkaa sinne oli kolmisenkymmentä kilometriä ja matka taittui aurinkoisessa säässä kuin itsestään. Volvon ilmastointi hyväili auringonpaisteessa ahavoitunutta ihoani, kun kääntelin rattia varmoin ottein. Juttelimme niitä näitä ja rupesimme lähestymään määränpäätä. Mökki oli kaunis kelohonkainen huvila joen rannalla. Siihen kuului myös rantasauna ja pieni nukkuma-aitta saunan vieressä. Mökillä ei ollut ketään. Tarkoituksenamme ei ollut viipyä siellä pitkään, vaan lähinnä käväistä katsomassa, miltä siellä näytti, koska en ollut aiemmin siellä käynyt ja Artun viimeisestä vierailustakin oli jo vierähtänyt tovi.

Arttu nappasi mökin avaimen kätköstä ikkunanpielen takaa ja avasi oven. Sisältä tulvahti tyypillinen pitkään kylmillään olleen rakennuksen tuoksu. Mökissä oli kuitenkin siistiä ja kaikesta näki, että siellä oli käyty melko vasta. Arttu vilkuili minua koko ajan pilke silmäkulmassa ja heitimme herjaa milloin mistäkin asiasta. Tunsimme toisemme niin hyvin, että saatoimme puhua hyvin avoimesti riettaitakin juttuja eikä seksi tosiaankaan ollut mikään tabu, vaan siitä puhuttiin myös ihan vakavasti eikä pelkästään vitsaillen. Artun jutut alkoivat kääntyä pikkuhiljaa entistä härskimmiksi, eikä minulla ollut mitään sitä vastaan. Joskus oli mukavaa unohtaa arkipäivän virkanaisrooli ja heittäytyä huumorintajultaan samalle tasolle teinipojan kanssa. Mitenkään suoranaisen vihjailevaa hänen puheensa ei ollut, vaikka suoraan sanoen olisin sitä toivonut. Olin nimittäin jo reilun vuoden ajan unelmoinut Artusta salaa. Se oli asia, joka sai minut toisaalta todella kuumaksi, mutta toisaalta epäilemään omaa mielenterveyttäni. Minä, vanha akkako tuollaisen teinipojan kanssa? Tai oikeastaan tuollainen teinipoikako minun kanssa, tuskin. Hän kyllä sai ikäistään seuraa varsin helposti, koska hän oli persoonallisella tavalla todella hyvännäköinen ja kaiken kaikkiaan aivan mahtava persoona. Melkein voisi sanoa, että jokaisen anopin unelmavävy.

Pukeutumisestaan niin kovin tarkalla Artulla oli yllään mustat, sopivan löysät farkut ja musta bändipaita. Ranteissaan hänellä oli punottuja ystävännauhoja sekä rouhean näköinen nahkaranneke. Itse olin pukeutunut rentoihin pellavaisiin suoriin housuihin ja kesäiseen hihattomaan paitaan. Myönnän, että olin valinnut ihan tarkoituksella kaapistani kaikkein avonaisimman kaula-aukon, koska en häpeillyt esitellä täyteläisiä rintojani. Varsinkaan Artulle, koska salaa toivoin, että hän kiihottuisi niistä.

Siirryimme mökiltä rantasaunaan. Sitä oli lämmitetty edellisenä iltana ja saunan puulattia oli vielä kostea. Istahdimme saunan rappusille vierekkäin ja katselimme joen rannassa uiskentelevia vesilintuja. Juttelimme siitä, kuinka mukavaa olisi istahtaa siihen saunanraikkaana nauttimaan kylmästä oluesta. Vaikka hän olikin alaikäinen, en pitänyt ajatusta mitenkään sopimattomana, koska olin itsekin hänen iässään ollut juopottelun saralla jo vanha tekijä. Ja täytyy myöntää, että olin muutaman kerran ostanutkin Artulle pari oluttölkkiä tai viinapullon, vaikka kiellettyähän se on.

- Täällä on hyvä pitää synttäribileet syksymmällä. Voi saunoa, ryypätä ja nussia rauhassa, Arttu sanoi, ja lähdimme saunalta takaisin mökkiä kohti. Hän kävi lukitsemassa mökin oven ja minä suuntasin jo autoa kohti. Paikka oli katsastettu ja sopisi syrjäisen ja rauhallisen sijaintinsa puolesta paremmin kuin hyvin Artun synttäribileiden paikaksi, mutta vielä sitäkin paremmin kiihkeän ja hekumallisen lemmenyön näyttämöksi. Yritin karistaa riettaat ajatukset mielestäni, mutta Arttu keskeytti ajatusketjuni vinkaten minua tulemaan vielä nukkuma-aitan luo, koska se oli jäänyt katsastamatta. Hän vinkkasi mennessään silmäänsä poikamaisesti ja päätin, että nyt minun pitää tehdä stoppi kuvitelmilleni. Huitaisin kädelläni muka vähättelevästi ja totesin, että hän voisi käydä siellä yksin ja että menisin jo autoon odottamaan.

Istahdin helteessä hautuneen Volvoni nahkapenkille ja huomasin miettiväni edelleen kiellettyjä asioita Artusta. Ei sellaisia saanut miettiä! Hän oli niin nuori, ihan lapsi minuun verrattuna ja minä olin naimisissakin. Lohduttauduin sillä, että kaikki oli vain kuvitelmaa minun päässäni eikä meidän välillemme voisi ikimaailmassa tulla mitään. Se olisi täysin mahdotonta, koska ei Arttu voisi ikinä olla kiinnostunut tällaisesta vanhasta haahkasta. Oikeastihan olin nainen parhaassa iässä, mutta hänen rinnallaan olin todella vanha.

Arttu tuli lopulta autoon ja lähdimme liikkeelle. Tunnelma oli jotenkin vaivautunut. Minusta tuntui, että Arttu luki minua kuin avointa kirjaa ja tiesi, mitä kaikkea rivoa olinkaan juuri hänestä ajatellut. Ajatus kauhistutti minua. Hän varmaan piti minua ihan hulluna. Arttu kuitenkin yritti rikkoa hiljaisuutta puhumalla niitä näitä. Yhtäkkiä hän kuitenkin vaikeni ja otti kiinni kädestäni, jota lepuutin rennosti vaihdekepin päällä ja vei sen etumukselleen. Siinä tuntui kohouma.

- Mitä ihmettä, ajattelin ja puna nousi poskilleni sekunnin sadasosassa. Tuntui, etten saanut happea enkä pystynyt ajattelemaan mitään järkevästi. Hetki tuntui kestävän ikuisuuksia, vaikka todennäköisesti kyse oli vain muutamasta sekunnista. Vetäisin käteni vaistomaisesti pois hänen housuissaan tuntuvan kohouman päältä, mutta kaduin sitä saman tien. En voinut käsittää, mitä oikein oli tapahtumassa ja ajatukseni herpaantui niin, että olin ajaa autonkin ojaan.

Vilkaisin Arttua. Hän hymyili, tai oikeammin virnisti veijarimaisesti. Hän oli siis ihan tosissaan.

- Rupesi vähän panettamaan tuolla, hän sanoi. Minua on panettanut jo pitkään, ajattelin, mutta en uskaltanut sanoa mitään, vaan tyydyin hymyilemään hämilläni.

Arttu oli tosiaankin tosissaan, koska hän tarttui uudelleen käteeni ja painoi sen taas etumukselleen. Pullotus housuissa tuntui entistä selvemmin. Hän painoi kättäni erektiotaan vasten eikä päästänyt otettaan. Enkä oikeastaan halunnutkaan ottaa kättäni pois. Olimme edelleen syrjäisellä sivutiellä ja hetken mielijohteesta uskaltauduin kysymään, että haluaako Arttu minun pysäyttävän auton tien sivuun. Hän nyökkäsi, mutta minä puistin päätäni hymyillen ja yritin uskotella hänelle ja ennen kaikkea itselleni, että mitään ei meidän välillämme voisi tapahtua. Alapääni kuitenkin oli toista mieltä ja tunsin siellä valtavan poltteen ja hekuman sykkeen, joka sai minut hetkessä litimäräksi.

- Oletkos nyt ihan varma tästä? sanoin Artulle. Hän nyökkäsi ja avasi housujensa vetoketjua, mutta ei vielä päästänyt elintään vapauteen. Auto oli edelleen liikkeellä, mutta huomasin jo katselevani sopivaa pysähdyspaikkaa. Olin siis sekoamassa ja antautumassa tuon ihanan pojan himojen tyydyttäjäksi. Viimein näin tien sivussa pysähdyspaikan, josta lähti pikkutie joen rantaan. Ajoin autoni niin lähelle rantaa kuin mahdollista ja katselin ympärillemme, ettei missään puskassa vaaninut kalamiehiä tai lintubongareita kiikareineen. Olin hullu! Alaikäisen kanssa keskellä metsää keskellä päivää.

Sammutin auton moottorin, mutta jätin stereot päälle. Artun valitsema räppibiisi vaihtui juuri sopivan ironisesti hidastempoiseksi balladiksi. Kuin jossain siirappisessa pehmopornoelokuvassa. Istuimme edelleen autossa ja tuijotin Arttua vakavana. Hän nosti kulmakarvojaan kysyvästi ja katsahti etumukseensa. Se oli edelleen koholla.

- Oletko varma? kysyin.

- Olen, hän sanoi ja avasi housunsa. Boksereiden alta paljastui hyvänkokoinen elin, joka ponnahti uljaasti pystyyn. Hän oli ajellut karvansa pois ja näky oli suorastaan syntisen kiihottava. En voinut enää mitään itselleni, vaan olkapäälläni istuva piru teki päätöksen puolestani ja päätin antautua ja antaa himoilleni vallan. En enää pystynyt perääntymään, koska viimeistään tuon ihanan kalun nähtyäni olin myyty. Ja alakertani tuntui valuvan nesteitäni.

Irrotin turvavyöni ja siirsin käteni liioitellun hitaasti kohti Artun kalua. Otin kiinni sen varresta ja tein muutaman hitaan edestakaisen liikkeen. Arttu hätkähti. Ehkä häntäkin jännitti, vaikka hän oli ainakin omien puheittensa perusteella melkoisen kokenut ikäisekseen. Jatkoin edestakaista liikettäni rauhalliseen tahtiin. Arttu nojasi taaksepäin ja huokaili hiljaa. Minun oli pakko saada maistaa tuota ihanaa kalua ja kumarruin sitä kohti. Otin varovasti terskan suuhuni ja maistelin sen suolaista makua. En muistanut, milloin mikään olisi kiihottanut minua niin paljon. Olin aina pitänyt suihinotosta, mutta oman mieheni kanssa homma ei vaan toiminut ja olin ollut sen asian suhteen puutteessa jo vuosia ja salaa haaveillut vieraan miehen kyrvän imemisestä. Nyt se oli edessäni. Tai ei se ollut mikään vieraan miehen visvainen kyrpä vaan nuoren miehen uljaasti seisova kalu. Upotin sen entistä syvemmälle suuhuni ja Artun huokailu voimistui ja hän silitti kädellään hiuksiani. Hyväilin toisella kädelläni peniksen vartta ja pyörittelin kieltäni terskan ympärillä ja välillä vetäisin kalun suuhuni tiukkaan imuun. Toisaalta omatuntoni ja järjen ääneni huhuili koko ajan, että tein jotain kiellettyä, mutta kun se tuntui niin uskomattoman kiihottavalta.

Jatkoin edestakaista lypsämistä ja imuttelin kalua välillä kovasti ja välillä rauhallisemmin, ettei Arttu olisi vielä lauennut. Hänen kätensä hamuilivat rintojani, mutta yritin pukkia niitä pois. Tuntui, ettei hän saisi koskea minuun, koska se jos mikä oli kiellettyä. Olinhan varattu nainen. Yhtäkkiä kuitenkin lopetin imemisen ja nousin istumaan kunnolla. Arttu katsoi pettyneenä ja anoi katseellaan minua jatkamaan, mutta en enää suostunut jatkamaan suihinottoa. Olin nimittäin juuri tehnyt päätöksen, että homma viedään kunnolla loppuun, kun kerran oli jo aloitettukin. Paluuta ei enää olisi.

- Minä haluan sinua, sanoin Artulle ja avasin auton oven. Hän jäi hölmistyneenä istumaan paikalleen täydessä tanassa seisova elin edelleen esillä. Vinkkasin häntä siirtymään auton takapenkille, koska siellä oli enemmän tilaa. Menin takapenkille ja Arttu seurasi melkein heti perässäni. Sanoja ei enää tarvittu, koska kaikki toimi telepatian avulla. Tiesimme mitä halusimme. Hetken aikaa vain tuijotimme toisiamme, mutta sitten antauduimme kiihkeään suudelmaan. Jo se tuntui räjäyttävän tajuntani. Artun kielikoru tuntui todella kiihottavalta ja tunsin, kuinka kosteuteni valui reisiäni pitkin. Riuhtaisin paitani pois paljastaen punaisten rintaliivien verhoamat muhkeat rintani. Arttu katsoi näkyä haltioituneena ja kouraisi sitten toisen rinnan käteensä ja puristeli sitä, samalla kun suutelimme jälleen. Kielemme leikkivät villisti ja välillä intouduin imemään hänen kaulaansa kuin teinit konsanaan. Arttu kurottautui avaamaan rintaliivini ja päästi raskaat rintani vapauteen. Hän kumartui ja otti toisen nännini suuhunsa ja pyöritteli sitä kielellään. Ja kuinka hyvältä se tuntuikaan. Minun oli pakko tarttua hänen seisovaan kaluunsa, koska halusin saada sen sisälleni niin pian kuin mahdollista. Tein pari edestakaista liikettä ja Arttu oli kuin seitsemännessä taivaassa. Hän malttoi vihdoin jättää rintani rauhaan ja antoi minun ottaa housuni pois. Vetäisin saman tien pois myös kiiman kostuttamat pikkuhousuni ja häpyni oli valmiina Arttua varten. Nojauduin takapenkin selkänojaa vasten ja Arttu työnsi tottuneesti sormensa tunnustelemaan klitoristani. Hän selvästi yllättyi ja kiihottui kosteudestani, koska sormi hakeutui heti tutkimusmatkalle kaikkein pyhimpääni. Ensin yksi sormi, sitten toinen. Hän teki sormillaan edestakaista liikettä ja olin kuolla. Se tuntui niin hyvältä. Oli aivan uskomatonta, miten tuollainen keskenkasvuinen osasi koskea juuri sinne minne pitikin. En enää kestänyt, vaan riuhtaisin hänen kätensä pois ja ryhdyin nyhtämään hänen housujaan alas. Minun oli saatava hänet sisälleni niin pian kuin mahdollista.

Vaikka autoni olikin melkoisen tilava, antoi takapenkin ahtaus silti omat rajoitteensa käytettävissä oleville asennoille. En jäänyt sitä murehtimaan, vaan siirryin Artun syliin kasvot häneen päin. Suutelimme jälleen ja hänen elimensä liukui kiiman liukastamaan vakooni. Aloitin hitaan edestakaisen liikkeen lantiollani ja Arttu myötäili jokaista liikahdustani. Näin, ettei hänen laukeamisensa ollut enää kaukana ja aloin itsekin olla niin kiimassa, että päässäni takoi vain yksi ajatus: NUSSI, NUSSI, NUSSI! Lisäsin vauhtia ja lopulta liikuimme niin nopeasti, että koko auto tuntui heiluvan tasatahtisesti. Artun ihana kalu tunkeutui yhä uudelleen ja uudelleen sisääni ja voi kuinka uskomattoman hyvältä se tuntuikaan! Elin oli juuri sopivan pituinen ja paksuinen enkä voinut enää pidätellä itseäni. Suustani oli aiemmin päässyt ilmoille vain vaimeaa voihkintaa, mutta nyt en enää voinut pidätellä itseäni, vaan huuto tuli suoraan sydämestä.

- AAAH! karjaisin ja laukesin elämäni voimakkaimpaan orgasmiin. Tempauduimme rajuun suudelmaan ja saman tien Arttu laukesi korahtaen sisääni. Lepäsimme hetken voipuneina sylikkäin ja suutelimme vielä. Sitten konkoilin pois hänen päältään ja varoin sotkemasta auton penkkejä sisältäni valuvalla sperman ja omien kiimanesteideni sekoituksella. Olimme molemmat aivan hikisiä, koska sessiomme oli ollut niin kiihkeä.

Emme puhuneet mitään, vaan puimme vaatteet päällemme ja palasimme takaisin etupenkeille. Käynnistin auton ja lähdimme ajamaan kohti keskustaa. Vilkaisin Arttua. Hän hymyili raukeana ja hymyilin hänelle takaisin. Tuo nuori poika oli juuri toteuttanut kanssani pitkäaikaisen fantasiani. Alapääni sykki vieläkin rajun orgasmin jäljiltä.

- Oletkos, poika, ennen pannut paljaalla? kysyin ja kerroin, ettei ehkäisystä tarvinnut huolehtia. Paitsi tietenkin tautien osalta, mutta niistäkään ei tässä tapauksessa ollut vaaraa kummaankaan puolelta.

- En ole. Tuntui paremmalta kuin koskaan.

- Tästä ei sitten kerrota kenellekään.

Arttu nyökkäsi.

Ajoimme loppumatkan hiljaa ja kävin heittämässä hänet kotiinsa. Tästä tuli meidän yhteinen salaisuutemme ja punastelimme kilpaa, kun hänen luokkansa tuli parin viikon päästä työpaikalleni tutustumiskäynnille.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.