Niin ei saa tehdä, osa 3

admin Suuri Ikäero
26.08.2013
17957 näyttökertaa
0 kommenttia
4.30
HUOM! Tämä on siis jatkoa. Saattaa olla kannattavaa lukaista ensin aiemmat osat.

Anna, 16 v, makasi huohottaen sylissäni. Hänen poskensa oli kaulallani ja tunsin, miten hänen huulensa hamusivat varovasti ihoani, joka tuntui herkemmältä kuin koskaan aikaisemmin. Mulkkuni seisoi kivikovana, tunsin olevani nuoruuteni vedossa. Mutta jossain kaukana takaraivossa omantunnon poikanen nosti päätään: Hei haloo, mitä hommaat? Missä ammattimaisuus, missä järki? Sinä olit jo 35, kun tyttönen näki päivänvalon.

Hieman jopa voimaa käyttäen irrottauduin Annan ihanan kiinteästä teinivartalosta. Anna piti minusta kaksin käsin kiinni, mutta vääntäydyin hänestä eroon.

- Anna, tämä ei ole nyt ihan oikein. Minä olen aikuinen ja sinä vasta lapsi, kasvamassa aikuiseksi, tämä ei nyt vaan ole oikein. Anna, minä olen tosi pahoillani. En tiedä, mikä minuun meni. Minä käyn hakemassa lisää kuumaa teetä.

Anna ei sanonut mitään, vaan jäi makuupussiini. Kävin täyttämässä meidän molempien mukit ja lisäsin puita kamiinaan. Tee oli jo haalistunut, ja vielä kiihtyneessä mielentilassa hörppäsin oman mukini melkein samoin tein, kunnes muistin, että teehän olikin tujua ainetta. Hikisen hiihtomatkan jälkeen pirtu kihosi päähän. Istuin takaisin Annan viereen sängylle ja ennen kuin ehdin varoittaa, Anna teki samalla tavalla. Tytön täytyi olla jo jonkinmoisessa huppelissa.

Äskeisen kiihkon hieman laannuttua hoksasin jälleen, että kämppä oli tosiaan vielä jääkylmä. Annaa tuntui alkavan myös palella uudestaan. Vaistomaisesti vein käteni makuupussiin Annan selälle ja aloin hieroa hitaasti paidan päältä. Niskasta hartioita pitkin selkää alaspäin. Taas ylhäältä alas. Jos Anna alkoikin lämmitä makuupussi peittonaan ja minun hierovan käden ansiosta, minulla itselläni oli helvetin kylmä.

- Anna, minun on pakko tulla takaisin viereesi, täällä ei yksinkertaisesti tarkene muuten vielä muutamaan tuntiin.

Anna kääntyi kyljelleen kasvot seinään päin ja teki tilaa. Työnnyin hänen kapoisaan selkäänsä kiinni hakemaan hänestä lämpöä. Yritin pitää lantiotani irti Annan pyllystä ja käsiäni jotenkin järkevästi ja siveästi. Mutta molemmilla oli sama tilanne: jos halusi lämpöä, piti tulla toisen vartaloon kiinni. Kohta olimme niin tiiviisti toisiamme vasten kuin mahdollista, käteni Annan ympärillä. Annan pikkuinen herkkupylly vasten etumustani. Ei tarvitse olla kummoinen ennustaja tietääkseen, mitä tapahtui. Mulkkuni pomppasi taas pystyyn, innokkaana, valmiina sotaan. Se haki paikkaansa ahtaassa tilassa alushousuissa ja Annan pyllyn puristuksessa ja löysi sen jostain Annan pakaroiden välistä. Annan pylly tunsi herkällä vaistolla kaverin palanneen, antoi sille pikkuisen tilaa ja lantiota vähän liikauttamalla hieraisi ja teki tarkempaa tuttavuutta vastapeluriinsa.

Pato murtui toisen kerran, omantunnon valot olivat sammuneet, nyt lopullisesti. Tiesin, että se oli nyt menoa. Kaipa Annakin kokemattomana tiesi saman jollain tasolla, vaikka emme siitä ääneen puhuneet. Ei tarvinnut. Kulli ja pimppi. Pimppi ja kulli. Ne olivat ottaneet ikiaikaiseen tyyliin meidät ohjaukseensa, ne veivät, me vikisimme. Niin sitä luulee joskus olevansa oman tiensä kulkija ja ohjaavansa omaa kulkuaan, höpön höpön.

Painauduin vielä tiukemmin Annaa vasten ja kiedoin käteni tiukasti hänen ympärilleen. Käsilläni hyväilin Annan nuoria terhakoita teinitissejä paidan päältä. Painoin poskeni Annan vaalean kiharapöheikön läpi hänen poskelleen ja suutelin varovasti hänen korvanjuurtaan ja kuiskasin hiljaa henkäisten hänen korvaansa:

-Anna, sinä olet ihana enkeli.

Vaikka Anna oli hikoillut tulomatkalla, nuoren neidin tuoksu oli jotenkin niin viattoman puhdasta, ja alempaa tuli erilaista, hyvin kiihottava ja syntistä tuoksua yhä selvemmin. Annan suusta pääsi tahattomia huokauksia ja hän hieroi varovasti pyllyään vasten kivikovaa kulliani. Kullinpää oli lipunut Annan pakaroiden väliin ja tavoitteli housun päältä Annan pikkupillun huulia. Se oli saanut vainun, tällä kertaa se ei luopuisi saaliistaan.

Annoin käteni lipua Annan kapealle uumalle ja hain aluspaidan helman. Työnsin varovasti kättäni sisään ja laitoin käteni Annan tiukan vatsan paljaalle iholle. Kuulin kuinka Anna henkäisi ja taas tunsin aivan kuin hienoisen epäröinnin Annan reaktiossa.

- Anna, ei tehdä mitään, mitä ei haluta, kuiskasin Annan korvaan ja annoin käteni liukua kuumaa vatsaa ylöspäin. Pian käteni tapasi Annan nuoren rinnan pyöreyttä. Äärimmäisen hitaasti, äärimmäisen varovasti liikuttelin kättäni ja tunnustelin Annan suhtautumista. Pikkuhiljaa tunsin, miten Annan aavistuksenomainen jännitys katosi, rentous palasi ja annoin käteni liikkua reippaammin, pyyhkäisten varovasti Annan mandariinirinnan yli ja takaisin. Toin myös toisen käteni Annan paljaalle iholle ja lopulta siirsin molemmat käteni kupeiksi Annan rintojen päälle. Painelin, puristelin ja hieroin teinitissejä. Nännien päät tuntuivat törröttävän kämmeniäni vasten. Mikä tunne, mikä kiinteys.

- Anna neitiseni, sinulla on maailman mahtavimmat rinnat, kuiskasin hänen korvaansa ja kurottauduin antamaan kevyen suudelman hänen suupieleensä. Anna käänsi päätään ja näin sinisten silmien välkkeen ja ujon hymyn ja huulemme kohtasivat ensimmäiseen suudelmaan. Suutelin varovasti hänen samettisia huuliaan ja Anna vastasi varovasti. Suudelman jatkuessa annoin kieleni työntyä hieman Annan huulien väliin ja pusuttelin häntä ja työnsin kieltä joka kerran vähän syvemmälle ja jossain vaiheessa tunsin, kuinka Annan kieli tuli vastaan ja pehmeät huulemme hyväilivät toisiaan ja kielemme tutkivat ja maistelivat uusia ihmeellisiä makuja. Anna maistui metsämansikalta.

- Anna, rakas, anna minun.

Toisella kädellä hyväilin Annan nuorta tissiä, toinen lähti laskeutumaan tutkimusmatkalle nuoriin aarteisiin. Kalsareiden vyötärönauhan alle työntyessäni annoin käteni pysähtyä hetkeksi Annan alavatsalle. Annan kehossa oli tuntunut taas hienoinen epäilys. Vaikka tyttö oli tässä täysillä mukana, tämä oli mitä ilmeisimmin hänelle uutta ja outoa, kenties ensimmäinen kerta. Tätä ei nyt saanut pilata millään hätäilyllä. Neito ja hänen kehonsa määräsivät tahdin ja minun, niin kiimainen kuin olinkin, piti malttaa mieleni. Pyöritin kättäni Annan rinnalla, nipistelin ja tunnustelin varovasti sormissani kivikovaa nänninrusinaa, suutelin pehmein huulin ja annoin käteni laskeutua hitaasti Annan häpykukkulaa kohti. Kun ensimmäiset silkinpehmeät karvat tuntuivat käsissäni, pysäytin taas käteni vähäksi aikaa ja annoin Annan tottua ajatukseen, että tunkeilija oli saapunut hänen pyhien porttiensa läheisyyteen.

- Anna kulta, sanopa nyt, onko joku kosketellut jo sinun pimppiäsi, kysyin ja suutelin samalla tytön poskea.

- Housujen päältä vaan, sanoi Anna ujosti huohottaen ja punaisin poskin.

Suutelin Annaa taas suoraan suulle, puristelin hänen toista rintaansa kämmenessäni ja annoin toisen käteni työntyä pehmeiden untuvaisten pillunkarvojen päällä hänen pillulleen. Annan pikkuinen pillu oli jo kostea ja valmis, tulikuuma ja kiihkeä. Annoin sormeni painua varovasti märkien häpyhuulien väliin ja sieltä aina välilihaa pitkin peppua kohti ja sitten takaisin häpyhuulien välistä ylöspäin, missä pysäytin sormeni kevyesti klitoriksen päälle. Annan suusta tuli kummallista vikinää, hän ei varmasti edes itse ollut tietoinen siitä. Suutelin Annaa kiihkeästi, pyöräytin sormea klitoriksella ja nuori, kiinteä ja niin hento ja silti jotenkin voimakas tyttö voihki ja puraisi minua huuleen.

- Anna ihanaiseni, ei tehdä sitten mitään, mitä ei haluta, sanoin ja autoin neidolta paitaa pois, samalla kun revin oman paitani päältä.

- Anna armaani, tiedäthän, että sinun ei tarvitse kuin sanoa ei, sanoin ja vedin Annalta housut jalasta ja ennen kuin painuin neidin viereen takaisin, otin myös omat kalsarini pois. Kyrpäni seisoi niin, että meinasi olla vaikeaa. Anna katsoi kamppailuani ujosti mutta kiinteästi. Silti näin, miten hänen sinisten silmien pupillit laajenivat, kun hän näki kyrpäni sojottavan kohti kattoa. Mökissä oli varmasti edelleen kylmä, mutta nyt en edes huomannut sellaista.

Anna makasi kiivaasti hengittäen nyt selällään, jalat hieman raollaan. Ihastelin neitosen upeaa ulkonäköä. Mikä jalokivi niiden väljien vaatteiden alle olikaan kätkeytynyt. Kuultavan vaalea iho, pitkät hienorotuiset sääret, kapea lantio ja vielä hoikempi uuma, virheettömät mandariinirinnat, kiihkosta punaiset posket. Häpykumpu oli kauniisti hieman koholla, vaaleat, untuvaiset karvat reunustivat aarretta. Sinne minä tekisin kohta pesän.

- Anna enkelini, sinä olet upea, huohotin ja laskeuduin varovasti Annan päälle. Kyrpäni tuli vasten vatsojamme. Otin toisen rinnan hierottavaksi, suutelin Annaa suulle ja laitoin toisen käden neidon toisen jalan polvitaipeen alle ja aloin varovasti vetää hoikkia, varsamaisia jalkoja erilleen. Kun nyt makasin suurin piirtein tytön päällä, tajusin kokoeromme. Vaikka minä en ole mitenkään erikoisen suuri, pieni ja hoikka tytönvartalo oli jotenkin niin herkän ja haavoittuvan oloinen allani. Leijonauros astumassa naarastaan.

Anna oli jo varmasti päätöksen tehnyt ja silti tunsin taas, miten hän epäröi viimeistä askelta eli jalkojen levittämistä. Tie tytöstä naiseksi ei ole niin itsestään selvä vaan ristiriitainen, kyllä ja ei.

- Anna aurinkoiseni, ihana impyeni, avaa aarrettasi, huohotin Annan korvaan. Sanoilla ei ollut ollut enää pitkään aikaan merkitystä, koko homma oli jo toisella tasolla. Kaksi kehoa keskusteli keskenään, sanat olivat jossain toisessa todellisuudessa. Ja hieman epävarmasti, syvään huokaisten ja vetäen minut tiiviisti itseään vasten niin, että tunsin hänen nöpöttävät nänninsä rintaani vasten, hän levitti varsan jalkansa. Ja sitten, voi hämmästys, hän kohotti ikiaikaisella vaistolla, millä naissukupuoli on satojen tuhansien vuosien aikana sen tehnyt ja osaa sen opettelematta, lantionsa panoasentoon. Uskomaton Anna.

- Anna armaani, nyt lähdetään kohti aikuisuutta, kuiskutin tytön korvaa ja hain lantiollani oikeaa paikkaa Annan jalkojen välissä. Annoin polvitaipeessa olleen käteni liukua hoikkaa ja sileää reittä pitkin kohti märkää pillua, jonka huulia jo kivikova kullini tavoitteli. Hyväilin sormenpäilläni Annan häpyhuulia, klitorista ja annoin sormenpääni kokeilla ihanan pikkupillun reikää, joka tuntui uskomattoman samettisen liukkaalta ja niin tiukalta. Pakko mahtua kun on naitettu, kävi mielessäni, sillä tiukkuudesta huolimatta olin varma, että kohtalaisen kookas kivikova kyrpäni kyllä jollain keinolla löytäisi tiensä Annan uumeniin. Miessukupuolen luvattuun maahan.

- Anna armaani, sano vain ei, jos sinä et halua, sanoin kauniille sinisilmäiselle tytölle, samalla kun sormilla ohjaten annoin kullini hieroa Annan aarrearkkua, klitorikselta alemmas häpyhuulten väliin, taas ylös klitorikselle, alas häpyhuulten väliin ja vähän sisään tulikuumaan, märkään, samettiseen 16 v. vittuun. Suutelin tyttöä, hyväilin hänen nuorta vartaloaan ja annoin koko ajan jo monia kokeneen kullini ja pikkupillun tutustua toisiinsa. Annan suusta purkautui hallitsemattomia voihkaisuja, hänen kätensä vaeltelivat pitkin vartaloani. Olin kiimoissani, mutta pystyin hallitsemaan itseni, tämä oli kuitenkin nuoren neidin juttu. Toiselle kädellä koko ajan auttaen liu’utin kyrpääni pikkupillun piukkuudessa, välillä ulos ja klitorikselle, takaisin häpyhuulten väliin ja vähän syvemmälle pimppiin. Milli milliltä upposin ihanaan samettiseen ja silkkiseen tiukkuuteen, terskanpää oli tunkeutunut hyvän matkaa Annan aikuisuuteen. Tytölle ei näyttänyt tuntuvan lainkaan kipeää, oli tainnut itse venytellä ja valmistella tavaraansa, niin kuin myöhemmin selvisikin. Annan pillu tuntui niin hyvältä, etten ollut älynnyt nähdä sellaisesta koskaan edes märkiä unia.

- Anna armaani, sano vain ei, jos tuntuu pahalta, kuiskuttelin neidon korvaan ja vedin samalla varovasti kyrpääni tiukasta tupesta.

- Ei, älä ota pois, tuntuu ihanalta, huohotti Anna ja puristi käsillään minua kuin hengen hädässä ja nosti vähän lantiotaan ikään kuin estääkseen minua. Samalla tunsin kullissani puristuksia, tyttö supisteli pillunsa lihaksia ja yritti estää kyrvän poisvetämistä. Annan kasvoilla oli keskittynyt ilme. Uskomatonta, ensikertalainen ja ammattilaisen otteet. Mutta niin se joskus on, joku yrittelee hommaa eikä opi sitä ikinä, joku toinen on mestari heti kättelyssä. Anna oli.

Liikuttelin kulliani tiukassa samettihuotrassa puoliväliin asti, vedin vähän takaisin ja taas. Anna liikutti nautittavan ujosti lantiotaan ja kiihottui koko ajan enemmän, kullini hankasi tässä kulmassa myös hänen klitoristaan. Puristelin toisella kädellä tytön pikkupyllyn poskia, annoin sormieni vaeltaa poskien välissä pyllyreiältä välilihan kautta pilluun ja tunsin hentojen häpyhuulten välissä kivikovan kyrpäni etsimässä väylää syvemmälle. Anna oli niin märkä, että märkyyttä oli levinnyt ympäriinsä. Paluumatkalla annoin mehuista märän sormen pysähtyä pyllyreiälle ja annoin sormeni hyvin varovasti ja hellästi pyöriä pikkuruisen kiihottavan kakkareiän ympärillä. Tuntui entistäkin tuhmemmalta ja Anna valitti nyt ääneen, ei mitään sanoja, ei niitä tarvittukaan, puhdasta nautintoa. Annan lantio oli nyt alkanut elää omaa elämäänsä, se haki tyydytystä ja uikuttava Anna lähestyi ensimmäistä kertaa miehen kanssa orgasmia. Tästä ne laulut syntyvät.

Liikuimme kiivaasti toisissamme, tuntui käsittämättömän hyvältä. En ajatellut moraalia, en ajatellut ehkäisyä, en ajatellut ammatillisuutta, en ajatellut ikäeroa. Minä nautin. Anna oli myös jossain muualla. Odottelin vielä sopivaa hetkeä ja pyörittelin kiimasta liukasta sormea Annan pyllyreiän ympärillä työnnellen sormea aavistuksen sisään, samalla kun kyrpäni keskusteli yhä kiihkeämmin pikkupillun kanssa. Anna uikutti lähestyvän orgasmin kourissa ja hetkeä ennen kuin se alkoi, työnsin koko keskarini Annan somaan pikkupyllyyn. Anna kiljaisi hämmästyksestä, painoi kyntensä minun pakaroihini ja nosti rajusti lantiotaan, samalla kun minä työnsin vähän vastaan. Kivikova kyrpäni upposi koko pituudeltaan Annan tiukkaakin tiukempaan tulikuumaan neitsytpilluun pohjia myöten. Annan suusta pääsi kirkaisu, enemmän hämmästystä kuin kipua. Hän hengitti väristen muutaman nopean vedon tajuten olevansa nyt kokonaan seivästetty. Lantio lähti peruuttamaan ja sormeni upposi vielä millin lisää pyllyyn, lähti pakenemaan, jolloin kullini upposi koko varren mitalta syvälle pikkupillun uumeniin ja sitten kummallakaan ei ollut sanoja, ei ajatuksia, huutoa, valitusta, nautintoa. Tunsin sekä sormessani että kyrvässäni, että Anna sai rajua orgasmia ja korskuen ja lähtien varpaista ja hiuksista tulin kauempaa ja kovempaa kuin koskaan ja puristin itseni vielä niin kiinni hentoon ja silti niin vahvaan tytön kehoon ja työnnyin niin syvälle kuin mahdollista ja tyhjenin Annan kiehuvan kuuman pillun syvyyksiin. Tätä oli elämä, tämä oli kuin kuolema. Uskomaton Anna.

- Anna armaani, onhan kaikki OK? Tunsin Annan vetävän minut vielä tiukemmin itseään vasten ja punainen mansikkasuu suuteli huuliani. No further questions.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.