Niina antaa opetuksen

admin Suuri Ikäero
30.05.2015
12856 näyttökertaa
0 kommenttia
3.80
Olen Niina Jokinen ja ikää minulla on 13 vuotta. Sampan järjestämästä keikasta oli vierähtänyt aikaa kuukausi. Pikkuhiljaa olin toipunut miesten panosta aiheutuneesta järkytyksestä. Olin saanut toistaiseksi miesten kaluista tarpeekseni, enkä siksi kaivannut seksiä heidän kanssaan. Ajattelin koulussa lähinnä Jennan pehmeitä huulia ja kaunista häpyä. Niiden ajatteleminen sai minut aina kiimaan.

Näin Jennaa koulussa päivittäin, mutta hän vietti aikaansa enimmäkseen luokkatovereidensa kanssa. Niinä hetkinä kun olin Jennan kanssa kahden, me juttelimme lähinnä seksistä ja Jenna kerjäsi minua bileisiinsä. Sanoin voivani tulla, jos saisin olla Jennan kanssa koko illan. Jenna vain ei halunnut pysyvää seurustelusuhdetta, vaan hän tahtoi pitää hauskaa kaikkien kanssa.

Yläaste oli alkanut osaltani muuten kivasti, mutta minulle tuotti suuria vaikeuksia älytön matematiikka. En tajunnut mitään noista ensimmäisenasteenyhtälöistä ja koetulokseni olivat sen mukaiset. Jotenkin minulla vain sumeni päässä, kun tuijotin laskuyhtälöä. Kun sain jälleen hylätyn arvosanan kokeesta, opettajani Risto Keränen pyysi minua luokseen oppitunnin jälkeen.

”Niina, Niina”, Risto aloitti päätään pyöritellen. ”Nämä sinun koetulokset ovat selvä osoitus siitä, ettet tajua mitään näistä yhtälöistä. Tarvitset ehdottomasti tukiopetusta, sillä muuten jäät jälkeen muista oppilaista.”

Minä olin hiljaa. Olin joutunut luonnollisesti näyttämään koetulokseni vanhemmilleni ja he olivat olleet minuun hyvin pettyneitä. Isäni oli suorastaan raivonnut minulle ja käskenyt minun käyttää enemmän aikaani opiskeluun. Minä taas ajattelin mieluummin Jennaa kuin noita iänikuisia läksyjä.

Risto työnsi käteeni paperilapun. ”Hanki vanhempiesi suostumus tukiopetukseen ja tule tähän luokkaan keskiviikkona koulun jälkeen. Minä opetan sinua laskemaan ne yhtälöt.” Nyökkäsin vaisuna ja työnsin saamani lapun koulureppuni sivutaskuun. Opettajani Risto ei herättänyt minussa mitään mietteitä. Hän oli noin nelikymppinen ja normaalivartaloinen mies, jolla oli lyhyet tummat hiukset. Toisinaan olin nähnyt hänen tuijottavan minua oudosti.

Seuraavana keskiviikkona kahden aikaan minä sitten ilmestyin samaan luokkaa. Risto odotti minua pöytänsä takana ja nakkasin äitini allekirjoittaman lupalapun hänen eteensä. ”Eikä täällä ole muita opetettavia?” minä kysyin hämmästyneenä.

Risto etsi lupalapusta vanhempieni allekirjoituksen ja nosti sitten katseensa minun tytönkasvoihini. ”On parempi, että opetan sinua yksin. Me ei muuten saada ujutettua niitä kaavoja sinun vielä kehittyviin aivoihisi.”

Alussa kaikki meni hyvin. Risto opetti minua ja näytti kädestä pitäen, kuinka monimutkaiset kaavat täytyy laskea, mutta minä unohdin ne tekniikat melkein saman tien. Eivät ne jääneet mieleeni, kun ajattelin vain Jennan huulia ja hänen vartaloaan itseäni vasten.

Risto alkoi kysellä minulta vähän kaikkea siinä tehtävien lomassa. Hän kysyi aluksi, jääkö minulla riittävästi aikaa kotona läksyjen tekemiseen. Sitten hän kysyi, meneekö minun vapaa-aikani kenties poikakaverin kanssa oleiluun.

”Ei minulla ole poikakaveria”, vastasin nopeasti, sillä en pitänyt lainkaan Riston uteluista.

”Kenenkäs kanssa sinä olet halaillut ja pussailut koulun käytävillä?” Risto uteli kiinnostuneena.

”Se on ysiluokkalainen Niko, mutta ei me seurustella”, vastasin ja mietin, mihin keskustelu vielä johtaisi.

”Niko varmasti tykkää sinun muodoistasi”, Risto sanoi ja katseli minun ylävartaloani kiinnostuneena. ”Onko hän nähnyt sinut alasti? Sinulla on varmasti upea kroppa tuon paksun paitasi alla.”

Minun kehoni jäykistyi liikkumattomaksi.

”Tämä varmasti riittää tältä päivää”, minä sanoin hengittäen kiivaasti ja läjäytin matematiikankirjani kiinni. En halunnut olla enää hetkeäkään Riston kanssa hänen huohottaessaan kiihkoissaan vierelläni.

Risto tarttui ranteeseeni tiukasti ja esti lähtöni. ”Vanhempasi eivät ilahdu, jos jäät luokallesi”, Risto sanoi ääni värähtäen kiihtymystä. ”Me voisimme tehdä yhteistyötä. Ymmärrätkö?”

Minä en ymmärtänyt, vaan riuhdoin kättäni epätoivoisena. ”Päästä nyt, vittu, irti tai alan kiljua!” huusin Ristolle uhmakkaasti. Risto säikähti ja ote ranteestani löystyi.

”Kuule, Niina”, Risto sanoi minun alkaessa pakata kirjaani ja tarvikkeitani reppuuni, ”voin korjailla sinun kokeidesi vääriä vastauksia oikeiksi ja sillä tavoin saat paremman koenumeron. Vanhempasi olisivat tyytyväisiä, kun numerosi parantuvat, eikä sinulla olisi enää pelkoa luokalle jäämisestä.”

Minä tuijotin Ristoa suu auki enkä tajunnut enää mitään. Olin ällikällä lyöty Riston ehdotuksesta väärentää kokeitani. Tajusin, että hän halusi minulta jotain vastapalvelukseksi. ”Mitä vittuu sinä oikein haluat?”

”Haluan valokuvata sinut alasti”, Risto sanoi kiihkon virratessa suusta. ”En vaadi sinulta mitään muuta.”

Tuijotin Ristoa liikkumattomana ja näin hänen silmissään olevan lasittuneen katseen. Katse oli suuntautunut minun paitani alla oleviin pystyrintoihin.

”Pelkkiä kuvia?” minä kysyin epävarmasti. Minua oli kuvattu jo aiemmin alasti, joten Riston ehdotus ei tuntunut enää kovin pahalta. ”Ja lupaat, että saan hyvän numeron matematiikasta?”

”Saat vähintään kuutosen todistukseesi, mutta sinun on silti jatkettava tätä tukiopetusta”, Risto lupasi minulle. ”Vanhempasi olisivat sinusta hyvin ylpeitä.”

En miettinyt kovin kauan vastaustani. ”Ota sitten ne vitun kuvat. Saat sitten runkata kaluasi niitä kuvia tuijottaessa!”

Näin Riston suorastaan tärisevän kiihtymystä. Hänen kätensä alkoivat vapista ja hengitys muuttui katkonaiseksi. ”Mennään nyt heti!” Risto sanoi ääni väristen kiimaa. ”Asun tässä lähellä.”

Niin me mentiin Riston rivitalokaksioon, joka oli alle puolen kilometrin päässä koulusta. Risto nakkasi heti eteisessä takkinsa naulakkoon ja minäkin heitin omani. Jätin sinne myös koulureppuni. Risto johdatti minut pienen ja siistin olohuoneen poikki makuuhuoneeseensa.

”Asutko sinä yksin?” kysyin nähdessäni makuuhuoneen 120 senttiä leveän sängyn, jonka päällä oli kukkakuvioinen päiväpeitto.

”Erosin puolisostani Sannasta kaksi vuotta sitten. Minulla on sinun ikäisesi tytär, joka asuu nyt Sannan kanssa”, Risto selitti. ”Tuon matalan lipaston päällä on tyttäreni kuva.”

Siirryin katsomaan kuvaa, jossa oli kauniin mustahiuksisen tytön kasvot. ”Miksi te erositte?”

Risto rykäisi. ”Minä petin Sannaa toisen naisen kanssa, eikä Sanna kestänyt uskottomuuttani.”

En udellut enempää osuttuani arkaan aiheeseen. Huomasin Riston selvästi rauhoittuneen päästyään asuntoonsa. Uskoin sen johtuvan siitä, että hän oli nyt omalla reviirillään ja uskoi hallitsevansa tilanteen.

Risto avasi yhden vaatekaappirivin ovista. Siellä oli paljon irtotavaraa ja nopeasti hän poimi niiden joukosta digitaalikameran. Minä olin vilkaissut myös kaapin sisältöä nähdäkseni, mitä opettajani kerää kaappeihinsa. Näin siellä tavaroiden joukossa videokameran ja silloin nämä kehittymättömät lapsenaivoni keksivät älyttömän idean.

”Sinulla on videokamerakin!” minä henkäisin. ”Onko se toimintakuntoinen?”

”Tietysti”, Risto totesi ja otti kameran ulos kaapista. ”Tämä on näitä dvd-tallentavia kameroita, jonka ostin viime kesänä kuvatakseni lomareissuni Lapissa.”

”Haluatko kuvata riisumiseni ja poseeraamiseni tuolla kameralla?” kysyin ja hymyilin Ristolle vienosti. ”Saisit niin lisää runkkaamismateriaalia itsellesi.”

Risto meni hetkeksi hämilleen sanoistani. ”Se ei siis haittaa sinua?”

”Miksi haittaisi? Aiothan sinä kuitenkin kuvata minua tuolla digitaalikameralla”, minä sanoin ja katselin ympärilleni. ”Tuolla lipaston päällä olisi kiva paikka videokameralle.”

Risto laittoi videokameransa kuntoon syöttämällä sisään uuden dvd-levyn ja sijoitti kameran lipaston päälle kuvaamaan sänkyä ja makuuhuonetta.

”Voit riisua vaatteesi”, Risto sanoi lopulta ääni väristen jännityksestä.

Minä aloin riisua itseäni. Risto napsi minusta kuvia kameralla sitä mukaa, kun vaatteet vähenivät päältäni. Seisoin lopulta alastomana makuuhuoneen lattiamaton päällä ja Risto kuvasi vartaloni useasta kulmasta. En voinut mitään sille, että kiihotuin tilanteesta ja isot nännini työntyivät esille pystyrinnoistani.

”Asetu sängylle kontallesi ja pyllistä minulle”, Risto sanoi ja kuulin hänen kiihkonsa alkavan kasvaa. ”Haluan ottaa kuvan, jota katsomalla voin kuvitella naivani sinua takaapäin.”

Tottelin pyyntöä ja painoin selkäni vietteleväsi kaarelle pienen pyllyni jäädessä pystyyn. Rintani roikkuivat suoraan alas. Risto kuvasi asentoni useasta kuvakulmasta. Näin hänen ottavan lähikuvan minun hävystäni ja pyllynreiästäni.

”Tulen hulluksi”, Risto ähisi. ”Sinun vartalosi on uskomattoman kiinteä ja siro. Mene makaamaan sängylle. Haluan kuvata muistikortin täyteen.”

Tottelin pyyntöä ja asettauduin päiväpeiton päälle makaamaan. Risto räpsi kuvan.  Hän kuvasi läheltä myös pienet pystyrintani sekä niistä kohoavat suuret ja kovat nännini.

”Levitä jalkasi niin kuin vastaanottaisit pojan reisiesi väliin.”

Minä levitin reiteni levälleen ja kameran salama välähteli. Risto kuvasi paljaat häpyhuuleni läheltä. Häpykukkulaani peitti nyt siististi höylätty karvoitus. Se oli ehtinyt kasvaa siihen kuukauden aikana.

”Levitä häpyhuulesi auki!”

Minä ujutin sormeni vakooni ja vedin häpyhuuleni sivuun. Risto tuli jalkojeni väliin. Nostin lantiotani ylemmäs kohti kameraa. Risto otti useita kuvia salaisimmasta reiästäni. Tuossa vaiheessa olin alkanut kiihottua jatkuvasta kameran salamavalon välkkymisestä. Riston kiima nuorta vartaloani kohtaan sai minutkin syttymään. Tunsin olevani jokaisen miehen päiväunelma.

”Minä en kestä enää!” Risto kiljui kiimassa. ”Odota siinä sängyllä, niin minä käyn välillä runkkaamassa vessassa.”

”Miksi et runkkaisi minun nähden?” minä kysyin ja sivelin omaa vartaloani hellästi sormillani.

”En minä halua sekaantua alaikäisiin”, Risto sanoi pidätellen sisällään vellovaa himoaan. ”Jos jään tänne, niin siinä voi käydä vielä huonosti sinun neitsyytesi kannalta.”

”Mene sitten”, sanoin ja jatkoin vartaloni hyväilyä.

Sormeni puristelivat rintojani ja hieroin kovia nännejäni. Sivelin rintakehääni ja tasaisen litteää vatsaani. Sormeni koskettelivat alapääni karvatupsua ja vaelsivat sitten häpyhuulille. Hyväilin niitä kevyesti ja huomasin niiden turvonneen kiihottumiseni seurauksena. Työnsin sormeni syvälle sisääni ja vein sitten sormeni huulilleni. Lipaisin kielelläni kiimanesteeni makua.

”Maistun hyvältä”, minä huokaisin syvään ja imin sormeni kosteutta silmät suljettuina.

Se riitti.

Risto alkoi riisua vaatteitaan vauhdilla. Vaatteet lentelivät ympäri huonetta hujan hajan. Pian hän oli kuoriutunut ulos kaikista vaatteistaan. Riston iso ja käyrä kalu sojotti jäykkänä minua kohti. Sen alapuolella roikkuivat isot kivespussit. Hän alkoi liikutella kättään hitaasti kalunsa varrella.

Aloin tyydyttää itseäni hitaasti ja katselin samalla, kuinka Risto runkkasi omaa kaluaan. Hänen alavatsaansa ja rintakehäänsä peitti ohut karvoitus. Kiusatakseni Ristoa lisää nostin lantioni kaarelle ja aloin vatkata häpyäni sormilla. Huohotin hengästyneenä ja puristelin samalla molempia rintojani vapaalla kädelläni. Riston silmät lasittuivat tuijottamaan minua ja hänen vartalonsa nytkähteli runkkauksen tahdissa.

”Haluan naida sinua!” Risto lopulta huusi kestämättä enempää minun viettelyäni. ”Saanko tulla päällesi?”

Minä lopetin itsetyydytyksen ja laskin lantioni päiväpeiton päälle. Olin jo kiimassa hyväilyjeni ja koko yllättävän tilanteen tähden. Minusta tuntui hyvin unenomaiselta, että olin päätynyt matematiikan opettajani asuntoon sekä alkanut tyydyttää itseäni opettajani edessä vieläpä äitini allekirjoittamalla lupalapulla. Risto opettaisi minulle pian muutakin kuin vain matikkaa ja minun oli helppo kuvitella sen kaiken olevan vain kiihkeää päiväunta.

”Etkö maista minua ensin?” minä yllytin ja levitin jalkani levälleen. Nostin lantiotani kutsuvasti Ristoa kohti.

Välittömästi Risto pudottautui polvilleen, tarttui pitkiin kapeisiin reisiini ja kumartui minun häpyni ylle. Tunsin hänen huuliensa painautuvan kiinni minun kiimanesteistä kostuneisiin häpyhuuliini. Minä kuvittelin mielessäni Jennan huulien nuolevan minun kosteuttani. Hänen taitavat huulensa imivät jokaisen häpypoimuni. Hänen kielensä vaelsi ylös ja alas vakoani pitkin. Hänen kielensä nuoli paisunutta klitoristani ja huulet puristuivat sen ympärille imien sitä voimalla.

Minä huokailin nautinnosta. Puristelin rintojani käsilläni ja hieroin kovia nännejäni voimalla. Painelin lantiotani noita ihania huulia vasten, jotka sytyttivät kiihkon roihun sisälläni. Roihun polttava syke levisi sisälläni vallaten enemmän tilaa tietoisuudeltani. Ajattelin vain nautinnon sykettä, joka valtasi kehoni kauttaaltaan kaiken muun lipuessa pois tietoisuudestani.

Jossain kaukaisuudessa tunsin kehoni jännittyvän kaarelle sisäisestä nautinnostani. Suustani purkautui ulos parahdus ja hetken ajan minä värisin kauttaaltaan nautinnonaaltojen lävistäessä minut voimalla. Sitten kehoni valahti rennoksi ja minä palasin takaisin todellisuuteen.

”Sinä sait orgasmin”, kuulin Riston sanovan. Minä huohotin hiljaa ja yritin saada hengitykseni tasaantumaan. Avasin silmäni ja Risto oli edelleen jalkojeni välissä huulet ja posket minun kiimastani kiiltäen. Sitten hän pyyhki huuliaan ja poskiaan käsivartensa ihoon.

”Nyt tiedät, miltä maistun”, sanoin hitaasti rauhoittuen.

Risto nousi seisomaan ja näin hänen ison kalunsa edelleen jököttävän kovana. Hetken ajan katselin sitä ja Risto nautti minun katseestani. Siirryin lähemmäksi Ristoa ja tartuin kädelläni hänen kalunsa varteen. Se tuntui kädessäni kivikovalta ja sivelin sormillani sen pintaa tutustuen kalun ylöspäin käyristyvään muotoon. Sitten hivelin Riston suuria kiveksiä karvojen läpi.

Painoin huuleni kiinni kaluun ja lipaisin kielelläni sen päässä kimaltelevaa kiimatippaa. Risto värähti ja huokaisi syvään. Liikutin huuliani kauemmas kalun vartta, mutta totesin pian kalun olevan liian paksu mahtuakseen kunnolla suuhuni. Tyydyin lipomaan kielelläni kalun päätä. Minua ei olisi haitannut, vaikka Risto olisi purkautunut suuhuni, mutta huomasin hänen pidättelevän himoaan.

”Saat panna minua missä asennossa haluat”, minä sanoin huomattuani suuseksin hyödyttömäksi.

”Haluan ottaa sinut takaapäin.”

Nyökkäsin. Käännyin ympäri ja menin polvilleni sängylle sopivaan asentoon. Köyristin selkääni ja työnsin pienen pyllyni ylemmäs. Risto seisoi lattialla. Kädet täristen ja kiivaasti hengittäen hän tarttui kiinni lantiostani. Tunsin hänen kovan ja käyrän kalunsa liukkaita häpyhuuliani vasten. Risto työntyi sisääni hitaasti ja minä otin hänet mielelläni vastaan. Olin edelleen oman nautintoni huumassa.

Risto aloitti hitaan panemiseni. Hän työnteli suurta kaluaan lotisevaa häpyyni niin syvälle kuin vain pääsi. Minä huokailin nautinnosta, sillä tunsin venyväni äärimmilleen Riston käsittelyssä. Riston käyrä kalu sai sisälläni aikaan oudon tuntemuksen. Tuntemuksen, jota en ollut kokenut aiemmin.

”Tunnut niin hyvältä”, Risto huokaili työntöjensä lomassa puristellen lantiotani. Välillä hänen kätensä hyväilivät selkääni, kylkiäni ja työntöjen tahdissa roikkuvia rintojani. Hänen sormensa vaelsivat vatsallani ja värähdin niiden sähköistä kosketusta ihoni pinnalla.

Riston sormet hyväilivät karvoitustani ja hieroivat jopa klitoristani työntöjen aikana. Aloin kiihottua uudelleen miehen käden hyväilyistä. Silloin oivalsin Riston olevan kokeneempi rakastelija kuin Niko. Tunsin hänen miehisyytensä jokaisessa kosketuksessa ihollani.

”Uskomatonta, että sinä panet minua äitini allekirjoittamalla lupalapulla”, minä inisin vartaloni nytkyessä panosta.

”Tuskin äitisi ihan tätä ajatteli”, Risto ähkäisi ja nopeutti rytmiään. ”Mutta laske työntöni määrät. Siinä sinulle on matematiikkaa!”

Ja minä laskin. Sadan työnnön jälkeen lopetin laskemisen. Häpyni lotisi kosteudesta jokaisen työnnön aikana. Vartaloni ja rintani heiluivat tasatahtia. Pian Riston vauhti kiihtyi nopeammaksi. Hänen sormensa puristelivat lantiotani voimakkaammin.

”Niina! Saanko purkautua sisääsi?” Risto inahti kiihkonsa keskeltä pannen minua yhä rajummin. ”Voitko sinä tulla raskaaksi?”

Tietenkin minä voin, ajattelin. En kertonut sitä Ristolle. ”Tee mitä haluat!”

”Voi perkele!” Risto kirosi ja tunsin hänen kalunsa nytkähtelevän sisälläni rajusti. ”Nyt minulta sitten tuli!”

Riston kalu sykki sisälläni ja Risto piti sen perillä asti haluten purkaa kaiken nesteensä kiimani keskelle. Huohottaen hän viimein kiskaisi kalunsa pois sisältäni ja se alkoi veltostua nopeasti.

”Sun varmasti kannattaa käydä suihkussa pesemässä alapääsi”, Risto ehdotti nopeasti. Tunsin pelon hänen äänessään. Kiihkon purkauduttua sisääni Risto alkoi pikkuhiljaa tajuta, mitä oli tehnyt minulle.

”Niina, älä sitten kerro kellekään tästä jutusta. Pidetään tämä meidän kahdenkeskisenä asiana”, Risto alkoi anella.

En vastannut Ristolle mitään, vaan aloin pukea lattialla lojuvia vaatteita päälleni.

”Muistatko, mitä lupasit minulle luokassa?” kysyin lopulta Ristolta laittaessani rintaliivieni hakaset kiinni.

”Tietysti. Lupaan joulutodistukseesi kuutosen, mutta jatkat tietysti tukiopetusta.”

”Ja jos kokeeni epäonnistuvat?” kysyin vetäessäni farkkuja jalkaani.

”Silloin korjaan kokeidesi vastaukset paremmiksi”, Risto tokaisi. ”Johan me sovimme tästä luokassa.”

Hymyilin sanoille ja pujotin paitani päälleni. ”Voinko vielä nuolla kalustasi omat kiimani pois?”

”Jos niin tahdot”, Risto vastasi ilme kirkastuen kasvoilla.

”Mene pitkällesi sängylle ja sulje silmäsi!” minä härnäsin vienosti ja Risto tietysti totteli. Miehet ovat sitten niin tyhmiä! minä ajattelin ja astelin lipaston luo. Painoin videokameran stop-painiketta ja sen jälkeen eject-painiketta. Poimin sisällä olleen dvd-levyn käsiini.

”Mitä sinä teet!” Risto kysyi. Hän oli avannut silmänsä kuultuaan oudot äänet. ”Niina, perkele! Älä ota sitä dvd-levyä!”

Silloin minä juoksin. Ryntäsin olohuoneeseen ja paiskasin makuuhuoneen oven kiinni. Risto huusi ja kirosi oven osuttua hänen nenäänsä. Juoksin eteiseen. Nappasin reppuni ja takkini mukaani. Ryntäsin ulos asunnosta pihalle.

Risto uskalsi tulla ulko-ovelle asti, muttei sen kauemmas. Hän oli yhä alaston ja kauempana kävelytiellä liikuskeli ihmisiä.

”Muista lupauksesi!” minä härnäsin Ristoa ja heiluttelin dvd-levyä käsissäni. ”Et varmaan halua tämän päätyvän poliisille!”

Risto seisoi oviaukolla lamaantuneena. Näin hänen pelokkaan katseensa ja nautin sen näkemisestä. Tiesin voittaneeni. Risto olisi vallassani niin kauan kuin haluaisin. Voisin pyytää häneltä mitä tahansa ja hän toteuttaisi pyyntöni. Hyvä arvosana matematiikassa olisi lupaava alku meidän väliselle suhteellemme.

Nauraen Riston tyhmyydelle aloin kävellä kotiani kohti.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.