Niina joutuu vaikeuksiin

admin Suuri Ikäero
30.05.2015
21129 näyttökertaa
0 kommenttia
2.85
Viikko Jennan bileiden jälkeen aloin saada kännykkääni soittoja tuntemattomasta numerosta. Oletin soittajien olevan lehtimyyjiä enkä siksi vaivautunut vastaamaan puheluihin lainkaan.

Illalla ollessani omassa huoneessani kännykkäni piippasi kahdesti. Olin saanut multimediaviestin, joka sisälsi lyhyen videotiedoston. Siinä videossa minä panin Mikaa olohuoneen lattialla. Viestin mukana oli teksti: ”Soita mulle seitsemään mennessä tänä iltana tai laitan videon isäsi sähköpostiin! Älä puhu tästä viestistä muille.”

Tiesin heti, kuka viestin oli lähettänyt. Vain Jennan isä Pentti voisi kiristää minua, koska hänellä oli vapaa pääsy Sampan kuvaamiin videoihin. Katsoin videopätkän uudelleen ja näin hyvin oman kiihottumiseni liikuttaessani lantiotani Mikan vartalon päällä. Silloin tiesin, ettei isäni saisi nähdä sitä videota. Tuskin se oli edes ainoa video, jonka Pentti uhkaisi lähettää isälleni.

Halusin soittaa Jennalle, mutta pelkäsin soittoni seurauksia. Jenna sekoaisi ja alkaisi raivota isälleen. Silloin Pentti tietäisi minun soittaneen ja kostaisi tottelemattomuuteni lähettämällä videot isälleni. Olisin silloin todella suurissa vaikeuksissa, sillä isäni voisi vaikka piestä minut hengiltä tekemieni syntien tähden.

Kädet täristen soitin numeroon, josta viesti oli saapunut kännykkääni. Muutaman tuuttausäänen jälkeen tuttu miesääni vastasi puhelimeen.

”Kiva kun soitit heti, etkä jäänyt miettimään liikoja. Taidatkin jo arvata, kenen kanssa puhut.”

”Mistä sä sait mun numeroni?” kysyin pelokkaana Pentiltä. Käteni olivat hionneet märiksi ja kännykkä oli luistaa pois käsistäni.

”Poimin sen Jennan kännykästä hänen nukkuessaan. Mä käytän prepaid-liittymää ja uutta puhelinta, joten tätä puhelua ei voi jäljittää minuun. Haluan tavata sinut salaa. Jennan ei tarvitse tietää meistä, eikä kenenkään muunkaan”, Pentti kuiskutteli hiljaa kännykän toisessa päässä.

”Ja ellen suostu?” kysyin ääni vapisten, sillä tiesin hyvin Pentin vastauksen ennalta.

”Ellet suostu viihdyttämään mua, niin lähetän kaikki Sampan kuvaamat videot isällesi sähköpostilla. Siinäpä kirkkoherralla onkin päivän ajaksi tuijottamista, kun tytär makaa useiden poikien kanssa.”

Nieleskelin alas kurkussani olevaa raskasta palaa. Olin tukehtua ja huohotin raskaasti. Sydämeni hakkasi sisälläni ja aloin voida pahoin. Tiesin, ettei Pentti antaisi minulle vaihtoehtoja. Toistaiseksi minun olisi toteltava häntä ja keksittävä jotain tilanteen pelastamiseksi.

”Missä ja milloin?” kysyin pahimmasta tunnekuohusta toivuttuani.

”Tavataan meillä huomenna kahdeltatoista. Voit lintsata koulusta. Tule kävellen”, Pentti sanoi ja katkaisi puhelun.

Tuijotin kädessäni olevaa kännykkää pelokkaana. Se oli muuttunut hiestäni liukkaaksi. Laskin kännykän työpöydälle ja asetuin sängylle makaamaan. Kehoni vapisi järkytyksen tähden, enkä tahtonut saada ajatuksia kulkemaan mielessäni. Koukistin jalkani ja menin sikiöasentoon. Tunsin kyyneleiden valuvan silmistäni. Annoin niiden sumentaa näköni ja nyyhkytin hiljaa.

Seuraavana päivänä olin koonnut itseni. Pikkuhiljaa olin kasannut pirstotun mieleni ja pystyin suhtautumaan tilanteeseen järkevästi. Olin laatinut suunnitelman. Koulussa kerroin opettajalleni voivani pahoin. Se oli aivan totta. Riitti kun ajattelin Pentin kohtaamista, niin olin samassa yrjötä opettajani syliin.

Kävelin koulusta Jennan kotitalolle. Syksyn kylmä tuuli puhalsi kasvoilleni ja taivaalla leijaili tummia pilviä. Säätiedotus oli luvannut lumisadetta, mutta ainakaan vielä taivaalta ei pudonnut lumihiutaleita päälleni. Soittaessani ovikelloa Pentti avasi minulle oven. Hän vilkaisi nopeasti kadulle ja rauhoittui, sillä hän ei ollut havainnut ketään liikkuvan lähistöllä.

”Haluat varmasti hoitaa tämän ikävän asian nopeasti pois päiväjärjestyksestä”, Pentti sanoi ja ohjasi minut suoraan omaan makuuhuoneeseensa. ”Saamme olla kahdestaan, sillä Jenna on koulussa, Samppa on lukiossa ja Kaarina on töissä.”

Laskin koulureppuni makuuhuoneen lattiamaton päälle. Pentti viittoi minut työpöydän päällä olevan kannettavan koneen luo ja osoitti sormellaan avoimena olevaa sähköpostiohjelmaa. ”Kaiken varalta mä laadin isällesi menevän sähköpostin valmiiksi. Riittää kun klikkaan lähetä painiketta, niin isäsi saa tietää, millainen pikkuhuora hänen tyttärestään on kasvanut!”

Luin näytöltä Pentin laatiman viestin. Siinä selitettiin kaikki panoni ja viitattiin mukana oleviin videotiedostoihin, jotka todistaisivat viestin sisällön todeksi.

”Mä en pakota sua mihinkään”, Pentti sanoi kasvot virneessä. ”Saat itse vapaasti päättää, panetko kanssani tuossa sängyllä vai klikkaanko tuota lähetä painiketta.”

Olin lamaantunut syntyneen tilanteen tähden. Tunsin silmäkulmani kostuvan, kun tajusin, mitä joutuisin tekemään. Minun olisi maattava Pentin kanssa, vaikka vihasin häntä koko sielustani. Pentti oli raiskannut tyttärensä Jennan ja nyt hän aikoi tehdä saman minulle. Hyvin hitaasti kiukku alkoi kasvaa sisälläni. Pentti aikoi alistaa minut saamansa vallan alle, enkä voisi estää sitä millään tavalla. Käteni puristuivat nyrkkiin ja mieleni teki lyödä Penttiä. Tajusin, ettei raivoamisesta olisi mitään hyötyä. Se ei pelastaisi minua Pentin uhkaukselta.

”Eikö Jenna riittänyt sinulle? Täytyykö sinun raiskata minutkin?”

”Vai on Jenna kertonut sulle siitä yöstä!” Pentti sanoi hymyillen. ”Ideahan ei ollut mun! Samppa halusi panna sisartaan sinä yönä. Me ryyppäsimme yhdessä koko illan, jotta hän rohkaistuisi kokeilemaan sisartaan, mutta hän jänisti viime hetkellä. Mun piti sitten näyttää pojalleni esimerkkiä. Näytin Sampalle, kuinka tyttöjä pannaan, niin että ne vikisevät.”

Tuijotin lamaantuneena Penttiä. En tiennyt enää mitä uskoa. Muistin Jennan kertomuksen siitä, että Samppa oli nähnyt oviaukolta kaiken ja mennyt sitten huoneeseensa itkemään järkytyksestä. Vasta silloin oivalsin Sampan itkeneen oman syyllisyytensä eikä näkemänsä raiskauksen tähden.

”Sä olet sairas!” huusin Pentille. ”Sun takiasi Jennasta on tullut seksiriippuvainen!”

”Ja sehän sopii mulle!” Pentti nauroi. Hänen sormensa lepäsi hiiren nappulalla ja näytön kursori oli lähetä-painikkeen päällä. ”Ei nyt tuhlata aikaa jutusteluun. Riisu vaatteesi.”

Hetken ajan hengitin syvään ja yritin hallita sisälläni vellovaa kiukkua. Olin laatinut kotona suunnitelman, mutten voinut toteuttaa sitä vielä. Tiesin, että minun olisi nöyrryttävä Pentin edessä ja annettava hänen satuttaa minua. Vasta sen jälkeen minä hallitsisin tilannetta. Vasta sitten voisin toteuttaa suunnitelmani.

Hyvin hitaasti aloin riisua päälläni olevia vaatteita. Pentti katseli minua hymyillen, kun yksi toisensa jälkeen vaatteeni vähenivät päältäni. Riisuessani rintaliivini Pentin katse hakeutui ihastelemaan pienten pystyrintojeni kaaria. Lopulta seisoin makuuhuoneessa alastomana ja näin, kuinka alistajani katse harhaili kaikkialla vartaloni kaarissa.

”Olet kiinteä ja solakka kisumirri. Sut on kiva kesyttää!”

Kehoni värähteli hillittyä kiukkua ja vihaa. Olin saavuttanut riisumisellani ensimmäisen tavoitteeni, sillä Pentti ei ollut lähettänyt viestiä isälleni. Sen sijaan hän asteli luokseni. Hänen sormensa alkoivat hyväillä hitaasti hoikkaa ja siroa vartaloani. Hän juoksutti sormiaan ihoni pinnalla ja nautti ihoni sileydestä ja pehmeydestä. Hänen karheat työmiehen kätensä kutittivat ihoni pintaa ja saivat ihon nousemaan kananlihalle.

Värisin inhosta Pentin sormien puristuessa pystyrintojeni ympärille. Tunsin hänen sormiensa vatkaavan hitaasti rintojani. Pentti ilmiselvästi piti rintojeni pienestä koosta sekä niiden kiinteydestä. Suljin silmäni, sillä en halunnut nähdä alistajani silmien himokasta ja lasittunutta katsetta. Ennemmin tunsin sormien puristavan voiman rinnoillani, kuin näin kiihkon hänen silmistään.

”Taidat nauttia tästä!” Pentti sanoi nähtyään suljetut silmäluomeni. ”Katsotaanpa joko olet kostea!”

Tunsin sormien vaeltavan alemmas rinnoiltani. Vasen käsi kiertyi selkääni ja laskeutui tunnustelemaan pientä takamustani. Oikea käsi vaelsi litteän vatsani yli häpykarvoitukselle ja sieltä alapääni pitkälle vaolle. Tunsin sormen liukuvan sileää ja karvatonta vakoani pitkin. Toinen käsi puristi pyllyäni kuin estäen minua pakenemasta.

Värähdin inhosta, kun sormi työntyi häpyni sisälle. Se liukui häpyhuulien lomassa ja sormen karheus tuntui epämiellyttävältä. Tiesin sormen pysyvän kuivana, sillä Pentin kosketukset eivät kiihottaneet minua. Viimein käden puristava ote takamuksessani hellitti.

”Tahdon nuolla sinut kosteaksi”, Pentti vaati ja painoi minut kepeästi makaamaan parisängylle päiväpeiton päälle. ”Jennakin on nuollut sinua ja tahdon tietää, miltä maistut.”

Pentti levitti jalkani, enkä tiennyt mitä tehdä. Halusin vastustaa häntä, mutten uskaltanut, sillä olisi vielä pahempaa, jos isäni saisi tietää kaikista synneistäni. Tunsin Pentin hengityksen lämmön häpyhuulillani hänen painaessaan päänsä jalkojeni väliin.

Tunsin kuinka Pentin karhea kieli alkoi lipoa vakoani. Pentti levitti sormillaan häpyhuuleni levälleen ja nuoli minua syvältä. En halunnut nähdä sitä ja siksi pidin silmäni suljettuina. Tunsin Pentin kielen seikkailevan sisälläni. Se vaelsi poimujeni keskellä, mutta tiesin, ettei Pentti saisi koskaan maistaa kiimani makua.

Pentti nuoli minua pitkään, mutta lopulta hän lopetti lipomisensa. ”Sä et sitten halua kostua lainkaan? Olenko mä sun mielestäsi niin kamala?”

En vastannut Pentille mitään. En avannut silmiäni. Makasin velttona päiväpeiton päällä ja toivoin kaiken olevan jo ohi. Toivoin Pentin kyllästyvän minuun. Toivoin hänen kiihkonsa laskevan haluttomuuteni tähden.

”Onneksi mulla on liukuvoidetta ja kondomeja”, Pentti huokaisi. Tunsin kuinka sänky allani heilahti ja kuulin Pentin penkovan yöpöydän laatikkoa. Hetken päästä tunsin sormien kylmän ja liukkaan kosketuksen hävylläni. Pentti hieroi alapään vakooni liukuvoidetta. Siinä vaiheessa minun oli pakko avata silmäni, jotta Pentti näkisi silmieni kosteuden.

”Mä pyydän! Anna mun olla!” anelin ja nousin istumaan sängyllä. ”Miksi sä et voi antaa mun jo mennä kotiin?”

”Täytyyhän mun saada nautintoni”, Pentti sanoi kiihkoissaan. Näin Pentin rullaavan kondomia paksun kalunsa suojaksi. ”Käytetään ehkäisyä, niin ei jää turhia todisteita. Käyt sitten vielä suihkussa ennen kotiinlähtöäsi.”

Tuijotin Penttiä silmät suurina. Kehoni vapisi ja kyyneleet valuivat hitaasti poskilleni. Nyyhkytin ja tunsin nenänkin alkavan vuotaa limaa. Pentti ei välittänyt tunteistani. Hän ei välittänyt kehoni vapinasta tai kyyneleistäni. Hän oli täysin tunteeton ja kylmä minua kohtaan.

Pentti painoi minut kädellään takaisin sängylle ja asettautui päälleni makaamaan. Hän makasi päälläni kyynärpäiden varassa, joten saatoin sentään hengittää hänen painonsa alla. Hitaasti hän alkoi tunkea kaluaan minun sisälleni. Minun oli pakko levittää jalkojani, ettei Pentti olisi työntynyt sisääni väkisin. Halusin suojella itseäni ja siksi oli parempi antaa Pentin tehdä tekonsa ilman rajua väkivaltaa. En voinut mitään sille, että kalu työntyi sisälleni. Tunsin sen paksuuden täyttävän minut kokonaan.

Pentti alkoi panna minua rytmikkäästi ja hänen kalunsa liukui sisälläni liukasteen saattamana. Hento vartaloni nytkähteli työntöjen tahdissa. Rintakehän karvapeite hieroi rintojani työntöjen tahdissa. Pentti ähisi ylläni jokaisen työnnön aikana. Hitaasti hänen rytminsä kiihtyi ja hän työnteli kaluaan perille saakka.

En uskaltanut vastustaa Penttiä. Makasin rentona päiväpeiton päällä ja käteni olivat velttoina vartaloni molemmin puolin. Rintani pyörivät hitaasti ympyrää työntöjen tahdissa. Mikään tilanteessa ei kiihottanut minua. Olin vain sätkynukke Pentin alla. Tajusin silloin, mitä Jenna oli kokenut isänsä raiskatessa hänet kaksi vuotta sitten. Kyyneleet vierivät silmistäni, sillä koin saman, mitä Jennakin oli kokenut isänsä kanssa. Tuo kokemus yhdisti minut Jennaan ja tunsin syvää surua hänen kokemuksensa tähden.

Ajattelin Jennaa. Hän oli varmasti koululuokassa kuuntelemassa opetusta. Ajattelin isääni, joka olisi parhaillaan valmistelemassa ensi sunnuntain saarnaansa kirkossa. Ajattelin äitiäni, joka hoitaisi kirjanpitoa kirkkoherranvirastossa. Ajattelin kaikkea muuta kuin päälläni rynkyttävää Penttiä, sillä halusin unohtaa tämän panon mahdollisimman pikaisesti. En halunnut mitään muistikuvia tästä kokemuksesta saastuttamaan mieltäni.

Yllättäen Pentti lopetti panemiseni. Ähkien hän kampesi painavan kehonsa pois päältäni.

”Pyllistä mulle, niin otan sut takaapäin.”

Mietin varmasti liian pitkään Pentin sanoja, sillä Pentti tarttui lantiooni ja pyöräytti minut rajusti vatsalleni. Sitten tunsin hänen käsiensä kiertyvän vatsani alle ja hän nosti lantiotani ylemmäs sängyllä. En uskaltanut vastustella. Jäin makaamaan sängylle pääni ollessa päiväpeiton päällä ja pyllyni ollessa pystyssä. Jalkojani siirrettiin levälleen ja Pentti asettautui taakseni. Tiukasti lantiotani puristaen hän sulloi kaluaan vakooni takaapäin ja työntyi rajusti sisälleni. Ähkäisin tahattomasti, sillä Pentin rajuus oli yllättänyt minut. Tajusin, ettei Pentti hallinnut enää himoaan. Hän oli täysin oman kiihkonsa vallassa.

Pentti alkoi panna minua takaapäin. Hänen kalunsa liukui sisälläni tasaisesti ja jälleen vartaloni nytkähteli työntöjen tahdissa. Kyyneleeni kostuttivat päiväpeiton pinnan. Ajattelin jälleen Jennaa, sillä sain siitä ajatuksesta voimaa kestääkseni sisäisen tuskani.

Panemiseni jatkui pitkään. Luulin, ettei se lakkaisi lainkaan. Lopulta Pentti ähisi siihen malliin, että huomioni kiinnittyi väistämättä hänen ääniinsä. Pentti työntyi syvälle sisääni ja lopetti lantionsa liikkeen. Hänen kalunsa sykki hetken aikaa sisälläni. Huohottaen raskaasti Pentti vetäytyi pois sisältäni ja tein hänelle tilaa sängyllä.

”Sori, että kesti pitkään”, Pentti sanoi edelleen hengästyneenä. ”Saan panna niin harvoin sun ikäisiäsi, enkä siksi halunnut laueta liian nopeasti.”

Nousin seisomaan ja näin, kuinka Pentti liu’utti kondominsa pois veltostuneelta kalultaan. Hän nakkasi kortsun yöpöydälle. Sitten hän otti yöpöydältä savukeaskin ja sytyttimen. Hän poimi askista yhden savukkeen ja sytytti sen palamaan imien sisäänsä savua. Hän puhalsi savun hitaasti ulos suustaan ja vasta sitten hän oikaisi itsensä sängylle.

”Ei kai sua haittaa, että poltan?” Pentti kysyi hymyillen. ”Poltan aina savukkeen hyvän panon jälkeen, sillä se rentouttaa kivasti kehon jännityksen.”

”Oliko se siinä?” kysyin helpottuneena. ”Lupaatko, ettet laita videoita isälleni?”

”En tietenkään laita, mutta otetaan pano lähipäivinä uusiksi”, Pentti sanoi ja puhalsi savuvanan ulos keuhkoistaan. ”Soitan sulle.”

Tuijotin Penttiä järkyttyneenä. Tiesin jo silloin, etten pääsisi Pentistä koskaan eroon. Hän käyttäisi minua hyväkseen vielä useita kertoja, ellen estäisi sitä. ”Käyn kuivaamassa häpyni liukasteesta”, sanoin Pentille ja poistuin huoneesta.

En suinkaan astellut vessaan tai keittiöön vaan Sampan huoneeseen. Olin aiemmin nähnyt siellä esineen, jota tarvitsin ongelmani hoitamiseen ja toivoin sen olevan siellä edelleen. Astuessani huoneeseen näin heti nurkassa lojuvan pesäpallomailan ja poimin sen käteeni. Tunnustelin mailan painoa käsissäni ja se tuntui sopivan raskaalta. Tuo maila kuului laatimaani suunnitelmaan ja tuntui kuin kohtalo olisi saanut minut muistamaan mailan olemassaolon Sampan huoneessa.

Olin kiukkuinen ja vihainen. Häpesin sitä, että Pentti oli saanut käyttää nuorta vartaloani himojensa tyydyttämiseen. Ajattelin, ettei Pentti panisi minua enää koskaan, eikä hän panisi enää ketään muutakaan tässä maailmassa. Oloni muuttui jotenkin tyhjäksi ja tunsin vain silmitöntä vihaa sisälläni.

Astelin takaisin makuuhuoneen ovelle ja kurkistin oviaukosta sisälle. Pentti makasi edelleen vuoteella savukettaan polttaen.

”Mulla olisi sulle yllätys”, sanoin Pentille ääni vapisten kiukkua. Toivoin Pentin ajattelevan ääneni värinän johtuvan kokemastani järkytyksestä. ”Voitko sä sulkea luomesi?”

”Onkin kiva tietää, kuinka kolmetoistavuotias tyttö yllättää vanhan miehen”, Pentti nauroi puhaltaen savua ulos suustaan. Näin hänen sulkevan silmäluomensa.

Astelin sängyn vierelle pesäpallomailaa kaksin käsin puristaen. Siirsin mailan olkapääni taakse ja iskin mailalla kaikella raivollani. Mailan paksu pää osuin Pentin päähän ja kuulin ilkeän rusahduksen. Kohotin mailan nopeasti ilmaan iskeäkseni uudelleen, mutta totesin sen tarpeettomaksi. Pentin keho valahti rennoksi ja otsasta olevasta ruhjeesta alkoi valua verta. Se norui päiväpeitolle värjäten sen tummaksi kosteudellaan.

Pudotin mailan lattialle ja potkaisin sen sängyn alle. Hetken ajan tuijotin Penttiä järkyttyneenä. Vasta silloin aloin tajuta, mitä olin tehnyt. Olin toteuttanut suunnitelmani. Kuin robotti astelin vaatteideni luo ja aloin pukea niitä päälleni. En ajatellut mitään, sillä toimin täysin alitajuntani ohjaamana. Pikkuhousut menivät jalkoihin väärinpäin, mutten välittänyt asiasta. Puettuani vaatteet menin kannettavalle ja poistin isälleni osoitetun sähköpostin. Tyhjensin myös poistettujen viestien roskakorin ja katsoin pikaisesti, ettei koneelle jäänyt mitään minuun viittaavia todisteita.

Haistoin sieraimissani savua ja käännyin katsomaan vuoteella retkottavaa Penttiä. Päiväpeitolle pudonnut savuke oli sytyttänyt peiton palamaan. Tulen liekit kasvoivat nopeasti kokoa. Näin liekkien nuolevan Pentin paljasta ihon pintaa, mutta Pentti ei herännyt kipuun. Liekkien näkeminen jotenkin lamaannutti minut hetkeksi paikoilleen. Palovaroitin alkoi piipata kovaäänisesti. Vasta silloin heräsin takaisin todellisuuteen. Otin reppuni lattialta ja juoksin pois huoneesta.

Ryntäsin ulos etuovesta. Juoksin pihan poikki kadulle ja jatkoin juoksemista jalkakäytävää pitkin. Asfaltti allani oli värjäytynyt valkoiseksi lumesta. Suuret lumihiutaleet putoilivat päälleni tummalta taivalta ja sulivat kasvoilleni. Juoksin lumisateen keskellä, minkä jaloistani pääsin enkä katsonut taakseni.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.