Nuorta tyttöä

admin Suuri Ikäero
05.08.2013
35793 näyttökertaa
0 kommenttia
4.48
Olin menossa viettämään syksyistä viikonloppua mökille, joka sijaitsi keskellä erämaata pienen järven rannalla. Oli lauantaiaamu ja ajelin rauhallisesti nautiskellen syyskuun kauniista päivästä. Istuskelin autossani yksin. Vaimo ja poika eivät olleet lähteneet mukaan. Pojalla oli jotain viikonloppumenoa kavereiden kanssa ja vaimo viihtyi paremmin kaupungissa. No, saisinpahan olla ihan rauhassa mökillä.

Käännyin valtatieltä pienelle hiekkatielle, jota ajelin kymmenisen kilometriä ennen kuin käännyin parin kilometrin mittaiselle yksityistielle, joka päättyi mökkini pihaan. Risteyksessä huomasin, että metsän reunassa olevan kiven päällä istui nuori nainen, joka heilautti minulle kättään kuin epäröiden. Pysäytin auton ja nousin ulos tupakalle. Tyttö käveli luokseni ja pyysi minulta tupakkaa. Annoin hänelle tupakan ja tulta katsellen samalla häntä. Tytöllä oli iältään ehkä juuri täysi-ikäiseksi tullut. Hänellä oli yllään valkoinen, avokaulainen pusero, villatakki ja pitkä, nilkkoihin saakka ulottuva hame. Jalassa oli korkeakorkoiset kengät. Pitkät, vaaleat hiukset olivat sekaisin, meikki oli vähän valunut ja levinnyt. Mitään laukkua hänellä ei ilmeisesti ollut. Vartalo oli hoikka mutta muodokas.

Koska tiesin, että lähimpään asutukseen – mökkiäni lukuun ottamatta - oli matkaa reilusti yli kymmenen kilometriä, tyttö ei oikein sopinut kuvaan, ainakaan tuossa varustuksessa. Niinpä kysyinkin häneltä: - Miksi sä istuskelet täällä, keskellä ei mitään? Onks sulla kaikki ihan OK?

Tyttö katseli minua pitkään ja ilmeisesti päätteli, että kyseessä oli vanha, vaaraton setä. Onhan minulla ikää jo melkein viisikymmentä vuotta... Sitten huomasin tytön silmien kostuvan ja hän kertoi nyyhkyttäen tarinansa. Hän oli lähtenyt kavereidensa kanssa jonkun tutun mökille bileisiin. Siellä oli ollut enemmän porukkaa, viinaa oli juotu ja hauskaa pidetty. Tyttö väitti, että joku oli laittanut hänen lasiinsa jotain muutakin kuin siideriä, koska hän oli mennyt ihan sekaisin. Hän oli havahtunut tilanteessa, jossa oli auton takapenkillä makaamassa. Auto oli liikkeellä, edessä oli kaksi miestä ja takapenkillä kolmas yritti repiä häneltä pikkuhousuja pois. Hän oli hoksannut valittaa huonoa oloa ja päästyään autosta muka oksentamaan juossut metsään piiloon. Miehet olivat etsineet häntä aikansa, mutta hän oli onnistunut piiloutumaan kahden kiven väliin pimeässä metsässä niin, ettei häntä oltu löydetty. Auto oli lähtenyt pois ja hän oli nukkunut loppuyön metsässä viluissaan. Nyt hän odotteli kyytiä, jolla pääsisi kaupunkiin.

Pyysin tytön autooni lämmittelemään ja kysyin, haluaisiko hän soittaa kännykästäni poliisille tai kavereilleen. Hän soittikin tyttöystävälleen lyhyen puhelun, jossa kertoi olevansa kunnossa. Puhelun jälkeen kysyin häneltä, voisinko ajaa hänet jonnekin, kotiin tai kaverin luo. Tyttö kysyi minulta, minne olin matkalla ja kuultuaan vastauksen hän kysyi, voisiko tulla vähäksi aikaa mökilleni. Myönnyin epäröiden, mutta en voinut tyttöä siihenkään jättää.

Juttelimme ensin matkalla ja sitten mökillä kahvikupin ja voileipien ääressä ja sain selville lisää tytöstä. Tytöllä olikin melkoinen nälkä ja hän kertoi tarinaansa syödessään. Tiia oli iältään 17 vuotta ja oli riidellyt vanhempiensa kanssa ennen bileisiin lähtöään. Riidan aihe oli ollut paitsi bileet, myös se, että hän halusi muuttaa pois kotoa poikakaverinsa luo. Vanhemmat olivat olleet lähdössä viikoksi etelään ja määränneet tytön kotiarestiin. Siitä huolimatta Tiia oli lähtenyt bileisiin ja ennen sitä pakannut tavaransa valmiiksi muuttoa varten. Bileet olivat menneet pieleen hänen osaltaan, kuten Tiia oli jo kertonut ja nyt hän lisäsi vielä, että autossa, josta hän oli karannut, oli ollut etupenkillä se poika, jonka luo hän oli muuttamassa. Poikakaveri oli kännissä vain yllyttänyt ystäväänsä repimään Tiian pikkuhousuja.

Tiia kävi neuvostani peseytymässä saunan pesuhuoneessa ja tuli sitten takaisin sisään. Kun levinnyt meikki oli kadonnut, hän oli kasvoiltaan viattoman ja hyvin kauniin näköinen.

Kerroin tytölle lähteväni käymään järvellä olevalla katiskallani. Ehkä siellä olisi kalaa ruoaksi. Tiia sanoi jäävänsä odottelemaan ja kysyin, osaisiko hän sytyttää tulen takkaan.

Kaunis aamupäivä oli muuttunut pilvisemmäksi ja juuri kun kiinnitin venettä laituriin, alkoi sataa. Perkasin katiskasta hakemani kalat terassilla sateensuojassa ja panin ne sitten suolaan odottelemaan savustusta. Menin sisälle mökkiin ja löysin Tiian istuskelemasta nojatuolissa lueskellen löytämäänsä lehteä. Hetken päästä hän kertoi, että häntä väsytti ja kysyi, voisiko nukkua vähän. Ohjasin hänet makuuhuoneeseen minun ja vaimoni parisänkyyn. Tiia meni pitkälleen päiväpeiton päälle ja jätin hänet siihen nukkumaan palaten itse olohuoneeseen lueskelemaan.

Kului varmaankin kolme tai neljä tuntia lueskellessani ja Tiian nukkuessa makuuhuoneessa. Pidin välillä taukoa lukemisessa ja kävin laittamassa saunan pesään tulta. Ehkä Tiia haluaisi peseytyä herättyään. Sauna alkoi olla melkein valmis, kun menin taas puita lisättyäni mökkiin ja kuulin Tiian kutsuvan minua. Menin makuuhuoneeseen ja katsoin sängyssä vatsallaan makaavaa tyttöä.

- Mulla on yksinäinen olo. Voisitko olla mun lähellä?

Sateen ropina kuului ulkoa tänne selvemmin kuin olohuoneeseen ja makuuhuone oli hämärä. Sytytin valon yöpöydälle ja asetuin istumaan tuolille, jonka vedin ensin sängyn viereen. Tiian käsi sängyllä liikkui, haki omaani ja pieni käsi puristi sormiani.

- Ole mulle hyvä ja hellä...

Yöpöydällä oli vaimoni hiusharja. Otin sen käteeni ja istahdin sängyn laidalle alkaen selvittää tytön pitkiä hiuksia. Rauhallisesti harjaten ja toisella kädellä hiuksista kiinni pitäen selvitin niistä jokaisen takun, kunnes harja kulki tasaisesti päänahasta hiusten latvoihin saakka jokaisella hitaalla vedolla. Tiia oli ottanut paitansa pois ennen kuin oli mennyt sänkyyn makaamaan. Mustat, olkaimettomat rintaliivit katkaisivat selän virheettömän ihon, jossa tasainen rusketus jatkui niskasta aina hameen reunan alle saakka.

Siirsin hiuksia syrjään ihaillakseni paremmin Tiian selkää. Saatuani hiukset selvitettyä ja harjattua laskin harjan yöpöydälle ja huomasin siinä purkin tuoksuvaa kosteusvoidetta, sekin jäänyt vaimoltani. Otin purkin käteeni ja avasin sen. Levitin voidetta käsiini ja hieroin käsiäni yhteen, jotta voide olisi hiukan lämmennyt. Tiia värähti, kun aloin levittää hitain liikkein voidetta hänen niskaansa. Annoin käsieni liikkua kiireettömästä pitkin hänen nuorta ihoaan. Rasvasin niskan, olkapäät ja vuorotellen hänen molemmat kätensä aina sormenpäihin saakka hitain liikkein. Hänen hengityksensä oli rauhallista ja raskasta, kun painoin käteni hänen selälleen hieroen voiteesta liukkailla sormillani hänen selkälihaksiaan kevyesti. Hän ei vastustellut, kun avasin rintaliivien hakaset ja käänsin ne sivuun paljastaen hänen selkänsä kokonaan. Sormieni osuessa lopulta hänen selkänsä alaosaan, hameen reunaan, hän voihkaisi: - Lisää...

Hameen vetoketju oli sivussa ja sain avattua sen. Tyttö nosti pyöreää takamustaan, kun vedin hametta alaspäin. Nostin hänen jalkojaan ja pudotin hameen lattialle sängyn viereen. Katselin hänen pyöreän valloittavaa peppuaan ihaillen. Pikkuhousut olivat mustat kuten rintaliivitkin. Ne painautuivat syvälle pyllyvakoon paljastaen kauniit, sileät pakarat. Nostin hänen jalkojaan vuorotellen ja otin hänen sukkansa pois pudottaen nekin lattialle. Jätin vielä pikkuhousut jalkaan.

Kaluni oli jo jäykkänä tuon nuoren, kauniin vartalon katselemisesta. Asettauduin hajareisin tytön päälle niin, että kaluni kosketti hänen pikkuhousujaan pyllyn kohdalta. Painauduin vasten häntä, niin että hän tunsi seisovan kaluni kankaan läpi vasten peppuaan ja jatkoin hellää hierontaani. Rasvasin hänen selkänsä kokonaan ja annoin sitten sormieni kulkea pitkin hänen kylkiään alaspäin. Siirryin ja rasvasin hänen pitkien, hoikkien reisiensä ulkopuolet ja jatkoin aina varpaisiin saakka. Suutelin hellästi jokaista varvasta ennen kuin levitin voidetta niihinkin.

Varpaidenkynnet olivat punaiseksi lakatut ja pikkuvarvas oli niin sievä ja siro, etten voinut olla ottamatta sitä huulieni väliin imaisten sitä. Tyttö voihkaisi, kun näykkäsin varvasta varovasti hampaillani. Jatkoin rasvan levittämistä ylöspäin pitkin tytön säärien ja reisien sisäpintaa. Tyttö levitti jalkojaan, kun sormeni tavoittivat pikkuhousujen kostuneen kankaan hänen jalkojensa välissä. Vasta tässä vaiheessa otin pikkuhousut pois tytön nostaessa taas halukkaasti peppuaan. Samalla sovitin hänen lantionsa alle tyynyn, joka oli sängyllä. Nyt hän oli täysin alaston, makasi vatsallaan sängyssäni peppu pystyssä.

Jatkoin tytön reisien sisäpintojen hyväilyä hellin sormenliikkein, välillä rasvaa lisäten. Välillä sormeni kosketti kuin vahingossa hänen häpyhuuliaan matkallaan eteenpäin. Hän jännitti kiinteitä pakaroitaan vasten kättäni, kuin haluten, että kosketan hänen salaisimpia sopukoitaan. Hieroin rasvaa noille kiinteille pakaroille välillä hyvin hellin, välillä kovemmin ja vaativin liikkein hieroen hänen pakaralihaksiaan. Hän huokasi, kun painoin pakaroita erilleen ja katselin hänen suojatonta peppureikäänsä. Annoin sormieni viimein liikkua pitkin hänen vakoaan pepun yläosasta kohti hänen häpyään. Hän värähti, kun sormeni osui hänen pyllyreiälleen kulkien sen ylitse kevyesti.

Tytön häpyhuulien väli oli kostea ja jo hieman avautunut. Sormeni liikkuivat edestakaisin hänen hävyllään ja pepullaan, kunnes etusormeni ollessa juuri häpyhuulien välissä painoin sitä hiukan sisäänpäin. Hänen häpynsä aukeni päästäen sormeni sisälle hänen kuumaan kosteuteensa. Koskettelin hänen pilluaan pitkään ottaen välillä sormeni kokonaan pois ja painaen sen välillä hänen sisäänsä, mutta vain sentin verran häpyhuulien väliin. Tytön jo huohottaessa raskaasti kiimasta painoin kämmeneni vasten hänen peppuaan ja toisen käden sormen syvemmälle hänen sisäänsä. Annoin sormeni tunnustella hänen klitoristaan hieroen sitä hellästi mutta tarpeeksi voimakkaasti. Kuuntelin koko ajan hänen hengitystään, jotta tietäisin, koska häneltä olisi tulossa.

Jatkoin kiirettä pitämättä, kunnes tunsin että tyttö oli saamassa orgasminsa. Juuri kun hän sai, painoin pepulla lepäävän käteni rasvaisen sormen hänen anukseensa. Hän kirkaisi yllätyksestä ja nautinnosta ja tunsin hänen alapäänsä sykkivän ja kouristelevan sormieni ympärillä. Jatkoin sormieni liikettä hänen nauttiessaan orgasmistaan, kunnes hän siirsi jalkojaan hieman kiinnipäin. Annoin hänen rauhoittua hetken sängyllä odotellen kärsivällisesti. Hetken kuluttua hän kääntyi kyljelleen ja kosketti minua.

- Ottaisitko säkin vaatteet pois?

Tein kuten tyttö pyysi ja menin makaamaan hänen viereensä. Hän painautui minua vasten koko vartalollaan, kun suutelimme maistellen toisiamme. Tunsin hänen kiinteät rintansa vasten vartaloani ja kovana seisova kaluni painautui vasten hänen alavatsaansa. Käännyin selälleni vetäen hänet päälleni makaamaan. Vedin häntä hieman ylöspäin niin, että hän tunsi kovan kaluni painautuvan vasten häpyään. Hän nousi pystympään ja tunsin, kuinka terskani osui hänen häpyhuuliensa väliin. En painanut itseäni syvemmälle, vaan annoin hänen tunnustella itseäni.

Tiia katsoi minua silmiin ja näin, että hän oli valmis. Nostin häntä vielä lisää pystyyn, kunnes hän oli lantioni päällä, hieman irti minusta ja terskani juuri häpyhuulien välissä. Sitten tartuin häntä lantiosta tukevalla otteella ja painoin häntä hieman alaspäin. Terska tunkeutui syvemmälle hänen piukkaan ja kuumaan pilluunsa ja hänen nesteensä valuivat pitkin kaluni vartta. Hän oli todella märkä. Painoin häntä vielä muutaman sentin alaspäin ja hänen silmänsä laajenivat. Edelleen häntä silmiin katsoen painoin häntä alaspäin hyvin hitaasti, kunnes olin upottanut koko kaluni hänen karvattomaan pikkupilluunsa. Nostin hänen lantiotaan hitaasti tuntien kaluni liikkuvan hänen kireässä pillussaan.

Kiihdytin vähitellen liikettä ja tyttö auttoi minua ratsastaen päälläni kiihkeästi. Vähän ennen hänen orgasmiaan pysäytin liikkeemme, niin että vain terskan kärki oli hänen sisällään ja liikuin sitten lyhyin liikkein vasten hänen klitoristaan. Hänen silmänsä olivat kiinni nautinnosta, kun lopulta painoin itseni koko mitalta hänen sisäänsä. Hän nyyhkytti nautinnosta ratsastaen hetken kiihkeästi päälläni ennen kuin putosi velttona päälleni. Siirsin käteni hänen pakaroilleen ja liikutin hänen supistelevaa pilluaan pitkin kaluani. Tunsin kaluni kasvavan vielä entisestään, kunnes en voinut pidättää. Sperma sykki purkauksina ja kaluni nytkähteli hänen supistelevassa pillussaan, kun purkauduin syvälle hänen sisäänsä.

Makasimme pitkään hikisinä päällekkäin veltostunut kaluni edelleenkin tytön sisällä, kunnes hän kierähti kyljelleen viereeni. Otin hänet kainalooni hyväillen hellästi silittämällä hänen hiuksiaan. Hän siirsi kätensä jalkojeni väliin ja otti hellästi kiinni spermasta ja hänen nesteistään märästä kalustani. Hän ei hyväillyt minua, piti vain kiinni hellän omistavasti.

Ulkona satoi vielä. Kuuntelin sadetta ja Tiian hengitystä, kunnes tiesin, että hän oli nukahtanut. Sitten nousin hiljaa ja kävelin terassille, josta pääsi saunaan. Löylyhuoneessa oli kuumaa ja pesässä oli punainen hiillos. Laitoin muutaman puun pesään ja pian tuli roihusi. Asetuin mukavasti lauteille nauttimaan rennosta, rakastelun jälkeisestä raukeudesta lämpimässä saunassa.

Tiia tuli saunan ovesta sisään alastomana. Katsoin hänen vartaloaan nautiskellen. Pitkät hiukset olivat vapaana hänen olkapäillään, pystyt rinnat näkyivät hiusten seasta. Vyötärö oli kapea, vatsan iho virheettömän sileä ja navassa oli kimaltava koru. Lantio leveni naisellisesti ja pillu oli paljaaksi ajettu pullea kumpu, josta häpyhuulet näkyivät kauniisti. Pyysin Tiiaa tuomaan lisää löylyvettä ja hän kääntyi ottamaan lattialla olevan ämpärin. Hän kumartui selin minuun, jalat hiukan harallaan pyllistäen. Hänen perseensä oli sanalla sanottuna täydellinen. Kauniit, sileät pakarat, joiden välistä pilkotti sievä pyllynreikä. Hänen lihaksensa jännittyivät hänen nostaessaan ämpäriä ja kaluni nytkähti tuon jumalaisen näyn viettelemänä.

Tiia tuli viereeni lauteille ja saunoimme pitkään. Kävimme välillä uimassa järvessä ja palasimme taas lauteille. Kerrankin sain katsella kaikessa rauhassa nuorta, alastonta naista, joka ei häpeillyt itseään, vaan tuntui pikemminkin nauttivan ihailevasta tuijotuksestani.

Saunottuamme tarpeeksemme menimme pesuhuoneeseen ja pyysin Tiiaa istumaan penkille. Pesin hänen hiuksensa ja huuhtelin ne. Sitten Tiia nousi ja saippuoin hänen vartalonsa. Hankasin hänet huolellisesti puhtaaksi ylhäältä alas asti. Hyväilin hänen saippuaisia rintojaan käsilläni ja tunsin nännien kovettuvan. En voinut vastustaa kiusausta, vaan käänsin tuon saippuoidun tytön selkä itseäni vasten ja painauduin vasten häntä hyväillen edelleen hänen liukkaita, kovia nännejään. Tiia hieroi itseään minua vasten tuntien jäykistyneen kaluni vasten pyllyään. Hetken kuluttua painoin hänen ylävartalonsa kumaraan, niin että hän sai tukea penkistä ja tungin terskani hänen ahtaaseen pilluunsa. Tällä kertaa painoin nopeasti pohjaan asti alkaen sitten liikkua voimakkain liikkein tuossa ahtaassa ja litisevässä teinipillussa. Olin niin kiihottunut, että pystyin tuskin pidättämään omaa laukeamistani niin kauan, että Tiia ehti saamaan orgasmin, jota nopeutin sormeilemalla hänen klitoristaan. Kovin kauaa ei kestänyt, kun laukesimme molemmat, Tiia kirkuen nautinnosta ja minä ampuen spermaa taas syvälle hänen pilluunsa.

Huohotimme molemmat nautinnosta kiinni toistemme liukkaissa vartaloissa, kun pesuhuoneen ovi aukeni ja vaimoni kurkisti sisään. Hän katsoi meitä suu hämmästyksestä ammollaan monta sekuntia ja paiskasi sitten oven kiinni, niin että pelkäsin karmien halkeavan.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.