Paavo-Setä

admin Suuri Ikäero
09.07.2014
34717 näyttökertaa
0 kommenttia
4.58
Lauantai-ilta oli viikon kohokohta. Silloin lämmitettiin sauna tuhansissa ja taas tuhansissa suomalaiskodeissa ja perheet kerääntyivät yhteen viettämään laatuaikaa ja rentoutumaan raskaan työviikon jälkeen. Myös Paavo oli laittanut jo tulet saunan pesään ja pisti kahvipannua tulelle. Hän vilkaisi kelloonsa ja arveli Juhan porukan olevan jo vähintäänkin kyläkaupan kohdalla tulossa. Juha oli hänen vanhempi veljensä, joka oli muuttanut jo vuosia sitten kaupunkiin kerrostaloon. Hän ajoi kuitenkin lähes joka lauantai perheineen lapsuudenkotiinsa saunomaan, koska kerrostalon hikinen sähkösauna ei vetänyt vertoja kunnon puusaunalle. Samassa Juhan Volvo kaartui pihaan vakiopaikalleen pihapihlajan viereen ja pian porstuasta raikui jo Jaanan ja Jaakon iloinen nauru ja reippaat juoksuaskeleet.

- Terve, Pate, me tultiin taas, Jaakko hihkaisi ja ampaisi saman tien uuninpankolle silittämään siellä loikoilevaa kissaa. Jaana ei puhunut mitään, naureskeli vaan vienosti ja jäi ovensuuhun odottamaan vanhempiaan.

- Ostettiin kunnon metrilenkkiä, sanoi Juha astuessaan pirttiin. - Ajateltiin kiukaalla paistaa niin kuin ennen vanhaan. Ja sinappia tietenki.

- No olishan minulla nyt sinappia ollut, Paavo sanoi tuhahtaen. Häntä ärsytti, kun isoveli piti häntä ihan onnettomana pikkukakarana, vaikka johan hän oli ollut talossa isäntänä kolmatta vuotta. Hän oli perheen nuorimpana jäänyt kotitilalle ensin rengiksi ja sitten siirtynyt isännäksi, kun hänen isästään oli aika jättänyt. Viime vuonna oli äitikin päässyt vihdoin autuaammille marjastusmaille ja Paavo oli jäänyt yksin asumaan. Tai olihan hänellä kissa seurana ja koira pihanperällä räksyttämässä. Kieltämättä Juhalla olikin toisinaan syytä huoleen, sillä ihan aiheettomia hänen epäilynsä Paavon taloudenpidosta eivät olleet. Tämä kun oli saanut aikamieheksi asti olla äitinsä helmoissa, joten kotitöiden opettelu oli hänellä työn ja tuskan takana. Muihin tilan hommiin hän kyllä kykeni ja olikin kova työmies.

- Akka sinun pitäis tähän ottaa, Juha sanoi ja iski silmää vaimolleen.

- No mistä tähän akkaa ottaa ja kuka minut ees huolis, Paavo naurahti, vaikka Juha oli osunut arkaan paikkaan. Naista hän kaipasi rinnalleen enemmän kuin mitään muuta, mutta ei vaan osannut lähestyä naisia. Yhden kerran hän oli tansseissa uskaltautunut saatille ja päässyt pussaamaankin, mutta ei siitäkään sitten mitään ollut tullut. Paavo oli joutunut pettymään, kun tyttönen ei ollutkaan ollut kiinnostunut hänestä, vaan naapurin Eskosta. Sen jälkeen Paavo oli opiskellut naisen anatomiaa lähinnä kuvalehdistä, joita hän säilytti navetan ylisillä.

- Saunooko Seija ja lapset ensin ja me miehet sitte? Juha kysyi.

- Minä saunon miesten kanssa! Jaakko huudahti uuninpankolta.

- Niinpä tietenkin, sinähän oletkin jo iso mies, Paavo sanoi ja koppasi pojan nopealla otteella uunilta ja piteli tätä sylissään kuin pikkuvauvaa.

- Katsokaa, kun Pate-setällä on pikku-Jaakko sylissä, hän hekotti. Jaakko rimpuili hänen sylissään, vaikka toisaalta nautti huomion keskipisteenä olemisesta. Lopulta Paavo päästi pojan otteestaan ja pyysi anteeksi, että oli pitänyt isoa miestä kuin vauvaa. Johan Jaakko oli toissaviikolla täyttänyt seitsemän vuotta. Silloin ei olla enää pikkupoikia!

Jaana pysytteli edelleen hiljaa, mutta tuntui koko ajan seuraavan aikuisten puheita. Hän puristi kädessään karamellipussia, jonka he olivat ostaneet kaupungista lähtiessä hänelle ja Jaakolle launtaikarkeiksi. Karkit oli jo autossa jaettu tasan ja Jaakko oli varmaankin oman osuutensa hotkaissut jo parempiin suihin.

- Joo, vaan minä se ostinki väritelevision tuonne omaan kammariin, Paavo sanoi ylpeillen.

- Vai väritelevision, sanoi Juha kateellisena. - Mitä sinäkin semmosella teet ja millä ajalla sitä katsot? Eikö se vanha mustavalkoinen olis ollut ihan hyvä?

- No teenpähän mitä teen. Mukavahan se on iltasella värikuvia katsella niiden iänikuisten mustavalkolähetysten sijaan.

- No samapa tuo, iteppähän oot sen maksanu.

Seija ja Jaana kävivät ensin saunassa ja sitten oli miesten vuoro. Paavo ja Juha istuivat ylälauteella vierekkäin ja heittelivät vuorotellen löylyvettä kiukaalle. Välillä kuumuus oli niin paahtavaa, että heidän piti kyyristää selkänsä. Kumpikaan ei kuitenkaan suostunut luovuttamaan ja lähtemään pesulle. Jaakko istui alalauteella ja vastoi itseään aikamiehen ottein tuoreella saunavastalla.

Peseytymisen jälkeen saunanraikkaat miehet – sekä Jaakko lähtivät takaisin pirttiin. Seija oli kattanut pirtin pöydälle kiukaalla paistuneita makkaroita, sinappia ja keskikaljaa. Jaanalle ja Jaakolle oli puoliksi limsapullo. Siitä riitti molemmille iso lasillinen ja he joivat sitä nautiskellen, posket punaisina hehkuen. Juhan perhe jäi yleensä saunareissullaan yökuntiin ja niin oli tarkoitus nytkin. Siksipä Jaanakin nautiskeli saunajuomaansa ja makkaraansa saunatakki päällään. Kiirettä pukeutumiselle ei ollut eikä hän aikonut vielä pitkään aikaan vetää yöpukua päälleen ja lähteä nukkumaan, vaikka hänen äitinsä jo vihjaili siihen malliin. Jaakko alkoi olla jo niin väsynyt, että hänen silmänsä lupsahtelivat kiinni ja lopulta Juha kävi kantamassa uupuneen poikansa kamariin nukkumaan. Myös Seija lähti levolle, heti kun oli siivonnut pöydän ja tiskannut makkaransyöntiastiat. Hän oli lähtenyt aamulla niin varhain työhön, että uni maistui hänelle heti, kun hän oikaisi selkänsä kamarin laverin päälle.

Jaana, Juha ja Paavo siirtyivät Paavon kamariin, jossa Paavo esitteli väritelevisiotaan. Kylläpä oli Juhankin pakko myöntää, että olihan se eri hieno peli mustavalkoiseen verrattuna. Kyllä hänenkin pitäisi tuollainen ostaa jouluksi viimeistään, kun kerran pikkuveikallakin oli. Paavon huone oli kovin niukasti kalustettu eikä siellä ollut vanhan nojatuolin lisäksi muuta istumapaikkaa. Eipä tietenkään, koska Paavohan oleskeli siellä aina yksikseen. Paavo istahti itse nojatuoliin, isännän paikalle, ja Juha ja Jaana joutuivat tyytymään sängyn reunalla istuskeluun. Sieltä ei kyllä oikein nähnyt televisioruutua. Paavo intoutui tuijottamaan nopeatahtista lännenelokuvaa niin, ettei edes huomannut, kun Juha teki jo lähtöä nukkumaan. Häntä ei jaksanut kiinnostaa tuollainen roska, vaikka kuinka hienolta se näyttikin värikuvana. Jaana sen sijaan halusi jäädä vielä katsomaan ja kinusi isältään lupaa. Lopulta Juha heltyi, koska hänellä oli mielessään tietyt puuhat Seijan kanssa eikä niistä tulisi mitään, jos valpas tyttö olisi samassa huoneessa.

- Minä lähen nyt nukkumaan, mutta jääköön tuo tytär tänne, kun kerran haluaa. Mutta älkää valvoko aamuyölle, kun huomenna pitää vielä ne palstat käydä katsomassa ennen kuin lähdemme.

Paavokin havahtui elokuvan pauloista ja sanoi, että Jaana voisi vaikka nukkua hänen huoneessaan patjalla, niin tytön ei tarvitsisi konkoilla Juhan kamariin. Pahimmassa tapauksessa Jaakko voisi herätä kesken unien ja silloin hän olisi kiukkuinen kuin ampiainen.

Jaanasta oli mukavaa, kun Paavo antoi hänen jäädä katsomaan televisiota. Ei hän niinkään välittänyt siitä, mitä sieltä tuli, vaan lähinnä hänestä oli mukavaa tuntea itsensä niin isoksi tytöksi, että hän sai valvoa pitkään. Siitä olisi mukava kertoa koulukavereille maanantaina.

Jaana siirtyi sängynpäätyyn istumaan, koska siitä sentään näki vähän paremmin television. Paavo huomasi, että tyttö joutui siltikin kuikuilemaan hankalasti.

- Tule minun syliini istumaan. Tästä näkee parhaiten.

Jaana ponnahti iloisesti ylös ja istuutui Paavon syliin tuttavallisesti. Olihan hän istunut setänsä sylissä kymmeniä kertoja, tosin ei ihan viime aikoina. He jatkoivat elokuvan seuraamista, mutta pian se loppui ja sen jälkeen alkoi ulkomaalainen sarjafilmi. Se ei niinkään jaksanut kiinnostaa Paavoa, mutta Jaana seurasi sitä silmä tarkkana eikä Paavo malttanut häätää keskittynyttä tyttöä sylistään. Hän katseli Jaanaa ja mietti, että hänestä oli kasvamassa pian ihan oikea nainen. Vielä hänessä kuitenkin oli paljon lapsenomaisia piirteitä. Jaana oli ollut aina melko isokokoinen. Ei mikään lihava, mutta sellainen pehmeän pyöreä. Niin hän oli edelleenkin ja kokonsa puolesta olisi jo mennyt nuoresta naisesta, vaikka ei ollut vielä täyttänyt kolmeatoista vuotta. Paavo oli jo edellisenä syksynä huomannut, että Jaanan rinnat olivat alkaneet kasvaa ja olivat jo silloin näkyneet pieninä nuppuina hänen paitansa alta. Talven myötä niihin oli tullut jo selkeästi enemmän muotoa ja tänäänkin Paavo oli huomaamattaan tuijottanut liian pitkään Jaanan saunatakin avonaista kaula-aukkoa.

Jaana paransi asentoaan setänsä sylissä ja hierautui pakaroillaan hieman taaemmas. Paavo koppasi hetken mielijohteesta kätensä tytön ympärille, mutta tämä ei ollut millänsäkään. Paavon sydän sykki vimmatusti ja hänen otsaansa kuumotti. Hänen oli vaikea myöntää itselleen, että naisen kaipuu sai hänet kiihottumaan jopa veljensä keskenkasvuisesta tyttärestä. Mutta se oli täyttä totta! Siinä tuo ihana tyttö istui saunanraikkaana hänen sylissään päällään pelkkä froteinen saunatakki, joka oli valahtanut yhä enemmän auki ja paljasti yhä enemmän tytön rinnannuppuja. Niitä Paavo ei onnekseen nähnyt takaapäin, mutta pelkkä ajatuskin aiheutti sen, mitä hän eniten pelkäsi. Hän tunsi, kuinka hänen elimensä heräili hänen kalsareissaan. Hän yritti vaihtaa asentoaan niin, ettei tyttö missään nimessä tuntisi, kuinka hänen kankensa muuttui koko ajan kovemmaksi ja kovemmaksi, mutta Jaana muutti asentoa sen mukaan, miten Paavo yritti kiemurrella hänen allaan. Ihan kuin tyttö olisi tahallaan hieronut takapuoltaan Paavon etumusta vasten, mutta eihän se niin voinut olla!

Tilanne alkoi olla tukala. Paavo yritti miettiä huomispäivän menoja ja Heteharjun metsäpalstaa, jota hän olisi veljensä kanssa menossa katsomaan, mutta riettaat ajatukset veivät voiton. Hänen kalunsa seisoi jo aivan paraatikunnossa ja hänestä tuntui, että hän kuolisi siihen paikkaan. Hän piti kuitenkin edelleen käsiään Jaanan ympärillä ja tuntui, ettei paluuta enää ollut. Hänen oli saatava koskea tuohon ihanaan tyttöön, ihan vain viattomasti.

Paavo ryhtyi kutittelemaan käsillään Jaanan mahaa.

- Kutituskone, hän sanoi, kuten joskus Jaakollekin kun kutkutti tämän jalkapohjaa tai kainalokuoppaan. Hän yritti saada äänensä kuulostamaan leikkimieliseltä, mutta ääni kumpusi hänen sisältään melkein kuiskauksena. Niin paljon hän pelkäsi, että Jaana huomaisi hänen kiihottuneen tilansa. Jaana keskittyi edelleen sarjafilmiin eikä tuntunut erityisemmin häiriintyvän kutittelusta. Hän hihitti hiljaa, mutta ei pyytänyt Paavoa lopettamaan, koska sedän kosketus tuntui ihan mukavalta paksun saunatakin läpi.

Pikkuhiljaa Paavo muutti liikkeensä enemmän silittelyksi ja siitä tyttö tuntui tykkäävän enemmän. Jaana painautui entistä syvemmälle setänsä syliin ja nojautui tätä vasten. Nyt Paavo näki Jaanan saunatakin avonaisen kaula-aukon. Siellä ne ihanat nuput olivat! Hän jatkoi tytön mahan ja kyljen hidasta sivelemistä toisella kädellään, mutta toinen käsi hänen oli pakko laittaa tytön selän alle ja korjata sykkivän elimensä asentoa, koska housunliitinki painoi sitä kipeästi. Erektio oli todella kova. Paljon kovempi kuin silloin, kun Paavo katseli haalistuneita kuvalehtiä navetan ylisillä ja veteli kaluaan työn kovettamalla kourallaan. Hän raotti kalsareittensa kuminauhaa ja päästi kalunsa vapaaksi. Se osoitti suoraan ylöspäin hänen mahaansa vasten ja sen päässä kimalsi muutama pisara. Ne kertoivat siitä, että nämä kielletyt ajatukset ja Jaanan läsnäolo saivat hänet todella kiihottuneeseen tilaan.

- Jatka, Jaana sanoi yhtäkkiä vaativasti. Paavo hätkähti, mutta ymmärsi sitten Jaanan tarkoittavan silittelyä, jonka hän oli unohtanut keskittyessään erektoituneeseen kaluunsa. Hän jatkoi koskettelua hitaasti ja käsien liike laajeni pian niin suureksi, että pian hän hipaisi puolihuolimattomasti jo tytön kaulaa. Hetkeä myöhemmin käsi viiletti rinnan yli koskettaen saunatakin karheaa mutta silti pehmoista pintaa. Saunatakki avautui liikkeen voimasta yhä enemmän auki paljastaen loputkin noista ihanuuksista, jotka nähdessään Paavo oli räjähtää. Rintojen kokoon nähden valtavat nännit olivat ruusunpunaiset, ja Paavo olisi halunnut koskettaa niihin. Hän ei ollut koskaan koskettanut naisen rintoja, vaan ainostaan haaveillut niistä. Oli hän sentään joskus nuorempana uimarannan pukukopin oksanreiästä nähnyt naapurin Siskon ja Aulin rinnat ja monet kerrat sen jälkeen runkannut niitä muistellen. Mutta nyt hänellä oli nuoren tytön pienet rinnannypykät edessään ja kuinka uskomattoman kiihottavilta ne näyttivätkään!

Jaana vaihtoi taas asentoa ja Paavon penis nytkähti tytön selkää vasten. Hän huomasi, että pienellä edestakaisella lantionliikkeellä hän sai liikutettua elintään sen verran, että se tuntui uskomattoman hyvältä. Hän jatkoi liikettään varovasti, ettei Jaana huomaisi mitään. Yhtäkkiä Jaana kuitenkin käännähti häntä kohti.

- Mullapa on jo pimpissä karvoja. Meidän luokassa ei oo vielä juuri kellään, mutta mulla on jo.

Paavo häkeltyi tytön sanoista eikä hänen päässään ollut yhtään järkevää ajatusta. Sanojensa vakuudeksi Jaana vetäisi saunatakkinsa kokonaan auki ja pisti kätensä alapäähänsä.

- Koita vaikka, ihan selvästi jo tuntuu jos kuinka monta karvaa.

Paavon pulssi hakkasi tuhatta ja sataa. Mitä tyttö oikein aikoi? Tajusiko tyttö, että hän oli kiihottuneessa tilassa ja hinkkasi juuri kivikovana jököttävää penistä tytön selän takana.

- No on minä kehtaa, Paavo sai sanottua rutikuivalla kurkullaan, mutta Jaana nappasi setänsä käden ja vei sen karvoitukselleen. Paavon suusta pääsi tahaton huokaus ja hän toivoi, ettei Jaana olisi niin paljon perillä seksuaalisista asioista, että ymmärtäisi, mihin se liittyi. Mutta toden totta, tytöllä tosiaan oli alapäässään hentoa haiventa. Sen pinta tuntui silkkisen pehmeältä. Paavosta tuntui, että hän silitti sitä ikuisuuden, vaikka liike kesti ehkä kaksi sekuntia. Sitten hänen oli vedettävä kätensä pois, koska aivan liian riettaat mielikuvat valtasivat hänen mielensä.

Jaana oli kuin mitään ei olisi tapahtunut. Hän jatkoi edelleen television vahtaamista. Paavolla ei ollut enää aavistustakaan siitä, mikä ohjelma oli menossa. Hänen mielenkiintonsa oli nyt kohdistunut ihan muuhun. Jaana ei laittanut saunatakkiaan kiinni, vaikka Paavo olisi sitä toivonut, sillä hänellä alkoi olla todella vaikeaa. Hän yritti rauhoittaa mieltään ja ajatella muita asioita, mutta Jaana keskeytti hänet taas.

- No jatka, hän vaati tarkoittaen silittelyä.

- En minä enää jaksa.

- Jaksatpa! Pitää jaksaa, minua pitää hoitaa.

Paavon järki ei enää toiminut, vaan himo oli saanut vallan. Vapisevin käsin hän ryhtyi jälleen hivelemään pitkin tytön vartaloa. Kutittamista se ei enää todellakaan ollut, vaan hellävaraista sivelemistä kämmenselällä. Hänen järjen äänensä yritti huhuilla, että se mitä hän teki ja ajatteli, oli kiellettyä, mutta himo ja hekuma vaimensivat tuon äänen.

Yhä rohkeammin hän silitteli tytön kylkiä, joita peitti edelleen auki resottava saunatakki, mutta himosta hullaantuneena siirtyi sitten pikkuhiljaa tytön paljaalle iholle. Tuntui, että hänen työmiehenkouransa olivat liian karheat tuollaisen nuoren ja pehmeän vartalon sivelemiseen. Tyttö tuntui nauttivan, koska hän liikehti välillä hitaasti myötäillen setänsä käsien liikettä. Paavon kädet hakeutuvat yhä lähemmäs Jaanan ihania nuppuja ja lopulta kämmenselkä hipaisi ihanan rinnan pintaa. Paavo tunsi olevansa seitsemännessä taivaassa. Hän ei enää voinut haluilleen mitään ja jäi pyörittelemään vasenta kättään Jaanan rinnalla. Hän ei puristanut sitä, vaan piti sitä kädessään hellästi kuin pientä linnunpoikaa. Ei hän missään nimessä halunnut olla kovakourainen eikä satuttaa tyttöä. Kuin lumottuna hänen oikea kätensä siirtyi silittelemään Jaanan mahaa ja siitä edelleen alaspäin kohti hänen silkkisen pehmeää untuvikkoaan. Paavo huokaisi, kun hänen sormenpäänsä kosketti noita ihania haivenia.

Jaana käännähti katsomaan setäänsä. Paavo hätkähti ja arveli menneensä lopullisesti liian pitkälle, mutta tyttö ei käskenyt hänen lopettaa vaan päinvastoin. Paavon yllätykseksi hän vei pienen kätensä kohti Paavon isoa kouraa, joka edelleen viipyili hivelemässä kaikkein pyhintä.

- Koitappa sieltä. Siellä on semmonen nypykkä, josta tuntuu hyvälle, kun kutkuttelee. Minä oon monesti sieltä kutkutellu, Jaana sanoi ja hipaisi etusormellaan häpyhuuliensa väliä.

- No en minä… Paavo sanoi eikä tiennyt, oliko tyttö tosissaan vai härnäsikö vain. Vai oliko Jaana vain lapsekkaan avoin ja sinisilmäinen?

- Koita vaan, se on tässä, Jaana sanoi ja ohjasi hölmistyneen Paavon sormen klitorikselleen. Niin hienoa nimitystä Jaana ei tietenkään tiennyt, vaan hänelle se oli vain lirputin, kuten hän oli sen kaveriltaan Tuijalta oppinut, kun he olivat yhdessä saunassa tutkineet alapäitään ja Tuija oli vuotta vanhempana jakanut tietouttaan hyvänolon tuottamisesta lirputinta räpläämällä.

Paavon ajatus ei enää kulkenut eikä hän saanut sanaa suustaan. Alitajunnassaan hän tiesi, ettei hän saisi koskea, mutta oli liian myöhäistä. Hänen sormensa oli Jaanan pienessä pimpissä ja hän tunsi klitoriksen häpyhuulten yhtymäkohdassa. Hän ei tiennyt enää miten päin olisi ja erektio jyskytti vasten Jaanan selkää. Kuin lumottuna hän ryhtyi hieromaan sormellaan Jaanan häpykieltä. Vasen käsi oli edelleen unohtunut sivelemään Jaanan rintaa. Paavo tunsi, kuinka Jaana nautti. Tyttö suorastaan kiemurteli setänsä sylissä.

Paavo pyöritti hitaasti sormeaan Jaanan klitoriksella ja tunsi, kuinka kosteutta levisi pimpistä hänen sormiinsa. Hän ei voinut vastustaa kiusausta, vaan sukellutti etusormensa syvemmälle tuon ihanan viivan syvyyksiin ja tunsi Jaanan pienen pimpinreiän. Se oli niin tiukka, ettei hän uskaltanut työntää paksua sormeaan sinne, koska pelkäsi satuttavansa tyttöä. Hän kuitenkin pyöritteli sormeaan reiän ympärillä ja Jaana ynähti tyytyväisenä. Yhtäkkiä tyttö vaihtoi nopeasti asentoaan ja vetäisi saunatakkinsa kokonaan pois päältään ja heitti sen mytyksi lattialle.

- Oli niin kuuma, Jaana sanoi.

Paavo ei edes tajunnut sitä, että nyt hänen paljas peniksensä kosketti Jaanan selkää eikä välissä ollut enää mitään. Jaanan oli pakko tuntea se, sillä niin kovana se sykki Paavon vatsan ja Jaanan selän välissä.

- Joko lopetetaan tämä? Paavo kysyi ja toivoi Jaanan haluavan jatkaa, vaikka tiesikin sen olevan kiellettyä. Hän ei ollut varma, ymmärsikö Jaana, mitä he oikein olivat tekemässä vai oliko tämä vain lapsekkaan utelias ja avoin kaikelle.

- Ei, ja sinun pippeli on kova, Jaana sanoi. - On Jaakollakin monesti saunassa kova pippeli, mutta se on paljo pienempi kuin tuo sinun, joka painaa minun selkää.

- Haittaako se, kun se painaa sinua?

- On se vähän hankala, Jaana sanoi.

Paavo otti tytöstä kunnon otteen ja nosti hänet syliinsä, niin että penis jäi tytön alle.

- Haittaako nyt?

- Ei niin paljon, Jaana sanoi ja haki vielä hyvää asentoa. Ja kuinka hyvältä hänen lantionsa liike tuntui Paavon räjähtämäisillään olevassa elimessä. Paavo nojautui taaksepäin niin paljon kuin nojatuolin selkänoja antoi myöten ja Jaana hakeutui hieman taaksepäin. Paavo liikahti vielä vähän ja sai ujutettua peniksensä Jaanan jalkojen väliin.

Siinä se nyt oli. Peli oli Paavon osalta menetetty. Tästä ei olisi enää paluuta, hän ajatteli.

Jaana ryhtyi ohjaamaan tilannetta ja laittoi jälleen Paavon käden hävylleen. Nyt Paavo jo tiesi miten koskettaa tyttöä ja ryhtyi pyörittämään sormeaan klitoriksella. Jaana huokaili ja hänen kiinnostuksensa Paavon ryhmyistä elintä kohti kasvoi. Olihan hän kuullut isompien tyttöjen puhuvan niistä, mutta ei oikein tiennyt, mitä sen kanssa pitäisi tehdä.

- Saanko minä koittaa sinun pippeliä? Jaana kysyi varovasti.

Paavo ei tiennyt mitä vastata. Huomaamattaan hän kuitenkin nyökkäsi ja Jaana tulkitsi sen myöntymiseksi. Hän kosketti pienellä kädellään turpeaa ja lähes sinipunaiseksi paisunutta kullinnuppia. Paavo värähti. Hän otti kätensä pois Jaanan pimpistä ja ohjasi kädellään Jaanaa ottamaan kiinni vähän alempaa. Tytön käsi puristui kullin varren ympärille eivätkä pienet sormet yltäneet kunnolla sen ympäri. Paavo liikutti Jaanan kättä edestakaisin ja pian tyttö oppi liikkeen. Paavo irrotti otteensa. Hänestä tuntui aivan uskomattoman mahtavalta. Toisen käsi oli aivan eri tuntuinen kuin hänen oma kouransa. Hänestä tuntui, että hän laukeaa sillä sekunnilla ja hän vei hetkeäkään miettimättä kätensä takaisin Jaanan pimppiin. Hänen toinen kätensä ei enää sivellyt rintaa, vaan varovainen sively oli muuttunut määrätietoiseksi puristeluksi, joskin hellä hän yritti olla edelleen.

Paavo lopetti kuitenkin häpykielen pyörityksen hyvin pian. Jaana tuhahti pettyneenä ja yritti lantiotaan nytkäyttäen saada setänsä jatkamaan tuota taivaalliselta tuntuvaa puuhaa.

- Saako Pate vähän koittaa sinun pimppiä? Paavo huokaisi. - Ei laiteta sisään, kun minä vaan vähän koitan...

Jaana irrotti otteensa Paavon elimestä ja Paavo otti vuorostaan ohjat käteensä. Hän nosti tytön syliinsä ja kantoi tämän sängylleen ja laski hellästi selälleen. Hän avasi tytön jalat ja näki ensimmäistä kertaa kunnolla tuon ihanan viivan, joka oli selkeästi kostunut ja punoitti suloisen vaaleanpunaisena.

- Saako Pate koittaa, hän sanoi, kun himo oli sumentanut hänen järkensä lopullisesti ja hän oli jo asettelemassa kullinnuppiaan tytön vakoseen. Jaana ei sanonut mitään, mutta ei eleilläänkään pannut hanttiin. Häntä jännitti.

- Ei laiteta sisälle, kun minä ihan vaan… Paavo yritti sanoa vielä jotain, mutta ei saanut enää sanaa suustaan. Hän ohjaili kädellään elintään pitkin Jaanan viivaa ja oli laukeamaisillaan. Yksikin runkkausliike ja hän räjähtäisi. Hän painoi kuitenkin terskansa vasten Jaanan pimpinreikää. Se oli niin pieni, ettei hänen iso kalunsa millään voisi mahtua sinne huolimatta kaikesta siitä liukkaudesta. Jaana ei puhunut mitään.

- Ei laiteta sisälle, kun Pate vaan koittaa, Paavo hoki, mutta työnsi kuitenkin kulliaan yhä syvemmälle Jaanan pieneen aukkoon.

- Pate vaan koittaa…

Sentti sentiltä reikä antoi periksi ja Paavo sai kalunsa Jaanan tiukkaakin tiukempaan onkaloon. Jaanaan sattui, mutta hän ei uskaltanut sanoa mitään. Hän ei tiennyt miten suhtautua tilanteeseen. Hänen setänsä, joka aina kujeili ja hassutteli, oli ensin tehnyt hänelle hyvää ja painellut lirputinta niin mukavasti. Nyt setä oli hänen päällään.

Paavo ei huomannut tytön kipua, koska hän oli lähestymässä huippuaan. Hänen peniksensä oli jo miltei kokonaan tytön sisässä ja hän päätti vielä tehdä yhden edestakaisen liikkeen, mutta se oli liikaa. Se räjäytti hänen tajuntansa ja hänen kalunsa ampui uskomattoman lastin spermaa, joka levisi pitkin Jaanan pikkuista pimppiä. Paavo nykäisi huohottaen kalunsa pois tytön vakosesta ja teki vielä muutaman nopean edestakaisen liikkeen nyrkissään, että sai kaikki pisarat lypsettyä. Hiki valui hänen ohimoiltaan ja tunne oli uskomaton. Hän oli saanut elämänsä orgasmin.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.