Pikkuhuora sai kyytiä

Hype Suuri Ikäero
31.03.2020
16403 näyttökertaa
0 kommenttia
2.40
Olen 45-vuotias mies. Olen jutellut kauniin tytön kanssa jo kuukauden. Tyttö on 20v, kaunis ja muutenkin vaikuttaa täydelliseltä. Tinderissä sovittiin että haen tytön kyytiin alepan edestä ja mentäisiin syrjäiselle alueelle panemaan.

Tyttöä kiihotti kunnon alistus ja nöyryytys ja siksi meillä oli paljon yhteistä. Sovimme tapaamisemme alepan edessä klo 22.00 joten menin alepan eteen autollani ja tyttö hyppäsi kyytiin. Hänellä oli päällän vaaleanpunainen huppari, paljon meikkiä naamassa, kollarit ja tennarit.

Tyttö oli niin kaunis ja hän sopisi hyvin huorakseni. Ajoin hylätyn tehtaan eteen mikä sijaitsee 35km kaukana kaupungista, sammutin auton ja aloin hieromaan tyttöä jaloista. Sitten riisuin takkini ja otin tytöltä hupparin pois. Hänellä oli päällä valkoinen toppi ja hän riisui housuni ja alkoi koskettelemaan kulliani.

"Tota kullia minä haluan tänään ja erittäin kovaa" tyttö sanoi kiihottuneesti

"Ensiks sä heität vaatteet pois ja annat mulle sylitanssin" vastasin hänelle.

Tyttö riisui toppinsa ja kollarinsa ja hänen altaan paljastui pinkit rintsikat ja ihanan pinkit stringit. Kullini oli kovana ja otin boxerini pois. Tyttö nousi päälleni ja alkoi hieromaan hänen isoja tissejä kehooni, se tuntui todella hyvältä ja sitten tyttö pussasi mua.

Esileikin jälkeen.

"Noni huora sä otat multa suihin nyt"

Otin tytön päästä kiinni ja laitoin kullini hänen suuhunsa, en ollut koskaan saanut näin hyvää suihinottoa se tuntui niin täydelliseltä, painoin tytön pään niin syvälle kuinka kullini ylettyi ja samantien hän alkoi yökkimään ja meikit rupes valumaan. Otin kullini pois tytön suusta ja tytön meikit oli valunut ihanasti.

"Sylje mun kullin päälle senkin likanen huora! Tajuaks sä" käskin tyttöä ja otin kurkusta kiinni.

Tyttö teki työtä käskettyä ja jatkoi imemistä. Hetken kuluttua aloin nussia tyttöä kunnolla kurkkuun ja hänellä tuli itku.

"Sano mulle huora että mä oon sun herras ja sä oot vaan mun likanen pikku huora"

Tyttö sanoi vapisevalla äänellä katsoen mua silmiin mitä käskin. Otin tyttöä hiuksista kiinni ja painoin kättäni alemmaksi ja tytön kurkku oli esillä kauniisti.

"Sä oot kokonaan mun etkä kenenkään muun!"

"Kyllä, ota mut rajusti" tyttö vastasi itku kurkussa.

Avasin auton oven ja menin ulos ja revin tytön hiuksista ulos ja painoin hänet autoa vasten.

"Katsotaas mitäs alakerrasta löytyy" sanoin tytölle sylkästyään hänen naamalle

Käänsin tytön toisinpäin ja läpsin häntä perseelle ja laitoin kullini sisään. Otin tyttöä hiuksista kiinni ja vedin hänen päänsä mun lähelle.

"Näin sitä pitää, hyvä tyttö anna isi nussii sulta kaiken ulos"

Tyttö sai orgasmin ja olin itse lähellä laueta.

Noniin ja sit loppuspurtti, laitoin tytön maahan makuulleen, otin päästä kiinni ja mun märkä kullini koski tytön naamaa.

"Haluatsä lutka mällit kurkkuu haluatko!"

"Kyllä anna mennä loppuun asti" tyttö vastasi

"Avaa suus likanen huora!"

Tyttö avasi suun ja laitoin kullini hänen suuhun ja aloin nussimaan häntä kurkkuun samalla läpsien häntä naamalle. Nostin tahtia ja laukesin tytön kurkkuun.

"Nyt niele kaikki"

Painoin tytön suun kiinni ja hän nieli kaiken.

"Hyvä hyvä tyttö"

Nostin tytön ylös ja kuiskasin hänelle korvaan ja kehuin häntä ja annoin pusun poskelle. Puimme päälleen ja kävin viemässä tytön alepan eteen takaisin.

"Se oli ihanaa, otetaan joskus uusiksi." Tyttö sanoi tyytyväisenä

"Hei ootas, ota noi sä olit koko rahan arvonen"

Annoin tytölle 200 euroa mallikkaasta suorituksesta ja menin suihkuun ja nukkumaan.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.