Teinipojan saunareissu

admin Suuri Ikäero
30.05.2015
39300 näyttökertaa
0 kommenttia
3.45
Asuimme kerrostalossa ja olin jotain 7 vanha villi pikkukundi. Olin mutsin ja naapurin Ellun ja sen tyttären kanssa saunomassa yleensä kerran viikossa. Ellu oli noin kolmekymppinen todella tyylikäs mimmi ja tytär Sari oli minun kanssani samaa ikäluokkaa ja erittäin söötti pikkulikka.

Aloin olla siinä iässä, että mutsi sai komentaa minut mukaan. Oli jo aika noloa saunoa mimmien kanssa. Olin sen verran valveutunut, että tutkin mimmien pilluja aina kun pystyin, niistä mitään ymmärtämättä. Ellulla oli musta siististi ajeltu kolmio ja Sarilla luonnollisesti vielä pissaamista varten oleva pimppi, jota myös ihailin, kun Sari istui joskus jalat täysin auki lauteella naisten ollessa suihkussa. Katselin pientä klitorista ja ihmettelin ihmisen anatomiaa.

Aika kului ja olin kuusitoistavuotias miehenalku. Olin saunassa kuten aina, samaan aikaan. Ellun ja Sarin vuoro oli meidän jälkeen. Mutsia en suostunut enää samaan aikaan saunaan laskemaan. Saunan pukuhuoneessa oli kokovartalopeili. Katselin siitä itseäni, kapeita hartioitani, kehittyneitä rintalihaksiani, kovalla treenillä rakennettua habaani ja aika isoa kulliani. Vetelin esinahkaa edestakaisin peilin edessä ja se teki kutaa. Kulli oli puolijäykkänä ja menin löylyyn suihkun kautta. Pesin itseni ja jatkoin kevyttä runkkaamistani.

Istuin lauteilla jalat levällään ja hyväilin itseäni. Nipistelin nännejäni ja hyväilin kroppaani toisella kädellä vedellen hiljaa edestakaisin esinahkaani. Suuren terskani päähän ilmestyi kiimatippa, jonka pyyhin sormella pois  ja imaisin sen suuhuni.

Pukuhuoneesta kuului kolinaa ja tuttu ääni huusi: "Onko siellä ketään?" Se oli Ellu.

"Minä oon täällä", huusin.

"Esako", huusi Ellu. "Sopiiko, että tulen vähän etuajassa? Voit olla kaverina, ei kai se haittaa."

"Ei kai sitten", sain sanotuksi. Ongelmana oli kivikova kullini. Laitoin kuupalla viileää vettä sen päälle, että saisin stondiksen laskemaan edes vähän.

Suihkun jälkeen Ellu kiipesi lauteille.

"Moi jannu, sori et mä änkeen tänne teidän vuorolla. Mä luulin, et sun äiti on täällä." Ellu istui minun viereeni ja alkoi heitellä löylyä. Hänen kroppansa oli oikeasti aivan helvetin kiihottava. Hiki teki siitä kiiltävän ja vielä kiihottavamman. Ellu istui lauteiden päätyyn ja nosti jalat lauteille. Teki mieli katsoa jalkoväliin, mutten arvannut, koska minulla oli kulli puolikovana pelkästä ajatuksesta ja nelikymppisen naisen päälle pääseminen oli märkä haaveeni.

Ellu kysyi, oliko minulla tyttö- tai poikaystävää. Katsoin Ellua silmiin ja kysyin: "Siis meinaatko, että olenko jo ollut sillai jonkun kanssa?"

"Kunhan kiusottelen", sanoi Ellu nauraen.

Ellulla oli mustat hiukset ja kasvot olivat todella kauniit. Hän oli eronnut eikä tietääkseni styylannut edes kenenkään kanssa.

"Alkaa olla kuuma. Meen suihkuun", sanoin.

Ellu jäi löylyyn ja minä laskettelin kylmää vettä lähes kivikovan kullini päälle. Sain sen suht' säädylliseen kuntoon juuri ennen kuin Ellu tuli suihkuhuoneeseen. Suihkuja oli kaksi vierekkäin. Katselin hänen kauniita kiinteitä rintojaan ja ihanaa kolmiota, joka oli upeasti rajattu ja ajeltu jalkojen välistä. Shampoo valui tehden hänen kropastaan liukkaan, kiihottavan ja minulle märän unelman. Mietin kuinka kivikova kullini uppoaisi häneen takaapäin liukkaiden pakaroiden väliin. Aaahhh.

Lisää kylmää vettä käsisuihkusta ja stondikseni pysyi säädyllisenä. Minua panetti. Huomasin, että kullistani roikkui kiimalimaa lähes lattiaan asti. Lisää kylmää vettä. Saatana, että se on kylmää, ajattelin.

Käänsin selän, ettei Ellu huomaisi kiimaani. Pesin hiuksiani, kun tunsin hänen alkavan pestä selkääni.

"Muistatko niitä aikoja, kun pesin sun selän aina saunareissuillamme?" Ellu kysyi.

"Joo", sain sanotuksi.

Kullini seisoi kivikovana, kun sieni hieroi pakaroitani. Lisää kylmää vettä. Ellu kiusotteli kanssani oikein huolella. Hän huomasi kullini seisovan ja tunsin saippuaisen käden pesevän selkääni ja liukuvan pikkuisen peppuni vakoon pariin kolmeen otteeseen aina hieman syvemmälle.

"Menen vielä löylyyn", sanoi Ellu ja sulki suihkun. Lisää kylmää vettä, ajattelin. Kohta on kulli niin jäässä, että katkeaa, jos kolautan sen johonkin, ajattelin.

Kiipesin lauteille, jossa Ellu makasi selällään. Katsoin hänen kiihottavaa vartaloaan ja ihanaa kumpua, joka oli niin kiihottava, että huolimatta niistä sadoista litroista kylmää vettä alkoi erektioni jälleen tehdä tuloaan.

Ellu makasi hiljaa nauttien löylystä. Minä mietin, kuinka ihanaa olisi työntää suonikas kullini hänen avonaiseen pilluunsa. Nostin jalan toisen päälle ja seisova kullini oli puristuksissa kuumaa laudetta vasten.

"Pitäskö lähteä, että seuraavat pääsevät?" sanoi Ellu.

"Joo", sanoin ja nousin nopeasti suihkuun. Taas sitä saatanan kylmää vettä ja katse seinään päin. Nopea siirto pukuhuoneeseen ja kylpytakki ja kalsarit vauhdilla päälle. Ellu tuli heti perässä täysin alasti eteeni antaen pyyhkeen ja pyysi kuivaamaan selkäänsä. Tutkiskelin hänen täydellistä kroppaansa takaapäin ja ajattelin auton oven saranoita välttääkseni seisokin.

"Siitä onkin kauan, kun joku mies on kuivannut mun selkää, saatikka noin komea miehenalku kuin sinä", sanoi Ellu.

Lähdimme yhdessä kävelemään saunakäytävää ja saavuimme rappuun. Ellu asui ykkösessä ja kysyi, haluaisinko tulla vaikka saunakaljalle, mehulle tai jotain.

"Joo, mulle passaa se kalja", sanoin.

Istuin vaalealla, isolla sohvalla ajatellen Ellun ihanaa kroppaa ja varsinkin pillua, jota himoitsin yli kaiken. Puolikova kulli jalkojen välissä kertoi oman mielipiteensä asiassa. Ellu tuli kahden kaljan ja kahden snapsilasin kanssa. "Kai me yhet Jekut otetaan kaljan kaveriksi" ja virnisti. Hän oli laittanut kylppärissä hiuksensa päätä myöten kireälle poninhännälle.

"Skool", sanoi Ellu ja istui viereeni. Istuessaan hänen kätensä kosketti reittäni ja se kosketus salpasi hengitykseni. Meillä ei ollut ketään, joten voisin olla Ellun luona vaikka aamuun asti, mietiskelin.

Otimme jekut kertahuikalla ja siirryimme oluen kimppuun. Ellu istui viereeni ja laittoi käden reidelleni. "Vieläkö treenaat jalkapalloa, kun sinulla on näin ihaksikkaat reidet?" hän kysyi. "Joo" ja olutta perään.

Ellu hyväili reittäni ja boksereissa alkoi olla ahdasta. Hänen kätensä liukui polven ja nivusen väliä ja hän katsoi minua silmiin. "Nousisitko seisomaan", hän sanoi. Nousin hänen eteensä ja hän riisui bokserini. Kyrpäni pamahti housuista, kun hän veti ne alas. Seisoi kohti taivasta.

"Onpa upea. En olekaan nähnyt tällaista livenä pitkään aikaan", Ellu huokaili. Hän riisui kylpytakkini ja käänsi minut nojaamaan seinää. Hän levitti pakarani ja työnsi kielensä reiälleni ja nuoli pussien ja reiän väliä. Tunsin kuinka reikääni tunkeutui ihana naisen kieli. Hän taivutti kulliani niin, että sai takaapäin otettua sen suuhunsa. Hän kiristi esinahkani aivan taakse ja otti kullini kokonaan suuhunsa.

Siirryimme makuuhuoneeseen. Ellulla oli hienoin näkemäni sänky järeällä patjalla. Hän kaatoi minut selälleen. Ellu avasi yöpöydän laatikon ja otti sieltä tekokullin ja hierontaöljyä. Hän laittoi öljyä reisiini ja hieroi niitä samalla ottaen kullini suuhunsa. Tunsin kuinka laukeaisin, jos hän ei lopeta. Ja hän ei lopettanut. Katsoin Ellua, kun hän imi suurta kulliani ja näin, kuinka spermani valuivat hänen suupielistään. Hän osasi hommansa eikä imenyt minua araksi.

Ellu tuli päälleni ja tunsin hänen pillunsa alavatsallani. Hän nousi niin, että kasvomme olivat vastakkain ja työnsi kielensä suuhuni. Spermaani valui suuhuni ja mietin, mihin vittuun olin joutunut, mutta sitten kiihotuin vaan tästä riettaudesta. Ellu nousi naamani eteen ja hieroi itseään öljyllä ja työnsi öljystä kiiltävän tekokullin sisäänsä silmieni edessä. "Onko tää taivas", totesin. Kullini teki tuloaan. Ellu hyväili itseään ja nai kyrvällä hitaasti naamani edessä, kunnes alkoi inahdella. Hän otti omasta kiimalimastaan ja öljystä kiiltävän tekokullin sisältään ja kääntyi 69-asentoon. Hänen upea pillunsa oli naamallani ja kullini oli hänen suussaan.

Tunsin kuinka hänen öljyinen sormensa työntyi peppuuni ja liikkui siellä edestakaisin. Kulli hänen suussaan sai täydellistä hoitoa. Ellu nousi jalkoväliini ja halusi tehdä kuulemma minulle jotain, joka oli hänen märkä unensa. Hän levitti jalkani, nuoli pussejani ja työnsi sormea peppuuni nuollen minua joka puolelta alapäästä. Hän työnsi kielensä reikääni ja lutkutti sitä niin kauan, että se aukesi ammolleen. Tunsin kuinka tekokyrvän pää tuli reikäni huulille. Se oli sellainen pehmeähkön oloinen, aivan kuin oma kullini. Ellu työnsi sitä erittäin varoen sisääni hyväillen minua joka puolelta. Aluksi ajattelin, että henki tässä menee, mutta kulli oli viimein sisällä juurta myöten. "Vau, mikä fiilis", ajattelin. Ellu nussi minua välillä hiljaa ja sitten kuin viimeistä päivää. Kullini lörpsähti ensin, mutta nousi taas kunnon stondikseen.

Ellu otti aivan limaisen kullini suuhunsa ja työnsi tekokullin pohjaan asti. Hän piti siitä kiinni toisella kädellään ja nousi kyrpäni päälle avaten kauneimman vitun, jonka olin koskaan nähnyt. Suuri kiiltävä terskani upposi hitaasti pohjaan asti ja pääni oli räjähtää kiimasta, kun tekokyrpä kirnusi perseessäni ja ihanin maailman vittu kiipesi kuin orava kullini vartta pitkin. Hetken päästä Ellu aloitti aikuisen naisen vaikerruksen ja alkoi runkata klitoristaan sormillaan retkahtaen päälleni. Hän kääntyi selälleen pitäen kiinni tekokullista ja pyysi minua naimaan häntä suuhun. Nousin hänen naamansa päälle ja nussin häntä suuhun hitain työnnöin. Samalla Ellu pani minua samassa tahdissa tekokyrvällä. Tunsin kuinka pallini nousivat ja salamointi alkoi. Räjähdin hänen suuhunsa sykkien useita lasteja elämän eliksiiriä. Ellu nieli kaiken ja tuli viereeni todeten: "Edes tällaisia märkiä unia ei ole olemassa".

Goisimme Ellun luona aamuun asti ja aamulla rakastelimme kuin pariskunta ikään, tyylikkäästi.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.