Luokkahuoneen ikkunat ovat auki, mutta siitä huolimatta täällä sisällä on melkeinpä sietämättömän kuuma. En muista pitäneeni koskaan aiemmin oppituntia tällaisissa olosuhteissa. Rehtorikaan ei välitunnin aikana keskustellessamme muistanut näin kovia helteitä ja hän on sentään toiminut opettajana yli kolmekymmentä vuotta eli jo ennen kuin minä olin edes syntynyt. Kauluspaitani saa porottavan päivänpaisteen tuntumaan entistäkin hiostavammalta, mutta siistin asun käyttäminen kuuluu opettajan työnkuvaan. Nuoret oppilaani voivat pukeutua vapaammin ja niin he totta vie tekevätkin - osa jopa hieman liiankin vapaasti ottaen huomioon, että kyseessä on sentään koulu. En ole kuitenkaan halunnut puuttua heidän pukeutumiseensa. Eihän näin kuumana myöhäiskesän päivänä voi edes vaatia oppilailta kovin peittäviä asuja.

Yritän pitää silmäni poissa sieltä, minne ne väkisinkin yrittävät hakeutua, vaikka eivät saisi. Naispuolisten oppilaideni pukeutumiseen tällaisessa tukahduttavan kuumassa hellesäässä kuuluvat väistämättä suhteellisen avarat kaula-aukot ja lyhyiden hameiden tai shortsien paljaiksi jättämät sääret. Koulun penkillä istuvat nuoret kollit ovat huomanneet saman ja luokkahuoneessa tuntuu vallitsevan näkymätön mutta sähköinen eroottinen lataus. Sellaistahan se aina on koululuokassa, kun vasta seksuaalisuuteensa tutustuvat teinipojat ja -tytöt vilkuilevat toisiaan.

Vastuullisena opettajana minä en saa kuitenkaan olla halujeni vietävänä. En siitäkään huolimatta, että ikkunanpuoleisella rivillä istuvan tytön hame on niin lyhyt, että minun on vaikeata riuhtaista katsettani irti hänestä. Kun hän vaihtaa hieman asentoaan tuolilla, näen lyhyen hetken ajan tytön valkoisten pikkuhousujen pilkahtavan hameen alta. Tunnen välittömästi kasvavaa painetta omassa jalkovälissäni ja kullini nytkähtää väkisinkin ylöspäin. Mietin irstaasti mielessäni, minkälainen pillu mahtaakaan löytyä tytön pikkuhousujen kätköistä. Onkohan hänen pikku tussunsa märkänä juuri nyt, täällä oppitunnilla, hänen vilautellessaan tuolla tavalla riettaasti pikkuhousujaan opettajalleen. Mieleeni tulee äkkiä vähintäänkin sairas ajatus tarttua tytöstä kiinni, nostaa hänet opettajanpöydälle ja kiskoa nuo näkökentässäni kiihottavasti vilahtaneet pikkuhousut pois hänen jaloistaan tussuntarkastusta varten. Napautan itseäni lyijykynällä terävästi sormille. Yritetäänpä nyt keskittyä, ei minua ole palkattu tänne tirkistelemään teinityttöjen pikkuhousuja. Sitä paitsi oli varmaankin vahinko, että tytön nimettömät olivat hetken aikaa näkyvillä, ei suinkaan mikään minulle tarkoitettu esitys.

Suoraan edessäni istuu toinen nuori neiti. Olen koko oppitunnin ajan yrittänyt pitää silmäni erossa hänen anteliaan kaula-aukkonsa seutuvilta. Kevyestä pukeutumisesta huolimatta auringon kuuma paahde on saanut hikikarpalot helmeilemään myös tämän tyttösen otsalla ja vartalolla. Jostain syystä katseeni osuu pieneen hikipisaraan, joka juuri matkaa alaspäin tytön solisluun kohdalla, muuttaa hieman suuntaansa ja valuu sitten suoraan hänen rintojensa väliin. En voi olla katsomatta, kuinka nuoren naisen rintavako tuntuu melkeinpä imaisevan yksinäisen hikipisaran väliinsä syleiltäväksi. Katsellessani näkymää kaluni paisuu ja jäykistyy vastustamattomasti jalkovälissäni eikä enää suostu laskeutumaan senkään jälkeen, kun käännän katseeni pois.

Kaluni seisoo housuissani jäykkänä sauvana. Vilkaisen vaivihkaa alaspäin. Housuni ovat hieman liian tiukat, niin että kovettunut kanki nostattaa selvän pullistuman niiden etumukseen. Pöytä on onneksi minun ja luokan välissä, mutta siitä huolimatta katson parhaaksi ristiä jalkani. Pystyssä sojottava kulli ei oikein sovi koululuokan opettajalle. Yritän karkottaa mielestäni sinne jatkuvasti nousevat villit, mutta täysin sopimattomat mielikuvat minun ja milloin kenenkin naisoppilaani välisestä hikisestä parittelusta. Täytyy vain yrittää jatkaa oppituntia.

- Tehtävän neljä vastaus. Voisiko joku käydä kirjoittamassa sen taululle?

Tyttö takarivistä nostaa kätensä. Oikein söpö tummatukkainen teiniprinsessa. Hän hymyilee minulle keimailevasti, mikä aiheuttaa kipristelyä vatsassani, jalkovälistä puhumattakaan. Nyökkään hänelle ja annan luvan käydä kirjoittamassa vastauksen liitutaululle. Normaalisti kirjoitan itse kokeiden oikeat vastaukset näkyville, mutta nyt housujen etumukseen noussutta kohoumaa olisi mahdotonta peitellä ja katson parhaaksi pysytellä opettajanpöydän takana.

Tyttö nousee ylös tuoliltaan ja lähtee kirjoittamaan vastausta. Hänen kulkiessaan ohitseni katseeni kiinnittyy väkisinkin tiukkojen farkkujen verhoamaan takapuoleen. Pikkupeppu keinahtelee itsetietoisen seksikkäästi tytön kävellessä liitutaulun luokse. Nuoren oppilaani kiinteiden pakaroiden silmäily saa kullini lopullisesti seisomaan aivan jäykkänä ja kivenkovana. Tyttö kirjoittaa vastauksensa taululle ja vilkaisee sitten minun suuntaani. Ehdin irrottaa katseeni neitokaisen takamukselta juuri ennen kuin hän huomaa, missä silmäni harhailevat, niin ainakin toivon. Ääneni on hieman käheä ja joudun selvittämään kurkkuani.

- Hienoa, aivan oikea vastaus.

Tyttö väläyttää minulle hymyn, joka saisi jääkaapinkin sulamaan. Voi hyvänen aika sentään, kuinka minua panettaakaan. Pakko mennä seuraavalla välitunnilla opettajainhuoneen wc:hen hieman purkamaan painetta.

Kello soi juuri parahiksi. Oppilaat poistuvat vähitellen luokasta keskenään rupatellen ja naureskellen. Jotkut tytöistä luovat minun suuntaani lämpimiä, suorastaan flirttailevia katseita. Vastaan heille ystävällisellä, mutta tiukan asiallisella hymyllä. Helleaallon seurauksena tyttöjen vartaloita peittävä niukahko vaatetus saa kuitenkin minut ihailemaan heitä sopimattoman pitkään. Kaluni painautuu tiukasti vasten farkkujeni etumusta, kun edestäni kulkee terhakoiden rintojen, piukkojen peppujen ja sorjien nuorten vartaloiden kavalkadi.

Kun oppilaat ovat lähteneet luokasta ja viimeinenkin naisellinen takamus poistunut käytävälle, käännän katseeni takaisin luokkahuoneeseen. Kas, yksi oppilas istuukin vielä pulpetissaan ja tutkii koepaperiaan. Tyttö katselee sitä melkoisen pettyneen näköisenä. Hän taisikin saada hieman huonomman arvosanan kuin yleensä. Tyttö nostaa pian katseensa minuun päin anovan näköisenä.

- En oikein pystynyt kunnolla lukemaan kokeeseen, kun kotona oli sukulaisia käymässä juuri silloin.

- Jaa, ei voi mitään. Joskus sellaista tapahtuu. Ensi kerralla sitten paremmalla tuurilla.

- Voisiko tätä yhtä tehtävää kuitenkin vähän vielä katsoa? Minun mielestäni vastaus on aika lähellä oikeaa, vaikka en saanut pisteitä.

Istun hetken aikaa paikoillani hämmentyneenä. Kovettuneena seisovan kullini paisuneisuus tuntuu edelleen melkoisena paineena jalkovälissä, mutta tyttö varmaan ihmettelisi, jos en tekisi mitään. Lähden tytön luokse kättäni muka puolihuolimattomasti jalkovälini edessä pidellen. Tytön silmät tuntuvat silti viivähtävän nivusteni seutuvilla, kun kävelen hänen luokseen, vai kuvittelenko vain?

Asetun seisaalleni tytön taakse, jotta jalkovälini ei olisi hänen näköpiirissään. Tyttö ojentaa koepaperinsa näkyvilleni pulpetille ja kumarrun hieman alaspäin tutkiakseni sitä. Nuoren naisen käyttämän parfyymin tuoksu nousee sieraimiini. Se ei täysin pysty peittämään hänen oman vartalonsa aromeja, jotka näin kuumana kesäpäivänä väkisinkin nousevat lävitse, mutta tytön iholle kihoavan suolaisen hien haistaminen ei lainkaan vähennä kiihottuneisuuttani. Kaluni sojottaa täydessä erektiossa nostattaen housujeni etumukseen ison kohouman. Yritän pitää hengitykseni tasaisena, mutta se käy vaikeaksi, kun katseeni hakeutuu samalla hetkellä kuin vahingossa tytön rinnoille, joiden kiinteät muodot erottuvat hänen paitansa alta. Huomaan tytön nänninkärkien kovettuneen ohutta paitaa vasten, mikä tällä säällä ei voi taatusti johtua ainakaan siitä, että hänellä olisi kylmä. Nielaisen vilkuillessani noita pieniä, pystyssä töpöttäviä nännejä. Hän ehkä aavistaa jotain, koska kääntää katseensa minuun päin hämillisen näköisenä. Siirrän nopeasti katseeni hänen rinnoiltaan koepaperiin. Tyttö kuulostaa jotenkin jännittyneeltä osoittaessaan sormellaan koepaperinsa erästä vastausta.

- Tässä näin, eikö tämä vastaus ole melkein oikein?

Tyttö katsoo taas koepaperiaan, mutta se ei kiinnosta minua tällä hetkellä lainkaan. Silmäni siirtyvät uudelleen hänen rinnoilleen. Kyllä vain, aivan selvästi nänninkärjet sojottavat kovettuneina. Näen niiden muodostamat pienet kohoumat vasten tytön paidan etumusta. Ehkä se johtuu tästä hohkaavasta auringonpaisteesta, joka tuntuu jotenkin sekoittavan ihmisten päänupit ja ajavan heidät alkukantaisten himojensa valtaan. Ainakin omalla kohdallani tuntuu siltä, että mitä kuumempana aurinko porottaa, sitä enemmän minua alkaa panettaa. Ja juuri nyt minua panettaa aivan valtavasti. Niin kuin näemmä edessäni istuvaa pikku lunttuakin.

Asiaa tarkemmin miettimättä kumarrun eteenpäin muka tutkiakseni tarkemmin pulpetilla olevaa koepaperia, niin että etuvartaloni painautuu samalla hienoisesti vasten edessäni istuvan tytön selkää. Tyttö aistii varmasti, että kaluni sojottaa jalkovälissä jäykkänä nojautuessani kevyesti häntä vasten. Hän säpsähtää ja tunnen, miten tytön vartalo jäykistyy hetkeksi. Mieleeni nousee jo katumus; mitä hittoa olen oikein tekemässä? Olenko saanut auringonpistoksen? Mutta tyttö ei vetäydy poispäin minusta vaan päinvastoin, hetken kuluttua tunnen, miten hän nojautuu hieman taaksepäin, niin että painaudumme hiukkasen tiukemmin toisiamme vasten. Lasken käteni tytön olkapäille.

- Ehkä me voimme keksiä jonkin keinon vähän nostaa tuota arvosanaa. Eihän sinua tyttöparkaa tietenkään voi rangaista sukulaisten vierailun takia.

Hengitykseni käy raskaammaksi ja tunnen myös tytön vetäisevän syvään henkeä. Alan hitaasti laskea käsiäni hänen olkapäiltään kohti paidan etumusta. Sormenpääni tunnustelevat nuorta sileää ihoa ja saavuttavat sitten nuo kiinteät nuoren naisen rinnat, joita vain ohut paidan etumus verhoaa. Puristan käteni tytön rinnoille ja alan hieroa niitä yhä hänen takanaan seisten tytön istuessa pulpetissaan. Hän huokailee syvään, kun puristelen ja painelen hänen rintojaan ja tanssitan sormiani nännien herkillä nipukoilla. Kuiskaan tytön korvaan:

- Nousepa hetkeksi ylös siitä tuoliltasi.

Tyttö nousee kuuliaisesti seisaalleen, kuten kiltin tytön pitääkin opettajan käskiessä, edelleen selin minuun päin. Siirrän käteni neidon rinnoilta hänen pakaroilleen ja alan hieroa niitä. Piukka pyöreä teinipeppu, juuri sellainen, joka voi saada miehen melkein järjiltään. Kouraisen tytön takamusta omistavasti ennen kuin siirrän huomioni hänen etupuolelleen. Työnnän röyhkeästi käteni suoraan tytön farkkujen etumukselle ja edelleen hänen pikkuhousujensa sisään. Tunnen sormenpäilläni nuoresta tussusta tihkuvan märkyyden, kun sormeni painautuu hetkeksi sisään tytön häpyhuulten väliseen tiukkaan, lämpimään syvyyteen. Häneltä pääsee kiihottunut, väräjävä huokaisu, kun käteni vaeltaa hänen pikkuhousujensa sisäpuolella kostuneessa jalkovälissä ja sormeni tunnustelee lämmintä vakoa tytön reisien välissä. Vedän kuitenkin kyseistä aarrekammiota jonkin aikaa tutkailtuani käteni pois nuoren neidon pikkuhousuista ja alan sen sijaan availla malttamattomasti hänen farkkujaan, mikä on vähän hankalaa takaapäin tehtynä, mutta saan palkintoni, kun housut on avattu ja kiskon puoliväkisin ne pois hänen jaloistaan. Vedän itse farkut tytön nilkkoihin, joista hän ravistaa ne lattialle. Pikkuhousut saavat saman kohtelun.

Kun tyttö nyt on edessäni housuttomana ja alapää kokonaan paljaana, painan hänen ylävartalonsa lempeästi mutta vastustamattomasti kohti pulpettia. Sitten tartun hänen reisiinsä ja levitän jalkoja leveämpään haara-asentoon. Tyttö nojaa käsillään pulpettiin vastaanottavaisena, jalat levällään ja takapuoli koholla, niin että tiukka pilluvako aukeaa edessäni alttiina käsiteltäväksi. Työnnän sormeni hänen sisäänsä ja saan hänet pian ynähtelemään. Liikuttelen sormeani pillun kosteassa vaossa ja tytön ynähdykset muuttuvat läpeensä kiihottuneiksi voihkaisuiksi. Lopetan kuitenkin ennen kuin hän saa tyydytystään.

Avaan nyt omat housuni ja pudotan ne nilkkoihin, samalla kun tyttö nojaa edelleen edessäni pöytään takapuoli koholla ja kädet pulpetilla. Nuoren tytön näkeminen tuolla tavalla pylly pystyssä, kostunutta pilluaan miehelle tarjoten, on saanut kullini nousemaan pystyyn entistäkin kookkaampana ja jäykempänä. Työnnyn aivan edessäni pyllistävää tyttöä vasten ja puristelen takaapäin hänen rintojaan, samalla kun alan hieroa kivenkovana seisovaa kulliani vasten hänen paljasta jalkoväliään. En tee elettäkään työntyäkseni nuoren nartun sisään saakka, vaan annan vain hänen pimppinsä tuntea, miten paksu miehinen kalunvarsi hinkkautuu sitä vasten. Tunnen tytön jalkovälin kosteuden hieroessani kaluni vartta hänen tussullaan. Tarvittaisiin vain muutama kivenkovana seisovan kullini työntö syvälle pillunpohjaan saakka, jotta tämä nuori neiti laukeaisi kuin raketti. Haluan kuitenkin vain härnätä hänet entistäkin kiimaisemmaksi nartuksi enkä suostu työntymään hänen vakoonsa, vaikka sieltä tihkuva märkyys liukastaa kulliani ja paine omassa jalkovälissäni on lähestulkoon kivulias. Tunnen, miten tytön vartalo alkaa kiemurrella allani tyydyttämättömän halunsa kourissa, ja hän nostaa pyllyään paremmin koholle tarjoten pilluaan pantavaksi, mutta en suo hänelle sitä, mitä hän toivoo.

Tytön käsi irtautuu pöydän pinnasta ja hakeutuu kohti jalkoväliä, kuin hän aikoisi itse sammuttaa siellä sykkivän polttavan halun, mutta en salli sitä, vaan tartun tytön ranteesta ja työnnän käden takaisin pulpetille. Nuoren naisen tussu on kastunut läpimäräksi kiihotettuani sitä kaikin tavoin ja pillusta tihkuva kosteus valuu jo hänen reisilleen. Onnistun estämään omaa ääntäni vapisemasta, kun puhuttelen häntä.

- Nyt istahdat pöydälle ja avaat reitesi, niin että pillusi on näytillä edessäni.

Kiimaiseksi pikkulutkaksi käsiteltynä tyttö tottelee nopeasti, hypähtää pulpetille ja katsoo minuun silmät melkein lasittuneina kiihottuneisuudesta. Tartun itse kiinni tytön polvista ja työnnän hänen reitensä haralleen niin, että hän joutuu nojautumaan taaksepäin pulpetilla tukea saadakseen. Samalla tyttö näkee ensimmäistä kertaa kullini, jota on jo hierottu härnäävästi vasten hänen pilluhuuliaan. Isokokoinen ja paksu, jyhkeänä seisova mulkkuni ei ainakaan vähennä kiiltoa nuoren naisen silmissä.

Pudottaudun polvilleni tytön eteen niin, että pääni on hänen jalkovälinsä tasalla ja kostea pilluvako aukenee aivan silmieni edessä hänen istuessaan pulpetilla jalat levällään. Katselen hetken kostunutta nuorta mirriä. Sitten työnnän kasvoni suoraan tytön reisien väliin, kunnes suuni tavoittaa hennon häpykarvoituksen. Kieleni löytää kostuneen pimpin ja tuntuu lähes imeytyvän kiimaisena sykkivän pillun tiukkaan syleilyyn. Kasvot kuumankosteaan jalkoväliin hautautuneena alan nuolla häntä innokkaasti, himoiten nuoren tussun tuntua kieleni ympärille. Tyttö voihkaisee, kun kielenkärkeni hieroo hänen herkimpiä alueitaan reisien välisessä kosteassa syvyydessä. Kuulen, miten hänen suustaan nousevat väkevät äänekkäät voihkaisut, samalla kun vartalo alkaa vavahdella ja lantio nytkähtelee rajusti. Tuntuu uskomattoman kiihottavalta päästä nuolemaan kiimaisen teinitytön läpimärkää pillua. Neitokaisen tussu sykähtelee kieleni ympärillä. Hän työntää lantiotaan eteenpäin niin, että kasvoni painautuvat vasten häpyä. Tytön lantio nytkähtelee yhä rajummin ja voihkaisut muuttuvat hurmioituneeksi kiljaisuksi, kun nuolen hänelle lopultakin kaikenpeittävän orgasmin. Läpimärkä pilluvako sykkii vasten kasvojani orgasminsa pauloissa.

Tyttö melkein putoaa pulpetilta ja jää sitten sen päälle voipuneena toipumaan. Rintakehä kohoilee ja silmät ovat puoliummessa hänen nauttiessaan vielä tuon sisäisen räjähdyksensä haipuvasta jälkihehkusta. Mutta minäkin haluan nyt oman osani. Annan hänen rauhoittua hetken, mutta kun tytön hengitys tasaantuu, tartun häntä kädestä ja ohjaan hänet määrätietoisesti opettajanpöydän luokse. Hän ojentaa varovaisesti hapuillen kätensä kohti jalkoväliäni, empii hetken ja koskettaa sitten sormenpäillään tutkivasti kulliani. Täyteen mittaansa kohonnut kivenkova sauva värähtää tytön sormien otteessa. Sitten hän nousee opettajanpöydälle ja ojentautuu selinmakuulle. Minä seuraan häntä halukkaana ja asetun tytön kutsuvasti levitettyjen jalkojen väliin.

Tyttö ähkäisee ensin melkein pelästyneen oloisesti, kun työnnän paksurunkoisen aikuisen miehen kaluni hänen reisiensä väliin märkään pilluvakoon, mutta äännähdys muuttuu saman tien kiihottuneiksi voihkaisuiksi. Upotan jäykän kaluni juurtaan myöten tytön jalkovälissä sykkivään tussuun, joka ottaa minut innokkaasti vastaan. Tytön pillu on uskomattoman tiukka ja tunnen, miten nuori liha puristuu sauvani ympärille, kun alan työnnellä sitä rytmikkäästi hänen jalkovälinsä syvyyksiin. Nussin allani voihkivaa pikkupillua koko miehisellä voimallani. Tytön kynnet uppoavat selkääni ja raapivat minua, kun kullini kookas, paksu varsi työntyilee hänen vakoonsa. Tyttöhän on varsinainen villikissa, hän voihkii ja sähisee raivokkaasti pannessani häntä. Hento vartalo kiemurtelee nautinnosta kullini työntöjen tahdissa. Kuuman sään ja kiihkeän paneskelun johdosta vartalomme ovat pian yhtä hikisen liukasta, yhteen kietoutunutta parittelevaa lihaa. Kun saavutamme kiihkomme huipennuksen, saamme sen lähes yhtäaikaisesti.

Teinitytön kasvatusoppaassani on kuitenkin vielä yksi tärkeä luku jäljellä. Kullini alkaa jäykistyä uudelleen ajatellessani sitä. Kun olemme palautuneet rajuimman hekuman sumusta, osoitan sormellani kohti lattiaa.

- Mene tuohon lattialle polvillesi.

Tyttö noudattaa kehotustani vain hetken epäröityään. Niin kiltti ja silti niin tuhma. Kaluni seisoo suurena, täyteen mittaansa kovettuneena, kun ohjaan sen polvistuneen tytön kasvojen eteen.

- Ota mulkku suuhusi ja ala imeä. On jo aika sinunkin saada kalua sinne.

Tyttö haukkaa kalun varovaisesti suuhunsa. Hampaat koskettavat hetken kaluni herkkää vartta lähettäen lävitseni ilkeän väristyksen, mutta sitten tunnen vain pehmeät tytönhuulet kullini ympärillä ja lämpimän kielen, joka hivelee sen pintaa härnäävästi. Pohdin ohimenevän hetken ajan, mitä tapahtuisi, jos joku astuisi nyt sisään luokkaan ja näkisi nuoren naisoppilaan ottamassa suihin opettajaltaan, mutta ajatus vain lisää kiihottuneisuuttani. Tyttö imee elintäni ahnaasti. Hänen huulensa liikkuvat rytmikkäästi edestakaisin pitkin jäykkänä sojottavaa kullinvartta. Enpä olisi tänä aamuna töihin lähtiessäni uskonut, että kaluni päätyy teini-ikäisen neidon imeskeltäväksi, mutta siinä koulutyttö nyt kuitenkin liu'uttaa hunajahuuliaan pitkin kaluni paksua runkoa.

Lopulta paine kasvaa valtavaksi, sietämättömäksi ja lämmin siemenneste purskahtaa koulun lattialle tytön irrottautuessa kalustani juuri oikea-aikaisesti. Voin vain huokaista syvään ja onnellisena aivan kuin tyttö hetkeä aikaisemmin, kun olin nuollut hänen nuoren pimppinsä ennennäkemättömään kiimaan. Hetken levähdettyäni ja rauhoituttuani kävelen tytön pulpetin vierelle, jonne hänen koepaperinsa on viskattu silloin, kun aloitimme nussimisen tutussa koululuokassa.

- Katsotaanpas vielä tätä koepaperia.

Sieppaan kuulakärkikynän käteeni ja vedän ruksin tytön arvosanan yli. Viereen kirjoitan uuden arvion: 10. Hymyilen tytölle vielä lempeästi.

- Lopputodistukseen tulee sitten sama numero. Voit nyt lähteä, minä siivoan tuon lattian ja muutkin paikat.

Tyttö pukee vaatteensa ylleen kasvot hiukan punoittaen. Pukeuduttuaan hän astelee ulos luokasta farkut jälleen peittäen ja samalla myös esitellen ihastuttavaa pikku peppua. Tällä kertaa tiedän ilokseni myös, millaiset pikkuhousut sieltä alta löytyvätkään. Tytön poistuttua astelen ikkunan luokse ja katselen hetken aikaa koulun pihamaalle hymy huulillani. Iltapäivä on jo pitkällä, mutta sää on yhä kuuma ja kostea kuin teinitytön pillu.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.