Isot panokset

gugu55 Syrjähypyt
18.08.2018
21185 näyttökertaa
0 kommenttia
4.24
Ovikello soi. Avasin oven Mikalle,joka oli tulossa meille yhdeksi yöksi kylään. Mika tuli suoraan lentokentältä ja me asuimme sopivasti kentän vieressä ja mikä Mika Oulusta, joten oli turhaa laittaa Mikaa matkaamaan vielä niin pitkää matkaa. Mika oli minulle tuttu armeija ajoilta. Totta puhuen hän oli niitä harvoja keihin pidän vieläkin yhteyttä. Tyttöystäväni Sanni laittoi pientä purtavaa esille samalla kun Mika työnsi laukkujaan olohuoneen nurkkaan.
Sanni ja minä olimme seurustelleet 5 vuotta, joka oli jo viides osa meidän elämästä. Sanni oli erittäin seksikäs nainen, mutta silti meidän seksielämä oli hidastunut pienesti, joka harmitti pienoisesti, sillä olimme ennen erittäin aktiivisia sängyssä. Sanni oli erittäin kokeilun haluinen ja me kokeilimme monia eri asioita sängyssä, mutta arki on asia jota ei pääse karkuun.
Ilta sujui syödessä, juodessa ja kuunnellessa Mikan tarinoita matkalta. Huomasin illan aikana Mikan katseen harhailevan Sannin rintoihin useasti. En voinut syyttää miestä, sillä Sannilla oli erittäin kivat E-kupin varustus, jota ei ollut helppo piilotella vaikka halusikin. Toki Sannilla oli vain toppi päällä joka ei luonnollisesti peittänyt paljoa varustuksesta.
"Miten olisi pari peliä pokeria!" Mika huudahti. "Jos sinua kiinnostaa hävitä kaikki rahat, niin voimme ottaa muutaman kierroksen." totesin virnuilen. "Kai minun pitää jotenkin hyvittää täällä majailu." myhäili Mika. "Minä en osaa pelata hyvin pokeria" totesi Sanni. "Älä murehdi, minä kerään koko potin niin ei mene sinun rahat kauas" sanoin samalla kun kaivelin kortteja kaapista.
Aikamme pelattuamme Mika alkoi olemaan selvästi peli päällä. Minun rahat loppuivat, mutta Sanni oli vielä pelissä mukana. Jaoin heille uuden kierroksen . "Voitko auttaa minua?" Sanni kysyi. Siirryin lähemmäksi häntä ja katsoin kortteja. Sanni piteli täyskättä edessään. "Pistä vaan kaikki likoon" totesin katsoessani Sannin vähäisiä pelimerkkejä.
Sanni pisti merkkinsä keskelle ja Mika pisti saman määrän merkkejä viereen. "Olisin voinut laittaa vielä enemmän tähän käteen." Mika virnuili, samalla kun raapi silmäkulmaansa. Illan aikana aloin hahmottamaan katkeralla tavalla, että Mika bluffatessaan raapi usein silmäkulmaansa. "Mika bluffaa varmasti" kuiskasin Sannille. "No sopiiko sitten jos laitetaan jotain muutakin pelimerkkien sijaan pöytään, jos kerran olet niin varma kädestäsi" kysyin Mikalta. "Katsotaan mitä pöytään tulee, niin arvioin sen arvon" Mika totesi.
Sanni katsoi minua hetken ja kysyi kuiskaten " Jos olet kerran varma tästä kädestä, voinko pistää toppini panokseksi?" Katsoin Sannia hetken samalla kun tunsin housuissani eloa. Nyökkäsin Sannille.
"Laitan toppini panokseksi." Mika prosessoi hetken yllättävää tarjousta, kunnes sai koottuaan itsensä.
"No jos sitä noin varmoja ollaan laitan kaikki merkit, sekä minun paidan ja housun panokseksi."
"Minä laitan minut housut myös" huudahti Sanni.
"No boxerit myös mukaan."Mika sanoi innoissaan.
"Otan suihin jos häviän" Sanni huudahti samalla kun minä katsoin vieressä suu auki panosten nostamista.
Sanni ja Mika molemmat katsoivat minuun kysyvästi ja minä en saanut muuta aikaiseksi kun nyökättyä panoksille.
Kortit laskettiin pöydälle paljasten Mikan värisuoran. Vatsassani muljahti,mutta ei niin huonolla tavalla kun olisin luullut. Sanni katsoi minua kysyvästi ja minä panosta kunnioittaen nyökkäsin hänelle. Sanni nousi seisomaan, otti topin pois paljastaen isot rinnat, jotka olivat vangittuina hänen liiveihinsä. Seuraavaksi oli vuorossa housut, jotka tipahtivat lattialle samalla kun Sanni käveli kohti Mikaa. Mikaa joka näytti yllättyneeltä että tilanne oli menossa todella tähän. Sanni meni polvilleen Mikan eteen ja alkoi avata housuja. Ulos tuli löysä muna (luultavasti vielä löysänä jännityksestä) joka oli siitä huolimatta erittäin kookas. Sanni pisti munan suuhun hitaasti näykkien ja hetkessä Mika oli täydessä iskussa. Sanni liikutti suuta hitaasti edestakaisin. Minulla oli erittäin hämmentynyt olo, sillä tunsin että minun muna alkoi olla kivikova siitä kuinka tyttöystäväni imi kaverini munaa edessäni.
Näin kuinka Sannin harmaat stringit alkoivat kostumaan hänen suorittaessaan tehtäväänsä. Kuului pelkästään Mikan murinaa ja hitusen Sannin voihkintaa, joka todensi sen kuinka paljon Sanni itsekin kiihottui tästä. Mikan käsi alkoi harhailemaan Sannin rintoihin ja hieromaan niitä samalla. Sanni paransi asentoaan siten että Mika pääsisi paremmin niihin käsiksi. Mika hieroi Sannin rintoja suurella intohimolla samalla koittaen työntää sormia liivien sisälle.
Sanni nousi seisomaan ja avasi hänen liivinsä. Sannin isot rinnat ponnahtivat ulos samalla kun Sanni istui Mikan syliin siten että Mika pääsi imemään hänen kovia nännejä.
Kuului Sannin voimakasta voihkintaa samalla kun Mika ahmi hänen isoja rintoja suuhun.
Hetken päästä Sanni nousi ylös ottaen Mikan kädestä johdattaen hänet sohvalle, johon Sanni meni istumaan ja Mika asettui maahan Sannin eteen. Mika repi Sannin märät stringit päältä ja kävi ahneesti hänen pillun kimppuun.
Minä olin vieläkin jähmettyneenä. Minun muna meinasin räjähtää siitä kuinka kovana se oli tällä hetkellä. Pystyin vain katsomaan kuinka ystäväni nuoli tyttöystäväni klitorista samalla kun hiplaili hiljalleen hänen reikäänsä. Kuului iso voihkaisu kun Mika työnsi kaksi sormeaan Sannin märkään pilluun ja alkoi sormettamaan samalla kun hieroi Sannin nännejä toisella kädellä. Sannin jalat alkoivat täristä voimakkaasti ja hetken päästä hän tuli suuren voihkinat saattelemana. Sanni työnsi Mikan makaamaan sohvalle ja riehtoi hänen farkut pois ja kävi ahneesti uudelleen Mikan massiiviseen kyrpään.
Sillä hetkellä tokenin jähmetyksestäni ja siirryin hitaasti Sannin taakse samalla kun hän imi Mikaa. Suuressa kiimassa katsoin hetken tilannetta ja aloin hivelemään Sannin pillua takaa päin. Sannin liikkeeseen tuli murto-osan pysähdys kun hän muisti että minä olin takana ja jatkoi sitten imemistä. Minä aloin sormittamaan samalla Sannin pillua samalla kun Mika tuli Sannin suuhun. Sanni nieli hetken Mikan mehuja ja katsoi minua."Seuraava potilas." Sanni ilmoitti ja otti minun housut pois. Esiin tuli minun kivi kova kyrpä. Sanni alkoi imemään minua samalla kun Mika alkoi nuolemaan Sannia takaapäin. Sannin imeminen keskeytyi hetkeksi kun hän voihki voimakkaasti toisen orgasmin merkiksi. Hetken hengähdettyään hän jatkoi imemistä. Mika oli taas saanut munansa kovaksi ja alkoi asettelemaan itseään Sannin takana ja työntyi sisälle. Sanni voihkaisi voimakkaasti minun muna suussa, jonka jälkeen liikuimme sulassa sovussa Mika työntyen tyttöystävääni samalla kun hän otti suihin minulta.
Hetken päästä tulimme kaikki samaan aikaan Mika Sannin sisälle ja minä Sannin suuhun.
Makasimme siinä hetken ennen kuin liikuimme mihinkään.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.