Sanoi haluavansa nussia...

admin Syrjähypyt
08.04.2019
18728 näyttökertaa
0 kommenttia
4.08
Tämä, mistä nyt kerron, tapahtui vaimolleni ja minulle jo 70-luvun alkupuolella. Siitä huolimatta kaikki on edelleen tarkasti mielessäni kuin viime viikon lottonumerot.

Olimme silloin nuori aviopari, varsin naiiveja vielä ja liikaa muiden ohjailtavissa. Koska tällainen ura- ja koulutushakuinen yhteiskunta ei ollut tuolloin ympärillämme, mekin olimme vaimon kanssa päässeet suoraan kansa- ja keskikoulusta työelämään. Olimme ehtineet naimisiin saakka ja esikoislapsikin, pieni tyttömme, oli juuri syntynyt.

Ihan tavallinen elämäntilanne oli siis meneillään, kun koitti taas aika matkata vaimon vanhempien kesähuvilalle Keski-Suomeen. Se oli jokavuotinen juhannusperinne ja siihen aikaan kesät tuntuivat vielä olevan kunnon kesiä nykyisiin verrattuna. Tyttö oli vasta neljän kuukauden vanha, mutta siitä huolimatta lähdimme pitkän matkan taittamiseen omalla Fiatillamme. Aina välillä oli pidettävä jaloittelutaukoja ja vaimoni Ilse myös imetti lasta noilla pysähdyksillä.

Matkanteosta selvittiin vihdoin appivanhempien hulppealle ”kesämökille”. Se oli sellainen vanhantyylinen maalaiskartano, jonne kutsuttiin juhannukseksi aina koko suku koolle viettämään mittumaaria. Kaikkihan me lähdimme aina ilomielin juhlanviettoon omista ahtaista kaupunkikämpistämme, kun pääsimme keskelle raittiita maalaistuulia ja heinäntuoksua. Ja kun anoppi vielä vanhapiikatyttärensä sekä siskonsa kanssa passasi meitä suurta vierasjoukkoa kuin keisariperhettä, niin mikäs siellä oli ollessa ja nautiskellessa.

Parhaimpina kesinä taisi meitä olla tuolla kesähuvilalla viitisenkymmentä vierasta, jos ei enemmänkin. Lapsia oli paljon joukossa, koska siihen aikaan jokaisessa perheessä oli yleensä enemmän kuin yksi tai kaksi tenavaa. Elämä tuntui vielä vapaalta ja turvalliselta siihen aikaan eikä tarvinnut murehtia kaiken maailman turhista asioista, kuten nykyään on tapana. Ihmiset viihtyivät toistensa kanssa eivätkä näpytelleet kännyköitä tai istuneet tietokoneiden ääressä. Kaikki tuo elämä 70-luvulla tuntuu tähän päivään verrattuna luonnollisemmalta ja arvokkaammalta.

Juhannusaattoa juhlittiin hilpeästi. Kokko paloi rannassa, hanuri soi ja suomalaiset kappaleet kajahtelivat sukulaisten suista. Lapset kirmailivat täti-ihmisten valvonnassa ja kaikilla oli iloinen mieli. Suvun kovimmat viinamiehet sammuivat leppeään kesäiltaan pitkin pihanurmia ja sieltä niitä kannettiin sisätiloihin selviämään. Jos joku mummo vähän mäkätti tuosta, niin iloinen mieli saatiin saman tien takaisin tempaamalla mummokin mukaan nuoruusvalssiin nurmikolle. Tätä kaikkea muistellessa alkaa kaivata tosissaan tuota mennyttä aikaa.

Mutta tapahtui niissä keskikesän sukujuhlissa muutakin. Niistä eivät vain monet olleet tietoisia. Minäkin olin nuorena, sinisilmäisenä vävynä ollut ennen tuota kesää tietämätön lähemmistä seurusteluasioista. Kuuluihan niistä vieraskamareista seinien läpi joka kesä sänkyjen narinaa ja rutinaa, huohotusta ja voihkintaa, mutta silloin jokainen oli oman siippansa kanssa lemmentöissä. Vaan joskus tapahtui muutakin, jopa kiellettyjä asioita. Meille tapahtui jotain karmaisevaa juuri tuona mainittuna kesänä.

Oli valoisa keskiyö. Hanuri soi edelleen ja osa vieraista temmelsi rannassa musiikin tahdissa. Vanhukset ja pikkulapset oli jo siinä vaiheessa laitettu huvilan vuoteisiin nukkumaan. Joukko nuorempia naisia päätti vielä lähteä saunomaan jälkilämpöön. Sauna oli lämmitetty jo hyvissä ajoin alkuillasta. Ensin oli ollut naisväen vuoro saunoa, sitten miesten vuoro löylytellä porukalla oikein kunnolla. Myös vaimoni innostui lähtemään nyt keskiyöllä toistamiseen saunaan nuorimman siskonsa, serkkujensa ja kälystensä kanssa. Anoppi oli luvannut katsoa pikkuistamme sillä aikaa sisällä.

Näin kyllä naisten kirmaavan pihan sivustaa saunalle, mutta en sen kummemmin ajatellut asiaa. Paavo tuli sitten yllättäen juttusilleni ja huomasin miehen juoneen vähän väkeviä, kuten hänellä tapana oli. Paavo oli vaimoni serkun mies ja minua jo kymmenisen vuotta vanhempi, reippaasti päälle kolmenkymmenen silloin. Mies laittoi kätensä olalleni ja kuiskutteli nauraen, että mentäisiinkö vähän katselemaan nähtävyyksiä. En heti ymmärtänyt, mitä sukulaismies tarkoitti, mutta lähdimme kaulakkain nurmikon yli saunan suuntaan Paavon ohjatessa minua.

Paavo kertoi kävellessämme, että tämä oli ollut hänen jokakesäinen harrastuksensa. Naiset kun tykkäsivät pulahtaa kesken saunomisen vilvoittavaan järviveteen ihan ilkosillaan, niin sitä oli miehen mukava seurailla piilosta. Hyvinkasvatettuna nuorenamiehenä minua vähän nolotti tällainen touhu, mutta päätin nyt olla Paavon mukana, etten sitten joutuisi äijien hampaisiin arkajalkana. Rantasaunan vieressä kasvoi sopivasti suurilehtisiä pensaita, mitä lienevätkään olleet nimeltään. Niiden takana pääsi seisoskelemaan huomaamatta ja lehtien välistä oli hyvä näkymä jopa pukuhuoneen ikkunasta sisään. Paavo pukkasi minua kähisten mahaan ja iski silmää. Siinä hän oli lymyillyt useammankin kerran jäämättä koskaan kiinni tirkistelystään. Minä vilkuilin vaistomaisesti hanurinsoiton ja huvilan suuntaan, ettei vain joku saapuisi sieltä yllättämään meitä tällaisesta tilanteesta.

Jonkin ajan kuluttua saunan ovi aukesi ja naiset lehahtivat iloisesti jutellen pukuhuoneeseen. Siinä meidän miesten tirkistelevien katseiden edessä vilahtelivat täysin luonnollisissa eevanasuissa rakas vaimoni Ilse, hänen nuorin siskonsa Anni, kälyksensä Terttu ja Kaarina sekä serkkutyttönsä Heljä ja Vaula. Heljä oli ”rikoskumppanini” Paavon vaimo. Minun oli pakko nieleskellä ja vilkuilla välillä taakseni, kun jännitti ja nolotti niin. Kuitenkin teki mieli kurkkia tarkasti alastomia ja suloisia naisten vartaloita. Paavon suusta pääsi rietasta ähinää ja huohotusta. Hän kiihottui selvästi tästä näytelmästä ja kouri hiljalleen toisella kädellä muniaan vakosamettihousujen läpi.

Kuulin Paavon ähkäisevän tyytyväisenä, että pillusillaan olivat kaikki kuusi. Näkyivät olevan, kun laskin mielessäni. Ja rinnatkin ehdin nähdä jokaiselta, ennen kuin eevat kirmasivat naureskellen ja meistä tietämättöminä laiturille ja uimaan. Pehmeät pyllyt vain värähtelivät ja sääret vilahtelivat naisten juostessa ihanasti kastautumaan. Paavo vetäytyi seinän ja pensaiden taakse, koska laiturilta joku olisi voinut huomata meidät tirkistelemässä.

Äkkiä ronski sukulaismies kysyi minulta, kenellä oli mielestäni ollut kaunein pillu ja miten oli rintojen laita. En ollut saada vastausta sanotuksi, kun olin niin nolostunut. Kalukin oli jäykistynyt housuissani ja yritin jotenkin peitellä sitä käsilläni Paavolta. Vaikka miehellä itselläänkin kyllä pullisteli elin selvästi housuissa. Olin juuri sanomassa vaimoni nimeä, kun Paavo huomautti, ettei omaa muijaa saanut tällä kertaa valita parhaimmaksi. Minun oli pakko korottaa suloisimmaksi immeksi vaimoni pikkusisko Anni, joka oli vasta 17-vuotias kaunotar. Annilla oli neitseellisen suloinen ja pieni häpy viehkeällä karvatupsulla. Tuntui ihan syntiseltä ja pelottavalta ajatella tuota miesten namia mielessä, kun olin mennyt naimisiin vanhemman sisaren kanssa. Rinnatkin Annilla olivat vielä tyttömäisen sirot ja koskemattomat. Nuori nainen oli kaunis ja puhdas, niin kuin nuori maalaisneitsyt vain voi olla. Tiesin kyllä, ettei Anni ollut vielä ollut poikien kanssa. Hän oli niin kiltti ja kunniallinen tyttö.

Paavon naamalla oli häijy ilme, kun annoin hänelle tuon vastaukseni saunaeevojen kauneuskuningattaresta. Miehen käsi hieroskeli taas sukukalleuksia housujen läpi suoraan edessäni. Sitten Paavo örähteli himokkaasti, että hänenkin mielestään Anni oli naisista mehukkain ja pantavin. Minä nielaisin. Paavo jatkoi itsevarmana, että hän pääsisi vielä joskus naimaan tuota pikku maalaispiikaa, kunhan aika olisi sopiva. En ollut uskoa korviani. Tunsin kyllä Paavon ja hänen maineensa kaksimielisten juttujen kertojana, mutta että hän pettäisi omaa aviovaimoaan jonkun toisen kanssa, se minua hämmästytti. Naiivina perheellisenä nuorukaisena en itse osannut kuvitellakaan tällaista. Paavo nuoleskeli härskisti huuliaan ja kuvitteli samalla nuolevansa Annin pientä ja tiukkaa pimpsaa ennen roisia sisääntyöntymistä. Minä en osannut sanoa mitään, kun pelotti vain. Naiset kiljuivat ja nauroivat laiturilla ja rantavedessä ja valmistautuivat juuri juoksemaan takaisin saunaan.

Olimme Paavon kanssa valmiina asemissamme, kun eevat palasivat pukuhuoneen läpi saunaan. Taas ehdimme huomioida jokaisen rinnat ja jalkovälit piilopaikastamme. Saunanoven sulkeuduttua Paavo kääntyi taas minuun päin ja löi voimalla kätensä olalleni. Samalla hän kysyi naurahtaen, näkyikö tuleva perheenlisäys jo selvästi Heljän mahapuolelta. Olin kyllä huomioinut jonkinlaista pyöreyttä Heljän alavatsan kohdalla. Paavo kehaisi panneensa vaimonsa jälleen paksuksi. Laskeskelin nopeasti päässäni, että tulossa oli jo viides epeli. Paavo tuntui kyllä aikamoiselta panomieheltä minun silmissäni.

Onneksi lähdimme sitten tirkistelypaikastamme kävelemään poispäin. Paavo ehdotti, että kävisimme metsänreunassa keventämässä, kun rakko oli niin täyttynyt illan aikana. Kuusikkoon suunnatessamme mies jatkoi kiusakseni naisaiheella. Hän kyseli, miltä Tertun rehevät rinnat olivat minusta vaikuttaneet ja näyttikö Kaarinan kapea pilluvako yhtä hyvältä kuin oman vaimoni. Koetin nololla mielellä vastailla Paavoa tyydytyttävästi, vaikka se tuntui melkein uskottomuudelta vaimoani kohtaan. Tertulla oli tosiaankin ollut isot ja pulleat rinnat. Paavo löi minua sanoillaan kasvoille, kun hän paljasti päässeensä jopa useampaan kertaan puristelemaan Tertun hinkkejä. Minusta se tuntui kuohuttavalle. Tertun mies oli viinaanmenevä ja nopea sammumaan, sehän kyllä tiedettiin. Senpä vuoksi Paavo kertoikin päässeensä pitämään Terttua hyvänä. Ymmärsin järkyttynein mielin, että siihen hyvänäpitoon sisältyi muutakin kuin pelkkä hieroskelu.

Paavo kaivoi rennosti jutustellen mulkkunsa esille housuista ja antoi kusen lentää kaaressa kuusen juurelle. Minäkin koetin vaivautuneena ottaa munani esille ja virtsata, mutta olin niin hermostunut, ettei se sujunut. Viimeistään siitä syntyi minulle kusilukko, kun Paavo tärskäytti nussineensa emäntänsä Vaula-siskoa viime juhannuksena täällä huvilalla. Minulla seisoivat silmät päässä ja poskia kuumotti armottomasti. Olin ihan halolla lyöty. Varmasti Paavokin huomasi, miten lapsellinen ja kokematon vielä olin kaikessa, koska äijä jatkoi vain rehvakasta kusemistaan kulli kourassa ja hykerteli itsekseen. Minä vilkuilin hermostuneena kookkaan sukulaismiehen vartaloa. Tiukka t-paita jätti vatsaa paljaaksi ja sieltä pursuivat tummat navan karvat näkyville. Silmäilin myös hätäisesti sukuelintä, jonka olin toki pannut merkille jo saunassa. Miehen elimelle oli suotu näköä ja kokoa lepotilassakin, joten miten mahtaisi asia olla yhtymistoimissa? Hirvitti ihan, että Paavon kalu oli survonut sekä Tertun että Vaulan pillua ilman lupaa, kenties muidenkin suvun naisten ja suvun ulkopuolistenkin.

Kustuaan ja sen päälle tyytyväisenä huokaistuaan Paavo napitti housunsa ja lähti johdattamaan minua huvilalle päin käsi edelleen olallani. Mies alkoi helpotuksekseni kertoa vastikään ostamastaan autosta ja työstään. Aloin jo selvitä äskeisestä jännityksestä ja kauhistuksestani, kun Paavo löi taas sanoillaan minut nurin. Hän sanoi suoraan korvaani, että oli jo halunnut lukemattomat kerrat nussia vaimoani Ilseä. Sana ”nussia” kuulosti vieläpä niin karkealta ja hurjalta, että minulta oli loppua happi siihen paikkaan. Mies huomasi heikkouteni ja vastustuskyvyttömyyteni selvästi, koska hän veti häijysti leveää suutaan hymyyn. Minä änkytin, että ei kai Paavo tuota tosissaan sanonut. Mies vakuutteli kuitenkin olleensa täysin tosissaan. Hänen teki kuulemma mieli käydä vähän minun reiälläni hörrimässä. Järkytykseni kasvoi ja naamallani vaihtui varmasti väri punaisesta valkoiseen. Tajusin vasta nyt, ettei Paavo ollutkaan vain pelkkä kaksimielisten juttujen viljelijä vaan myös toiminnanmies näissä asioissa.

Tilanne keskeytyi yllättäen, kun anoppi kiirehti tyttömme sylissään verannalle. Vauva parkui kovalla äänellä ja taisi anopin mukaan olla jo nälissään. Hän ehdotti minulle, että hakisin heti Ilsen saunalta imettämään pienokaista. Aioin livahtaa hakemaan vaimoani päästäkseni samalla eroon uhkaavasta Paavosta, hänhän oli juuri osoittautunut suureksi vaaraksi koko nuorelle perheellemme, mutta Paavo ei päästänytkään minua yksin saunalle, vaan nykäisi kourallaan minua olkapäästä ja sanoi tulevansa mukaan. Anoppi jäi tyynnyttelemään itkevää tyttöä.

Paavo painautui kulkiessamme ilkeän lähelle minua ja kuiskutteli irstaita ehdotuksiaan korvaani. Tunsin jopa miehen pulisonkien raapivan poskiani. Nyt hän voisi mukamas hyvin käydä tallaamassa vaimoani, kun oli vapautunut ja luonnonmukainen juhannusyö meneillään. Sain sentään sanottua, että ei sellainen kävisi. Paavo oli kuitenkin pelottavan sitkeä eikä lopettanut kiusaamistani. Hän koetti esittää asian niin, että kävisi vain vähän vetämässä välistä villoihin ja saisin sen jälkeen taas vaimoni ihan kokonaan itselleni. Hänen kun teki niin armottomasti mieli köyriä, sitä hän toisteli käheällä äänellään monta kertaa ja minua kuumotti kuin tautista.

Koetin keksiä vaikka mitä avukseni siinä piinaavassa tilanteessa sukulaismiehen kiristäessä niskaotettaan minussa. Tokaisin hikisenä, ettei Ilse edes suostuisi pettämään minua. Paavolta pääsi härski nauru ja sen päälle hän mutisi, että sen voisin jättää kokonaan hänen huolekseen. Hädissäni vetosin siihenkin, ettei ollut edes ehkäisymenetelmiä käytössä. Emme olleet Ilsen kanssa hyväkäytöksisenä nuorenaparina ottaneet edes kortonkeja mukaan kesäjuhliin, kun olimme liikkeellä pikkuvauvan kanssa. Emme aikoneet harrastaa täällä seksiä, kun joka kamari oli täynnä tarkkakorvaisia sukulaisia. Paavo naureskeli takaisin, ettei pienessä hörrimisessä mitään kortonkeja edes tarvittaisi. Hän sanoi painavansa paljaalla munalla, kun vaimollani oli imetysaika suojanaan. Minä olin kuristua hengiltä, sillä olin niin peloissani miehen vuoksi. Sain soperreltua, että eikö siitä ollut varoitettu jo moneen kertaan, ettei imetyksellä ole mitään tehoa ehkäisyasioissa. Paavo sanoi kuitenkin tietävänsä nämä asiat kokeneena aviomiehenä eikä hellittänyt yhtään tavoitteestaan, vaikka minä koetin panna vahvemmalleni kaikin keinoin vastaan.

Pääsin vihdoinkin irti Paavon otteesta, kun saavuimme ikuisuudelta tuntuneen kävelymatkan jälkeen takaisin rantasaunalle ja tapasimme saunojanaiset pukeutuneina ovelta. Terttu kiljaisi siihen, että hyvä kun emme tulleet aikaisemmin ja yllättäneet heitä aivan alastomina. Siihen kihertelivät muutkin naiset päivittelyjään. Paavo vilkaisi viekkaasti minuun ja vinkkasi salaa silmää. Minua alkoi hikoiluttaa uudestaan, kun muistelin naisten alastomia vartaloita. Äsken nämä kaikki kuusi olivat juoksennelleet ilkosillaan uimaan pimpsat vilahdellen ja tissit hypähdellen. Tuntui hirvittävälle salata luvattomia tekosiaan ja yrittää olla kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Minä muistin äkkiä sanoa Ilselle, että tyttö huusi jo nälissään rintaa verannalla. Vaimoni totesi, että huutohan kuului rantaan asti ja lähti heti juoksemaan huvilan suuntaan. Mennessään hän huikkasi, että toisimme hänen unohtamansa saunakassin mukanamme sisään. Ennen kuin ehdin tehdä mitään, pujahti Paavo ohitseni pukuhuoneeseen hakemaan vaimoni kassia. Kaikki tuntui jotenkin kummalliselta, koska en luottanut enää hetkeäkään Paavoon, vaan olin alkanut suorastaan pelätä tuota vahvaa sukulaisäijää. Siinä isommassa joukossa tämä kyllä kiersi aviomiehen tapaan kätensä oman tiinehtivän Heljänsä vyötäisille, kun lähdimme kaikki nousemaan takaisin rinnettä ylös. Mutta Paavon mielessä leikittelivät varmasti silläkin hetkellä kielletyt, syntiset kuvitelmat.

Pääsimme vasta vaimon ja vauvan kanssa omaan kamariimme puoli kahden aikaan, kun juhannusjuhlat vain jatkuivat. Vaimoni oli tarkka nuoresta hipiästään ja aikoi voidella ihonsa kuivumista vastaan vielä ennen nukkumaanmenoa. Hän ei kuitenkaan löytänyt voideputkiloaan kassistaan ja jotakin muutakin taisi puuttua. Ihmeissään Ilse sanoi hakevansa nopeasti voiteensa saunalta ja käski minun katsoa, että tyttö nukkuisi sen aikaa hyvin. Puoliunisena lupasin katsoa.

Heräsin ihan yllättäen outoon tunteeseen. Unisuuteni katosi hetkessä, kun hyppäsin ylös sängystä. Vilkaisin tyttöä, joka nukkui tyytyväisenä. Mutta Ilse ei ollut tullut vieläkään takaisin. En osannut arvioida, kuinka kauan hän oli viipynyt voidetta hakemassa, mutta pelottavat aavistukset alkoivat herätä mielessäni. Yritin tähyillä valoisana juhannusyönä rantasaunalle, mutta se jäi sopivasti katveeseen kamarimme ikkunasta. Juoksin pyjamassani huvilan yläkerran tasanteelle ja tapasin anoppini portaista. Hätäisesti pyysin häntä katsomaan tyttöä, kun kävisin vielä nopeasti ulkosalla. Anoppi ihmetteli käytöstäni ja sitä, missä Ilse oikein oli, mutta lupasi katsoa. Minä juoksin siinä vaiheessa jo kohti ulko-ovea.

Ryntäsin rinnettä alas saunalle ja aioin ensin juosta sisään pukuhuoneeseen. Hidastin kuitenkin jännittyneenä vauhtiani saunalla ja hiivin hiljaa ovelle. Se oli lukossa, kun nykäisin äänettömästi kahvasta. Oven viereisessä ikkunassa oli verhot vedetty tiukasti eteen. Ajattelin ensin, että ne olivat jääneet kiinni saunoneilta naisilta, mutta kuitenkin tilanteessa oli niin vahva salaperäinen lataus, että minun täytyi selvittää asiaa tarkemmin.

Hiivin sydän pamppaillen kielletylle tirkistelypaikalle suurilehtisten pensaiden suojaan, missä aikaisemmin olimme Paavon kanssa kytänneet alastomia naisia. Paavo oli kiihottunut siitä niin, ettei sellainen kiihko ja kiima varmasti laantuisi pelkällä käteenvedolla mihinkään. Siirtelin varovasti lehtiä syrjään ja tähyilin pelokkaana sisään saunan pukuhuoneen ikkunasta, jonka eteen ei onneksi oltu vedetty verhoja. Minun täytyi silmäillä muutaman kerran hahmoja, kunnes suureksi kauhukseni tajusin, mitä oli tapahtumassa. Oma vaimoni Ilse istui nuoret haarat levällään pukuhuoneen pöydällä taaksepäin ojentamiinsa käsivarsiin nojaten ja hänen jalkovälissään liikkui kyyristyneen Paavon pää. Vaimoni rinnatkin olivat aivan paljaat ja nännit kiihottuneina pystyssä. Olin aivan shokkitilassa yllätettyäni vaimoni ja sukulaismieheni tällaisesta salaisesta asetelmasta.

Tuuletusikkunasta kuului selvästi Ilsen tyytyväistä ja viatonta ynähtelyä ja vikinää. Myös Paavon riettaat lipomiset tulivat korviini. Vaimoni pieni pimpsa tuntui olevan märkä, kun se niin litisi ja litsahteli Paavon nuollessa ja maiskutellessa ahnaasti. Härskiä pillunnuolemista oli varmasti jatkunut jo hyvän aikaa, koska Ilse herkistyi juuri orgasmiin ja inisi ääni väristen. Kimeällä äänellä hän pyysi Paavoa lopettamaan heti paikalla. Mies vetikin pillumehuisen naamansa pois vaimoni haaroista ja nousi kumeasti naureskellen seisomaan koko komeuteensa. Paitansa mies oli riisunut jo aikaa sitten, kiilteli hiestä ja kiharat karvat pörhöttivät rinnassa ja vatsalla lähes yhtä tuuheina kuin äijän pulisongit. Paavo kysyi matalasti, osasinko minä, nuori aviomies, edes nuolla vaimoani pimpsasta. Ilse näytti pelästyvän kovasti kysymystä ja yrittävän hypätä alas pukuhuoneen pöydältä, mutta Paavo oli hetkessä hänen edessään ja painautui suutelemaan kuumasti vaimoani.

Kun Ilse sai suunsa vapaaksi Paavon suulta, hän aneli, että mies päästäisi nyt hänet lähtemään, kun oli kerran saanut nuolla sieltä. Ilseä nolotti selvästi, että hän oli pettämässä minua, mutta ymmärsin kyllä kokemuksesta, ettei Paavolle saanut helposti laitettua vastaan. Sydämeni hakkasi kiivaasti, kun vilkuilin lehtevästä piilostani sisälle ja toivoin Ilsen pääsevän pakenemaan kiimaiselta karjulta. Toivoin peloissani naiseni selviävän Paavosta pelkällä pimpinnuolemisella, joka ei vielä sinänsä tuntunut kauheimmalta pettämiseltä.

Paavolla oli kuitenkin toisenlaiset aikeet, kuten saattoi jo arvata. Hänhän oli sanonutkin haluavansa nussia, eikä hän vähemmällä vaimoani päästäisi. Tiesimme sen kaikki kolme, miten siinä kävisi. Vaimoni katsoi silmät suurina juonikasta serkkunsa miestä, jonka housuissa seisoi jo hyvällä mitalla. Minäkin tiesin ja vapisin ikkunan takana pensaissa. Tunsin jo olevani tappiolla, koska en voisi enää mitään siinä tilanteessa. Ovi oli lukittu, joten en pääsisi sisään. En olisi mitenkään voinut juosta huvilalle hakemaan apua suvulta. Ei sellaista kukaan tekisi. Jos olisin jotenkin yrittänyt ikkunan kautta keskeyttää karmeat tapahtumat, olisi Paavo tullut ulos ja varmasti hakannut minut raivoissaan, sillä hän vaikutti hurjalta himossaan. Minun täytyi vain alistua Paavon edessä, kuten rakkaan vaimonikin. Olihan Paavo jo varoittanut minua tästä etukäteen, mitä hän tulisi tekemään.

Mies veti voimalla vakosamettihousunsa aluskalsareineen nilkkoihin ja päästi sukuelimet vapaaksi. Se oli hurjan näköistä toimintaa. Oli kyllin valoisaa, jotta näin senkin, miten Paavon iso kyrpä jäykistyi pystyyn ja tuhdit kivekset roikkuivat pusseissa uhkaavan näköisinä. Ilse katsoi pelokkaana miehen vehkeitä, jotka olivat todella kookkaat minun vastaaviini verrattuna. Eihän Ilse muiden kanssa ollut ennen sitä ollutkaan kuin minun. Vaimoni yritti jälleen hypätä alas pöydältä ja paeta pukuhuoneesta, mutta Paavo oli valppaana ja nosti vahvana miehenä paljaaksi riisutun pikkuvaimoni takaisin pöydälle ja imi taas naureskellen tämän suuta.

Kuulin Ilsen pyytävän, että Paavo päästäisi hänet menemään minun takiani. Mutta Paavo sanoi, ettei hän millään raaskinut päästää, kun teki niin kovin mieli pillua. Ilse oli selvästi kiihdyksissä. Kaikesta huolimatta näytti siltä, ettei hän muuten ehkä olisi pelännytkään tätä uhkaavaa tilannetta niin kovin, ellei kyseessä olisi ollut minun pettämiseni. Vaimoni valitti, ettei voisi tehdä tätä minulle ja vikisi, että Paavo nyt päästäisi vain hänet menemään miehensä luokse. Mutta Paavo nauroi vaimolleni hyväntuulisena ja alkoi samalla silitellä Ilsen pehmeitä rintoja. Vaimoni meni hiukan hämilleen tästä saamastaan kohtelusta. Paavo kumartui haukkaamaan vuoronperään kummankin herkullisen nännin suuhunsa ja imi niitä hellästi. Olin kusta housuuni jännityksissäni ulkopuolella. Kaluni oli tilanteen vaarallisuudesta huolimatta alkanut kovettua kummasti, mutta en voinut ajatellakaan koskevani siihen.

Ilse liikahti vähän muodon vuoksi, mutta Paavo piteli häntä edelleen pöydällä. Matalasti mies totesi tahtovansa vähän hörriä häntimellään vaimoani. Se oli tyypillistä Paavoa ja sai sekä vaimoni että minut kauhistumaan entisestään. Määrätietoisesti näin Paavon kääntävän Ilsen vatsalleen pukuhuoneen vanhalle pöydälle ja jättävän kauniin pyllypuolen pystyyn itseensä päin. Tunsin tutisevani piilopaikassani melkoisesti, kun tapahtumat etenivät väkevästi ja peruuttamattomasti lukitussa saunakamarissa. Ilse uikutti vielä vähän vastaan, ettei Paavo tekisi sitä, mutta tuntui selvästi tahtovan jo isoa, seisovaa kyrpää märäksi nuoltuun pimpsaansa, jonka mies oli asetellut eteensä työntyäkseen tiukkaan rakoseen korskeasti takaapäin.

Vaimoni oli pelostaan huolimatta sen verran järkevä vielä tällaisellakin hetkellä, että pyysi alistuneena Paavoa käyttämään kortonkia. Mutta iso mies murahti suupielestään, ettei hänellä ollut varmuusvälineitä, ja eipä niiden puute tässä tilanteessa haittaisikaan. Paavo selitti Ilsellekin, että imetysaika suojaisi vaimoani täysosumalta eli raskaaksitulolta. Ilse yritti sanoa edelleen vastaan, ettei sen ollut todettu auttavan ollenkaan asiaan, mutta Paavo piti päänsä eikä hellittänyt yhtään ohjaksiaan. Kun Ilse yritti vastaan sanoessaan pystyyn pöydältä, mies painoi hänet takaisin alas ja tarttui kovaan kankeensa alkaen lähestyä maaliaan. Näin piilopaikastani selvästi jopa senkin, kuinka häikäilemättömästi Paavo veti esinahan tyytyväisenä jyhkeän terskansa taakse ja alkoi ohjata kourallaan isoa siitintään kapeaan pilluvakoon. Ilseltä pääsi heti valitus, kun mies kosketti elimellään pimppiä ja näytti painavan polvet koukussa jämerää yhtymisvehjettään suoraan häpyhuulien välistä sisään raakana vain.

Oli aivan hirvittävää seurata moista. Minun oli pakko pureskella kynsiäni ja kääntää välillä katseeni muualle ja sitten oli kuitenkin taas katsottava yhä tiiviimmin sisään ikkunasta. Paavon komea kusimulkku ja saunamulkku oli kasvanut ja jäykistynyt hurjaksi nussimismulkuksi, jota hän painoi peräänantamattomasti ja raskaasti hengittäen sisään minun vaimoni emättimeen. Näin Ilsen puristavan inahdellen kaikin voimin pöytälevyä jännittyneillä käsillään, koska ison miehen sisääntyöntyminen teki niin tiukkaa. Paavo kehuskeli riettaasti, miten hyvin Ilsen alapää oli palautunut neljän kuukauden takaisesta synnytyksestä ja oli tiukka kuin neitsytvittu. Ilse kirkaisi kauhuissaan, että mies lopettaisi tuollaiset puheet. Paavo ei välittänyt, vaan naureskeli takaisin ja tarrasi samalla otteen naiseni pakaroista. Huohottaen sukulaismies alkoi astua ryöstämäänsä vaimoani pukuhuoneen pöytää vasten. Ilse vaikerteli ja ulahteli paksun kyrvän liikkeiden tehdessä varmasti sekä kipeää että hyvää. Paavo näytti nauttivan naisen tiukkuudesta ja voihkeista ja innostui nussimaan yhä kovemmin takaapäin. Minä purin vahingossa tirkistelypaikassani yhden sormeni verille, kun karmaisi koko tapaus niin kovasti. Kalu minullakin seisoi kuitenkin sairaalloisessa kiihotustilassa.

Paavo oli kertakaikkisen raaka mies. Hän tiukensi vain otettaan vaimostani ja pani villisti Ilsen vaaleaa pyllyä vasten kuin ei olisi koskaan aikaisemmin saanut pillua. Isot kivekset heiluivat ja vilkkuivat jyskytyksen tahdissa jalkojen välissä ja pelottivat koko ajan enemmän minua. Ajattelin hiestä märkänä, kun miehellä olisi vain ollutkin tuo paha ja suuri kyrpä, jolla hän nyt tämän kerran polkisi naistani. Mutta kun tällä piti olla myös armottomat siemensäiliöt, niin kuin miehelle on luotu nahkaiset jalkoväliin roikkumaan suvun jatkamiseksi. Nyt ei kuitenkaan saanut olla suvun jatkamisen aika ja siksi muhkeiden kivesten heiluminen naimisen tahdissa teki entistä kipeämpää. Mutta Paavo ei välittänyt varoa biologista mahtiaan eikä ottanut teoistaan minkäänlaista vastuuta, vaikka Ilsekin oli pyytänyt armoa. Vieraan miehen möyreä kyrpä sykki paljaana liukkaassa pillussa ja saattoi siementää vaimoni suojaamattoman kohdun millä hetkellä tahansa. Sellaista ei vain missään nimessä olisi saanut tapahtua. Siksi olin entistä enemmän suunniltani pensaiden takana.

Ilse huusi välillä sen verran lujasti ja huohotti päälle koko ylävartalo nykien, että Paavo onnistui laukaisemaan hänen herkimmät aistinsa varmasti jo toistamiseen hurjaan orgasmiin. Vaikka se tekikin vaimolleni niin sanomattoman suurta hyvää, oli kaikki kiellettyä ja likaista toimintaa. Mutta enhän minä voinut rakasta vaimoani tästä syyttää, koska hän ei ollut mahtanut mitään röyhkeän Paavon salajuonille, himolle ja ylivoimalle. Siinä vaiheessa en kyllä uskonut meidän selviävän koskaan tästä häpeästä.

Kun Paavo oli aikansa nussinut ja röykyttänyt vaimoani pöydän päällä takaapäin ja välttänyt ihmeellisesti laukeamisen, hän seisautti äkkiä hiestä märkänä irstaat touhunsa ja veti julman kyrpänsä ulos tussusta, niin että Ilsen alalihat maiskahtivat äänekkäästi. Ilse kohottautui kauhistuneen näköisenä pöydältä ylös ja aikoi taas lähteä pois, mutta Paavo esti hänen aikeensa jälleen antamalla kuumaa suuta. Kuulin vaimoni pyytävän, ettei Paavo enää jatkaisi, kun lopullista vahinkoa ei vielä ollut päässyt tapahtumaan. Hän yritti jopa kiitellä tätä serkkunsa rivoa aviomiestä, kun tämä oli ymmärtänyt asian eikä laskenut sisään ilman kumia. Mutta Paavo ei ollut selvästikään vielä lopettanut. Sitä paitsi hän uskalsi naurahtaa, että kyrvästä oli valunut koko panemisen ajan elimen lientä sisään tavaraan ja siinä saattoi ihan yhtä hyvin uiskennella seassa siimahäntiäkin. Ilse tuijotti miestä pelästyneenä silmiin, mutta Paavo rauhoitteli häntä, että imetys antoi suojan. Ilse uskalsi vastustaa, että ainakin kuukautiset olivat palautuneet synnytyksen jälkeen, mutta sillä ei Paavon mielestä ollut mitään virkaa. Imetyksen ehkäisyteho oli mukamas vahvempi. Minua pelotti ja hävetti, kun en pystynyt aviomiehenä tekemään mitään muuta kuin seuraamaan tätä kiellettyä näytelmää, jonka todistajaksi olin vahingossa päätynyt.

Hetken aikaa vaimoani kähmittyään ja nuoleskeltuaan Paavo painoi naiseni selälleen saunakamarin pöydälle. Ilse yritti edelleen sanoa, etteivät he enää voisi jatkaa, koska minä odotin jo varmasti häntä takaisin makuuhuoneeseen. Paavo örähteli vain välinpitämättömästi vaimolleni ja alkoi kömpiä koko suurella vartalollaan samalle pöydälle aviovaimoni päälle. Pöytä notkahti ja Ilse kirkaisi peloissaan. Paavo naureskeli kiimaisesti, että kyllä se tämän nussimisen vielä kestäisi kasassa. Vaimoni oli levitettävä jalkansa auki sivuille, kun mies kurmusi voimakkaana hänen päälleen. Näin Paavon tuijottavan hurjasti Ilseä suoraan silmiin, samalla kun hän otti jälleen kullin kouraansa ja ohjasi sen takaisin sisään kosteaan pimpsaan. Lantionliikkeistä huomasin, miten mahtava lerssi tunkeutui jälleen lupaa kyselemättä sisään vihityn vaimoni pikkuiseen emättimeen. Eikä varmuusvälineistä puhuttu enää mitään, kun imetyksen ehkäisevä vaikutus oli härskin Paavon mukaan tarpeeksi tehokas.

Kun kyrpä oli saatettu sisään paikkaansa, Paavo haki huojuvalla pöydällä hyvää asentoa alkaakseen tallata naistani. Hän vain vähän hörrisi häntimellään, kuten oli sanonut, vaikka ei se ollenkaan vähälle jäänyt. Ilse oli aivan levottoman oloinen serkkunsa karhean ja hikisen miehen alla. Paavo alkoi imeskellä vaimoni kaulaa ja samalla hän liikutti takapuoltaan Ilsen hennossa jalkovälissä edestakaisin. Koko yhdyntä näytti selkärankaa värisyttävän raa’alta ja pelottavalta. Tuskissani todistin, kuinka vieras, muhkea heppi venytti aviovaimoni häpyhuulet levälleen ja muljusi sisustyynyjä voimalla tieltään liikkuessaan sisällä Ilsen salaisimmissa sopukoissa. Niihin sisäisiin saloihin ei olisi pitänyt olla kenelläkään muulla kuin minulla lupaa päästä, mutta Paavo ei ollut kunnioittanut avioliittomme pyhyyttä. Hän oli tullut vahvemman voimalla ja alkanut voitonvarmana nussia eläimellisesti, kuten uhosikin. Pillu vain litisi märkänä, kun karju paneskeli.

Pukuhuoneen vanha pöytä alkoi natista ja huojua yhä rajummin, mitä enemmän julkea Paavo intoutui hörrimään. Miehen takapuoli kohoili jo aikamoisiin työntöihin ja koko keho toimi mukana, kun tahti kiihtyi. Ilse suorastaan itki ja valitti äijän alla, kun sai isoa, vierasta kullia syvälle pimppireikäänsä. Huomasin naiseni tarttuvan tiukasti Paavon selkään kiinni ja yrittävän kenties tahtomattaankin raapia mieheen kynsillään jälkiä. Mutta Paavo sieppasi kesken köyrimisen vaimoni kädet omien kouriensa otteeseen ja painoi ne pöydän ylitse Ilsen pään yläpuolelle. Vaimonryöstäjä huomautti, ettei Ilse saisi raapia jälkiä, jottei Heljä saisi tietää tästä pienestä salaisuudesta. Itse äijä kyllä imeskeli kunnolla sinelmiä naiseni kaulalle eikä välittänyt vähääkään siitä, näkisinkö minä ne. Mutta olihan Paavo jo varoittanut minua tästä, että hän tulisi ottamaan vaimoni tänä yönä ja vetämään villoihin välistä. Sen hän nyt teki.

Paavo alkoi nussia oikein kunnolla ja örisi ja karjahteli jymistellessään olan takaa. Ilse kirkui ja huohotti ja sai orgasmia orgasmin perään. Siltä minusta ainakin tuntui ja olin revetä järkytyksestä ikkunan takana. Kynnet olin purrut silpuksi ja repinyt pensaan lehtiä kappaleiksi, kun en tiennyt, miten olisin ollut ja seurannut salassa kiellettyä yhtymistä. Kuulin Paavon karjuvan vaimolleni, oliko minusta mihinkään sängyssä, kun vaimoni tuntui pitävän tällaisesta ronskista käsittelystä. Vaimoni ulisi vain vastaukseksi eikä halunnut sanoa mitään selviä sanoja. Mutta Paavo ei taaskaan antanut periksi, vaan rytisti kyrvällään kunnolla emättimeen ja uusi kysymyksensä. Kuulin vaimoni parkuvan, ettei minusta ollut tällaiseen hurjaan toimintaan. Paavo tuntui tyydyttyvän tästä kovasti ja kysyi äheltäen, oliko hän hyvä hörrimään, nussimaan, ja miltä maistui iso kyrpä. Lopullinen siiville lyönti minulle oli se, että vaimoni tunnusti Paavon eläimellisen käsittelyn tuntuvan äärettömän hyvältä. Niin hyvältä se tuntui, ettei vaimoni voinut sitä kuvailla. Ehkä hänen oli miellytettävä miestä päästäkseen pian pois tästä kaikesta. Paavo murahteli ja painoi naistani niin, että pussit poukkoilivat jälleen näkyviin jalkojen välistä. Samalla hän ärhenteli, oliko hänellä isompi kulli kuin minulla. Ilse huusi kuin sumun läpi, että oli niin mahdottoman paljon isompi kuin minulla. Ja minusta tuntui siltä kuin minut olisi kastroitu noilla julmilla sanoilla.

Pöytä päästeli jo kovaa valitusta nussivan parin alla, kun mies työntyili syvälle ja nostatti loppukisailulla itselleen kunnon syöksypainetta. Ilsen pieni vartalo tärisi ja heilahteli äijän alla. Eihän sorja vaimo-parkani voinut tässä tilanteessa kuin ottaa miestä sisäänsä niin hyvin kuin pystyi. Paavo oli alusta asti määrännyt tahdin ja saattaisi kyllä hirmuisen työnsä loppuun asti. Nussiva karju ärjähteli, että nyt alkoi olla syöksy lähellä, sillä palleista herkisti jo ja kyrvänjuurissa nyki. Ilse ulvahteli ja aneli, että Paavo vetäisi pian siittimensä ulos ja laskisi vaikka hänen päälleen. Mutta mies karjui hurjana, että syvälle vittuun lastit täytyi laskea, niin kuin luonnon laki kuului. Minä olin melkein puoliksi tiedottomassa tilassa. Pyjamani oli hionnut märäksi ja kovasta kalustani oli valunut housuihin kostea eritelaikku.

Paavo oli kohonnut käsivarsilleen ja survoi kunnolla viimeisiä väkivahvoja työntöjään niin, että vaimoni nytkähti voimalla jokaisella survaisulla. Paavon kurkusta kirposi saunakamariin karmea, alkukantainen karjahdus, kun hän antoi siemensyöksynsä tulla armottomasti. Ilse yhtyi karjaisuun kimeällä huudollaan. En pysty sanomaan, huusiko vaimoni kauhusta vain lauetessaan samanaikaisesti. Varmasti ponteva terska sykki ja nuohosi voimallisesti Ilsen herkkiä sisuksia sylkiessään tuotoksia perille saakka. Paavo työnteli siementäessään vahvoja työntöjä syvälle rakkaan vaimoni pilluun kuin olisi ollut oikea siitoskarju. Miehen takapuoli nyki holtittomasti ja naisen jalat tutisivat ja heiluivat sivuille levinneinä. Se kaikista pahin ja peruuttamattomin oli juuri tapahtunut. Siemennestettä oli tulvinut kunnolla isoista kiveksistä koko pillun täydeltä, sillä Paavon laantuvasta työntelystä alkoi kuulua hävytöntä lotinaa ja purskahtelua, kun siittiöistä lientä valui ulos nussitusta vitusta.

Mies makasi edelleen vaimoni päällä, nujusi siinä ja lotisutti yhä hiljalleen kyrpää valtavalla lastilla täyttämässään pimpsassa. Ilsen suusta pääsi syviä ja syntisiä huokauksia. Sinne he jäivät päällekkäin makaamaan ja selviämään hurjasta petoksestaan. Minä olin pahimman nähnyt ja lähdin horjuen kohti huvilaa. Mielessäni olin juoksevinani pakoon, mutta en päässyt eteenpäin, koska jalat eivät totelleet. Tasapaino heitti kuin olisin ollut humalassa. Tunsin kaluni seisovan yhä housuissani, kun viimeinkin pääsin sisälle huvilaan. Anoppi oli hereillä ja kanniskeli tyttöä olohuoneessa. Hän ihmetteli ensin kovasti, missä olimme oikein viipyneet ja miksi olin niin kummallisen näköinen ja hikinen. Sitten hän taisi käsittää väärin, koska hymyili hämillään ja punastui. Pyysin hajamielisesti häntä katsomaan lasta vielä hetken, kun kävisin vähän siistiytymässä. Päästyäni omaan rauhaan puristin järkyttyneenä kaluani kourassani. Aloin vaistomaisesti vetää käteen rajusti ja ajatukset pyörivät päässäni. Muistin, miten juuri äsken olin kauhukseni katsellut Paavoa nussimassa omaa aviovaimoani. Silloin minulta roiskahti kunnon siemenrykäisy ympäri seiniä ja menetin melkein tajuni laukaisun voimasta. Siinä olikin siivoamista.

Imetyksellä ei ollut tarpeeksi suurta suojaa Paavon siimahäntiä vastaan. Kahden kuukauden kuluttua Ilsen tarkkasilmäinen täti tiesi jo vaimoni odottavan lasta. Sen jälkeen siitä tiesi koko suku. Jotkut moittivat, kun hankimme toisen lapsen niin pian esikoisen perään. Minua syyllistettiin tästä. Heljä ja Paavo lähettivät onnittelunsa kuin parhaimmatkin sukulaisemme. Emme ole koskaan puhuneet tapauksesta vaimoni kanssa. Uskallan kirjoittaa tämän, koska vaimoni ei juuri käytä tietokonetta saati lueskele novelleja netistä. Paavosta en voi mennä takuuseen. Vaimoni kai luuli, etten tiennyt, mitä oli todellisuudessa tapahtunut. Minäkään en nähnyt tarpeelliseksi alkaa piinata Ilseä, jolla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin levittää haaransa Paavolle, kun tämä sitä vaati. Pojasta tuli reipas ja komea. Hänestä tuli minun poikani. Perintötekijöillä oli kuitenkin vaikutuksensa, sillä poikamme on tällä hetkellä jo kuuden terhakkaan lapsen isä – minä vain biologisesti kahden, nimellisesti kolmen.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.