Juhannusbileet

admin Teinien Kesken
06.06.2015
9561 näyttökertaa
0 kommenttia
2.60
Istuin nurmikolla nuotion lämmössä ja katselin, kuinka kaverit ryyppäsivät kaksin käsin ja flirttailivat minkä ehtivät. Olimme kokoontuneet kaverini mökille porukalla juhannusta juhlimaan ja vaihtamaan kuulumisia. Otin hörpyn kokispullosta, sillä olimme yhdessä päättäneet, että joku on selvin päin. Minä olin suostunut vapaaehtoisesti, koska olin juuri edellisenä iltana ryypännyt tarpeeksi eikä sen kummemmin tehnyt kaljaa mieli. Huomasin, että limsa oli jo loppu, joten päätin hakea jääkaapista uuden kylmän pullon.

Jääkaapissa oli kokoonsa nähden paljon viinaa sun muuta millä vetää kännit, mutta oli siellä muutama limupullokin. Vilkaisin kännykkääni ja huomasin, että kello oli vasta yksitoista. Lähdin kävelemään takaisin nuotiolle, kun huomasin kaverini Samun hiippailevan hyvännäköisen blondin kanssa metsään. Ei siinä tarvinnut kahta kertaa miettiä, mitä he olivat menossa tekemään, sillä vain hetki sitten olin katsellut ohimennen, kuinka Samun kädet olivat seikkailleet villinä saman blondin paidan alla. Ajattelin, että seuraisin Samua ja blondia metsään, mutta tajusin, että kuulisin kaiken kuitenkin viimeistään huomenna.

Jatkoin matkaa kohti nuotiota, mutta huomasin yllätyksekseni, että kaikki olivat lähdössä jonnekin.

"Jaakko hei!" huusin Jaakolle, joka bileet oli järjestänyt. "Mihin hittoon kaikki menee?"

"Saunaan! Eks sä sitä ny muka muistanu! Mä sanoin siit sul ajat sit!" Jaakko sanoi virnuillen huvittuneena. Olin joko unohtanut saunan tai sitten siitä ei oltu minulle mainittu, mutta seurasin kuitenkin muita lammelle.

Järvelle saavuttuani menin istumaan penkille, josta oli hyvät näkymät järvelle. En suinkaan rynninyt heti saunaan. Ei mennyt kuin hetki, kun porukat alkoivat jo tulla saunasta uimaan.

"Janne hei! Eks sä saunaan mee?!" Jaakko huusi.

"Eiku täytyy jonku teit juoppojaki vahtii!" huusin takaisin. No totta puhuakseni se oli vain yksi syy. Toinen syy oli se, että siitä paikasta, jossa istuin, näki hyvin tytöt bikineissään.

Hetken kuluttua kaikki saunassaolijat olivat vedessä polskimassa ja pussailemassa. Katselu alkoi hetken päästä jo tympiä ja mietin, että mitä tekisin. Samassa tunsin, kuinka joku kosketti ohimennen kättäni. Käännyin ja huomasin, että Salla oli istahtanut viereeni. Salla oli ikäiseni tyttö, jonka olin tuntenut vain pari kuukautta, mutta olimme silti hyvät kaverit. En voinut olla huomaamatta, kuinka kauniilta Salla juuri nyt näytti. Sallalla oli pitkät tummanruskeat hiukset, joiden hän antoi liehua vapaana. Sallan silmät olivat ihanan siniset ja söpöt. Sallan huulet olivat upeat ja kiiltelivat upeasti huulivoiteen ansiosta. Mielessäni kävi, että työntäisin yllättäen huuleni Sallan huulia vasten, mutta maltoin mieleni. Vilkaisin alas ja huomasin, että Salla oli pukeutunut ainoastaan vaaleansinisiin bikineihin, ja onnistuin vain vaivoin irrottamaan katseeni hänen melko suurista rinnoistaan ja muutenkin upeista muodoista.

"Moi Janne! Mites menee?" Salla sanoi pirteästi.

"Ihan hyvinhän tässä... Mites ite? Eks sä saunaan mee?"

"En mä ainakaan vielä... Ootan, et porukat sieltä lähtis... Eks sä mee saunaan?" Salla kysyi ohimennen.

"Eiku mäki aattelin oottaa, et muut sieltä häippäsis..."

"No haluisiks sä sit tulla mun kaa samaan aikaan?" Salla kysyi nopeasti. Olin vähällä tukehtua kokikseen, mutta sain sen lopulta yskittyä ulos. Salla katseli hieman huvittuneena ja kummissaan kröhimistäni, kunnes lopulta sain vastattua.

"Juu, kyl mä voin tulla, jos sä vaan haluat..."

Istuimme katselemassa muita ja juttelemassa niitä näitä noin puoli tuntia ennen kuin muut viimein päättivät lähteä talolle katsomaan leffoja.

Salla meni edeltä saunaan, kun minä suunnistin pukuhuoneeseen riisuutumaan. Pukuhuoneessa mietin hetken, että pistäisinkö uikkarit jalkaan vai en. Lopulta päätin, että pistän ne varmuuden vuoksi.

Saunassa huomasin, ettei Sallalla ollut päällään mitään, vaan hän oli täysin alasti. Tunsin, kuinka kaluni alkoi kovettua nähdessäni Sallan täydelliset rinnat ja ajellun pillun. Istuin nopeasti, jottei Salla huomaisi kovaa munaani. Salla katseli minua hetken.

"Miks sul on uikkarit? Ai mun takii? Ota pois vaan! Ei su mua haittaa!"

Muussa tapauksessa olisin ollut iloinen, mutta oli vaikeaa ottaa uikkarit pois niin, ettei Salla olisi huomannut mitään. Onnistuin loppujen lopuksi kai melko hyvin, sillä Salla ei sanonut mitään.

"Oonks mä sun mielest hyvännäkönen?" Salla sanoi hetken hiljaisuuden jälkeen ja tuli ihan viereeni. Koitin peittää seisokkini ja onnistuin vain vaivoin vastaamaan.

"Öö... Siis missä mielessä?"

"Siis niinku, voisiks sä ajatella, et panisit mua?" Salla sanoi ja katsoi silmiini. Liikahdin hieman ja Salla vilkaisi alas huomaten munani.

"Mä taisinki saada jo vastauksen", Salla sanoi ja hymyili.

En tiennyt mitä sanoa, mutta Salla tiesi itse mitä tehdä. Salla veti esinahan terskan taakse ja alkoi imeä kaluni päätä. Hän liikutteli kieltään villisti ja alkoi runkata. En tiennyt mitä tehdä, joten annoin Sallan päättää, mitä hän tekisi.

Hetken imemisen jälkeen Salla otti koko munan suuhunsa ja otti kunnolla suihin. Hän liikutteli kieltään villisti ja puristi huuliaan tiukemmin munaani vasten. Ei kestänyt kuin pari minuuttia ja tunsin, kuinka siemensyöksy lähti.

"Salla mä tuun!" sain voihkaistuksi juuri ja juuri. Salla hidasti vauhtia ja otti munan ulos. Hän alkoi runkata kaluani ja siinä samassa tulin suoraan Sallan avoimeen suuhun. Salla nieli kaiken ja nuoli vielä kaluni puhtaaksi.

"Nyt on sun vuoros", Salla sanoi, istuutui lauteille ja levitti jalkansa. Menin polvilleni Sallan eteen ja aloin nuolla hänen klitoristaan. Salla alkoi melkein heti voihkia tyytyväisenä ja se sai minut ponnistelemaan vielä kovemmin. Aloin imeä klitorista ja samalla puristelin Sallan täydellisiä rintoja. Jätin lopulta klitoriksen rauhaan ja siirryin siistiin, karvattomaan, märkään pilluun. Nuolin pillua hetken ja Salla alkoi voihkia vielä kovempaa. Työnsin kieleni sisälle ja aloin liikuttaa sitä minkä kerkesin. Otin lopulta kielen ulos ja työnsin kaksi sormea sisään. Salla voihkaisi hieman, muttei sanonut mitään. Aloin työntää sormia syvemmälle ja nopeassa tahdissa.

"Työnnä sun muna sisäl... Mä en jaksa enää oottaa", Salla voihki.

Otin kiinni uudestaan kovettuneesta munastani ja ohjasin sen pillunsuulle. Hieroin pillua hetken munallani, joka tuli liukkaaksi Sallan kiimanesteistä. Työnsin sen varovasti liukkaaseen pilluun. Pillu oli hieman tiukka ja Salla voihkaisi hieman työntyessäni sisään. Aloin lykkiä Sallaa tasaisesti. Ohjasin käteni Sallan rinnoille ja aloin puristella niitä hellästi lykkiessäni. Huomasin, että Salla nautti tilanteesta todella paljon, joten kiihdytin tahtia ja aloin lykkiä syvemmälle. "Ah... Ah... Ooh..." Salla voihki tyytyväisenä.

Noin viiden minuutin panon jälkeen tunsin, että tulisin pian.

"Salla... Mä tuun koht..." sanoin ja jatkoin lykkimistä.

"Uuh... uuh... Tuu sisäl..." Salla voihki.

Kiihdytin vauhtia entistä kovemmaksi ja tunsin, kuinka tulin. Jatkoin lykkimistä hetken ja istuin sitten lauteille aivan väsyneenä.

"Se oli mahtavaa", sain sanotuksi. Salla pisti päänsä syliini.

"Ens kerta on vielä parempi..."
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.