Juhannusbileet, osa 2

admin Teinien Kesken
06.06.2015
7296 näyttökertaa
0 kommenttia
2.50
Istuin saunassa ja silitin Sallan päätä, joka oli yhä sylissäni. Olimme olleet jo jonkin aikaa täysin hiljaa ja olin ajatuksissani, enkä tiennyt, kauanko olimme olleet saunassa. Yhtäkkiä puu kalahti kiukaassa ja palasin nykyhetkeen.

"Meijän täytyis varmaan lähtee, ettei porukat ala ihmettelee, et missä me viivytään", sanoin ja autoin Sallan ylös.

"No sillä ehdolla, et sä saippuoit mut..." Salla sanoi ja suuteli minua nopeasti.

Seurasin Sallaa pesuhuoneeseen ja otin hänen antamansa saippuapullon. Aloitin saippuoimisen tytön olkapäistä ja lähdin sen jälkeen käsiä alaspäin. Kädet saippuoituani aloin hieroa Sallan rintoja. Pyörittelin käsiäni rinnoilla ja lopuksi vielä puristelin niitä hieman. Siirsin kädet mahaa pitkin alemmas, mutta jätin vielä pillun rauhaan, sillä halusin jättää parhaan viimeiseksi. Kuljetin kädet takaisin ylös ja aloin saippuoida selkää. Lähdin ylhäältä ja kuljetin koko ajan käsiä hiljaa alaspäin. Lopulta pääsin Sallan timmille perseelle ja aloitin sen hieromisen ja puristelemisen.

"Ooh... pistä sormi sisäl..." Salla huokaisi. Tottelin Sallaa sen enempää miettimättä ja työnsin saippuoidun sormen tytön kakkoseen. Salla jännitti hieman, joten anus supistui, kun työnsin sormen sisään, mutta tyttö rentoutui heti, ja huomasin, että kakkonen ei ollut liian tiukka. Työnsin siis toisenkin sormen sisään ja aloitin lykkimisen. Ei kestänyt kuin muutama minuutti, kun Salla pyysi minua jo lopettamaan. "Jos sä jatkat tota menoo, niin mä saan orgasmin ihan just", tyttö voihki.

Käänsin tytön ympäri ja menin polvilleni hänen eteensä. Aloin hieroa tytön paisunutta klitorista ja Salla otti tukea minusta voihkien samalla kovaan ääneen. Lyhyen hieromisen jälkeen jätin klitoriksen rauhaan ja aloin hieroa märkää pillua. Salla voihki yhä kovempaan ääneen ja tiesin, että hän saisi pian orgasmin. Otin sormeni pois pillusta ja aloitin nopean nuolemisen. Salla painoi päätäni pilluunsa, ja meni vain hetki, kunnes tyttö tuli suoraan suuhuni. Nielin kaiken, mitä suuhuni sain ja nuolin vielä pillun puhtaaksi.

"No oliko hyvä saippuointi?" sanoin noustessani ylös ja virnistin.

"Paras mahdollinen", Salla sanoi ja suuteli minua pitkään.

Otin käsiini lisää saippuaa ja saippuoin nopeasti itseni.

"Hei! Sulta jäi yks kohta saippuoimatta!" Salla sanoi ja meni polvilleen eteeni.

Salla otti saippuaa käteensä ja otti kovettuneen munani haltuunsa. Hän veti esinahan taakse ja aloitti nopean runkkaamisen, välillä nuollen päätä ja välillä ottaen terskan suuhunsa. Sallan pehmeät kädet ja saippua tekivät tästä nautinnollisesta tilanteesta vieläkin paremman. Muutaman minuutin nopean runkkauksen jälkeen tunsin, että tulisin kohta. Salla kiihdytti tahtia ja otti terskan kunnolla suuhunsa. Meni vain hetki, kunnes tulin tytön suuhun kolme kertaa. Salla imi munaa vielä hetken ja nuoli sitten suunsa tyhjäksi. Nostin tytön ylös ja menimme yhdessä pitkään suihkuun. Suihkun jälkeen puimme nopeasti ja lähdimme käsi kädessä kävelemään kohti taloa.

Olimme Sallan kanssa vain parikymmentä metriä talosta, kun näimme Samun kävelevän metsästä kikattavan blondin kanssa. Huomasin heti, että kyseessä oli se sama blondi, jonka kanssa olin Samun nähnyt aiemmin katoavan metsään.

"Mitä, mitä mitää!?" Samu sanoi nähdessään meidät ja käveli luoksemme. "Janne, sä oot kans sonni!" Samu sanoi ja virnuili.

"Jaa miten nii?" sanoin, kuten olisimme Sallan kanssa tavanneet juuri.

"No onhan mulla silmät päässä..." Samu sanoi ja iski silmää. "Sallan kanssa käsi kädessä... Oliks hyväki pano?"

"Joo, tietenki", Sanoin naurahtaen ja läpsäisin Samua takaraivoon. "Mennään nyt sisälle kattoo, mitä muut tekee..." sanoin ja lähdimme kävelemään kohti ovea.

Sisällä kaikki olivat katsomassa jotain toimintaleffaa. Päätimme liittyä joukkoon, vaikka leffa oli jo melkein lopussa. Ainoastaan Samu ei tullut katsomaan, vaan huusi hakevansa jääkaapista kaljaa ja jotain syötävää. Pian keittiöstä kuului kiroilua ja huutoa. Kaikki menivät katsomaan, mitä oli tapahtunut.

"Voi jumalauta! Vittu meil ei oo mittää syötävää tai juotavaa!" Katsoin jääkaappiin ja huomasin Samun olevan oikeassa.

"No onneks meil on kotona vaik kuin pal bissee ja safkaa!" Jaakko sanoi ja pelasti Samun päivän.

"No kui sä sen vast nyt sanoit? Mennään nyt äkkii hakee ne!"

"Ja milläköhän meinaat mennä?" sanoin tietäen, että Samu oli juonut muutakin kuin limpparia, kuten muutkin.

"No vittu kävellen! Ei sinne oo ku viis kilsaa yhteen suuntaan! Ketä lähtee mukkaa? Mitä enemmän porukkaa tulee, sitä enemmän saadaan kannettuu!" Samu huusi.

Lopulta kaikki muut paitsi minä, Salla ja kolme muuta tyttöä lähtivät.

Palasimme olohuoneeseen katsomaan elokuvan loppua. En mahtanut mitään ajatuksilleni, jotka mylläsivät päässäni, sillä olisin yksin neljän tytön kanssa ainakin puolitoista tuntia. Kun leffa viimein loppui, kaksi tytöistä ilmoitti, että he kävisivät kotona hakemassa jotain. Olin nyt yksin Sallan ja toisen tytön, Mimmun, kanssa.

Mimmu oli minua vuotta nuorempi, 15-vuotias blondi. Mimmulla oli melko isot rinnat ja timmi perse, joka pääsi oikeuksiinsa todella lyhyessä minihameessa. Mimmu oli siis kaikin puolin seksikäs tyttö ja varmasti joka pojan unelmapano. Kuten myös minun heti sen jälkeen, kun hänet ensimmäisen kerran tapasin.

"Katotaaks joku toinen leffa?" Mimmu sanoi ja meni katsomaan, mitä leffoja Jaakko ja Samu olivat tuoneet. Tunsin kuinka munani liikahti katsoessani Mimmua nelinkontin edessäni niin, että pystyin hyvin näkemään tytön perseen minihameen alta. Varmasti hänkin tiesi sen.

"No niin..." Mimmu sanoi, pisti leffan koneeseen ja tuli sohvalle. Istuessaan viereeni hän iski minulle silmää, sillä oli huomannut katseeni. Siirsin silmäni nopeasti televisioon hörpäten samalla edessäni olevasta kokispullosta. Kun elokuva alkoi, olin taas kerran vähällä tukehtua kokikseen, sillä telkkarista alkoi pyöriä pornoa. Tunsin liikettä oikealla puolellani ja huomasin, kuinka Mimmu otti minihameensa pois ja aloitti sormettamisen. Vasemmalla puolellani myös Salla aloitti sormettamisen, enkä tiennyt mitä tehdä, mutta onneksi minun ei tarvinnutkaan. Mimmu nimittäin otti ohjat käsiinsä.

"Ota paita pois ja mee mun etteeni polvilles!" Mimmu sanoi hellästi mutta tiukasti. En miettinyt yhtään, vaan otin paitani pois ja siirryin Mimmun eteen polvilleni. Mimmu avasi jalkojaan paremmin, ja sain esteettömän näköyhteyden tytön ajeltuun pilluun. Kuljetin käteni Mimmun jalkoja pitkin ylös ja pysäytin ne lopulta perseelle. Vedin Mimmua hieman lähemmäs.

"Nuole mua!" Mimmu komensi. Kumarruin eteenpäin ja aloin nuolla Mimmun klitorista. Mimmu risti kätensä pääni takana ja painoi samalla päätäni yhä tiukemmin pilluaan vasten. Painoin huuleni pillua vasten ja aloin imeä sitä, samalla kun hieroin sitä yhä kielelläni. Mimmu alkoi kiemurrella ja voihkia hieman saadessaan orgasmin, ja kiihotuin entisestäni. Mimmu liikutti kätensä pääni päälle ja painoi minua alemmas. Aloin nuolla kiivaasti hänen pillunesteitään ja nielin kaiken, mitä suuhuni sain, eikä se ollut vaikeaa, sillä Mimmun pilluneste maistui melko hyvältä. Huomasin ja kuulin, kuinka Mimmu nautti tilanteesta, sillä hän voihki ja kiemurteli yhä enemmän.

"Nuole tää puhtaaks, niin pääset sit maistaa Sallaa", Mimmu voihki. Nuolin pillua yhä nopeammin, samalla kun Mimmu alkoi hieroa klitoristaan. Jatkoin nuolemista, sillä halusin antaa Mimmulle toisen orgasmin. Työnsin kieltäni pilluun, kunnes Mimmu yllättäen työnsikin minut kauemmas. "Etupuolella meni hyvin, mut mites on takana?" hän sanoi ja kääntyi.

Aloin puristella timmiä teinipersettä ja suutelin samalla molempia pakaroita. Työnsin kieleni Mimmun puhtaaseen persreikään ja tunsin, kuinka se supisteli kiihkosta. Työnsin sormeni pilluun ja tunsin, kuinka pillunesteet valuivat sitä pitkin. Lopetin nuolemisen ja otin märän sormen pois pillusta työntäen sen samalla Mimmun kakkoseen.

"Miten tää näin löysä on?" kysyin huomatessani, että sisään mahtui useampikin sormi.

"Se on dildon ansiota", Mimmu sanoi ja iski Sallalle silmää. Samassa hän kaivoi kassistaan jotain ja antoi sen Sallalle. Kurkkasin, mikä tämä esine oli ja huomasin, kuinka Salla työnteli punaista dildoa pilluunsa.

"Tää on nyt ihan epäreiluu, ku mun sisäl ei oo mittää..." Mimmu sanoi vihjailevasti.

"No pitäisköhän se asia sit korjata?"

"Hmm... Mun täytyy eka tarkistaa laatu", Mimmu sanoi ja kääntyi ympäri pistäen minut istumaan. Hän otti kovan munani käteensä ja veti esinahan taakse. Tyttö runkkasi kullini vartta, samalla kun nuoli terskaani. Hänen kielensä tuntui täydelliseltä, kun se toisinaan nuoli kullini päätä ja toisinaan kierteli terskani ympärillä. Mimmu avasi suutaan ja tunsin hetken hänen lämpivän hengityksensä. Siinä samassa Mimmun täyteläiset, vaaleanpunaiset huulet ympäröivät terskani. Hän imi terskaani, samalla kun runkkasi yhä kullini vartta. Tämä tuntui täydelliseltä ja tunsin, että tulisin kohta. Sanoin sen Mimmulle. Mimmu otti isot rintansa käsiinsä ja pisti kovan kullini niiden väliin. Kestin varmasti yhtä elämäni parhaista tissipanoista muutaman minuutin ennen kuin tunsin, että tulisin ihan pian. Mimmu huomasi, että olin saamassa orgasmin ja kiihdytti tahtiaan. Siinä samassa tulin hänen suuhunsa ja hän nopeutti tahtia yhä ja lopetti vasta, kun olin tullut hänen suuhunsa kolmesti.

Salla pisti dildon pois ja konttasi Mimmun viereen suudellen tätä samalla huulille Mimmun pistäessä kieltä peliin. Katsellessani kahden seksikkään tytön kielaria oli minun pakko ottaa uudelleen kovettunut munani käteeni, vaikka olin saanut juuri elämäni parhaimman suihinoton. Mimmu huomasi runkkaukseni, lopetti kielarin ja konttasi viereeni, samalla kun Salla konttasi eteeni. Mimmu otti kovan kullini käteensä ja aloitti runkkaamisen, samalla kun Salla alkoi nuolla terskaa. Mimmu työnsi minut selälleni ja Salla istui hajareisin kasvoilleni yhä samalla terskaani nuollen. Nuolin Sallan pillua ja liikutin käteni tytön rinnoille puristellen ja hieroen niitä. Siinä samassa tunsin, kuinka olin tulossa, mutta en sanonut mitään. Mimmu jatkoi runkkaamistaan nopeaan tahtiin ja lopetti vasta, kun olin tullut Sallan suuhun kahdesti.

Salla imi kullia vielä hetken ja otti sen sitten pois suustaan, samalla kun Mimmu nousi ylös ja otti sen käteensä. Mimmu ohjasi kullini pillunsa suulle ja hieroi terskaani märkää pillua vasten. Jos tämä tilanne ei olisi ollut niin kiihottava, se olisi ollut ärsyttävä, sillä kuka tahansa olisi tahtonut kullinsa tuohon teinipilluun. Kuljetin käteni Mimmun perseelle ja puristelin sitä, samalla kun nuolin yhä Sallan pillua tämän voihkiessa. Aloin puristella Mimmun persettä, samalla kun Mimmu viimein painautui alemmas ja kullini upposi viimeinkin tuohon niin ihanaan kiimaiseen, ajeltuun pilluun. Mimmu aloitti ratsastuksen, ja siirsin käteni perseeltä rinnoille hieroen niitä välillä ja puristaen niitä hellästi, kunnes Salla irrotti käteni Mimmun rinnoista, nousi pois naamaltani ja meni hajareisin mahani päälle. Kuljetin käteni Mimmun jalkoja pitkin ylös pysäyttäen toisen perseelle ja jatkaen toisella aina päähän asti. Hieroin Sallan persettä ja liu'utin tytön tummia hiuksia sormieni välissä. Mimmu jatkoi ratsastusta ja aloitti voihkimisen, samalla kun Salla kumartui ja suuteli minua huulille. Maistoin Sallan huulilta aavistuksen mansikkaa ja siinä samassa tunsin, kuinka Sallan kieli työntyi suuhuni. Aloitimme pitkän kielarin, samalla kun aloin sormettaa Sallan kakkosta. Salla värähti hieman, mutta jatkoi yhä kielaria. Aloin työnnellä sormea sisään koko ajan nopeutuvalla tahdilla, samalla kun Mimmu sai orgasmin. Tytön tahti ei juurikaan hidastunut, vaan hän tahtoi spermani sisäänsä. Vain hetki siitä, kun Mimmu oli saanut orgasmin, huomasin, että Salla tulisi kohta. Kiihdytin tahtia entisestäni, samalla kun Salla lopetti kielarin. Aloin imeä tytön alahuulta. Salla sai orgasmin ja voihki yhä kovempaan ääneen. Kahden tytön kiimainen voihkinta sai minut kiihottumaan todella ja siinä samassa tulin Mimmun pilluun. Mimmu huomasi orgasmini ja kiihdytti tahtia entisestään. Vain muutama sekunti ja tulin Mimmun pilluun vielä kahdesti.

Mimmu ratsasti vielä hetken ja tuli sitten makaamaan vasemmalle puolelleni, kun Salla meni makaamaan oikealle puolelleni. Makasimme pitkään hiljaa ja huomasin, että leffakin oli jo loppunut. Kävin vaihtamassa tilalle toimintapätkän, menin takaisin makaamaan ja olin juuri sanomassa jotain, kun kuulimme ulkoa meteliä. "Voi vittu! Muut on tullu", sanoimme yhteen ääneen ja pomppasimme ylös. Puimme niin nopeasti kuin mahdollista ja menimme istumaan sohvalle juuri ennen kuin Samu tuli huoneeseen.

"Jaahas... Janne taas iskemäs uusii muijii?" Samu kysyi. Kun en vastannut mitään, Samu ilmoitti, että nyt oli sitten taas ruokaa ja juomaa ja että muut olivat ulkona. Samun lähdettyä ulos katselimme hetken toisiamme ja hymyilimme. Nousin ylös ja autoin myös tyttöjä nousemaan. Kävelin Salla ja Mimmu kainaloissani ulos odottaen, mitä bileet vielä toisivat tullessaan, enkä voinut oll hymyilemättä.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.