Pyyhin hikistä otsaani paidan helmaan ja kastelen huivia ämpärissä uudestaan. Vesi on jo lämmennyttä eikä helpota oloani yhtään... Minut on laitettu kesäksi "pois jaloista" kesäleirille, jonka muut osanottajat ovat samaa ikäluokkaa... mutta minun mielestäni hurjasti lapsellisempia. En viihdy muiden seurassa ollenkaan ja niinpä kulutan aikaani mieluummin itsekseni pellolla siistimässä penkereitä rikkaruohoista.

Istahdan multaiseen maahan hengästyneenä ja kurottelen vesipulloani. Ohitseni kulkee yhtäkkiä varjo ja säpsähdän. Olen luullut olleeni yksin isolla pellolla. Mistä tuo hahmo sinne yhtäkkiä ilmestyi? Aurinko häikäisee pistävänä silmiin, kun koitan saada katsettani tarkennettua. Näen vain suuren mustan hahmon parin metrin päässä.

"Nousehan sieltä ja tule auttamaan tallille, kun noin energinen näytät olevan", sanoo matala ääni. En tunnista sitä. Samalla hapuilen käsiä aurinkoa peittämään, mutta hahmo kääntyy jo pois päin ja nousen nopeasti juostakseni perään.

Saan miehen melkein kiinni ja yritän udella, mitä puuhaa tallissa olisi. Tykkään eläimistä ja innostun heti ajatuksesta päästä vaikka vain karsinoita siivoamaan. Mies murahtaa edessäni jotain, että "sittenpäs näet" ja kävelee pitkin askelin kosteasti maiskahtelevalla pellolla, niin että saan tosissani koittaa pysyä perässä.

Tallissa on hyvin pimeää, ja menee kauan ennen kuin näen kunnolla edes eteeni. Pysähdyn ja näen vain yhden hevosen pilttuussaan ja pari lammasta toisessa päädyssä. Muuten talli on tyhjä. Ihmettelen, mitä tekemistä siellä voisi olla, kun kaikki näyttää muutenkin siistityltä. Aikoessani kysyä sitä mieheltä totean hänen kadonneen jonnekin.

Minulla menee outo väristys vatsan pohjukassa... Tallissa on jotenkin liian hiljaista ja pihapiirikin kuulostaa autiolta seinän takana. Jostain kuuluu lyhyt narahdus ja katseeni osuu korkealle ylös, ylisille, jossa on kai varasto tai jotain vastaavaa. "Tule tänne", kuuluu käsky ylätasanteelta ja hätkähdän. Ääni on aivan varmasti eri kuin äsken kuulemani ja mietin epävarmana kääntyillen mitä tehdä. Otan muutaman askeleen tikkaita kohti ja minun käsketään tulemaan jo, ei ole kuulemma rajattomasti aikaakaan.

Pyyhin taas hikeä otsalta ja kaulalta paitaani ja lähden kipuamaan tikkaita ylös. Ihoon liimaantuneet shortsit tuntuvat epämukavilta ja nihkeiltä ja ottavat ärsyttävästi peppuvakoon kiinni. Repäisen niitä nopeasti irti ja horjahdan. "Noh!", kuulen ylhäältä. Tarraan puoliin kiinni ja kiristän tahtia.

Tikkaat ovat pitkät ja ehdin jo miettiä, miten sieltä uskaltaa tulla alas... Minuun tarttuu iso käsi ja kiskaisee tasanteelle. Nyt saan jo hiukan piirteistä selvää ja näkemäni mies on täysin outo. Hän avaa oven ja kun odotan näkeväni minulle tarkoitetun työtehtävän, tuijotan hetken ja alan pyrkiä hitaasti taaksepäin hapuillen käsilläni seinää tai jotain, mihin tarrata kiinni.

Edessäni on jotain, mitä en osaa edes selittää miksi. Nuori tyttö on sidottuna omituisen näköiselle pöydälle, penkille... mikä lie onkaan. Tyttö on vatsallaan ja pää kohti minua, äänettömänä, koska suussa on jokin kangasrepale esteenä. Silmät ovat kosteat, enkä saa selvää, onko tyttö kauhuissaan vai missä tilassa. Tytön jalat näkyvät olevan haarallaan ja takana seisoo kaksi miestä, toinen heiluu tyttöä vasten ja toinen hinkkaa etumustaan rajuin liikkein. Vilkaisen taakseni suunnitellen hätääntyneenä, miten onnistuisin lentämään takaisin alas katkomatta luitani, mutta mies näkee heti pakoaikeeni ja vetää oven pamahtaen kiinni. Näen pienen hymynvireen miehen mustankarvaisella naamalla ja kauhuni kasvaa niin kovaksi, että alan täristä.

"Rauhotu nyt... Ei tää niin kamalaa ole, miltä nyt ensialkuun näyttää", puhelee mies ja osoittaa minulle samankaltaista outoa penkin ja pöydän välimuotoa. Minun kai kuuluisi mennä sille istumaan...? Olen täysin jähmettyneenä paikoilleni, ja niin mies ottaa käsivarrestani kiinni ja raahaa pöydän vierelle. Tuijotan tytön sidottuja käsiä, ja taas outo värähdys käy vatsassani. En tiedä, olenko tulossa tapetuksi, raiskatuksi vai mitä tulee tapahtumaan...

"Istu, ja katsele rauhassa", mies mutisee ja menee toisten avuksi kääntämään tyttöä ympäri.

Pöytä on aika ohkainen, mutta yksi miehistä, isoin, menee makuulle pöydälle. Toiset nostavat tytön miehen alastomalle vartalolle hajareisin ja näen, kuinka käsi ohjaa valtavaa elintä tytön sisälle pieneen, melkein karvattomaan pimppiin! Katson vuorotellen tyttöä ja miehiä... ja kohta pientä, repeämässä olevaa tytön haaroväliä, ja käsi menee suuni eteen. Miten se kestää tuon?!

Mies alkaa työntää elintään syvemmälle tytön vikistessä hiljaa. Häntä kannatellaan kainaloista ja kohta tuo, joka tyttöä asennossaan pitää, laittaa tytön makaamaan alla olevan miehen päälle kokonaan ja siirtyy itse tytön taakse. Hän ottaa housuistaan yhtä suuren, valtaisan elimen ja puristaa sen nyrkkiinsä vetäen muutaman kerran kunnolla sen pään esille. Sivussa seurannut mies ojentaa kaverilleen purkin, on kai jotain nestettä, ja sitä valutetaan suoraan tytön pyllylle. Mies hieroo elimellään tytön peppureikää, kuin paikkaa hakien ja alkaa sitten hitaasti työntyä sisään. Ahdas pieni peppu ei näytä antavan periksi millään ja niin alla oleva mies ottaa oman elimensä ulos.

"Koitas uudestaan", kuulen murahduksen ja ähisten mies tunkee hitaasti tuskallisen suurta patukkaansa vinkuvan tytön peräreikään. Vatsassani kihelmöi, kun tajuan, että tyttö nauttii tuosta kaikesta, vaikka välillä ilme kiristyy ja häntä sattuu aivan varmasti. Tunnen kuinka shortseissani tykyttää enkä tiedä, miten päin olla.

Miehet saavat molemmat elimensä tytön sisälle ja aloittavat työnnöt ja vedot eri tahdissa. Ensin ihan hitaasti, mutta kohta kuulen jo huokailuja ja tahti näyttää kiihtyvän koko ajan lujemmaksi. Tyttö hötkyy miesten välissä ja ulisee hiljaa. Näen pienet kasvot karvaista rintaa vasten. Ilme on omituinen ja muuttuu nauttivasta kiristäväksi vuorotellen. Suu aukeaa raolleen ja tyttö huohottaa kuin hädässä olisi. Jalat retkottavat sivuilla ja varpaat kipristyvät välillä kaarelle.

Tytön pepussa oleva iso kulli vetäytyy yhtäkkiä ulos ja mies hieroo sitä nyrkissään kovin ottein. Hetikohta tytön selälle purskahtaa suuri määrä valkoista limaa ja mies kouristaa selkäänsä uristen. Alla oleva mies nostaa tyttöä päältään ja pyytää miehiä avuksi. Tyttö laitetaan polvilleen maahan seisomaan ja alla ollut mies työntää kullinsa ohuiden, ruusunpunaisten huulten väliin. Hän ottaa tyttöä ohimoista kiinni ja vatkaa itseään suutaan vasten. "Oijjoi oi... Ime, pikkuinen, juuri noin."

Tytön suusta alkaa valua ulos samanlaista valkoista limaa ja mies alkaa vääntyillä kummallisesti. Toiset hymyilevät sivulla ja katsovat minua kiihko silmissään. Hätkähdän ja parannan asentoani äkkiä. Olin jo kai nojautunut eteenpäin nähdäkseni paremmin tuota uskomatonta näytelmää, jollaista olin nähnyt aiemmin vain selatessani salaa isäni seksilehtiä. Ei niissä tällaista koskaan ollut, vain isän ja äidin ikäisiä ihmisiä toistensa päällä.

Tyttö nostetaan takaseinällä olevalle sohvalle makaamaan. Kuulen pientä hyrinää ja tyttö katsahtaa minuun. "Kokeile, se tuntuu aivan mahtavalta", hän sanoo ja sulkee silmänsä. Miten kukaan voi nukahtaa tuollaisen käsittelyn jälkeen?!

Miehet tulevat luokseni ja nostavat seisomaan narahtavalle lautalattialle. Minun tekee siltikin mieli päästä karkuun ja kun vääntelehdin irti otteista, vanhimman näköinen mies alkaa kertoa suunnitelmastaan minun varalleni.

"Otetaanpas, neiti, nämä hikiset vaatteet nyt pois ja katsotaan, osaavatko nämä miehet tehdä sinulle yhtä hyvää kuin tuolle Sannalle tuolla", mies naurahtaa ja katsoo pientä alastonta otusta sohvan uumenissa. Pieniin rintoihini tarrataan kiinni ja molempia niitä näykkäistään kipeästi paidan läpi.

Nopeasti olen täysin vaatteeton, ja pieni vilun väre käy kuivuvalla ihollani.

"Kohta ei ole, kuules, takuulla enää kylmä", ääni sanoo takaani ja nostaa minut syliinsä pitäen kiinni minua reisistä ja painaen selkäni vatsaansa vasten. Vanhin mies menee sohvan suuntaan.

"No niin, pojat, näyttäkääs temput tyttöselle! Minä pidän hetken taukoa."

Kuulen kuinka pullon suu sihahtaa ja mies rojahtaa sohvalle tytön jalkopäähän.

Vaaleampi mies asettuu eteeni lattialle polvilleen ja sylissä pitävä, ilmeisesti isännän tallirenki Jaakko, levittää reisiäni entistä enemmän auki. Minua melkein sattuu. Pimppini on miehen kasvojen edessä ja kuulen tyytyväistä naurua. "Tämähän on aivan takuulla neitsytpillu, mmmm..."

Tunnen miehen kielen pimpilläni ja värisen. Sormi kokeilee kaivautua sisälleni, mutta olen aivan kuiva sieltä. Mies nappaa sen samaisen pullon ja puristaa ainetta pimpilleni. "Nyt päästään, neitiseni, asiaan."

Miehen kieli osuu minua nypykälle, joka on pari kertaa aikaisemmin saanut minut tärisemään jostain aivan hillittömän hyvästä tunteesta. Tuntuu hyvälle... Mies hieroo pehmeällä, paksulla ja isolla kielellään nypykkääni ja sormet tunkeutuvat sisälleni hiljaa. Tunnen vihlaisun ja hätkähdän. "Hahaa, sinne meni", kuiskahtaa mies ja jatkaa touhujaan.

Sylissään minua pitävä Jaakko antaa merkin ja minut kannetaan samalle, keskeltä halki olevalle pöydälle, millä äsken näin tuon oudon näytelmän! Odotan kauhuissani tulevaa... Ei minuun voi mahtua sellaiset elimet, vaikka kuinka hyvältä tuntuisi!

Jaakko menee makaamaan pöydän alle ja minulta pääsee naurahdus. Mitä se siellä oikein aikoo tehdä!? Toinen mies asettaa minut vatsalleni pöydälle ja ymmärrän saman tien, mitä seuraavaksi tapahtuu. Jaakko sitoo käteni yhteen ja lopun narun vielä pöydän jalkaan kiinni. Suuhuni tungetaan jokin kangas. Hän pyytää minua avaamaan jalkani kunnolla, jotta Ari pääsee minuun takaapäin kiinni. Minua pelottaa ja kiihottaa samaan aikaan. Tunnekuohu on niin outo, että en voi muuta kuin antaa kaiken vain tapahtua. En kai oikeastaan haluaisi enää panna vastaankaan.

Pimppini on nesteestä litisevän märkä. Kuulen sen, kun Ari alkaa työntyä minuun hitaasti. Elin tuntuu järkyttävän isolta ja voihkaisen hiljaa "eiiii"... Yhtäkkiä tunnen, kuinka jokin paksu ja märkä alkaa nuolla nypykkääni ja minun valtaa ihana tunne... Vatsan alla kihelmöi ja tarraan käsilläni pöydän jalkaan kiinni. Vääntelehdin ja huokailen ja tuntuu kuin silmäni kääntyisivät ympäri! Pöydän alla oleva mies lipsuttaa minua niin ihanasti, etten voi muuta kuin hengittää syvään ja nauttia.

Ari työntää itsensä hitaasti kokonaan minuun ja urahtaa muille, kuinka tiukka voikaan pikkupilluni olla. Kieli tekee yhä nopeampia liikkeitä pimpissäni ja alan tuntea jotain mahtavaa olevan tulossa.

"Stop nyt, pojat! Tyttöhän on jo tulossa!"

Sohvalla ollut mies ilmaantuu eteeni ja sanoo, että kyllä minunkin pitää sämpylään päästä. En tajua ollenkaan, mistä mies puhuu. Minä olisin mieluummin maannut paikallani ja antanut sen saman ihanan tunteen ottaa vartaloni hallintaansa kuin joskus ajat sitten olin saanut tyynyä vasten. Arin elin oli juuri alkanut tuntua mukavalta, kun se vetäistiin ulos.

Hetkessä olen samassa asennossa pöydällä Jaakon päällä kuin tyttö aiemmin! Paksu kulli uppoaa sisälleni hitaasti. Se tuntuu hurjalta, kuin pimppiäni venytettäisiin äärimmilleen. Jaakko vetää minut kiinni itseensä ja kuiskaa: "Nyt pitää rentoutua kokonaan. Makaa ihan hiljaa vain..."

Mies silittelee hiuksiani, kun tunnen kovan kullin tökkivän peppuani. Jännityn automaattisesti kuin viulunkieleksi ja menee hetki ennen kuin tajuan ohjeista, että mitä enemmän jännitän, sitä enemmän sattuu. Rentoutan itseni väkisin...

Makaan hiljaa ja annan sen tapahtua. Jaakko avittaa ottamalla elimensä ulos. Se jää koskettamaan pimppiäni vain hieman, kuin valmiina iskuun. Alkuun sattuu niin kauheasti, että silmäni kostuvat ja kankaalla peitetty suuni päästää kovaäänistä vikinää. Ari huohottaa, kuinka saakaan olla etuoikeutettu, kahden reiän neitsyys samalla panolla!

Jaakko nostaa minua sen verran, että saa ujutettua elimensä myös minuun ja hetkessä tunnen olevani niin täynnä niitä valtavia patukoita, että olen haljeta kahtia! Uikutan ja voihkin, pääni painuu karvaista rintaa vasten ja tunnen, kun käsi vetää hiuksistani, niin että niska vääntyy taaksepäin. Olen kuin nirvanassa. En tunne mitään muuta kuin ne ihanat elimet rytkymässä sisälleni ja ulos.

Ari ei kestä kauaa, ja tunnen, kuinka suoleeni alkaa ryöpytä jotain lämmintä vaikka millä mitalla. Mies murisee ja ähkii ja puristaa lantiotani, niin että sattuu. Jaakko kehuu minua sitkeäksi, nostaa kainaloista ylös ja sanoo, että nyt minut hoidettaisiin loppuun. Päädyn samaan asentoon kuin Sanna aikaisemmin ja tunnen, kuinka Jaakko tarraa minua kiinni takaapäin ja alkaa työntyä sisälleni. Samassa tunnen taas kielen aloittavan lipsuttelun, ja se saa aikaan minussa niin upeat väristykset, että alan tahtomattani voihkia ja huokailla. Peppuani painetaan alaspäin, jotta kieli saa kunnolla tehdä töitä litisevässä pimpissäni. Tunnen sormen uppoavan peppuuni ja alkavan liikkua nopeaan tahtiin edestakaisin.

Sisälläni velloo jotain mahtavaa. Käteni etsivät jotain kiinnipidettävää, mutta eivät ehdi löytää mitään, kun tunnen sellaisen räjähdyksen alapäässäni, että silmissä sumenee! Kuulen jostain oman huutoni ja tunnen, kuinka koko vartaloni jäykistyy kaarelle kovalla pöydällä. Tunteen ollessa suurimmillaan jokin paksu ja kostea tunkeutuu avonaiseen suuhuni ja päähäni tarrataan kiinni. Suuhuni uppoaa vanhimman miehen iso kulli, kurkkuun asti ja hetkessä suuni täyttyy oudonmakuisesta nesteestä miehen huudon saattelemana!

Ymmärrän heti saman tien, miksi tyttö oli ollut niin veltto ja raukea, kun hänet nostettiin sohvalle makaamaan. Olen aivan poikki. Kaikki lihakseni tärisevät hienoisesti. Tuntuu kuin pimppini olisi turvonnut ainakin kaksinkertaiseksi! Silmäni painuivat väkisin kiinni. Laskeudun omituiseen sumuun...

Herään sohvalta yksin määrittämättömän ajan kuluttua ja tunnustelen pimppiäni, joka on aivan turvoksissa vielä. Hieraisen sitä hiukan ja kellahdan takaisin selälleni. Hipelöin itseäni kuulostellen hiljaisuutta. Päätän saman tien yrittää toteuttaa itselleni sen mahtavan tunteen, kuin miehet olivat saaneet pimpilleni aikaan. Juuri kun työnnän sormen sisälleni, ovi avautuu ja kaksi miestä tulee sisälle. Kuulen hörinää ja naurua. "Ahaa, et saanut tarpeeksi vai?"

Hetken kuluttua olen taas niin upeassa käsittelyssä, etten koskaan ole osannut edes kuvitella sellaista! Jokaista reikääni venytetään äärimmilleen ja klirorikseni saa kieltä niin ihanasti, etten usko todeksi sellaista. Miehet nussivat minua vuorotellen ja yhtä aikaa. Jotain surisevaa ängetään välillä sisälleni, ja suuhuni upotetaan juurta myöten valtavia kaluja.

Saan monta ihanaa räjähdystä hämärässä huoneessa tuolla kovalla pöydällä, ja illalla palatessani leirin nukkulaan kaadun rättiväsyneenä sänkyyni ja nukun kuin tajuton koko yön.

Seuraavana päivänä tutustuimme Sannan kanssa ja siitä alkoikin minulle ihan uusi elämä.
Leiri oli jo lopuillaan. Lauma punaisenruskeita teinejä istui huvimajalla, minä ja Sanna myös. Ohjaaja selosti jotain yhdentekevää. Minä olin aivan ajatuksissani. Toivoin saavani vielä yhden kerran kokea sen, mitä tallipojat olivat minulle ja Sannalle tuona kolmen viikon aikana tehneet. Haaveilin vain niistä hetkistä, kun olin maannut siinä oudolla pöydällä "hoidossa". Shortseissani oli läpimärkää...

Sanna tuikkasi minua kylkeen. Havahduin nojaamasta seinään ja ymmärsin heti, mihin huomionherätys oli tarkoitettu; majan lavalle nousi yksi noista miehistä, joilta olimme hoitoa saaneet! Sen ikäiselle vanhempi parrakas mies oli unelmien täyttymys ja jännityinkin ihan lukkoon, kun mies löysi katseellaan minut. Pelkäsin, että jokaikinen paikallaolija näki aivan varmasti, miten katseemme kohtasivat. Housuissani tykytti taas aivan järjettömästi. Minusta oli tullut muutaman viikon aikana oikea seksikone. Jotain sellaista, mitä en olisi ikinä voinut kuvitellakaan! Henkka iski minulle silmää lavan perältä... Tiesin heti, että tänään saisimme jotain ainutlaatuista taas. Sanna hihkaisi vierellä: "Ois jo ilta!"

Koko päivä oli niin tuskastuttavan kuuma, että juoksimme järvelle välittömästi, kun kaikki ohjelma loppui. Saunalla oli muutakin porukkaa, mutta emme me niistä välittäneet. Juoksimme vaatteet päällä suoraan järveen ja lilluimme siellä ties kuinka kauan. Nousin pitkän ajan kuluttua loikoilemasta rantavedestä, ja kun kävelin matalikkoa kohti, pusikon takaiselle pikkurannalle, näin sen takana Henkan. Hän näytti käsimerkillä, että pitäisi seurata, ja huusin heti Sannaa luokseni.

Henkka oli kadonnut jo, mutta tiesin metsän reunalla olevan ladon, jonne oli varmaankin tarkoitus suunnistaa. Ilman kenkiä oli pirullista kävellä sänkisellä pellolla ja kiljahdellen hyppelimme eteenpäin kuin kärsivät muka. Jännitys kiihotti entisestään... Käännyin katsomaan Sannaa ja tämä työnsi kätensä härskisti pimppiinsä tuijottaen minua kiilto silmissään.

Ladon ovi oli raskas. Kiskoimme sitä molemmin voimin auki ja päällemme tuulahti pölyä. Siellä oli siis tehty jo jotain? Lato oli iso. Hämärässä näkyi muutamia seinärakoja, joista paistoi aurinko läpi. Kun silmät tottuivat hämäryyteen, näimme ne samat penkit kuin muutama päivä aiemmin.

"Ei helvetti... Sitooko ne taas?", Sanna kuiskasi, mutta kummallakaan ei tullut mieleenkään lähteä karkuun. Vatsassa velloi aivan mieletön odottaminen ja kauhukin... Viimeksi oli ollut aika kivuliastakin välillä... mutta silti niin kiihottavaa, ettei siitä halunnut jäädä paitsi mistään hinnasta!

"Tänne", kuului perältä. Menimme käsi kädessä ladon takaseinää kohti ja erotimme useammat hahmot rakojen häikäisyä vasten. Minua alkoi epäilyttää. Hahmoja oli todellakin useampi, ainakin kuusi. Omat paikkani olivat aika hellinä vielä edellisestä kerrasta... Mietin vaivaantuneena, kuinka kestäisin lisää... ja jos miehiäkin olisi enemmän... Huh.

Miehet kävelivät meitä heti vastaan ja meitä tarrasi kiinni kaksi miestä molempia. Sain suuhuni heti huivin riekaleen. Se sidottiin kiinni niskani taakse ja Sannalle tehtiin samoin. Sannaa vietiin ladon takaseinän toiseen nurkkaan, minua toiseen. Märät vaatteet lähtivät päältäni hetkessä ja saman tien näin Henkan tulevan takaani ja painavan päänsä pimppiäni kohti.

"Nyt tulee pikkuiselle kunnon läksiäispano."

Näin sivusilmällä, kuinka Sanna laitettiin makaamaan puoliksi ikivanhaan, kuluneeseen nojatuoliin ja ainakin neljä miestä nuoli häntä aivan peräjälkeen. Sannalla oli kädetkin jo kiinni selän takana ja tämä ulisi nautinnosta aivan väärällään. Itse sain Henkalta paksun kielen sisälleni. Se tunkeutui kiemurrellen huulien väliin... tuli ulos ja lipsutteli nipukkaani. Nipukkani turposi hetkessä ainakin kaksinkertaiseksi ja pystyin vain huohottamaan raskaasti.

"Ei saa tulla vielä", kuulin kiellon. Olisin voinut saada vaikka heti... Pimppi oli niin turpea ja hellä vielä edellisestä kerrasta. Jotenkin se pieni kipu ja kirvely kuitenkin vain kiihotti lisää.

Minut nostettiin penkille ja asetettiin mahalleni makaamaan. Henkka piti minua lantiosta kiinni, kun taakseni ilmaantui aivan vieras mies ja hykerrelleen alkoi painua sisälleni takaapäin. Mies nosti peppuani ilmaan ja urahti, kuinka kaunis voi teinipillu olla ja alkoi asettella isoa kaluaan huulilleni.

Henkka painui penkin alle, tarrasi nivusiini ja alkoi nuolla klitoristani samoin pehmein liikkein kuin viimeksikin. Se nuoleminen peitti tehokkaasti sitä kipua, mitä tunsin, kun vieraan miehen valtava elin painui hitaasti sisälleni. Ja se tunne oli aivan mahtava... Nopeat, pehmeät kielenliikkeet väristivät sisuskalujani niin, että minun oli pakko laueta. Ulisin kapulan läpi niin paljon, että sain käden senkin päälle eteen.

"Ei niin lujaa! Tuolla voi olla vaikka ketä lähellä!"

Kun toivuin ensimmäisestäni, katsahdin Sannaan, joka oli sidottuna samanlaiselle penkille, kuin millaiseen minut oli sidottu. Tuijotimme toisiimme kiimaisin silmin ja yhtä aikaa takanamme miehet vaihtuivat ja naivat meitä, niin että rytkyimme penkeillä edestakaisin. Peppuihin painautui sormia, lantioita puristeltiin ja yhtä aikaa saimme suihimme isot kullit imettäviksi. Päähäni tarrattiin kiinni, sitä taivutettiin taaksepäin ja annettiin tahtia imutukselle. Sitä painettiin kurkkuuni asti niin, että melkein yökkäsin! Kuulin tyytyväistä hyrinää, kun kulli vedettiin suustani ulos.

"Nyt, tyttöseni, siihen sämpylään!"

Samassa minut nostettiin sohvalle vanhemman miehen syliin hajareisin. Käteni olivat selän takana kiinni. Painuin rintaa vasten ja peppuani nostettiin. Paksu, lyhyt kulli upposi sisälleni liukkaasti ja huokaisin nautinnosta. Henkka asettui taakseni polvilleen sohvalle ja otti olkapäistä kiinni.

"Lisää liukastetta?"

Nyökkäsin. Saman tien peppuuni työnnettiin suutin ja tunsin, kuinka viileää nestettä valutettiin sisälleni ja levitettiin ulkopuolelle.

Kulli asettui reiän kohdalle, painui päänsä verran sisään ja minä ulisin. Olin halkeamassa! Arat paikkani olivat niin loppuun jynssätyt, etten meinannut kestää millään. Henkka liikutteli itseään varovaisesti, mutta ei kyennyt hillitsemään itseään: "Sä tunnut, neiti, niiiiiin hyvältäääääh..."

Henkka upotti itsensä minuun juurta myöten. Vonguin kahden kullin seipäässä ja kestin sen vain siksi, että mies, jonka sylissä olin, hieroi samalla sormella klitoristani hellästi. En kyennut saamaan... Kipua oli liikaa... Eikä mennyt kauaa, kun Henkka alkoi vääntelehtiä ja laukesi rajusti puskien ja ryöppyämällä sisääni. Allani oleva mies laukesi melkein samaan aikaan ja huoahdin helpotuksesta. Saisin hiukan taukoa.

En ollut tajunnut, tai sitten ne olivat ilmaantuneet myöhemmin latoon. Edessäni oli lauma miehiä, ja kaikki aivan vieraita! Katsoin Sannaan, joka sai täytettä molempiin reikiinsä ja huohotti ihan täysillä! Minut kaadettiin sohvalle niin, että olin polvet maassa ja yläkroppa sohvan tukemana. Takanani murahteli outo miesääni, kuinka oli odottanut tällaista tilaisuutta ja minä värisin kauhusta. Kuinka julmetun monta joutuisin kestämään tänään?!

Henkka tuli istumaan samalle sohvalle ja sanoi haluavansa helpottaa oloani samalla hiukan. Vanhan miehen tunkeutuessa sisälleni hän laittoi kätensä lantioni alle ja aloitti kutittamaan klitoristani sormellaan. Toisen käden sormet irrottivat kapulan ja tunkeutuivat suuhuni. "Ime, pikkuinen... Älä huuda".

Vanha ukko tunkeutuikin peppuuni! Hitaasti hän sai terskan sisälle ja melkein saman tien aloitti kovat työnnöt, edestakaisin. Vääntelehdin ja voihkin... Se sattui hiukan liikaa. Henkka piteli päätäni, liikutteli sormeaan niin nopeaan kuin osasi ja saikin aikaan olon, että voisin tulla jälleen! Kuulin takaani kovaäänistä huohotusta ja näin, kuinka Sanna makasi penkillä. Penkin alla oli outo mies, joka nuoli Sannan klitorista ihanan hitaan näköisesti ja pepussa hääräsi valtaisa kulli! Kiihotuin näkemästäni niin paljon, että sain saman tien. Kouristelin kuin jonkin kohtauksen liekeissä. Aivan käsittämätön aalto kaappasi minut mukaansa ja menetin kai tajuntanikin. Pilluni sykki niin voimalla ja kauan, että en kuullut enkä nähnyt yhtään mitään. Tunsin vain pepussani soutavan kullin viimeisillään ryöpyten limaansa sisääni ja sormen, joka kehräsi klitoristani vasten... Mieletön tunne!

Pilluni oli kertakaikkisen tulessa. Se oli turvonnut, punainen ja sykki tahdottomasti pitkään. Henkka antoi minulle viltin, jonka alle sain vetäytyä lepäämään ja katselemaan, mitä Sannalle tehtiin. Makasin sohvalla pää nojaa vasten ja jäin tuijottamaan tyttöä, jonka joka reikään työnnettiin paksua vehjettä. Sannan suusta pääsi vinkaisu joka kerran, kun kulli kävi hiemankin ulkona. Mies piti häntä ohimoilta kiinni ja rynkytti elintään kurkunpäähän asti. Sanna kakoi välillä ja minä suljin silmäni. En pitänyt siitä, että kullia tungettiin keuhkoihin asti!

Sannan alla olevan harmaantuneen miehen kulli oli paksu, sininen ja suonikas, ja se souti raskailla työnnöillä pohjaan asti. Pienet pillunhuulet olivat tulipunaiset ja ihan repeämäisillään! Niitä ei juuri edes näkynyt, tahti oli niin nopea. Peppuun Sannaa työnteli neljän-viidenkymmenen ikäinen ukko, jonka suupielet valuivat kuolaa. Mies piti välillä lyhyen tauon, puristi kullinsa juurta, ettei laukeaisi ja jatkoi taas. Mies ähisi, venytti Sannan pepunposkia levälleen ja viskasi päätään taaksepäin. Näin ilmeestä, että mies oli aivan ekstaasissa.

Päästä kiinni pitävä mies alkoi ärjyä ja laukesi hirvittävän satsin Sanna-paran kurkkuun. Tyttö ei saanut henkeä kunnolla ja yski rajusti, heti kun mies otti elimensä ulos. Minua yökötti. Limaa valui Sannan rintamukselle järkyttävän paljon! Toiset miehet laukesivat melkein yhtä aikaa ja Sanna huusi suoraa huutoa kädellä peitetyllä suullaan. Ukot jyystivät molempia aseitaan niin syvälle häneen, että heikommalla olisi takuulla lähtenyt taju!

Sanna kannettiin vierelleni sohvalle. Ihan nääntynyt tyttö huohotti ja piteli pilluaan käden alla. "Ei jumalauta... Tää oli hillittömintä kyytiä ikinä!", Sanna kuiskaili ja hymyili päälle!

Lepäsimme hetken. Miehet häipyivät ulos, mutta palasivat jonkin ajan kuluttua takaisin. Nauroimme toisiamme; molemmat ihan naama ja tukka sotkussa, pillut niin turvoksissa, ettei kävelystä tullut mitään!Henkka palasi ensimmäisenä sisään ja kysyi, onnistuisiko vielä yksi erä. Hän piti kädessään purkkia ja sanoi, että aineen pitäisi puuduttaa mukavasti peppureikää niin, että sitä saattaisi naida vielä muutaman aikaa. Katsoimme toisiamme silmiin ja nyökkäsimme yhtä aikaa. Minua hirvitti, mutta kuitenkin kiihotti. Olin vailla vielä yhtä räjähdystä ja ajattelin, että puudutettuun peppuun paneminen sekä kunnon klitoriksen nuolenta saisi taatusti sellaisen aikaan.

Muita miehiä alkoi valua takaisin. Heitä ei ollut niin montaa kuin aiemmin. Olisikohan niitä ollut vielä neljä Henkan lisäksi. Hmm... Kaksi ja kaksi... Sanna käännähti katsomaan minua ja naurahdimme samaan aikaan! Henkka pyysi meitä pyllistämään, jotta saisi levitettyä voidetta meihin. Nojasimme sohvaan, levitimme pillumme auki ja molemmat saivat voiteesta liukkaan sormen peppuun hetkessä. Sattuihan se, mutta nopeasti alkoi helpottaakin!

Minä pyysin päästä panopenkkiin makaamaan. Se asento tuntui nyt mukavimmalta vaihtoehdolta ja lupasin pärjätä ilman huivia suun edessä. Penkki oli korkea, jalat reilusti yli metrin maasta ja se oli tavallaan kaksiosainen. Väliin jäi juuri sopiva rako päälle, josta pystyi nuolemaan auki levitettyä pillua kunnolla. Klitoris aukesi siinä ihanasti esiin. Penkki oli hiukan viisto, niin että ei tarvinnut aivan vaaka-asennossa olla. Yläosassa oli kangasta, niin ettei puun pinta hangannut isoa liikaa.

Asetuin penkille ja heti oli ukko takanani tunkemassa. Pyysin odottamaan hetken ja toive toteutui. Asetuin niin rennosti kuin osasin ja levitin peppuni oikein auki miehen eteen. Kuulin huokaisun ja heti alkoi paksu kulli upota sisälleni tiukkaan ja mukavasti puutuneeseen anaaliini.

"Oijoi-joi... Mahtavan tiukkaa...", mies ähisi takanani, kun toinen tuli eteeni ja hyppäsi paljaan vehkeensä kanssa laatikon päälle. Kulli tuli suoraan suuni korkeudelle, pystyssä ja sinisenä. Näin sivusilmällä, kuinka Henkka pujahti penkin alle ja levitti punakoita pillunhuuliani hieman. "Onko arka?", hän kysyi ja mutisin joota takaisin.

Mies edessäni vatkasi hiljaa terskan päätä ja odotti selvästi kärsimättömänä lupaa saada tunkeutua kurkkuuni sen kanssa. Odotin hetken, jotta Henkka aloitti lipsuttelun ja sitten tarrasin mulkkuun kiinni. Imin sitä tiukasti ja syvälle ja tunsin, kuinka isot kädet hakeutuivat automaattisesti ohimoilleni.

Henkka nuoli niin taivaallisesti. Hän osasi käyttää kieltään uskomattoman hyvin! Pehmeä kielenpää teki nopeaa liikettä klitoriksella ja stoppasi aina sopivasti, kun aloin olla lähellä.

Suuhuni nussiva mies kävi kovakouraisemmaksi ja otti minua otsasta ja leuasta kiinni. "Ime, pikkuinen, ime... Voi helvetti, että tuntuukin hyvältä!", ukko kehui ja alkoi työntyä kurkkua kohti niin syvälle kuin uskalsi. Avasin kurkunpääni ja otin koko vehkeen nieluun asti, eikä äijä kestänyt enää enempää! Suuhuni suihkusi paksua spermaa vaikka kuinka kauan ja edessäni kouristeli mahakas karvainen näkymä.

Peppuani nussiva mies teki nopeita liikkeitä, pysäytti välillä ja jatkoi rajua nylkytystään ja huohotustaan. Henkka kiristi tahtia allani ja aloin tuntea sen upean väristyksen navan alla... Jumalauta, mikä aalto sieltä oli tulossa! Upotin suuni penkin kankaaseen ja aloin tahtomattani uikuttaa valtavan kovalla äänellä. Kieli ympäröi koko klitorikseni ja sai sen melkein irtoamaan paikoiltaan! Leijuin hetken aivan täysin muissa maailmoissa ja palatessani takaisin tunsin, kuinka peppuani naiva mies upposi suoleeni juurta myöten ja huutaen!

Lysähdin makaamaan penkille ja antauduin nirvanaan täysin. Taustalta kuulin Sannan ulvontaa ja uikutusta. Raotin silmääni ja näin, kuinka tytön peppu sai julmetun kokoista parrua sisäänsä! Perse pystyssä, sormen häärätessä klitoriksella Sanna räjähti niin, että kulli putkahti pepusta ulos! Mies runkkasi lyhyin vedoin itsensä loppuun poskien päälle ja valahti maahan polvilleen.

Meni pitkän aikaa, ennen kuin toivuimme Sannan kanssa. Otimme torkut sohvalla ja jäähdyttelimme pillujamme kylmillä limsapulloilla. Kävely oli suorastaan onnetonta. Niinpä päätimmekin jäädä ladolle pimeään asti, ja hiipisimme vasta sitten takaisin leirille suoraan nukkumaan.

Makoilimme sohvalla ja vain hengitimme hiljaa. Voiteen puuduttamat peppumme olivat punakat, mutta pillut näyttivät jo hiukan laskeutuvan. Kipeitä ne olivat silti.

Sanna makasi silmät kiinni, kun sain yhtäkkiä himon maistaa häntä hieman. Käänsin itseni pää jalkoväliä kohti ja levitin hoikat sääret erilleen. Paljas, nuori posliini pillu oli kiiltävä ja kauniin pinkki. Nuolaisin kevyesti ja Sannan kädet tulivat niskani taa.

"Älä lopeta... Tehdään toisille vielä yhdet", kuulin ja jatkoin pientä lipsuttelua. Halusin oppia nuolemaan kuten Henkka minua ja tein kaikkeni onnistuakseni. Sanna vaikersi hiljaa ja liikutteli lantiotaan päätäni kohti. Rentoutin kieleni kokonaan ja aloitin nopean lutkutuksen ja se todellakin toimi; Sanna sai käsiini ja suuhuni makean orgasmin ja valui nesteitään sohvalle.

Oli minun vuoroni mennä selälleni ja Sanna hiukan ujostellen aloitti oman ensimmäisen lesboseksikokemuksensa antavana osapuolena. Pyysin nuolemaan oikein pehmeällä kielellä ja nopealla tahdilla, eikä todellakaan mennyt kauaa, kunnes minäkin vääntelehdin kiemuroita kielen käsittelyssä!

Hörppäsimme limsaa, kävelimme hiljakseen leiriä kohti ja hiivimme rättiväsyneinä nukkumaan. Nukuimme samassa sängyssä vierekkäin, käsi toisen pimpsalla ja hitaasti painellen... Heräsimme muutamaan otteeseen yön aikana hiljaa tyydyttämään toisemme ja saimme kiinnijäämisen pelossa ihania, pehmeitä orkkuja!

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia