Kesäleirillä

admin Teinien Kesken
29.06.2014
10620 näyttökertaa
0 kommenttia
4.40
En todellakaan ilahtunut kuultuani, että äitini oli ilmoittanut minut kesäleirille. En ollut ennen ollut minkäänlaisella leirillä, joten minua pelotti ajatus siitä, että siellä olisi joitain 16-vuotiaita huppupäitä odottamassa minua nyrkkirauta rystysillään. Ajomatka leirille oli ainakin ihan tajuttoman pitkä ja hiljainen. En suostunut puhumaan äidilleni mitään, koska olin niin vihainen siitä, mitä hän oli selkäni takana tehnyt.
Otin kassini auton takapenkiltä ja lähdin kylmän julmasti kävelemään kohti taloa, jossa asuisin seuraavan viikon. Näytin äidilleni nyrpeää naamaa viestittäen, että haluaisin pois. Hän vain hymyili ja sanoi kaiken menevän hyvin, mutta minä en siihen uskonut. Minua vastaan tuli ryhmä leiriohjaajia opastamaan minut oikeaan paikkaan. Lähestyimme ovea ja siinä vaiheessa minun olisi tehnyt mieli itkeä, mutta kun pääsimme sisälle, tajusin pelänneeni ihan turhaan. Ihmiset olivat erittäin mukavia ja itse asiassa suurin osa oli minua nuorempia eli 11-12-vuotiaita. Olen itse 12-vuotias.

- No niin! Kuuntelisko kaikki tännepäin! huusi ohjaaja ja samassa kaikki hiljenivät.
- Eli siis nyt olis tarkotus lähteä uimaan, ilmoitti toinen ohjaaja.
- Voi ei, kuului ihmisten joukosta. Minä en pahemmin pitänyt uimisesta. Tai ei siinä uimisessa niin vikaa ollut, mutta en ollut niin hyvässä kunnossa kuin muut pojat. En pitänyt vartaloni esittelemisestä kovinkaan paljon.
Kävelimme alas rantasaunalle, jonka luona tytöt hajaantuivat toiselle puolelle ja pojat omalleen. Sauna ja suihku kuitenkin näyttivät olevan yhteiset. Minua alkoi taas pelottaa ajatus siitä, että tytöt tulisivat sisään minun peseytyessäni, mutta onnekseni minulle selvisi, ettemme olleet suihkussa samaan aikaan.

Laitoin uimashortsini rohkeasti jalkaan ja menin rantaan, missä oli jo tyttöjä kokoontuneena. He katselivat kikatellen minuun päin, mutta yritin olla välittämättä siitä. Kun he käänsivät päänsä, suuntasin katseeni heidän suloisiin peppuihinsa. He olivat kaikki niin kauniita, että mieleeni tuli välittömästi kaikkea rivoa. Tajusin samassa, että shortseissani alkoi tapahtua jotain, joten päätin mennä takaisin saunalle lepyttelemään alkavaa seisokkiani. Loputkin pojat ja tytöt tulivat minua vastaan mennessäni sisään.
Istuin puiselle penkille ja yritin olla ajattelematta mitään. Se osoittautui erittäin vaikeaksi. Menin suihkutilaan ja avasin hanan. Vettä ryöppysi päälleni ja aloin vihdoinkin saada ajatukseni johonkin muuhun. Suljin hanan ja suuntasin kohti ovea, josta pääsisin takaisin pukuhuoneeseen. Astuessani sisään tajusin olevani väärässä huoneessa, nimittäin tyttöjen puolella. Siellä tuoksui niin hyvältä, kun taas poikien huoneessa haisi hiki ja märkä puu.
Meinasin kääntyä jo takaisin, kun katseeni osui vaatemyttyjen päällä oleviin pikkuhousuihin. Nousin penkin päälle ja kurkkasin katonrajassa olevasta ikkunasta, oliko ketään tulossa. Ei ollut, joten tartuin pikkuhousuihin ja aloin nuuhkia niitä erittäin ahnaasti. Ajattelin samalla niitä ihania tyttöjä, joita olin ulkona nähnyt. Oli uskomatonta ajatella, tämä pieni vaatekappale oli ollut niin lähellä jonkun pillua. Jotkut pikkuhousuista oli hajuttomia, kun taas jotkut tuoksuivat kuselle ja kiimapillulle. Minulla seisoi jo täydessä mitassa.

Hieroin pikkuhousujani munaani. Tunne oli mitä ihanin, mutta kaikki katkesi siihen, kun kuulin ulkoa ääniä. Minun täytyi päästä äkkiä pois. Riuhtaisin suihkutilan oven auki ja menin sinne piiloon.
Kuulin kuinka tytöt tulivat sisään.
- Tuleeks joku saunaan? kuului oven takaa.
- Mä tuun ainaki, kuului toisen tytön ääni.
Suuntasin poikien huoneen ovelle ja väänsin kahvaa alas erittäin voimakkaasti. Voi hemmetti, kivahdin hiljaa mielessäni, kun huomasin, ettei ovi auennut. Mitä minä nyt teen? En pääse täältä pois! Sitten tajusin, miten pelastaisin itseni. Avasin saunan lasioven ja menin lauteiden alle piiloon.
- Onks siel joku? huusi tyttö suihkutilan ovesta.
- Oliks siel joku? kuului tyttöjen huoneesta.
- En mä ainakaa nähny, kuului vastaus ja siinä samassa tyttöjä alkoi tulvia suihkuun.
Yhtäältä kaduin, että olin nyt tässä, kun taas toisaalta silmieni edessä oli ryhmä alastomia 11-vuotiaita. En voinut muuta kuin katsella sitä taivaallista näkyä. Heidän vartalonsa olivat vielä niin kehittymättömiä, mutta se vain lisäsi kiihkoa. Näin kuinka he pyllistivät hieroessaan sääriään. Ihanan ruskeat reiät paljastuivat kokemattomille silmilleni. Olin liian peloissani alkaakseni hieroa kovaa munaani, joten tyydyin vain katselemään, kuinka heidän sormensa kävivät välillä heidän märissä pimpeissään.

Yhtäkkiä he sulkivat hanat ja avasivat saunan oven. Sydämeni alkoi hakata hullun lailla, mutta se rauhoittui taas, kun kukaan ei havainnut minua lauteiden alta. Lauteiden raoista minulla oli suora näköyhteys heidän vakoihinsa ja peppureikiin. Niistä norui vettä kasvoilleni ja suulleni.
Yllätyin siitä, kuinka rivoja juttuja tytöt puhuivat toisilleen.
- Näitteks te sen yhen Tonin tos laiturilla? kysyi eräs tyttö muilta. En edes tiennyt, kuka Toni oli.
- Ai se, jolla oli kauhee iso muna? hihkaisi toinen.
- Täh? Mä en nähny! karjaisi yksi tytöistä.
- Joo, siis sillä on varmaa joku 15 senttiä pitkä! kertoi tyttö. Ihmettelin, miten niin nuoret tytöt puhuivat niin tietäväisinä aiheesta.
- Miten sul on niin isot tissit, Marika? heitti yksi tytöistä.
- Nääkö? No ei todellakaan oo isot, vastasi Marika koskien rintoihinsa.
- No on ne isommat kun mulla, harmitteli tyttö.
- Ja sul kasvaa jo karvoikin, sanoi toinen.
- No, lopettakaa nyt jo toi tuijottaminen! ärähti Marika hieman nolostuneena. Marika oli todella kaunis tyttö. Huomasi, että hän oli kehittyneempi kuin muut tytöt.
- Ooks sä ollut kenenkää kaa sängyssä? uteli toinen tyttö.
- No en oo, en! Voitko, Kata, nyt lopettaa? ärähti Marika uudestaan.
- En mä pahalla. Ku aattelin vaa, et olisit ollu...
Kata hiljentyi. Tunnelma muuttui yhtäkkiä kireäksi ja kylmäksi, mutta tunnelma laantui, kun muutkin tytöt alkoivat avautua asioistaan.

- Meijän koulus oli yks poika, joka ehotteli mulle kaikkee seksijuttuja, kertoi Sannaksi kutsuttu tyttö.
- Teittekö te sit mitään? uteli Kata.
- No oltiin sen luona ja sit me hierottiin toisiimme, avautui Sanna.
- Joo, niin varmaa! töksäytti Kata.
- Ätsiiiiuuuh! kuului aivastus lauteitten alta.
- Voi hemmetti, pääsi suustani ja tytöt alkoivat kiljua. Jäinkö nyt kiinni? En tiennyt mitä tehdä tai mitä tulisi tapahtumaan seuraavaksi. Mitä he mahtaisivat ajatella, kun olen muna pystyssä salakuuntelemassa lauteitten alla? No kohta se selviäisi...
Tytöt kipusivat lauteilta pois ja riuhtoivat pyyhkeet päälleen.
- Käy kertoo ohjaajille, et tääl on joku pedo! kiljui Kata.
- Kuka siel on?! tytöt kuiskivat kauhuissaan.
- Älä mee hei! huusin itsekin hädissäni ja könysin pois lauteitten alta.
- Mitä vittua sä oikein tirkistelet! Marika huusi äkäisenä.
- Joo, sori, sori, aloitin ja kerroin heille, mitä oli tapahtunut. Minua pelotti, että he käsittäisivät väärin, sillä en ollut mikään maailman paras selittäjä.
- En tajuu, miks tulit tänne saunaa! Kata kysyi ihmeissään.
- En kyl tiiä, mut en halunnu jäädä kiinnikkää, koitin vakuuttaa.
- Mitäs sä oikein ees teit tyttöjen pukuhuoneessa, sillä et näytä kyllä yhtään tytöltä, Sanna kysyi. Mitä siihen pitäisi vastata? Hiki norui otsaltani, enkä keksinyt muutakaan, joten kerroin totuuden.
- Vitun pervo! Marika sanoi huvittuneesti mutta samalla hyvin vakavasti.
- No pojat on poikia... Ja tekin ootte hyvin kauniita kaikki, joten en mä nyt voinu vastustaa, lipsahti suustani. Yritin samalla vähän pehmitellä tyttöjä, jotta he eivät kertoisi jutusta kenellekään.
Otin salaa askeleen kohti ovea, mutta pakoni keskeytyi.

- Me halutaan kuitenki jotain vastapalvelusta, sanoi Marika suu virneessä.
- Älkää nyt viittikö! ulvahdin pelokas tekohymy kasvoillani.
- No mitäs tunkesit tänne, pervo! Marika käkätti.
- No hei, ei mulla ollu paljo vaihtoehtoja, yritin luistaa tilanteesta.
- No mut sä joudut tekeen sen vastapalveluksen kuitenki, sanoi Sanna taustalta.
- Muuten me kerrotaan kaikille, Kata sanoi julmasti mutta silti leikkisästi.
- No heh heh hee, sanoin ja puskin väkisin ovesta ulos.
- Me palataan asiaan, muista! kuului vielä tytön ääni takaani.
No olipas se hyvä alku leirille. Vielä pahempi kuin olin osannut kuvitella, vaikka olinhan nähnyt alastomia tyttöjä mutta silti. Menin tyttöjen pukuhuoneen kautta ulos haukkaamaan vähän happea ja miettimään, minkälainen rangaistus tulisi tirkistelystä.
Päivä alkoi taipua iltaan ja mielialani alkoi pikkuhiljaa kohota. Olimme paistaneet makkaraa ja leikkineet pihaleikkejä. Aloin jo miettiä, että ehkä tytöt olivat vain vitsailleet. Mitä minä muka voisin heidän hyväkseen tehdä?
- Saisinko taas vähän huomiota! huusi ohjaaja, kun olimme päässeet taas sisälle.
- Nyt teidät jaettais omiin huoneisiin, sanoi toinen ohjaaja ja osoitti kolmea eri huonetta.
- Yhteen huoneeseen menee aina viisi henkilöä, ilmoitti vuorostaan toinen ohjaaja.
- Te saatte ite miettiä, mihin haluisitte mennä nukkumaan, lisäsi ohjaaja vielä perään.
Koska en tuntenut ketään, kenelle olisi voinut jotain sanoa, päätin kohtalon sijoittaa minut johonkin huoneeseen.

- Nyt näyttää siltä, että jaot ei mennyt ihan tasan, sanoi ohjaaja huomattuaan, että poikia oli 11 eli yksi liikaa.
- Olisiko mahdollista, että sä, Arttu, menisit tyttöjen huoneeseen? kysyi ohjaaja hieman vaivaantuneena virhearvionsa takia. Kaikki pojat alkoivat nauraa ja kuiskia, että olisin muka transu. Se teki aika kipeää, mutta päätin niellä asian kuin mies. Otin kassini maasta ja menin tyttöjen huoneeseen.
- Miten näin voi ees käydä? sanoin hiljaa itsekseni.
- Ihan helposti, kuului tuttu tytön ääni. Se oli Marika, jonka perässä tulivat muut tytöt.
- Sä tulit ihan oikeeseen huoneeseen, pervo, sanoi Kata hänen viereltään.
Pimeän laskettua ihmiset alkoivat mennä nukkumaan. En kehdannut nukkua ilman paitaa, joten jätin sen päälleni ja vaihdoin kalsarini boksereihin. Vedin peiton korviini ja laitoin silmäni väkisin kiinni. Tytöt olivat kerääntyneet kaikki yhden peiton alle ja kuiskivat siellä.
- Tehään sille joku jäynä, kuului hiljaa peiton alta.
- Vedetään sen housut alas tai jotain, kuului selvästi Katan ääni. Siinä vaiheessa minä simahdin.
Tunsin yhtäkkiä jonkun istuutuvan sängylleni ja laittavan kätensä minun hartioilleni.
- Mitä hemmettiä? kysyin unenpöpperössä ja käännyin. Tytöt olivat puolialasti edessäni ja esittelivät pieniä rintojaan.

- Nyt olis vastapalveluksen aika, kuiskasi Kata hiljaa.
- Sun pitää panna meitä, sanoi Sanna.
- No en! sanoin pikaisesti.
- Se oli Marikan idea, lisäsi Kata.
- No eikä ollu, kivahti Marika heti perään ja katsoi Kataa erittäin tuimasti.
- En mä nyt teitä ala panna, sanoin, vaikka ajatus kyllä houkutteli.
- Eiks me ollakkaan enää kauniita? kysyi Kata ja hieroi rintojaan samalla.
Sanna siirsi kätensä sille kohti peittoa, jossa puolijäykkä munani oli. Sen jälkeen se ei ollut enää puoliksi jäykkä.
- Älkää nyt oikeesti viittikö, sanoin anelevaan sävyyn.
- No mut sullahan seisoo jo, sanoi Sanna ja hivutti kätensä peiton alle tunnustellakseen.
- Hei, sil on karvojakin jo! hihkaisi Sanna ja runkkasi minua samalla. Se tuntui ihanalta, mutten kuitenkaan ollut siihen valmis. Meinasin alkaa taas estellä, mutta Marika työnsi rintansa naamalleni, niin etten saanut sanotuksi mitään.
- Haluutko maistaa mun pillua myös? sanoi Marika.
- En! sanoin, mutta se ei auttanut. Marika alkoi jo hivuttaa pikkuhousujaan alas ja laittoi ne naamalleni. Muistan sen huumaavan kusen tuoksun. Tartuin hänen rintoihinsa vaistomaisesti ja hän vinkaisi. Säikähdin, että otin niistä liian lujaa kiinni, mutta hänen hymynsä paljasti suuren nautinnon. Marika nousi naamalleni niin, että suuni oli hänen ihanalla vaollaan. Myös Kata otti osuutensa ja nousi kokemattomana munani päälle. Aiemmin päivällä en olisi voinut edes kuvitella, mitä yöllä tapahtuisi.

Nuolin Marikaa erittäin ahnaasti ja hän näytti pitävän siitä. Maistoin sen ihanan kiimanesteen, joka norui poskiani pitkin tyynylle. Sanna oli asettanut peppunsa munani päälle ja työnnyin hitaasti sisään. Tunsin kuinka tyttö alkoi väristä.
- Omks kaimkki hybin, Samma? yritin puhua Marikan pillun alta. Hän ei tainnut kuulla sitä, mutta vastauksen sain kuitenkin. Sanna lähti nopeasti tekemään
ylös alas -liikettä pepullaan. Olin elämäni aikana runkannut vain pari kertaa, mutta tämä oli jotain ihan muuta.
Huomasin Katan jääneen vähän ulkopuoliseksi, mutta hän löysi kyllä tekemistä Marikan rintojen kanssa. Hän hieroi samalla varovasti märkää pimppiään. Ympärilläni oli niin paljon alastomuutta, etten voinut muuta kuin laueta. Sanna huomasi asian, mutta jatkoi silti ihanaa persepanoaan.
Olin elänyt paineessa niin kauan, että pystyin kyllä ottamaan uuden erän heti perään.
Sanna hieroi pilluaan kiimaisena ja se oli aivan märkä. Tunsin kuinka pisaroita lenteli reidelleni.
Marika ilmoitti, että hän on ihan kohta valmista kauraa. Tunsin kuinka suuhuni alkoi valua hänen nesteitään. Ne maistuivat hyvälle, jollain tapaa. Marika tuli lähelle huuliani ja alkoi suudella kanssani kiihkeästi. Minulla oli suussani vielä Marikan nesteet, mutta ne vain lisäsivät nautintoa. Alempana Sannakin alkoi olla tuloillaan. Myös hän päästi pienen ryöpyn nesteitään ja ne päätyivät peitolleni.

- Tää tuntuu niin hyvältä, sanoi Sanna, joka ei ollut koskaan saanut orgarmia.
Myös Kata halusi päästä kuumaan suutelooni ja sen hän tekikin. Marika sai jäädä sivuun katselemaan, kuinka Kata natusti tämän kiimanesteitään suustani.
- No eiköhän tässä ollu vastapalvelusta kerrakseen? kysyin pää pilvissä.
- Ehkä, sanoi Marika laittaen samalla pikkuhousujaan jalkaansa.
- Niin, saa nähdä, oliko tää tässä, sanoi Kata.
- Ehkä me keksitään viel jotain hauskaa myöhemmin, sanoi Sanna.
Tätä yötä en tulisi koskaan unohtamaan ja kuka tietää, ehkä se toistuukin joskus. Se oli ensimmäinen kerta minulle, kuin myös niille tytöille. Olin kyllä aika ylpeä itsestäni.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.