80-luvun loppupuolella vietin suuren osan kesistä seurakunnan nuorisoleireillä Keski-Suomessa. Vaikka leirit olivat seurakunnan järjestämiä, ns. hengellinen osuus oli suhteellisen pientä. Leireillä harrastettiin paljon liikuntaa erilaisten pallopelien muodossa ja suunnistusta alueen upeassa luonnossa. Leirialue sijaitsi upean, pienehkön järven rannalla ja suurin osa vapaa-ajasta tietty pulikoitiin järven lämpimässä vedessä. Joillakin leireillä toimin myös ryhmäjohtajana tai ns. isosena.
Yhtenä kesänä sain ryhmäkseni viisi 13-14-vuotiaista tyttöä. Itse olin silloin 18-ikäinen miehenalku. Tyttöjen ryhmänjohtajina toimivat tietty yleensä naispuoleiset ryhmänjohtajat, mutta tälle leirille ei riittänyt naispuoleisia johtajia, joten minulta kysyttiin, että suostuisinko tähän järjestelyyn. Leirillä oli kuutisenkymmentä nuorta ja yksitoista ryhmänjohtajaa sekä kolme leirinjohtajaa ja kanttiinissa kaksi keittäjää. Olisin mieluummin valvonut poikaryhmää, koska kaikki harrastukset ja leiritoiminnat olisivat näin olleet helpompia järjestää ja muutenkin tuntui, että tuon ikäisiin poikiin oli helpompi luoda tietty yhteishenki, jota kyseinen 10 päivän leiri vaati.

Leirillä asuttiin pienissä mökeissä, joissa oli kaksi erillistä kuuden hengen huonetta, joissa oli kolme kerrossänkyä kussakin. Varasin itselleni alapunkan ja tytöt majoittuivat muihin sänkyihin.
Viikko lähti vauhdikkaasti liikkeelle ja aika nopeasti saatiinkin alulle ihan mukava ryhmähenki minun ja tyttöjen kesken. Iltaisin kokoonnuttiin leiritulen ääreen ja paistettiin makkaraa ja laulettiin tai pelattiin pelejä koko leiriväen kesken. Nuorten nukkumaanmenoaika oli puoli kymmeneltä ja pyrittiin saamaan hiljaisuus aikaiseksi kymmenen maissa, jonka jälkeen me ryhmänjohtajat palasimme leiritulen ääreen viettämään iltaa ja juttelemaan. Muutamina iltoina nautimme illalla olutta ja hieman väkevämpää hieman sääntöjä uhmaten.
Toiseksi viimeisenä iltana ilojuomaa tuli nautittua hieman enemmän ja palasinkin tupaan pienessä hiprakassa. Kuulin jo mökin ulkopuolella hihitystä mökistä, joten tytöt eivät suinkaan olleet vielä nukahtaneet, vaikka olivat esittäneetkin nukkuvaa jo lähtiessäni. Kun avasin tuvan oven, hihitys loppui kuin seinään. Totesin itsekseni, että kyllä 13-14-kesäiset ovat suht lapsellisia vielä, jos tosiaan luulivat, etten olisi huomannut, että leikkivät nukkuvaa astuessani tupaan.

Menin maaten ja sain jopa unen päästä kiinni, kun havahduin kuiskutteluun. Olin kuitenkin nukkuvinani ja kuuntelin tyttöjen keskustelua. Vanhin tytöistä, Mira, melkein 15 täyttänyt naisenalku, oli tyttöryhmässä jonkinlaisessa johtajan asemassa ja vahvisti sitä joka käänteessä tuoden esiin kypsyytensä muihin nähden ja painottaen kokeneisuuttaan. Muut tytöt olivat 14-vuotias Tiia, langanlaiha pitkähkö urheilullinen tyttö, jonka nuoret rinnat olivat vasta kasvunsa alussa; 14-vuotias Noora, puhelias, hieman pyöreämpi tyttö; 13-vuotias Sari, jonka enkelimäisen kauniit kasvot ja pitkät, lähes mustat hiukset saivat pojat villeiksi; ja vasta 13 täyttänyt Emilia, ryhmän nuorin ja ehkä siitä syystä myös hiljaisin mutta kiusallisen söpö tyttö.
Rääväsuu Mira totesi kuullensa muiden ryhmäjohtajien puheita minusta, että juovuksissa nukahdan niin syvään uneen, että en heräisi, vaikka norsulauma rynnistäisi ylitseni ja kuinka olivat yhdellä leirillä kantaneet minut porukalla 150 metrin matkan järven rantaan ja heittäneet silloin jäätävään veteen ennen kuin heräsin. Tytöt olivat siis huomanneet, että olin juovuksissa, ja Mira totesi, että voivat jatkaa juttelua ja että tuskin heräisin siihen. Tyttöjen keskustelu keskittyikin poikiin ja jokaisen tytön oli kerrottava, kenestä leirin pojista tykkäsivät. Kuuntelin tunnustuksia mielenkiinnolla ja totesin itsekseni, että tyttöjen tykästymiset olivatkin aika hyvin havaittavissa leirin aikana.
Seuraavaksi Mira kysyi tytöiltä, että ketkä tytöistä sormettivat itseään miettiessään poikia ja kuinka usein harrastivat sitä. Tiia, Noora ja Sari myönsivät sormettavan itsensä melkein joka päivä ja hetken päästä myös Emilia myönsi asian pienen tivaamisen jälkeen. En ollut täysin varma, että Emilia edes tiesi, mitä sormettaminen oli, mutta ryhmäpaine todennäköisesti sai hänet kuitenkin myöntämään asian.
Seuraavaksi Mira kysyi, että ketkä tytöistä olivat menettäneet neitsyytensä. Tähän ei tunnustuksia tullut kuin Miralta itseltään. Hän oli lahjoittanut neitsyytensä naapurin Markolle perheiden illanistujaisten aikana edellisenä syksynä ja kertoi tytöille kokemuksistaan ja siitä, kuinka hyvältä paneminen tuntuu pienen kivun jälkeen. Mira oli kuulemma myös saanut taivaallisen orkun sillä kertaa ja vannoi, että sormettamisella ei voi yhtä voimakasta orkkua saada.

Kuunnellessani tyttöjen juttuja alkoi paine kasvaa boksereissani ja totesin itsekseni, että olisi pitänyt vetää peitto suojaksi ennen nukahdusesitystäni. Nyt en uskaltanut liikahtaakaan siinä pelossa, että tyttöjen tarinat loppuisivat siihen. Tunsin kuinka jäykistyvä kyrpäni pyrki ulos shortsien lahkeesta, mutta toivoin vain, että lahjetta olisi sen verran peittämään terskan päätä, että valoisa kesäkuun yö ei paljastaisi tilaani.
Seuraavaksi Tiia kysyi muilta tytöiltä, että sormettiko kukaan itseään juuri sillä hetkellä, johon Mira totesi heti, että totta kai ja että märkää onkin jo aikalailla. Vähitellen muutkin tytöt tunnustivat koskettelevansa itseään ja näin jopa silmäkulmasta vastakkaisen yläpunkan pikku Emilian käden hakeutuvan peiton alle jalkojen väliin. Ilmeisesti Emilia kuitenkin tiesi, mistä sormettamisessa oli kyse ja oli ehkä kuitenkin harrastanut sitä ennenkin.
Aika pitkä hiljaisuus laskeutuikin tämän jälkeen huoneen ylle ja pelkäsin hetken, että tytöt saivat kuitenkin unen päästä kiinni, kunnes kuulin kuitenkin yleistä kahinaa huoneessa ja vastakkaisesta alapunkasta aika voimakasta litinää. Mira oli potkaissut peiton pois ja makasi siinä jalat täysin levällään työntäen kahta sormea sisäänsä.
”Haluaako joku nähdä, miltä pillu, jota tosissaan panettaa, näyttää?” kysyi Mira kääntyen poikittain sängyssään, levittäen jalkansa entisestään.
Kaikki tytöt kääntyivät sängyissään ja katselivat Miran märkää häpyä, joka näkyi nyt kosteudestaan kiiltävänä ja turvonneena minullekin. En uskaltanut avata silmäni kuin juuri sen verran, että näin tuon ihanan, punaisena hehkuvan aukon ja avoimet, mehukkaat häpyhuulet, jotka olivat turvotuksesta auenneet juuri sopivasti paljastaen aukon, josta valui muutama tippa kiimaa ja klitoriksen, joka törrötti hupustaan. Mira vei taas pari sormea aukolle ja painoi ne hitaasti sisälle, samalla kun pyöritti toisen käden keskisormella klitorista.
”Vittu mua panettaa niin paljon, ette tiedäkään”, huohotti Mira, jota koko tyttökatras komppasi ikään kuin olisivat jokainen nussineet enemmänkin.
”Katookaa hei ton Janin alkkareita, sillä seisoo!” totesi Mira yhtäkkiä ja minulla nousi kylmä hiki otsalle. ”Paljoo saan, jos kosketan sen munaa?”

”No ainakin saat puhelun himaan, jos se herää”, totesi Tiia ja kurkottautui yläpuolellani olevasta punkasta katsomaan.
Hetken päästä kuulin, kuinka Mira nousi hiljaa sängystään ja hiipi sänkyni eteen ja laskeutui polvilleen keskivartaloni kohdalle.
”Ihan oikeesti, se on melkein ulkona. Jos nostan tota lahjetta vähän, se näkyy kokonaan.”
Miran touhut saivat kaikkien tyttöjen mielenkiinnon ja jopa Emilia ja Sari nousivat istumaan sänkyihinsä. Mira siirsi hiljaa lahjetta sivuun ja tunsin, kuinka kurkkuni oli täynnä sylkeä ja olisi ollut pakko nielaista, mutta en uskaltanut.
”Kattokaa, sen päästä valuu kiimaa”, kuiskasi Mira.
”Onks se spermaa?” kysyi Tiia.
”Eiku se on sellasta kiimalimaa, jota tulee jätkiltä, kun niillä seisoo tosi kovaa.”
Tunsin kosketuksen kullin varrella ja lämpimän otteen, joka alkoi hiljaa runkata kullinvartta. Pidin silmäni visusti kiinni ja yritin pysyä täysin liikkumatta, jotta en jäisi kiinni valeunestani.
”Mä otan ton suuhun, jos kaikki muutkin lupaa tehdä sen”, heitti Mira värisevällä äänellä. ”Onks kukaan ottanu jätkältä suihin?”
”Mä oon kerran ottanu muutaman vedon serkulta landella”, totesi Tiia. ”Mitä jos siltä tulee?”
”Ei siltä niin pian voi tulla, ja entäs sitte jos tuliskin? Oon mä Markon spegua kerran maistanu eikä se ollu niin pahaa.”
”Mut mä teen sen vaan, jos te muutkin teette”
”Oot hullu”, tirskuivat Tiia ja Noora, ”mut OK, anna mennä.”
Hetken päästä tunsin lämpimän hengityksen lähestyvän terskaa, jonka pää oli jo ihan märkänä touhutipoista. Kun lopulta tunsin huulet terskanpäällä, jouduin tosissaan keskittymään liikkumattaoloon. Lämpimät huulet puristivat hellästi terskaa ja liikkuivat alas kullin vartta. En voinut uskoa tätä todeksi: 14-vuotias rääväsuu oli ottamassa minulta suihin seurakunnan leirillä neljän muun tytön katsellessa toimitusta.
Sillä aikaa kun Mira työnteli kulliani nopeutuvaan tahtiin suuhunsa, kuulin kuinka yläpetien tikkaat natisivat muiden tyttöjen siirtyessä lähemmäs katselemaan touhua.
Äkkiä kulli lurpsahti Miran suusta. ”Mähän sanoin, ei se herää. Tiian vuoro.”
Mira siirtyi sivuun ja antoi tilaa Tiialle, joka teki muutaman runkkausliikkeen.
”Se on oikeesti tosi kova, ja aika paksu”, totesi Tiia.
Hetken päästä tunsin taas huulien sulkeutuvan terskan ympärille ja varovaisen, ehkä hieman hapuilevan imutuksen kullillani.
Tytöt vuorottelivat ehkä noin parin minuutin ajan imien ja nuollen kullia ja minulla alkoi olla tukalat paikat pidätellä lasti sisällä. Jopa Emilia otti kullini suuhun yllättävän varmalla otteella. Emilian imutellessa minua tytöt hihittelivät ja kuiskuttelivat siitä, miltä tuntui, kun oli kulli suussa.

”Mua vaan pelotti, että siltä tulee spermaa, kun sieltä tuli jotain lämmintä, kun imin”, Sari hihitti.
”Paljoks saan, jos painan pillun sen naamalle?” kysyi Mira yhtäkkiä.
”Sää oot ihan seko, Mira”, naureskelivat muut.
”Jos joku nuolee mua sen jälkeen, teen sen, muuten en.”
”Mä en oo ainakaan mikään lesbo”, totesi Tiia yökötellen.
”En oo mäkään lesbo, mutta se tuntuu silti niin hyvältä ja mun on pakko saada orkku kohta”, Mira valitteli.
”No jos sä sen teet, niin kaikki nuolee sua vähän, eiks niin?” Tiia kuiskasi.
Tunsin kuinka Mira nousi sänkyyn ja asettui hajareisin pääni ylle, kun Emilia vielä jatkoi imuttamista. Tunsin pistävän pillun tuoksun Miran laskeutuessa alaspäin ja kuumuuden, joka hohkasi häpyhuulien välistä. Näköjään tuon ikäisten tyttöjen alapääpesu ei ollut ihan vielä hallussa, ja häpyhuulien kosketellessa nenääni pistävä makea haju oli jo aika voimakasta – mutta tuossa tilanteessa jotenkin vaan niin kiihottavaa.
Mira alkoi hinkata pilluaan suutani vastaan ja korjasi hetken päästä asentoaan niin, että ylsi hinkkaamaan klitoristaan nenääni vastaan. Muut tytöt hihittelivät ja tirskuivat ja Miralta pääsi muutama voihkaisu. Emilia lopetti onneksi suihinoton siihen, koska muuten minulta olisi tullut sillä hetkellä. Vuorotellen tytöt koskettelivat elintäni ja tutkiskelivat sitä sillä aikaa, kun Mira tyydytteli itseään naamallani. Välillä en saanut pitkiin aikoihin henkeä, kun pillu painautui voimakkaasti kasvojani vasten ja oli työn takana, etten olisi paljastunut, kun haukoin henkeä, kunnes Mira viimein nousi päältäni.
”Vittu, jos se ois ollu hereillä ja nuollu mua samalla. Olin niin lähellä tulla”, totesi Mira hengästyneenä.
Näin silmänraosta, kuinka Mira asettui hajareisin sängylleen ja komensi tytöt antamaan palkintonsa. Tiia siirtyi ensimmäisenä Miran jalkojen väliin ja ryhtyi varovaisin vedoin nuolemaan Miran jalkoväliä.
”Laita sormi sisään samalla”, komensi Mira.
Sari ja Noora jatkovat kullini runkkamista hitain liikkein ja tyydyttivät itseään välillä seuraten naapurisängyn menoa.
Sari vaihtoi paikkaa Tiian kanssa ja Noora nousi puolestaan hajareisin minun kasvoilleni hinkkaamaan pilluaan Miran tavoin, jolloin Tiia totesi: ”Mä aion panna tota hei”.
”Ootsä tarpeeks märkä?” Mira kysyi. ”Muuten se saattaa sattua vähän.”
”Oon ihan märkä, valuu melkeen.”
Nooran hinkatessa klitoristaan suutani ja nenää vasten tunsin, kuinka Tiia laskeutui hiljaa kivikovana seisovan kyrpäni päälle. Emilia ohjasi terskaa huulien väliin Tiian levittäessä häpyhuuliaan vapaalla kädellään niin, että tunsin aukon terskaani vasten. Tiia ryhtyi hiljaa laskeutumaan alaspäin, jolloin terskan pää upposi vähän tiukkaan, lämpimään puristukseen.
”Ei vittu, ei tää mahu”, Tiia vaikeroi.

”Paina vaan, kyllä se mahtuu. Ekaks tuntuu, ettei mahtuis, mutta kyllä se sitten menee”, opasti Mari.
Tiia painoi vielä lujempaa ja tiukan teinipillun puristus oli minulle melkein liikaa. Tunsin jo, kuinka lastin liikkeellelähtö oli lähellä.
Yhtäkkiä jokin avautui ja puristus antoi hieman periksi, jolloin räjähtämäisillään oleva kullini upposi juurta myöten tuohon lämpimään puristukseen. Tiialta kuului vaimea vaikerrus ja muut tytöt kysyivät huolissaan, että sattuuko. ”Ei enää paljoo, itse asiassa tuntuu jo aika hyvältä.”
Tiia istui hetken hiljaa kullini päällä ja aloitti sitten hiljaisen, varovaisen naimisen. Noora hinkkasi itseään kasvojani vasten jo aikamoisella vauhdilla ja hengitti kiivaasti ja ynisi hiljaa.
”Kattokaa Nooraa! Siltä muuten tulee just. Tuleeks sulta, Noora?” Mira kysyi.
”Aah… joo, taitaa… tulla kohta.”
Nooran liikkeet voimistuivat entisestään ja tunsin välillä, kuinka Noora suoristi selkäänsä ja ryhtyi voimakkaasti pyörittelemään klitoristaan, jolloin tytön peppureikä hinkkaantui nenääni vasten. En voinut kuvitellakaan, että pillusta selvästi erottuva peppureiän haju saisi minut kiimaiseksi, mutta se oli niin viaton ja pehmeä.
Tyttö pyöritteli peppuaan pitkään nenääni vasten ja klitoristaan sormellaan ja pyysi vaikeroiden, melkein itku kurkussa vierellä olevaa Emiliaa painamaan sormen hänen pilluunsa. Tunsin Emilian käden leuallani, kun hän painoi ensin yhden sormen ja sitten toisen sisälle, jolloin pillusta ryöpsähti aimo annos kiimanesteitä suuhuni tytön lauetessa kasvoilleni.
”Nooralta tulee!” huudahti Emilia hihkuen, enkä minä pystynyt pidättelemään enää orgasmiani. Tiia ratsasti kalullani jo aika lujaa, kun tunsin, kuinka iso lasti lähti liikkeelle. Sperman ryöpsähtäessä syöksy toisensa jälkeen Tiian tiukkaan pilluun tunsin, kuinka Tiian pillun lihakset alkoivat supistella ja tyttö huusi suoraa huutoa: ”Vittu, multakin tulee, Noora, aah!” Tiian liikkeet muuttuivat väkivaltaisiksi, kun hän orgsmiryöppyjen tahtiin painoi kullini täydellä voimalla pohjaan saakka, ja tuntui kuin pillu imisi kaiken sperman kullistani.

Tiian ja Nooran lysähtäessä kasaan päälleni kuulin, kuinka Mira komensi Saria jatkamaan vielä vähän. Hetken päästä Miralta kuului pitkä ulvaisu hänen saadessaan pitkän orgasmin.
”Vittu, se tuli mun pilluun, samalla kun multakin tuli”, totesi Tiia noustessaan raukeana pois päältäni.
”Purista nopeesti pois spermat, ettet tuu raskaaksi”, komensi Mira vielä hengästyneenä omasta orkustaan.
Tiia kyyristyi katsomaan pilluaan, kun veltostuva kullini lurpsahti ulos märästä, turvonneesta pillusta. Näin silmänraosta, kuinka hieman verensekaista spermaa valui aimo annos vatsalleni Tiian levittäessä häpyhuulia. Pillunreikä aukesi ja sulkeutui toistuvasti, kun tyttö yritti puristaa lämmintä spermaa ulos pillustaan niin paljon kuin pystyi. Emilia painoi vielä sormen tytön pilluun yrittäen kaapia loputkin nesteet ulos.
Emilian toinen käsi kävi kovaa tahtia jalkojensa välissä eikä tyttö ollut vielä saanut helpotustaan. Vastakkaisen sängyn vieressä polvillaan istuva Sari sormetti myös itseään jatkaen vieläkin Marin nuolemista, vaikka Mari oli jo saanut mojovan orgasmin.
”Saako pojalle stondiksen uudelleen, vaikka sillä on jo tullut spermaa?” kysyi Emilia varovasti ääni värähdellen.
Makasin silmät suljettuina ja kävin läpi, mitä oli just tapahtunut. Nooran nesteet valuivat poskiani ja leukaani pitkin ja kutitti, mutta en uskaltanut liikahtaa. Pelkäsin jäädä kiinni hereilläolosta, jolloin äskeinen teko olisi ollut minulta aktiivista osallistumista laittomaan seksiin alaikäisten kanssa. Pelkäsin sitä, että tytöt eivät pystyisi pitämään tapahtumaa salassa, vaan kerskuisivat muille nuorille, jolloin asia saattaisi tulla yleiseen tietoon… ja mihin se johtaisikaan.
Voin kuvitella, että ainakin Mira kerskuisi autuaasti tapahtumasta. Olisi vain turvallisempaa jäädä tietämättömän hyväksikäytetyn rooliin. Samalla poltti käsiä ja mieltä saada tuntea noiden pehmeiden teinityttöjen ihot käsissäni ja tunnustella noita jo tutuksi tulleita pieniä kiimapilluja.

Myös vatsallani lilluva spermalätäkkö alkoi valua kylkeä pitkin.
”Onks kellään paperia, hei! Tää valuu kohta lakanoille, me jäädään vielä kiinni tästä”, huudahti Tiia.
”Mull on nessuja. Koitas niillä pyyhkiä”, Mira vastasi ja alkoi kaivaa laukkuaan.
Tytöt pyyhkivät tarkasti vatsaani, jonka jälkeen Mira meni Emilian viereen polvilleen.
”Oisitsä halunnu kokeilla vai miks kysyit?”
”Toi näytti niin ihanalta, kun Tiia ratsasti sitä. Mä haluaisin kans kokeilla, miltä se tuntuu. Mut nyt se on ihan pehmee”, vastasi Emilia.
”Kyl kundille saa yleensä stondiksen aika pian uudestaan, vaikka sillä että imee sitä, mut en oo ihan varma, ku se nukkuu… Kokeile.”
”Mut ku se on ihan spermassa… yäk!”
”No mä voin tehdä sen”, Mira tokaisi.
Tunsin Miran pehmeät huulet terskallani ja käden hapuilevat liikkeet velton ja märän kalun paetessa käsistä. Mira otti hetken päästä kullin suustaan ja maiskutti hiljaa ikään kuin maistellen makuja.
”Ei tää oo pahaa oikeesti. Siinä maistuu Tiiakin vähän”, Mira irvisti. Muut tytöt hihittelivät taustalla.
”Mäkin voin kokeilla”, Emilia sanoi teennäisen rempseällä äänellä.
Tytöt vaihtoivat paikkaa ja Emilia imaisi kullin suuhunsa. Yleensä minulla kestää melkein tunnin panon tai runkun jälkeen ennen kuin saan työstettyä uutta nousemista ja silloinkin vaivan kautta, mutta tilanteen tuoma kiihko auttoi näemmä asiaa siinä määrin, että hetki sitten rajun orkun ja ison satsin syöksemä penikseni alkoi näyttää taas heräämisen merkkejä.
”Tää kahvaa huuhha”, Emilia sopersi enkä tiedä, ymmärsikö yksikään tytöistä, mitä hän oli sanomassa, mutta minä tiesin tarkkaan, mitä tyttö tarkoitti.
Raotin silmiäni saadakseni edes vilauksen siitä, kun tuo nuori, kiimasta sekaisin oleva tyttö otti minulta suihin ja näky oli suorastaan huumaava. Emilian lyhyt, melkein valkoinen kesäauringon vaalentama polkkatukka heilui korvien päällä hipaisten nivusiani joka kerta, kun kullini työntyi syvemmälle suuhun. Tytön vaalea hoikka peppu oli pystyssä, kun hän polvillaan nojasi sängyn reunaan. Emilian takana Sari hakeutui lähemmäs tytön takapuolta ja Mira vinkkasi Sarille silmää. Sari kyyristyi alas ja vei kasvonsa tytön haaraväliin, jolloin Emilia nytkähti ja hihkaisi vaimeasti melkein protestoiden tapahtumaa. Samalla Mira laittoi kätensä Emilian olkapäälle ja sanoi vaimeasti:

”Jatka vaan… Mä lupaan, että se tuntuu hyvältä. Sari teki mullekin.”
Tunsin pehmeät sormet kiveksilläni ja kuulin Tiian äänen: ”Koittakaas näitä, ne on niin pehmeitä.” Tiia pyöritteli kiveksiäni sormiensa välissä ja nosti koko kivespussia kädellään. ”Mut aika painavat. Miten jätkät jaksaa raahata noit koko ajan? Ja nehän on varmaan tielläkin.”
”Onhan naisilla tissitkin. Noorallakin on aika isot. Kyl nekin painaa. Saaks niitä kokeilla vähän?” Mira kysyi.
”Joo, mut en mä haluu yksin olla tissit paljaina. Kaikki muutkin saa luvan näyttää”, Noora tivasi.
Tytöt ryhtyivät riisumaan paitojaan ja näky oli hehkeä. Nooralla ja Miralla oli kehittyneimmät rinnat. Nooralla ehkä jo C-kuppia, Miralla hieman pienemmät. Tiian rinnat olivat ehkä juuri ja juuri B-kuppikokoa suippomaisine nänneineen ja Sarin rinnat ehkä A-kuppia. Emilian rinnanaluista näkyi vasta suippomaiset nännit, jotka tytön laihasta olemuksesta päätellen tuskin kasvaisivatkaan kovin isoiksi. Näky toi kullini kasvuun lopullisen tarvittavan kovuuden ja alkoi jo tuntua, että Emilian yllättävän vakuuttava suihinotto kasvattaisi hänestä vielä joka pojan unelmatytön. Tyttö ynisi jo aikalailla ja nautti selvästi Sarin työskentelystä jalkojen välissä.
Mira siirtyi Nooran rintojen kimpusta Emilian pepun viereen ja avasi nessunyytin, johon tytöt olivat pyyhkineet lastini. Hän nosti sormillaan paperista spermaa ja nosti sen Emilian peppureiälle.

”Hei, mitä te…” tyttö inahti, mutta Mira kiirehti väliin:
”Ei hätää, Emppu, tää tuntuu hyvälle. Mä teen sitä itelleni joskus, kun sormetan.”
Mira pyöritteli etusormeaan peppureiällä hetken ja ryhtyi sitten varovasti työntämään sormea sisään. Emilia ynähti voimakkaasti, kun sormi liukui peppuun toista niveltä myöten. Mira aloitti hitaan edestakaisen liikkeen sormellaan ja kullini luiskahti tytön suusta, kun niska suoristui ja tyttö huokaili raskaasti. Tiia siirsi kätensä kullilleni ja alkoi vatkata sitä. Sari makasi poikittain pää Emilian jalkojen välissä ja minulla oli suora näkymä tytön pilluun, johon keskisormi ja nimetön upposivat jatkuvasti. Tytön lantio nousi rytmikkäästi lattiasta ja siitä jo näki, että tytön orgasmi ei ollut kovin kaukana.
Noora siirtyi polvilleen Emilian viereen ja alkoi pyöritellä Emilian pieniä mutta kovia nännejä sormillaan. Tytöt olivat selvästi päättäneet, että porukan nuorin viedään nyt seitsemänteen taivaaseen.
”Mä haluun kokeilla tota munaa mun sisälle”, Emilia ynisi.
”Mee vaan tohon päälle, niin me autetaan”, Mira opasti.
Emilia nousi täristen sänkyyni ja kyykistyi kaluni ylle selkä minuun päin. Jalkopäässä olevasta ikkunasta aamun sarastus valaisi huonetta luoden kauniin profiilikuvan tytön avoimesta jalkovälistä. Ikäisekseen yllättävän suuret häpyhuulet kimalsivat osittain tytön omista nesteistä ja Sarin syljestä ja häpyhuulet olivat armottoman kiihottavasti auenneet luoden V-muotoisen varjokuvan, ikään kuin nuolenkärjen, joka osoitti oikean reitin kullilleni. Vaon keskellä muotoutui selkeä pyöreä nupukka. Pienen pieni klitoris, joka turpoessaan oli löytänyt tiensä ulos suojastaan. Nupukan kärjestä valui hitaasti pitkä limavana, joka tipahti kiveksilleni juuri ennen kuin tyttö aloitti laskeutumisen kyrpääni kohti. Tiia piti toisella kädellä kyrpääni suorassa ja etsi toisen käden sormilla Emilian pillun aukon johtaen terskani oikealle kohdalle.
Tunsin voimakkaan paineen tytön painautuessa koko painollaan kyrpääni vasten. Terskan kärjessä tuntui jo, kuinka reikä hiljalleen avautui ja terska painui ehkä sentin verran sisälle, mutta luiskahti voimakkaasti aukolta taipuen suoraan taaksepäin, lähettäen salamoivan kivun nivusistani. Nytkähdin ja yritin peittää parahdustani, mutta syvänä henkäyksenä se taisi paeta huuliltani. Kaikki tytöt jäätyivät hetkessä paikoilleen.

Tyttöjen pelokkaat katseet porautuivat kasvoilleni ja pidin silmäni visusti kiinni ja olin pitkään täysin hengittämättä. Vasta kun Emilia nousi taas haara-asentoon, uskalsin taas raottaa silmiäni ja hengittää vaimeasti.
Näin kuinka Tiia painoi ensin yhden sormen Emilian pilluun ja sovitti pitkään toista sormea pillun aukolle. Emilia huokaisi, kun toinen sormi viimein luiskahti pilluun ja Tiia levitteli sormia ikään kuin yrittäen venyttää aukkoa saadakseen kyrpäni mahtumaan tuohon kireään teinipilluun. Sormien välistä valui noro kiimanesteitä, joten kuivuus ei ollut asiassa haittana.
Emilia aloitti uuden laskeutumisen ja Tiia veti sormensa ulos juuri, kun terskani pää asettui niiden väliin. Taas tuntui voimakasta painetta, mutta Emilia oli selvästi päättänyt mahduttavansa tuon kovan kyrvän kiimaiseen pilluunsa. Terskan painuessa taas sentin verran aukkoon tyttö teki pieniä ponnahdusliikkeitä, jolloin terskan pää viimein luiskahti tuon kaikkein tiukimman esteen läpi. Emilia parahti ja alkoi täristä. Tyttö nojasi eteenpäin ja oli pitkän aivan liikkumatta ja onneksi olikin, koska tuon ensimmäisen tiukan rengasmaisen esteen läpi työnnyttyään kullini koveni entisestään ja tuntui, että minulta tulee, mikäli tuo tiukka puristus lähtee pieneenkään liikkeeseen. Muut tytöt siirtyivät Emilian taakse ja katsoivat silmä kovana, kuinka terskan pää oli hautautuneena Emilian tiukan reiän sisällä. Tunsin kuinka pillun lihakset supistelivat ja puristivat terskaa ja näin tytön kiiltävän anuksen supistelevan samaan tahtiin.
”Anna mennä vaan, Emppu, se alkaa tuntuun hyvältä, kun liikut”, yritti Mira rohkaista ystäväänsä eikä malttanut olla koskematta tytön supistelevaa peräaukkoa. Peukalo pyri peräaukolla ja Emilia ryhtyi hitaasti painautumaan alaspäin. Samalla kun tytön kankut osuivat nivusiini, tunsin terskaani vasten tuon kireän, kostean ja lämpimän tunnelin päätyseinän.
”Tää tuntuu niin hyvältä”, tyttö huokaisi ja aloitti kiihtyvän ratsastuksensa.

Tiian käsi siirtyi hyväilemään Emilian klitorista etupuolelta ja Miran sormi painautui ikään kuin vahingossa tytön peppureikään joka laskeutumisella. Tyttö piti kiinni yläpunkan pohjan säleiköstä ja aloitti villin ratsastuksen. Tytön huulilta kuului vaimeaa yhtäjaksoista yninää, josta Emilia itse tuskin oli tietoinen. Tuntui siltä, että tyttö oli paennut mielessään omaan nautintojen maahansa, jossa hänellä oli vain yksi päämäärä: saavuttaa orgasmi mahdollisimman pian.
”Multa tulee ihan just”, tyttö huohotti, ja Mira aloitti kiivaan sormettamisen Emilian peppuun.
Tunsin kuinka jo toinen orgasmini lyhyessä ajassa lähti liikkeelle.
Tyttö alkoi täristä ja vääntelehti voimakkaasti, kun orgasmi pyyhki hänen ylitseen. Emilia taipui eteenpäin ja kyrpäni luiskahti voimakkaan lurpsahduksen säestämänä pillusta ja näin, kuinka pillun aukko supisteli orgasmin voimasta. Tiian käsi hieroi voimakkaasti klitorista ja Sari hyökkäsi märkyyttään kiiltelevän kyrpäni kimppuun sen vapautuessa pillusta. Sari aloitti nopeatahtisen suihinoton juuri, kun saavutin orgasmin huipun. Spermani ryöpsähti syvälle tytön suuhun pitkinä voimakkaina ryöppyinä. Tyttö nieleskeli lastini minkä kerkesi ja runkkasi samalla kullin vartta. Tytön kiima oli selvästi nähtävissä.
Orgasmin loppuessa Sari jatkoi vieläkin imemistä ikään kuin toivoen, että nesteitä tulisi vieläkin lisää. Kahden orgasmin jälkeen kyrpä alkoi kuitenkin tuntua sen verran herkältä, että vieläkin jatkuva suihinotto tuntui melkein tuskalliselta. Juuri kun olin nostamassa käteni ja työntämässä tytön suun sivuun, hän lopetti imemisen ja vältyin paljastumasta.
Emilia makasi etukenossa Tiiaan nojaten ja nytkähteli vieläkin voimakkaasti orgasmin jälkimainingeissa. Miran sormi oli pysähtynyt juurta myöten tytön anukseen ja Mira veti sitä hiljaa ulos. Sormen vapautuessa peppureiän puristuksesta reiästä puristui supistelujen tahdissa ulos muutama tippa hieman ruskeaksi värjäytynyttä limaa.
”Toi näytti nii vitun kiihottavalta”, Mira tokaisi katsoessaan märkänä kiiltelevää sormeaan.

Arvostele novelli:

Kommentit

Bammse
Tuskin millään leirillä on sallittu aikuisen miehen nukkuvan teinityttöjen kanssa.<br /> Sinänsä kirjoitus tyttöjen kiimaa tihkuva ja muutenkin kiihottava.
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia