Tästä oli tulossa tylsä päivä. Porukat olivat lähteneet Vuokattiin laskettelemaan ja koska en itse pitänyt laskettelusta, en ollut mennyt mukaan, vaan olin jäänyt kotiin vahtimaan koiraa. Aurinko paistoi ja pakkasta oli ainakin 20 astetta, joten ajattelin käydä ulkona. Tartuin koirani nahkaiseen ulkoilutushihnaan ja kutsuin sen luokseni.

- Nyt mennään lenkille, sanoin koiralleni puoliääneen ja puin takin ylleni.

Olimme kävelleet kirpeässä pakkasessa ainakin tunnin, kun palasimme eteiseen.

- Ai niin, posti, huokaisin koiralleni ja vetäisin töppöset jalkaan ja kipaisin postilaatikolle. Avasin luukun, mutta sisältö oli mitätön, vain muutama lasku ja isän Tieteen kuvalehti. Vilkaisin nopeasti olkani yli paritalomme toisen puolikkaan pihaan, sillä minusta tuntui, että joku tuijotti minua. Minun piti katsoa uudestaan ja tarkistaa, näinkö oikein ja näinhän minä: naapurini 17-vuotias poika tuijotti minua heidän puiselta parvekkeeltaan tupakka suupielessään. Kun hän huomasi yllättyneen katseeni, hän hymyili ystävällisesti.

- Hei! Maistuisko rööki? poika huusi ja asteli lähteviä portaita alas parvekkeelta napaten kaiteelta mukaan tupakka-askinsa.

- Öö, joo, toki... sanoin hieman ihmeissäni ja päätäni ravistellen.

- Kauanko sä oot polttanu? poika kysyi ja katsoi minua pää kallellaan ilkikurinen katse naamallaan, kun en saanut sytkäriä toimimaan.

- Vuoden, ja älä kato noin, täällä tuulee, sanoin hieman ärähtävään sävyyn, mutta hymyilin korjatakseni epämiellyttävän äänensävyn.

- Ai tuulee? Ei minusta, poika vastasi ja vetäisi minua lähemmäs. Hän toi oman röökinsä tulipesän lähelle syttymätöntä tupakkaa, joka syttyi melkein heti tulipesän koskettaessa sitä.

- Noin, parempi? poika sanoi hymyillen.

- Joo, kiitti, sanoin ja herättelin itseäni. Tuntui kuin pojan sormet olisivat polttaneet leukaani palovammat, sillä leukani tuntui olevan tulessa niiltä kohdin, mihin hän oli koskenut. Olin nimittäin aina ollut ihastunut tähän naapurin poikaan. Ei hän ollut todellakaan pahan näköinen, noin 175 cm pitkä, lyhyet mustat hiukset ja vihreät silmät ja lihaksikas juuri sopivasti. Kesäisin olin monet kerrat haaveillut tästä pojasta ikkunan ääressä, kun hän oli ollut leikkaamassa nurmikkoa pihallamme ilman paitaa kesän auringon tuoma hiki iholla kiillellen.

- Huhuu? kuulin lopulta haaveideni läpi.

- Mmitä? Sori en kuullu, sanoin ja katsoin pojan vihreitä silmiä, ja nopeasti siirsin katseeni lumikinoksiin.

- Niin että mun nimi, se on Ville. Mistäs sä haaveilit, mustako? Ville sanoi ja naurahti ilkikurisesti.

- En! huudahdin ja tökkäsin Villeä sormenpäilläni olkapäähän.

Jonkun aikaa juteltuamme olimme sopineet menevämme meille, sillä Villen sisko oli kotona eikä Ville halunnut jakaa ahdasta olohuonetta siskonsa kanssa.

- Tuu peremmälle sieltä ovensuusta. Ei Doni sua syö, vaikka se onkin iso koira, sanoin ja nojasin seinään. Nyt oli minun vuoroni nauraa ilkikurisesti.

- En mä sitä pelkää vaan sitä, että sä syöt mut, Ville sanoi iskuna takaisin, enkä taaskaan keksinyt mitään takaisinlaitettavaa. Villen musta huumori ja karisma voittivat polvieni pidon täysin, ja jos en olisi nojannut, olisin luultavasti rojahtanut lattialle, sillä en voinut uskoa, että tuo komistus seisoi meidän eteisessämme lässyttämässä koiralleni.

Kävelin olohuoneen läpi keittiöön ja laitoin kahvinkeittimen valumaan. Palatessani kohti eteistä huomasin, että Ville ei ollutkaan enää eteisessä vaan olohuoneen sohvalla selaamassa kanavia.

- Sinähän kotiudut nopeasti, sanoin ja istuin muutaman istuinvälin päähän sohvalle.

- Kyllä mä olen aika sutjakka näissä asioissa, Ville naurahti ja hivuttautui lähemmäs minua, niin että välissämme ei ollut enää kuin puolikas istuinväli.

- Teillä on nätisti laitettu asunto, Ville jatkoi keskustelua, kun minun sydämeni laukkasi kuin parhainkin laukkaratsu.

- Ki-kiitos, änkytin jotain ja koitin saada käsiini jotain tolkkua, sillä ne tärisivät ja halusivat vain tarttua villeen ja suudella tämän täydellisiä, vahvasti muodostuneita huulia.

- Kröhöm... minä köhäisin. - Meen kattomaan, joko se kahvi ois tippunu, sain sanottua ja pomppasin sohvalta ja luisuin keittiöön.

Keittiössä otin tukea pöydästä ja hengitin syvään. En saanut kunnolla happea. Haparoiden tartuin kahteen kahvikuppiin ja kaadoin niihin kahvia. Kumarruin nostamaan Donin ruokakupin pöydälle, juuri kun olohuoneessa päälle räjähti Paramoren Decode.

- Hei, kuka teillä kuuntelee Paramorea? kuulin Villen kysyvän musiikin läpi.

- Öö, minä, vastasin ja kaadoin raksuja kuppiin. Laskin kupin takaisin maahan, jonka jälkeen nurkan takaa Doni juoksi jo annoksensa kimppuun. Tartuin kahveihin ja vein ne olohuoneeseen.

- Tässä olis, sanoin ja laskin kahvikupin olohuoneen pöydälle, kun itse käperryin sohvan nurkkaan nostaen jalat koukkuun eteeni.

- Kuuntelet hyvää musaa, täytyy myöntää, Ville sanoi istuen viereeni ja tarttuen omaan kahviinsa.

- Minkä ikänen sä olitkaan? Ja hei, mä en oo viel ees kuullu sun nimee, Ville sanoi katsoen minua silmiin ja hörppien samalla kuumaa kahvia.

- Täytän 16 kolmen viikon päästä, ja sori, unohin sanoo sen, joo. Mun nimi on Kati, mut kaverit kuttuu Kitiksi, sanoin ja käänsin katseeni nopeasti kahviin.

- Ai ihan Kitiks. Johtuuks se nimi kissamaisuudesta? Ville sanoi ja laski kahvinsa pöydälle. Olin tukehtua kahviini.

- E-eeipä kai, vastasin ja tunsin, kuinka naamani oli pian punainen kuin paloauto. Ville otti kahvini kädestäni ja tarttui molemmilla käsillään minun kasvoihini molemmilta puolilta. Silloin käteni valahtivat sivuilleni enkä voinut tehdä mitään. Olin täysin lamaantunut. Kasvoni olivat tulessa ja tunsin joka sydämenlyönnillä kuuman aallon pyyhkäisevän koko vartaloni läpi. Silmäni olivat nauliintuneet Villen hehkuvan vihreisiin silmiin.

- Miks sä oot niin epävarma? Sä oot niin nättikin, Ville sanoi hiljaa ja pyyhkäisi sormenpäillään mustat suorat hiukset kasvoiltani. En osannut sanoa mitään. Keskityin vain siihen, että muistin hengittää. En ollut koskaan ajatellut itseäni kummoisempana. Olinhan minä omalla tavallani nätti. Minulla oli puoleen selkään piikkisuorat mustat hiukset. Otsahiukset oli leikattu suoraksi ja ne kehystivät ihan nätisti kasvojani. Silmäni olivat suuret ja tummansiniset. Olin noin 169 cm pitkä ja rintani olivat noin kämmeneen mahtuvat. Pidin enemmän sellaisesta punk-hevityylisestä pukeutumisesta ja nytkin päälläni olivat mustat pillifarkut ja mustavalkea bändipaita, joka oli minulle kaksi kokoa liian suuri. Sen alla pieni punamusta toppi, joka korosti rintojani juuri sopivasti.

Ennen kuin huomasinkaan, Ville painoi huulensa omilleni ja antoi pienen suukon. Sen jälkeen hän katsoi minua. Katsoin häntä silmiin ja painoin vuorostani omat huuleni hänen huulilleen janoten lisää. Silloin Ville otti alahuuleni omiensa väliin ja suuteli kiihkeämmin. Yhä useamman kerran Ville jatkoi suuteluaan ja minäkin pääsin pian rytmiin mukaan. Suutelimme toisiamme tulisesti käyttäen välillä kieltä ja välillä purren toistemme huulia. Pian Ville irrottautui ja laskeutui painamaan huulensa kaulalleni. Hetken aikaa hän vain suuteli kaulaani, mutta pian alkoi jo imeä siihen fritsua. Tunne oli samaan aikaan hieman ilkeä kuin mukavakin. Kaulaani poltti hieman Villen huulten jättämästä kohdasta, kun hän alkoi taas suudella minua suulle, samalla kun hän hivutti käsiään paitani alle. Hetken päästä tajusin tilanteen ja huomasin suuren paitani sohvalla vieressäni. Tunsin Villen kädet niskassani ja vaeltamassa toppini sisällä.

Repäisin itseni irti Villestä ja ponkaisin ylös sohvalta.

- Sori... mutisin ja juoksin keittiön läpi vessaan.

Kop kop, kuulin oveen koputettavan.

- Kati, Kiti, kummaks mä nyt kutunkaan, sori hei oikeesti, innostuin vähän liikaa. Sä et vissiin oo aiemmin ollu kenenkää pojan kans noin intiimisti?

Kuulin Villen äänessä vilpitöntä anteeksipyyntöä ja astuin vessasta ulos.

- Joo, en, mutta siis, olen mä suudellu ja silleen, mutta... sanoin ja katsoin Villeä silmiin.

- Sori, ei mun ois tolleen pitäny sännätä pois, minä sanoin ja painoin huuleni Villen suulle.

Kävelin takaisin olohuoneeseen ja huomasin sohvalla retkottavan Donin. En raaskinut mennä häätämään vanhaa uniäkäistä tanskandoggia ja kävelin omaan huoneeseeni. Menin sohvalleni siten, että nojasin sohvan käsinojaan ja toinen jalkani oli lattialla, toinen koukussa sohvalla. Ville tuli osittain päälleni ja suuteli minua jälleen yhtä kiihkeästi kuin sohvalla ennen panikointiani. Tunsin oloni hieman vähemmän jännittyneeksi ja kiedoin käteni Villen ympärille antaen niiden vaeltaa pitkin lihaksikasta selkää. Ville näykki välillä huultani ja välillä hän toi kielensä suuhuni ja antoi sen tanssia omani kanssa. Pian oma jännitykseni oli tipotiessään ja laitoin käteni Villen mustan t-paidan sisään ja nostin sitä ylöspäin. Villekin nosti kätensä, jotta sain paidan pois kokonaan.

Silloin näin hänen kasvoillaan hymyn, joka oli yhtä aikaa utelias seuraamaan omia ilmeitäni ja myöskin kysyvä. Hymyilin takaisin ja riisuin nopeasti pienen toppini. Jäljellä oli enää hopeamustat rintsikat, joissa oli hopeaa satiininauhaa nyöritettynä molemman rinnan päällä. Ville tuijotti vartaloani himoiten ja alkoi ahnaasti suudella minua kaulaltani ja siirtyi ahmien minua alaspäin. Taivutin selkääni ja huokaisin, kun tunsin hänen kuumat huulensa minun kiinteällä vatsallani ja kielen leikkivän ympäri napaani. Tunsin ensimmäistä kertaa elämässäni itseni niin vapaaksi ja halutuksi. Aina olin ollut epävarma itsestäni, mutta nyt tuntui, että olin maailman estottomin ihminen. Samalla irrotin rintaliivieni hakaset ja hivutin rintsikat pois päältäni.

Annoin Villen jatkaa yhä alemmas, kunnes tunsin hänen huulensa aivan housujeni rajassa hieman lantioluuni alapuolella. Siihen hän lopetti. Nostin päätäni ja katsoin, mikä Villelle oli tullut, mutta hänkin tuijotti minua.

- Mikä nyt? kysyin ja silitin hänen lyhyitä hiuksiaan.

- Ei mikään muu kuin, että ootko sä varma, että haluut päästää tämmösen naapurin jätkän sun housuihin tosta vaan, kun ettei sua kaduta huomenna ja siis, että... Ville sopersi ja ensimmäistä kertaa näin hänessä epäröinnin merkkejä.

- Hei, mä olen ihan varma. Sun kans tää kaikki tuntuu niin toisenlaiselta, sanoin ja nousin suutelemaan Villeä.

Silloin hän painoi minut takaisin sohvaan ja alkoi avata housujani. Kun ne olivat auki, Ville nosti minua varovasti, laski housut pois jaloistani ja tiputti ne lattialle. Sitten hän katsoi lumoissaan mustia hipstereitäni, joiden läpi jo tuoksuikin minun kiihkeän oloni tuottama nektari, joka kaikessa viattomuudessaan sai Villen vain hullaantumaan lisää. Todella nopeasti hän repi alushousuni pois ja oli jo säntäämässä suoraan kimppuuni.

- Ville, ota vähän rauhallisemmin, jooko? sanoin hieman nauraen.

- Joo, sori, Ville sanoi hieman hämillään ja suuteli kumpuani, jota koristi pieni tumma karvajuova. Muilta osin olin ajellut koko mirrini. Hetken Ville silitteli karvajuovaa ja siirtyi sitten suudellen kohti häpyhuulia. Ville levitti jalkojani nostaen toisen selkänojalle ja laskien toisen takaisin maahan. Tunsin nyt kielen etsimässä herkkää kohtaani vaativassa ja märässä pillussani. Hengitin yhä raskaammin ja päästin kovempia huokauksia, jotka alkoivat hetken päästä vaihtua hiljaiseksi voihkeeksi. Pian tunsin, kuinka Ville levitti sormillaan huuliani ja laittoi yhden sormen sisääni. Sekin teki hieman tiukkaa, mutta tuntui toivottoman hyvältä. Joka työnnöllä kun sormi upposi sisääni, minä vastasin työntämällä lantiotani kohti Villen kasvoja, jotka olivat samalla jalkojeni välissä ja nuolivat minua. Pian tunsin valtavan aallon järisyttävän minua ja selkäni kiristyi kaarelle ja suustani pääsi valtava uhh-ääni. En ollut koskaan tuntenut mitään niin ihanaa. Vielä hetken väristyäni Ville suuteli minua suulleni ja maistoin itseni hänen suussaan.

- Miltä tuntui? Ville kysyi ja hymyili minulle.

- Ihanaa, vastasin hengittäen raskaasti.

Nousin seisomaan ja tunsin, kuinka valuin reisillenikin. Huomasin Villen kiihkoisan katseen, kun se vaelsi ympäri vartaloani. Huoneeni täytti kiihottava tuoksuni.

- Ville, tuota, tajusin, että onko sulla sitä mukana? sanoin ja katsoin Villeä huolissani.

- Ei muuten oo, mut eikö sun porukoilla oo? Ville sanoi huolissaan hänkin ilmeisesti.

- En tiiä, mut käyn etsimäs, vastasin ja lähdin hiippailemaan taloon alasti. Oloni tuntui entistä kiihottuneemmalta.

Pengoin äitini kaapin ja löysin kuin löysinkin sukkalaatikon pohjalta muutaman kumin. Otin toisen niistä mukaani. Juoksin huoneeseeni, missä huomasin Villen odottavan sängylläni ilman housuja. Hän oli ilmeisesti hoitanut itsensä valmiiksi suoritukseen itsekseen, sillä Villen muna oli täydessä tanassa, kun hän nojasi kyynärpäihinsä. Jäin hetkeksi ovelleni tuijottamaan tuota mahtavaa elintä. Olimme joskus ystävieni kanssa katsoneet huviksemme pornoa ja kaikkeen siihen nähden tuo oli todella suuri. Mietin, että miten tuo saataisiin sisääni ilman, että halkeaisin.

- No tuutko sä? Ville sanoi ja nousi istumaan.

- Se on ehkä liian suuri, sanoin oikeaa pelkoa tai säikähdystä äänessäni.

- Kyllä se sinne menee. Tule vain tänne mun viereen, Ville sanoi rauhoittavasti.

Laskeuduin hänen viereensä levittäen jalkani koukkuun Villen laskeutuessa polvilleen eteeni. Hän asetti kumin paikalleen ja hieroi kättään pitkin munansa vartta eteen ja taakse vielä muutaman kerran ennen kuin laskeutui vielä eteeni ja alkoi taas leikitellä kielellään. Tällä kertaa tunsin sisälläni kaksi sormea. Ville liikutti niitä hitaasti, varmaan enemmän sen vuoksi, että ne eivät meinanneet mahtua. Pian sormet hävisivät ja Ville siirsi itsensä siten, että pääsisi helposti sisääni. Tunsin terskan pilluni kuumilla ja turvonneilla huulilla. Painoin itseäni Villeä vasten ja tunsin terskan hitaasti ja hieman kivuliaasti tunkeutuvan minuun. Henkäisin silkasta kivusta. Tuntui, etten kestäisi. Silmiltäni vierähti kyynel. Ville lopetti tyystin ja nousi päältäni.

- Kiti, en mä jatka, jos toi sattuu noin paljon suhun. En halua satuttaa sua missään nimessä, Ville parahti ja oli nousemassa sängyltä.

- Ei kun mä haluun. Joskushan tääkin on koettava ja mä haluun sen nyt, ja Ville, sun kans, sanoin ja vetäisin Villen takaisin päälleni.

- No okei, vaan jos sä haluut, niin sano heti, jos sattuu liikaa, niin lopetan, Ville varmisti vielä ja alkoi hiljaa työntyä sisääni.

Kipu oli edelleen valtava, mutta Ville kosketteli samalla minun klitoristani ja suuteli minua kiihkeästi. Hetken päästä tunsin Villen pohjassa asti. Jonkun aikaa Villen työnneltyä sitä sisään ja ulos aloin nauttia siitä enemmän ja enemmän. Raavin Villen selkää ja voihkin kovaan ääneen nautinnosta. Kuulin Villen kuiskivan korvaani, kuinka upea ja ihana olen.

Ville alkoi suudella rintojani ja kaulaani imien sinne uusia fritsuja ja jatkoi työntelyään.

- Ville, kovempaa. Haluun sua lisää! huudahdin ja yllätyin siitä itsekin. Samoin yllättyi Ville, mutta totteli pyyntöä ja alkoi työnnellä etäisen musiikin tahtiin vahvoilla työnnöillä pohjaan asti, niin että huoneeni täyttyi nyt myös voihkeistamme ja märkyyteni litinästä sekä sänkyni valituksesta.

- Mä oon ihan kohhhta vahhhhh valmis tai oikeest...aan nnyt, Ville kerkesi sanoa ennen kuin tunsin hänen tärisevän ja huokailevan kovasti ylläni. Vielä viimeisen kerran Ville työnsi lujasti minun sisääni ja silloin minäkin tunsin kouristuksen lantiossani. Haukoin happea, kun orgasmi kietoi meidät yhteen ja hengitimme molemmat raskaasti ja makasimme raukeina. Ville vetäytyi ulos minusta ja heitti käytetyn kumin roskikseen ja tuli viereeni.

- Kiti, sä oot ihana. Miks en oo aiemmin tajunnu sitä? Ville sanoi ja suuteli solisluuni kuoppaa.

- Nii, en tiiä, mut mä oon katellu sua jo pitkään. Siitä asti kun muutettiin tähän, sanoin hieman hämilläni ja liu'utin sormea pitkin Villen lihaksia, joita peitti hiki.

- Eihän tää ollu vaan tässä? Tai siis että voidaanko me rueta, niinku, siis että, sä et vaan tullu tänne ja pannu mua ja sit jatketaan niinku aina ennenki?

Katsoin Villeä tajutessani, ettemme olleet edes sopineet mitään siitä, että alkaisimme seurustella ennen kuin olimme hypänneet sänkyyn.

- En mä haluu päästää tuollasta kun sä menemään. Haluun sut, sua ja olla sun kanssa, Ville sanoi ja suuteli minua hellästi.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.