Naapurin poika, osa 2

admin Teinien Kesken
06.06.2015
6703 näyttökertaa
0 kommenttia
3.86
Heräilin myöhään lauantaina. Huomasin kellon olevan jo yksi päivällä. Illasta muistikuvia minulla ei ollut pitkällekään, oli tullut kai juhlittua rankemmin. Villen myötä kaveripiirinikin oli muuttunut ja eiliset bileet olivat olleet Villen vanhan tutun. Itse en tuntenut järjestäjää. Muistin vain juoneeni booleja ja tutustuneeni muutamaan uuteen ihmiseen. Villen kanssa olimme seurustelleet jo puoli vuotta ja kesän kuumimmat päivät olivat meneillään.

Astuin minun omalle pienelle terassilleni ja sytytin tupakan, mutta sen polttamisesta ei tullut mitään, sillä auringon kirkas valo pakotti päätäni entistä kovemmin. Huomasin vatsassanikin hirvittävää myllerrystä. Tarvitsin kahvia.

Ryystin kahvia ja etsin kuumeisesti Buranaa, jota sitten vihdoin löysinkin. Nappasin suoraan muutaman kappaleen. Astelin vessaan ja huomasin kauhukseni, että hiukseni olivat sekaisin samoin kuin suttuinen meikki. Aloin siistiä itseäni pesten kasvoni, ja kampasin hiukseni poninhännälle ja etuhiukseni suoraksi melkein silmieni päälle ylettyen. Levitin kasvoilleni puuteria ja silmiin kajaalit sekä ripsaria. Tietenkin piti vielä piirtää kulmat, sillä olin päättänyt hieman terävöittää lapsenomaisia kasvojani ajamalla kulmakarvat ja sen sijaan piirtää ohuet ja terävät mustat viivat tilalle. Lopputulokseen olin aika tyytyväinen, vaikka punoittavat silmät ja uupunut katse heikensivät koko olemusta. Vaatteetkin olivat samat kuin viime yön bileissä.

Palasin takaisin keittiöön ja kaadoin Donin kuppiin vanhat makaronit ja sekaan purkillisen tonnikalaa.

- Donii! Sulle ois ruokaa täällä! huusin ja kuulin, kuinka vanha köntys venytteli jalkojaan parketilla. Donin pää pilkisti vanhempieni makuuhuoneen ovesta ja se säntäsi kupilleen huomatessaan sen sisältävän maukkaan aterian. Silloin tajusin keittiön pöydällä lapun. "Hei kulta, olet tietysti hereillä, kun luet tämän. Taisi mennä myöhään eilen Viivin luona? Emme siis herättäneet sinua. Menimme syömään mummille, palaamme illalla. Rakkaudella: isä ja äiti", luin ääneen ja naurahdin lapulle.

- Vai Viivillä. Niinhän ne luulee, sanoin Donille, joka hotki ruokaansa ja heilautti vain hieman häntäänsä, kun silitin pitkin vedoin sen selkää.

Katsoin keittiön ikkunasta ulos ja näin siellä Villen. Ville leikkasi jälleen nurmikkoa ilman paitaa hien kiillellessä tarkasti piirtyvillä lihaksilla. Muistelin ensimmäistä kertaani hänen kanssaan, sama hiki pinnassa, mutta nyt lihakset olivat kehittyneemmät aktiivisesta salilla käynnistä. Myös pieni partatupsu koristi leukaa alahuulen alapuolella toisin kuin puoli vuotta sitten talvella. Vanhempani eivät tienneet vielä mitään minusta ja Villestä, eikä liiemmin Villen isäkään. He eivät koskaan olleet edes nähneet meidän puhuvan. Olimme lähes aina meillä. Minun vanhempani olivat paljon poissa kotoa ja pikkuveli paljon eri harrastuksissa sekä mummin luona. Naureskelin sille, kuinka olimmekaan pysyneet piilossa. Tiesin sen, että Ville ei kelpaisi vanhemmilleni. He olivat sellaisia vanhanaikaisia "hienostoihmisiä". Eivät he varmaan suuttuisi, mutta kunhan vaan käyttäytyisivät töykeästi Villeä kohtaan.

Menin huoneeseeni ja avasin vaatekaapin. Vetäisin sieltä valkean topin, mustan alle polveen pitkän farkusta ja tyllistä tehdyn hameen sekä verkkopolvisukat. Riisuin hitaasti vaatteet nauttien ikkunasta tulevasta kesäilmasta ihollani. Pian seisoinkin alasti huoneessani ja hivelin ihoani sormenpäilläni.

Laitoin stereoista soimaan Volbeatin Guitan Gangsters and Cadillac Bloodin ja puin päälleni topin ja sukat sekä hameen. Kiusoittelin ajatuksella olla pukematta päälleni alushousuja ja lopulta päätin olla laittamatta niitä. Katsoin peiliin, käännyin ympäri ja tarkastelin itseäni. Peppuni oli juuri sopivan näköinen kiristävässä hameessa, verkkosukatkin näyttivät oikein hyvältä, eikä tunnelmaa latistanut rintani, jotka tulivat hyvin esiin topista tai nännini, jotka näkyivät kevyesti topista läpi. Suljin stereot ja menin olohuoneeseen laittaen vuorostaan television päälle. Istuin sohvalle ja tunsin karhean sohvan kankaan sileillä häpyhuulilla. Aloin liikutella lantiotani hiljaa ja haluni alkoivat heräillä. Missä Ville oli juuri, kun häntä tarvitsin?

Hetken päästä heräsin ajatuksistani ja kuulin oven sulkeutuvan.

- Ai että illalla tuutte, joo, mumisin hiljaa ja olin nousemassa, kun näinkin, että tulija oli Ville.

- Moi kulta, sanoin iloisesti ja taputin sohvaa vieressäni, mutta Ville istui muutaman paikan päähän minusta.

- Mikä on? kysyin huolestuneesti ja koitin suudella Villeä, mutta hän käänsi päänsä pois.

- No kerro nyt hemmetti, mikä sulla on, jos oot tollanen! sanoin äkäisesti.

- Et vissii muista mitää illasta, vai? Ville tokaisikin yht'äkkiä.

- No en. Teinkö sulle jotai? kysyin yllättyneenä.

- Sä lääpit sen Sarin eksän, Markon, kans, mutta onneks sitte Sari haki sut pois. Sen jälkeen sä sit sammuitki ja mä toin sut tänne sun terassin kautta, Ville sanoi. Kuulin, että Villen ääni oli loukkaantunut ja surullinen. Olin aivan hiljaa järkytyksestä. Miten olin voinut tehdä niin?

- Ai sulla ei oo mitään sanottavaa? Ville tokaisi vihaisena ja lähti pois.

- Mi... minä, sain sanotuksi, kun jo kuulin oven käyvän ja askeleet portaissa. - Voi helvetti... sanoin itselleni ja tartuin puhelimeen.

- Nii mitä nyt? Miks soitat aamulla? Eiks sua väsy... huaahhh... väsytä? kuulin Sarin haukottelevan puhelimen toisesta päästä.

- Hei, kello on jo puoli kolme, mut se ei oo tärkeetä vaan se, että lääpinkö mä Markon kans? kysyin huolissani.

- Joo, taisit kuulla Villeltä... No siis, et sä lääppiny, oikeestaa te halasitte kerran ja Marko anto pusun, ei muuta... Mut kai Ville loukkaantu. Mitä nyt oon kuullu, se on aika tarkka noissa jutuissa, Sari sanoi jo hieman pirteämmin.

- Joo, ollaan meki puhuttu siitä, ettei petetä... Mä olin ihan idiootti... sanoin ja huokaisin syvään.

- Nii no sä olit kännissä. Älä masennu. Pyydät anteeks. Kyllä se siitä, ihan tosi. On tolleen käyny mulle ja Janillekki, mut me saatii sovittuu se, Sari sanoi lohduttaen.

- Okei, kiitti. No tota, mä koitan keksii jotain. Moro, sanoin ja suljin puhelimen. Istuin syvälle sohvaan ja laitoin televisiota kovemmalle.

Menin terassille ja sytytin tupakan. Päänsärky oli onneksi loppunut. Vedin tupakan savut syvälle keuhkoihini ja puhalsin ne ulos yhä uudestaan ja uudestaan ja koitin miettiä, kuinka saisin Villen antamaan anteeksi. Tumppasin tupakan, kiipesin terassin aidan yli ja koputin Villen oveen. Hetken ajattelin, ettei kukaan avaisi, kunnes lukon ääni kuului korviini ja ovi aukesi hitaasti, mutta oven avaaja eli Ville lösähti jo sohvalle, kun astuin ovesta eteiseen.

- Hei, ihan tosi, anna anteeks. Tiiän, että pienikin halailu on liian paljo, mut en mä mitään nuollu Markon kans ja siis, olin ihan kännissä, sanoin ja katsoin jalkoihini. Kävelin Villen viereen sohvalle ja otin Villen leuan peukaloni ja etusormen väliin ja nostin katseen silmiini. Villen vihreät silmät olivat surulliset ja Villen katse oli anteeksiantava, tiesin sen.

- Mutta mä välitän susta niin paljon. Miks sä ees teit niin? Marko on tunnetusti täys kusipää, Ville sanoi ja tuijotti edelleen silmiini.

- En ihan tosissaan tiedä, kun mä en muista mitään, sanoin ja vastasin katseeseen. Tunsin kyyneleen valuvan poskeani pitkin. Ville pyyhki sen pois peukalollaan pidellen kasvojani. Hän veti ne lähemmäs ja suuteli huuliani hellästi.

- Kyllä mä ymmärrän. Mähän sulle raivosin illalla siitä, että joit liikaa sinä iltana. Niinhän sä teit, mutta tiedän, et oo tottunu sellaseen hermoomiseen, Ville sanoi ja suuteli uudestaan.

- Annat siis anteeks? kysyin ja hengähdin syvään.

- Totta kai, kulta. Sanoinko jo, että sun hame näyttää upeelta? Ville sanoi ja hymyili jälleen tuttua ovelaa hymyään. Ville ujutti kätensä hameen alle, ja tunsin Villen kuumat sormet paljaan pakarani päällä.

- Oho... Täällähän on vapaat pääsyt joka paikkaan, Ville sanoi ja iski silmää.

- Niin, mä ajattelin pitää tänään vähän tuuletusta ihan joka paikkaan, sanoin viettelevällä äänellä ja tiesin, että se sai Villen aina yhtä innostuneeksi.

Kyykistyin ja avasin Villen housun vetoketjun ja Ville nosti hieman persettään, jotta sain housut kokonaan pois. Siirryin boksereihin. Hieroin kädelläni niiden etumusta ja tunsin, kuinka Villen muna alkoi jo heräillä. Hyväilin sitä vielä hetken ja huomasin, kuinka Ville nautti hetkestä. Viime kerrasta oli kulunut jo kuukausi ja tiesin, että se oli painostanut molempien mieltä. Halusimme molemmat toisiamme, todella pahasti.

Vedin Villen bokserit alas ja suljin kyrvän käteeni. Aloitin edestakaisen liikkeen Villen esinahalla. Pian suuri elin seisoi täydessä valmiudessa. Otin terskan suuhuni ja aloin imeä sitä. Liikutin sitä suussani, vedin munaa yhä syvemmälle kurkkuuni.

- Kiti, mä tuun ihan just, Ville sanoi ja hengitti syvään. Vedin pääni kauemmas ja annoin munan valua ulos suustani.

- No, mitäs tykkäsit? kysyin tohkeissani. Se oli ensimmäinen kerta, kun olin koskaan ottanut suihin Villeltä tai keneltäkään muulta.

- Se oli ihanaa, mutta nyt mä haluun sut, Ville sanoi vetäen minut seisomaan ja kaatoi sitten sohvalle hänen viereensä. Nostin jalkani selkänojan yli ja toisen annoin tipahtaa lattialle. Ville nosti hameeni helmaa ja kävi ahnaasti kiinni pilluuni. Ville suorastaan ahmi minua, nuoli, imi ja näykki hellästi. Nautin siitä niin paljon. Ville ei koskaan ollut nuollut minua samalla lailla. Pian tunsin alavatsassani kutinaa ja hetken päästä se vaihtui valtaviksi hyvänolon aalloiksi ja aloin täristä ja vavahdella. Huokailin syvään ja voihkin, kunnes viimein laukesin erittäin kovaan orgasmiin. Voihkin ja nauroin hiljaa.

- Mitäs tuo oli? Miks oot säästellyt tollasta näin pitkään? sanoin ja katsoin Villeä, jonka naama kiilsi minun nesteistäni. Tuoksuni peitti kesäilman, joka virtasi ikkunoista.

- Tule mun päälle, Ville sanoi.

Nousin Villen päälle ja annoin Villen munan upota hitaasti sisääni pohjaan saakka. Se tuntui niin hyvältä. Hitaasti aloin ratsastaa Villen päällä ja pidin käsiäni hänen olkapäillään, kun Ville piteli käsiään vyötärölläni.

- Hyi helvetti! kuului huuto ovelta. Käänsin katseeni ja huomasin Villen siskon ovella järkyttynyt ilme kasvoillaan.

- Minttu! Mitä helv... Miks oot kotona! Ville huudahti. Nousin pois Villen päältä ja suoristin hameeni ja vetäisin viltin Villen päälle. Tunsin, että nesteeni valuivat pitkin reisiäni. Koitin puristaa jalkani yhteen, mutta se ei tuntunut auttavan yhtään.

- No en kait mä koko päivää missään kaupassa oo! Mutta mitä vittua te teette, hyi... Ihan oikeesti, meidän sohvalla? Minttu sanoi ja tiputti vaaleanpunaisen laukkunsa lattialle.

- Menkää sun huoneesee, Ville, vai etkö sä muista, et sul on sellane? Minttu sanoi vielä ja meni keittiöön, joka oli avoin olohuoneeseen.

Minä menin edeltä Villen huoneeseen istumaan, kun Ville jäi juttelemaan siskolleen.

- Mä luulin, että menit kaverilles. Älä kerro isälle. Okei? Ville sanoi siskolleen.

- No en, en... Mut ens kerral ette touhuu sohval. Jos jossain, niin sitte sun huonees sillon, ku en oo tääl, Minttu sanoi. Kuulin hänen istuvan sohvalle ja laittavan telkkarin todella kovalle.

Ville tuli huoneeseensa ja tiputti viltin lattialleen. Hänen seisokkinsa ei ollut laskenut. Ville tarttui vyötärööni, kaatui sängylleen ja kaatoi minut samalla päälleen. Suutelin Villeä ja levitin jalkani hänen sivuilleen. Tartuin Villen munaan ja siirsin sen häpyhuulteni väliin ja istuin niin, että se upposi jälleen sisääni. Aloin jälleen ratsastaa, mutta tällä kertaa nopeampaa. Ville piteli minua vyötäisiltä ja nosteli minua. Voihkin ja huusin, sillä se tuntui niin hyvältä pitkästä aikaa.

- Ville, tuu mun päälle, sanoin ja nousin pois Villen päältä. Siirryin sängylle makaamaan ja levitin jalkani. Ville löi suuren elimensä suoraan pohjaan. Voihkaisin ja aloin puskea itseäni vastaan Villen työnnellessä kovaa tahtia. Ville alkoi selkeästi lahentyä huippuaan juuri, kun joku astui ovesta Villen huoneeseen.

- Minttu, mitä vit... Ville sanoi, mutta en nähnyt, miksi Ville oli lopettanut lauseensa kesken, koska Ville oli edessä.

- Öö, sori... Ville, mulla on sulle asiaa.

Tunnistin Villen isän äänen. Saman tien ovi meni kiinni ja Villen isä oli lähtenyt huoneesta.

- Voi vittu... sanoin hiljaa ja aloin nauraa. - Onko mahollista, et molemmat sun porukat näki meidän panon samana päivänä? sanoin nauraen.

- Niinpä, Ville sanoi myös nauraen. Saman tien hän jatkoi työntelyään.

- Onkohan tää nythhh ihan viisastahh ahh... koitin saada sanottua voihkeeni välistä. Olin tulemispisteessä.

- Ei tätä nyt voi keskenkäähh jättää, Ville sanoi. Työntely katkeili ja huomasin Villen taivuttavan selkäänsä. Sitten Ville puski vielä kerran täysiä pohjaan asti. Tunsin, kuinka Ville laukesi sisääni. Ville valui pois sisältäni.

- Sä et tullu viel. Mun pitää muuttaa se, Ville sanoi ja katsoi minua silmiin.

- Okei, myönnyin ja levitin jalkani niin levälleen kuin sain. Villen sperma valui lakanalle, samalla kun tunsin kielen klitoriksellani. Voihkin ja huokailin taas kiimaisena, kunnes uudet himon aallot lähtivät liikkeelle ja aloin vavahdella ja sain mahtavan orgasmin.

Seuraavana päivänä istuimme molemmat Villen olohuoneessa, kun Villen isä oli keittiössä ja tiskasi samalla puhuen meille.

- No tuota... Itse asiassa, minun piti juuri tulla puhumaan Villen kanssa, että onkohan tuo poika päässyt jo kokeilemaan muutakin kuin omaa kättä... Mutta se nyt tuli harvinaisen selväksi, kun astuin huoneeseen. Olen pahoillani, mutta Mintultapa minä kuulinkin sitten jälkikäteen, että hän oli yllättänyt teidät suoraan sohvalta. Että jos vaikka tästä lähin pysyisitte Villen huoneessa, vai? Villen isä kysyi ja tuli sohvan viereen hieroen käsiään valkeaan liinaan.

- Joo... Ville sanoi pidätellen nauruaan.

- Kyllä, sanoin hämilläni ja katsoin kättäni, joka piteli Villeä kädestä.

- No oletteko te sentään älynnyt ehkäisyä käyttää? Nykyään sitä ei tiedä, mitä tauteja liikkuu, ja ukiksi en halua vielä tässä iässä päästä.

- Joo, siis, tota, Kitillä on pillerit, nykyään, Ville sanoi ja painotti sanaa nykyään tahallaan. Minä nolostuin lisää.

- No hyvä. Katin vanhemmat ei vissiin tiedäkkää teistä, enkä aio kertoakkaan, mutta olisi se varmaan ihan kiva, että ne sais tietää muuten kun tälleen vahingossa, Villen isä jatkoi ja poistui sitten parvekkeelle.

- No tietääpä nyt sitten isä ja Minttu meistä, Ville sanoi ja veti minut lähelleen ja suuteli. Samalla Ville ujutti kädet paitani alle rinnalleni.

- Hei Ville, ei enää sohvalla, muistutin ja vedin Villen huoneeseensa ja laitoin musiikin soimaan täysille...
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.