Niina herää Jennan vierestä krapulaisena ja tytöt keksivät hauskan idean...

Havahduin todellisuuteen lämpimässä ja pehmoisessa paikassa. Päässäni jyskytti tasainen jomotus. Avasin silmäni ja näin ympärilläni vain hämärää. Suljettujen ikkunaverhojen reunoilta säteili hiukan valoa huoneeseen. Kuulin viereltäni rauhallisen hengityksen äänen. Sieraimissani tuoksui Jennan raikas iho ja siitä tiesin olevani turvassa. Jenna nukkui minun vierelläni tiukasti minuun kiinni painautuneena. Hänen vartalonsa lämmitti minua. Olimme hänen vuoteessaan ja ohut peitto peitti meidän alastomat vartalomme.

Mieleeni palautui nopeasti edellisen illat bileet. Olin sammunut suihkun alle juotuani liikaa viinaa. En kuullut enää teknomusiikin pauhua, joten oletin bileiden päättyneen ja nuorten palanneen koteihinsa. Käteni olivat puutuneet ja vaihdoin asentoani sängyllä. Jenna heräsi liikkumiseni takia syvästä unestaan.

”Onko sulla kaikki hyvin?” Jenna uteli ja kohottautui ylemmäs vuoteella. ”Sä sammuit illalla pesuhuoneeseen.”

”Päässäni jyskyttää kuin sitä taottaisiin vasaralla”, vastasin ja yritin hymyillä rakkaalleni hämärän keskellä.

”Sulla on krapula, sillä joit liikaa”, Jenna sanoi hiljaa. ”Se on mun syy. Olen pahoillani.”

Jenna kumartui ylleni ja suuteli huuliani. Vastasin Jennan pehmeiden ja lämpöisten huulien kosketukseen.

”Kuinka mä päädyin sun vuoteeseen?” kysyin ja hyväilin kädelläni Jennan sileää ja lämmintä ihon pintaa. Käteni vaelsi hänen selässään ja kyljellään.

”Juuso ja Ossi kantoivat sut”, Jenna vastasi sulkien hetkeksi silmänsä. Vaistosin kosketukseni herättäneen hänen sisällään nautinnon tuntemuksia.

”Onko jo aamu?”

Jenna käänsi päätään ja vilkaisi yöpöydällä olevaa digitaalista kelloaan. ”Kello on yhdeksän aamulla. Vanhempani palaavat yhdeltätoista, joten ehdimme vielä olla kahdestaan.”

Kiedoin molemmat käteni Jennan selkään ja aloin hyväillä häntä kauttaaltaan. Olin jostain kuullut, että rakastelu olisi paras lääke krapulaan. Jenna tuntui olevan kanssani samaa mieltä. Hän painautui minuun kiinni ja me suutelimme hellästi nauttien huultemme kosketuksesta.

Tunsin Jennan vartalon ihanan lämmön omaani vasten. Hyväilin Jennaa kaikkialta ja tunsin hänen pyöreiden rintojensa hierovan minun rintojani. Näin vain Jennan ääriviivat ylläni Jennan liikkuessa taidokkaasti vartaloni päällä.

”Ota rennosti”, Jenna kuiskasi korvaani lipoen kielellään korvanlehteäni. ”Mä parannan sun krapulasi.”

Jenna siirsi peiton pois päältämme ja liikkui vartalollani alemmas. Hän suuteli kevyesti kaulaani ja olkapäitäni. Nautin kosketuksen synnyttämistä väreistä ihollani. Hänen huulensa vaelsivat rinnoilleni ja hänen kielensä lipoi kevyesti nännipihaani. Nännit kohosivat esille ja Jenna upotti huulensa niiden kovuuteen. Tunsin Jennan imevän kevyesti paisuneita nännejäni. Minä hyväilin käsilläni Jennan yläselkää ja vaaleita hiuksia.

Jenna leikki nänneilläni pitkään nuollen ja imien niitä. Hänen taitavat huulensa suutelivat rintojani ja rintakehääni kaikkialta. Tunsin kielen lipovan pikkuvuorieni kovuutta. Jenna ei pitänyt kiirettä kanssani. Hän suuteli ja lipoi kielellään minua kaikkialta.

Lopulta Jenna liukui alemmas ja hänen pehmeät huulensa hyväilivät vatsaani. Jennan kieli vaelsi navassani nuollen sitä kauttaaltaan. Hitaasti hän suuteli alavatsaani ja siirtyi hyväilemään pientä ja tummaa karvatupsuani häpykukkulalla.

Hyväilin Jennan hiuksia ja ohjasin häntä vieläkin alemmas. Jenna eteni tuskastuttavan hitaasti ja olisin tahtonut hänen upottavan heti huulensa kostuneille häpyhuulilleni. Olin kiimassa Jennan kosketusten ja hyväilyjen tähden.

”Nuole mua!” pyysin Jennalta.

Lopulta Jenna ohjasi huulensa häpyhuulilleni ja alkoi nuolla minun turvonnutta vakoani. Hänen kielensä seikkaili kaikkialla nauttien kosteuteni mausta. Minä hyväilin pystyrintojani ja puristelin nännejäni. Hengitykseni muuttui hiljaiseksi huohotukseksi. Sydämeni rytmi kiihtyi. Jennan huulet imivät poimujani ja hänen kielensä vaelsi poimujeni lomassa.

Hetken ajan katselin alemmas ja hahmotin Jennan hiuksien vaaleuden jalkojeni välissä. Sitten suljin silmäni ja keskityin pelkästään Jennan tuottamaan nautintoon. Jenna nuoli minua kokemuksen tuomalla taidolla. Hänen notkea kielensä ei jättänyt mitään salaisimmasta paikastani rauhaan. Minä huohotin ja puristelin rintojani. Jennan kieli nuoli klitoristani, kieppui sen ympärillä ja vaelsi välillä alemmas poimuilleni. Tuntiessani hänen huuliensa pehmeyden kiimani keskellä nostin lantiotani ja työnsin sitä Jennaa kohti.

Jenna nuoli minua voimakkaammin vedoin. Hänen kielensä seikkaili syvällä poimujeni pohjalla ja hänen huulensa kostuivat kiimastani. Lantioni keskellä syttyvä nautinnon kipinä sai tuulta Jennan kosketuksista ja kasvoi nopeasti liekiksi. Tunsin liekin lämmön polttavan minua sisältä ja nautin poltteen voimasta. Liekin voimistuessa ja kasvaessa koko vartaloni alkoi liikkua rytmikkäästi nautinnon voimasta.

Jenna sytytti sisälleni roihun. Inisin nautinnosta hehkun vallatessa minut kokonaan. Tulen hehku lämmitti lantioni sisältä ja lämpöaallot vaelsivat kaikkialle kehooni. Jenna imi ja nuoli minua tasatahtia. Hänen kielensä keskittyi hyväilemään klitoristani ja minä nostelin lantiotani sisäisen sykkeen tahdissa. Lopulta sisälläni oleva roihu valtasi minut niin täydellisesti, että kadotin kaiken muun ympärilläni. Olin osa sitä roihua ja roihu oli osa minua. Muutuin yhdeksi nautintoni kanssa ja vain nautinto jäi jäljelle. Minä huusin nautintoni ulos ja lantioni jäi yläasentoon vartaloni jäykistyessä kaarelle.

Hetken ajan huohotin liikkumattomana häpyni kiinni Jennan huulissa. Tunsin häpyhuulieni kouristelevan Jennan huulia vasten. Sitten kehoni rentoutui ja jäin makaamaan sängylle velttona. Jenna siirtyi vierelleni ja painautui minuun kiinni.

”Auttoiko se krapulaan?” Jenna kuiskasi korvaani. Hänen kätensä hellä kosketus hyväili vartaloani kaikkialta.

”Joo”, vastasin naurahtaen hiljaa. Sitten kuuntelin kehoni tuntemuksia. Sydämeni syke alkoi rauhoittua ja hengitykseni kulki jo tasaisemmin.

”Voisitko sä tehdä mulle palveluksen?” Jenna kysyi ja suuteli korvaani. Tunsin oman kiimani kosteuden Jennan suudelmassa.

”Tietysti, sillä rakastan sua.”

Nautin Jennan huulista korvanlehdessäni. Hänen lämmin kätensä liukui vatsani pinnalla ja vatsalihakseni nytkähtelivät ihanan kosketuksen voimasta.

”Veljelläni Sampalla on varmasti myös krapula”, Jenna aloitti varovaisesti. ”Voisitko sä yllättää Sampan panemalla häntä mun nähteni?”

”Oletko sä itse koskaan pannut veljeäsi?” kysyin rohkaistuneena Jennan sanoista. Olin miettinyt asiaa pitkään, mutten ollut uskaltanut kysyä siitä.

”No en! Sampan pikkunysään mä en sormillani koske, mutta olisi kiihottavaa nähdä sun panevan Samppaa.”

Hymyilin Jennan sanoille. ”Nukkuuko Samppa vielä?”

”Mennään katsomaan”, Jenna kuiskasi ja nuolaisi minun korvanlehteäni. Värähdin sen lumoavasta voimasta.

Me nousimme vuoteesta ja Jenna puki päälleen ohuen yöpaitansa. Se peitti hänen takamuksensa, mutta jätti kivasti reidet näkyville. Hiivimme yhdessä Sampan huoneeseen ja kuulimme hänen hiljaisen kuorsauksensa. Huoneessa oli hämärää, sillä ainoa valo tuli olohuoneen puolelta raollaan olevasta oviaukosta. Jenna asteli sängyn vierelle ja siirsi Sampan päällä olleen peiton syrjään. Näin hämärässä Sampan nukkuvan selällään alastomana. Hänen pieni kalunsa lepäsi karvojen keskellä.

Vilkaisin Jennaa hymyillen ja näin Jennan vetäytyvän kauemmas vuoteesta antaen minulle työrauhan. Minä katselin hetken nukkuvan Sampan vartaloa. Sitten nostin jalkani Sampan vartalon yli sängylle. Otin tukea seinästä ja nostin toisenkin jalkani sängyn reunalle. Istuin polvet koukussa varovaisesti Sampan lantion päälle ja aloin hieroa kosteaa häpyäni Sampan rentona makaavaa kalua vasten.

Sampan kuorsaus lakkasi ja hän yritti vaihtaa unissaan asentoa. Estin kääntymisen painamalla itseäni tiukemmin Samppaa vasten. Hieroin häpyhuuliani edelleen kalua vasten ja tunsin sen liukuvan vakoni kosteudessa. Kosteuteni tarttui myös tummaan karvoitukseen. Samppa äännähti unissaan. Jatkoin lantioni rytmikästä painelua kalua vasten ja tunsin kalun alkavan kovettua allani.

Kuulin Jennan hiljaisen hengityksen hämärän keskeltä ja erotin hänen vartalonsa ääriviivat. Jenna selvästi hyväili itseään käsillään. Näin hänen kohottaneen paitansa helmaa. Hänen oikea kätensä hyväili alapäätä ja vasen käsi oli liukunut yöpaidan alle hyväilemään rintoja.

”Mitä helvettiä!” Samppa äännähti äkkiä allani. Hänen kätensä alkoivat hapuilla otetta vartalostani. Tunsin Sampan käsien vaeltavan pitkin sileitä reisiäni ja tunnustelevan lantiotani. Sieltä ne vaelsivat hitaasti kylkiäni pitkin pienille rinnoilleni ja pysähtyivät hetkeksi tunnustelemaan rintojen muotoa. ”Sä olet Niina?”

Minä painauduin Sampan rintakehää vasten ja kuiskasin hänen korvaansa: ”Ole hiljaa, sillä Jenna nukkuu viereisessä huoneessa. Halusin yllättää sinut.”

Samppa oli hetken hiljaa kuin miettien syntynyttä tilannetta. Hänen kätensä vaelsivat selkääni pitkin alas lantiolleni ja tunsin kosketuksen sähköisen voiman leviävän vartalooni. Nautin kosketuksen sykähdyttävästä voimasta.

”Jenna ei siis tiedä mitään tästä?” Samppa kuiskasi ja katseli minua hämärän keskellä. ”Tuo ajatus kiihottaa mua.”

Hieroin kiimaani Samppaa vasten ja pian kalu sojotti pystyssä karvojen keskellä. Laskin lantiotani alemmas ja Sampan kalu liukui hitaasti sisääni. Tunsin Sampan karvoituksen painautuvan tiukasti häpypoimujani vasten. Aloin liikuttaa hitaasti lantiotani ja tunsin Sampan kalun liukuvan sisälläni. Samppa hyväili käsillään lantiotani ja selkääni.

”Tuoksut hyvältä”, Samppa kuiskasi ja tunsin hänen nuuhkivan ruskeiden hiuksieni kiharoita. ”Haluan hyväillä rintojasi.”

Kohottauduin ylemmäs ja jatkoin hidasta lantioni liikettä. Pystyrintani roikkuivat Sampan silmien edessä. Sampan kädet vaelsivat rinnoilleni ja hyväilivät niiden muotoja. Nännini sojottivat pystyinä ja kovina. Sampan sormet puristelivat ja pyörittelivät niitä hellästi.

Vilkaisin pikaisesti Jennan ääriviivoja. Hän yritti olla hiljaa ja näin hänen kätensä hyväilevän hellästi alapään häpypoimuja.

Tunsin Sampan kalun kovuuden sen liukuessa tasatahtia sisälläni. Keskityin omaan nautintooni ja hain itselleni sopivan työntökulman lantiolleni. Aloin vatkata lantiotani nopeammin ja tunsin syttyväni sisältä. Samppa keskittyi rintoihini, mutta antoi käsiensä välillä vaeltaa kylkiäni pitkin lantiolleni. Nopeasti kädet kuitenkin palasivat hyväilemään rintojani ja nännejäni.

Rytmini kiihtyessä aloin hengittää äänekkäämmin ja epätasaisemmin. Haukoin happea ja nytkytin lantiotani ylös ja alas tasatahtia. Huokailujeni tähden Jennakin uskalsi hengittää raskaammin. Samppakin alkoi ähistä allani ja hänen sormensa liukuivat alemmas puristamaan lantiotani. Katsoin Samppaa allani. Hän oli sulkenut silmänsä ja antautunut oman kiihkonsa valtaan. Minäkin päätin unohtaa Jennan ja suljin omat silmäni.

Huohotin hengästyneenä ja hikisenä Sampan päällä lantioni liikkuessa rytmikkäästi. Nautin lämpimien aaltojen virtauksesta sisälläni. Ne levisivät lantiostani levittäytyen tasaisena sykkeenä kaikkialle kehooni. Annoin aaltojen kuljettaa tietoisuuttani mukanaan ja unohdin lantioni nytkyttävän liikkeen. Aaltojen voima tärisytti hentoa kehoani. Ratsastin nautinnon hyökyaallon päällä ja lopulta vajosin syvälle sen sisuksiin. Kadotin hetkeksi itseni ja jäljelle jäi vain tuntemani nautinto.

Parahdin hiljaa. Sitten tunsin häpyni kouristelevan Sampan kalun ympärillä ja palasin takaisin todellisuuteen.

Samppa huohotti allani ja hänen sormensa puristivat edelleen lantiotani. Sampan kalu sykki sisälläni samaa tahtia minun häpyni kanssa. Voipuneena painauduin Sampan rintakehää vasten ja läähätin hikisenä hänen kaulaansa vasten. Käsien ote lantioltani löystyi ja ne vaelsivat hitaasti selkääni pitkin hiuksilleni.

”Se oli uskomatonta”, Samppa sanoi hiljaa huohottaen. ”Olen aina unelmoinut sun panemisesta, mutten ole uskaltanut ehdottaa sitä. Olen pelännyt Jennan suuttuvan siitä.”

”En mä suuttunut”, Jenna tirskahti hämärän keskeltä. ”Oli kiva katsella teidän kiihkeää panemistanne. Sain orkunkin samaan aikaan teidän kanssanne!”

”Ei helvetti!” Samppa kiljaisi ja ponnahti istumaan. Tunsin hänen veltostuneen kalunsa liukuvan pois sisältäni. ”Te ämmät juksasitte mua!”

”Meillä oli kivaa”, tirskahdin Sampalle ja kiepsahdin pois hänen päältään. ”Tämä oli Jennan idea, joten sulla ei ole mitään hätää.”

”Ajattelin, että pitäisit siitä”, Jenna hihitti hiljaa. ”Kiitos, Niina. Samppa varmasti muistaa tämän pitkään.”

Samassa Sampan huoneen ovi avautui kokonaan ja olohuoneen valo virtasi sisälle.

”Mitäs täällä puuhataan? Piti tulla katsomaan, koska kuulin niin mielenkiintoisia ääniä.”

Nuo sanat kaikuivat tajuntani syövereissä, eivätkä ne kuuluneet Jennalle. Huomasin tuijottavani oviaukolla seisovaa pitkää miestä, joka oli sytyttänyt huoneeseen valot. Vein käteni nopeasti rintojeni suojaksi.

”Isä!” Jenna huusi järkyttyneenä. ”Häivy siitä!”

Jenna poimi sängyltä peiton käsiinsä ja heitti sen alastoman vartaloni suojaksi. Minä vedin sen rintojeni päälle ja piilotin lopulta jalkanikin sen suojiin. Sitten Jenna ryntäsi oviaukolle ja sammutti valot katkaisijasta, jolloin huoneen valtasi tuttu hämäryys.

Olin ehtinyt nähdä Jennan isän kasvoilla leveän virnistyksen ennen valojen sammumista.

”Menenhän minä, mutta saat myöhemmin esitellä meille nätin ja nuoren ystäväsi”, Jennan isä sanoi. ”Minä ja äitisi tulimme aiemmin, sillä mulla on paljon rästissä olevia töitä täällä kotona.”

Sitten mies poistui ja Jenna asteli luokseni. ”Olen pahoillani, Niina. Vanhempani eivät ole koskaan tulleet kotiin lauantaiaamuna näin aikaisin.”

Olin edelleen järkyttynyt yllättävästä keskeytyksestä. Samppakin vaikutti hölmistyneeltä. Hän alkoi kuitenkin poimia lattialta vaatteitaan ja pukea niitä päälleen.

”Meidänkin on parasta pukea vaatteet”, Jenna sanoi minulle. ”Syömme aamupalan yhdessä vanhempieni kanssa ja siivoamme sitten talon bileiden jäljiltä.”

”Eikö haittaa, vaikka isäsi näki meidät?” kysyin Jennalta. Sydämeni hakkasi edelleen nopeasti sisälläni ja käteni olivat hionneet kosteiksi.

”Vanhempani ovat vapaamielisiä nymfomaaneja, joten mikään tekomme ei järkytä heitä”, Jenna tirskahti.

Palasimme Jennan huoneeseen ja saatuamme vaatteet päällemme menimme olohuoneeseen. Vasta silloin kiinnitin huomiota olohuoneessa vallitsevaan sotkuun. Kaikkialla oli kaljatölkkejä, viinapulloja, juomalaseja ja talouspaperia. Mattojen päällä oli myös kiimanesteistä ja spermasta tulleita kuivuneita tahroja. Jenna näki katseeni ja leveä hymy levisi hänen kasvoilleen.

”Meillä on varastossa varamatot! Pesetämme matot pesulassa joka viikko.”

Minäkin hymyilin. Samppa liittyi silloin seuraamme.

”Tässä on koulukaverini Niina. Hän oli meillä yötä”, Jenna esitteli minut vanhemmilleen. Sitten hän osoitti kädellään vanhempiaan. ”Isäni Pentti ja äitini Kaarina.”

”Kiva tutustua Jennan ystäviin”, Kaarina sanoi ja hänen kasvoillaan sädehti pieni hymy. ”Jenna ei yleensä esittele meille kavereitaan, sillä hän ei halua meidän tietävän mitään seurustelusuhteistaan.”

”Sä oletkin sievä söpöliini tiukassa paketissa!” Pentti sanoi virnistäen ja tarjosi minulle karheaa kättään.

”Pentti! Ettäs kehtaat!” Kaarina kiljaisi naurahtaen ja läimäytti miestään takapuolelle. ”Muista hyvät käytöstavat!”

Esittelyjen jälkeen siivosimme yhdessä keittiön. Sitten Kaarina alkoi tehdä meille aamiaista ja me tytöt autoimme parhaamme mukaan.

Syödessämme keittiön pöydän äärellä en voinut olla ajattelematta, että edellisenä iltana Niklas oli pannut minua pöydällä ja olin saanut orgasmin. Yritin salata kasvoillani olevan virneen, mutta varmasti muut näkivät sen.

”Joko ehdit editoimaan illalliset panobileenne?” Pentti kysyi Sampalta aamupalan aikana. ”Voisin katsoa ne Kaarinan kanssa, niin saadaan vähän viboja keskinäiseen rakasteluumme.”

”En vielä”, Samppa vastasi ja haukkasi palasen kerrosleivästään. ”Teen sen tänään.”

”Isä! Onko sun pakko kattoo niitä?” Jenna huusi kiukkuisena. Hänen kädessään ollut teemuki kolahti ikävästi lautasta vasten. ”Sä olet sairas! Menisit hoitoon, kun sua kiinnostaa meidän nuorten keskinäiset panot.”

”Täytyyhän mulla ja Kaarinalla olla jotain hauskuutta iltaisin!” Pentti kiusasi Jennaa. ”Ellemme saa katsoa teidän nuorten panoja, niin teidän bileenne loppuvat lyhyeen tässä talossa.”

Jenna meni hiljaiseksi eikä hän sanonut enää mitään aamupalan aikana. Tunsin hänen pihisevän kiukkua, mutta Jenna hallitsi tunnekuohunsa hyvin. Minäkin olin hiljaa ja vastailin vain Pentin ja Kaarinan kyselyihin lyhyesti. Olin järkyttynyt siitä tiedosta, että Pentti ja Kaarina näkisivät videolta myös minun illalliset panoni. Jenna ei ollut kertonut sitä minulle ja vasta silloin ymmärsin syyn sille, miksi Jenna ja Samppa saivat juhlia vapaasti perjantai-iltaisin.

Aamupalan jälkeen autoin olohuoneen siivoamisessa. Lopulta halusin lähteä kotiin, sillä en viihtynyt Jennan vanhempien vapaamielisessä seurassa. Pentti oli katsellut vartaloani kiinnostuneena aamupalan aikana, enkä pitänyt lainkaan hänen tungettelevista katseistaan. Samppa ja Jenna saattoivat minut yhdessä ulko-ovelle.

”Jos tarvitset rahaa, niin mulla olisi tiedossa sulle uusi keikka. Tällä kertaa kyseessä on pariskunta, jossa sun tarvitsee olla vain naisen kanssa.”

”En tarvitse nyt rahaa, mutta harkitsen asiaa”, selitin Sampalle ja puin samalla päällystakkini ylleni.

Sain rahaa matematiikanopettajaltani Ristolta yli 100 euroa kuukaudessa, joten minulla ei ollut tarvetta ylimääräisille keikoille. Risto maksoi minulle siitä, etten lähettäisi Riston luona kuvattua videota poliisille. Olin säästänyt saamani rahat, sillä minun oli vaikeaa tuhlata niitä vanhempieni tietämättä.

”Soita mulle, jos muutat mielesi”, Samppa sanoi ja heilautti minulle kättään hyvästiksi.

Jenna halasi minua ja me suutelimme hetken ajan nauttien huultemme kosketuksista. Sitten tunsin Jennan vuodattaman kyyneleen kostuttavan poskeni.

”Olen pahoillani isäni tähden”, Jenna sanoi ja pyyhki nopeasti poskensa kuiviksi kädensyrjällään.

”Ei se haittaa, sillä et sä voi isäsi teoille mitään”, vastasin nopeasti osaamatta lohduttaa Jennaa sanoillani. ”Nähdään koulussa!”

Sitten me erosimme ja aloin rivakasti astella kotiani kohti. Olin salannut Jennalta todelliset ajatukseni, sillä en halunnut loukata rakastani. Olin nähnyt Pentin himokkaan katseensa hänen silmäillessään nuorta vartaloani. Toivoin, ettei minun tarvitsisi nähdä Jennan isää enää koskaan. Pentin koko olemus suorastaan oksetti minua.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.