Tapasin hiljattain vanhan kaverini Arin, jota en ollut nähnytkään lähes viiteen vuoteen. Siitä asti mielessäni on pyörinyt eräs tapahtuma, joka sattui kymmenisen vuotta sitten, ollessani 17- tai 18-vuotias.

Olimme Arin luona viettämässä iltaa. Sauna oli lämpeämässä ja istuimme olkkarissa juomassa olutta. Kaverini pikkusisko Nora kävi saunassa ennen meitä ja huusi sitten, kun sauna oli vapaa.

Nora oli nätti pikkutyttö. Hän oli 11-vuotias, kiharahiuksinen ja vihreäsilmäinen. Kaiken näkemäni perusteella hän vaikutti jokaisen äidin unelmalapselta, kiltti ja hiljainen.

Nora oli vielä kuivattelemassa itseään, kun tulimme saunahuoneeseen. Kaverini kuoriutui vaatteistaan muutamassa sekunnissa ja loikkasi suihkun kautta saunaan. Tuskin hän oli ehtinyt poistua huoneesta, kun se tapahtui ekan kerran. Vedin paidan pois päältäni, ja sillä välin Nora oli nostanut pyyhettään sen verran, että pillu vilahti. Käänsin nopeasti katseeni pois. Oletin, että kyseessä oli vain pikkutyttömäinen huolettomuus, lievä siveellisyyden puute johtuen siitä, ettei tyttö ollut vielä edes päässyt murrosikään. Kun se tapahtui uudelleen, tällä kertaa pidempään, harkitsin arviotani uudelleen.

Yritin olla enää katsomatta Noran suuntaan, mutta uteliaisuus ja hitaasti nouseva himo sai minut kääntämään katseeni häneen vielä kerran. Enää ei jäänyt mitään epäilystä, Nora tiesi mitä teki. Hän piti pyyhettään koholla ja katsoi suoraan silmiini. Hän antoi minun katsoa itseään oikein kunnolla, ennen kuin peitti itsensä ja kipitti huoneesta hymyillen.

Otin pikaisen suihkun ja yritin rauhoittua, ja lopulta pääsin saunaan asti. Ei mennyt montaakaan minuuttia, kun olimme juoneet oluemme ja lähdin hakemaan toisia. Keittiössä Nora istui pöydän ääressä juomassa kokista ja lukemassa jotain. Hän ei edes katsonut minuun päin, kun kävelin ohi.

Kun muutamaa sekuntia myöhemmin käännyin jääkaapilta oluet kädessä, olisin voinut saada sydänkohtauksen. Nora seisoi selkä minuun päin, varpaisillaan pöytää vasten, pitäen alastonta alapäätään hieman pystyssä.

"Mitä mun oikeen täytyy tehdä, että nussisit mua?" hän sanoi ja levitti pillun huulia.

Jätin oluet tiskipöydälle ja kävin Noraan käsiksi. Koitin sormilla tytön karvatonta herkkua, ja se oli kunnolla märkä. Toisella kädellä hieroin rintoja, joita ei oikeastaan vielä edes ollut. Suutelin hänen kaulaansa ja jatkoin vitun hipelöintiä. Mutta Nora halusi enemmän ja nopeasti. Hän kumartui kokonaan pöydän päälle ja levitti hieman jalkojaan.

Työnnyin Noran sisään, innoissani mutta hieman kuitenkin katuen, mitä olin tekemässä. Hän oli uskomattoman tiukka ja vaikka hän olikin niin märkä, se oli hieman tukalaa ja ehkä jopa kivuliasta. Kun olin kokonaan hänen sisällään, olin kuitenkin varma siitä, että en ollut ensimmäinen. Joku muu oli jo tehnyt tytölle temput.

Tekisi mieli sanoa, että nain häntä kuin mikäkin loistava rakastaja, tai että se olisi kestänyt ikuisuuden. Totuus kuitenkin on, että olin niin kovassa kiimassa, että en kestänyt varmasti minuuttiakaan. Pitelin kapeasta vyötäröstä kiinni ja nussin kuin mikäkin kokematon teinipoika, vain välitön kliimaksi mielessä. Nora piteli kiinni pöydästä ja ynisi työntöjen tahdissa. Luulen, että naimiseni ei ollut hänelle täysin kivutonta, mutta kyllä hän silti näytti siitä nauttivan.

En ole eläissäni lauennut niin voimakkaasti. Spermaa vain tuli ja tuli, ja jokaisen uuden sykäyksen kanssa Nora tuntui vavahtavan. Kun lopulta vedin kalun ulos pikkutytöstä, spermaa valahti mukana pitkä noro.

Seisoin paikoillani hieman typertyneenä. En oikein tiennyt mitä tehdä tai sanoa. Nora, ikäistään selvästi edistyneempi tyttö, jatkoi tilanteen ohjaamista. Hän meni polvilleen ja otti kutistuvan kullini suuhunsa. Hän imi minusta viimeiset tipat ja putsasi kaluni omista mehuistaan. Lopulta hän nousi ylös ja katsoi minua silmiin.

"Saat naida uudestaan, jos haluat. Oikeen ajan kanssa", hän sanoi sormeillen turvonnutta ja vuotavaa häpyään. "Ei toi Ari kuitenkaan kauaa kestä, kun se tota kaljaa kittaa."

Otin oluet ja palasin saunaan. Ja hieman yli tuntia myöhemmin, kun Ari oli sammunut sohvalle, menin Noran huoneeseen ja vietimme pari tuntia tyydyttäen toisiamme.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia