Opiskelijakämppä

admin Teinien Kesken
16.06.2014
3282 näyttökertaa
0 kommenttia
3.00
Minä ja isoveli asuttiin samassa opiskelijakämpässä kahdestaan. Kämpän lisäksi me jaettiin myös tyttöystävä, vaikkei veli sitä tiedäkään. Oma vikansa, kun joi liikaa.

Aluksi se tyttö, Erja, hengasi vain veljen, Antin, kanssa. Erja oli tosi hemaiseva pakkaus. Tissit sillä oli sen näköiset, että niitä teki mieli heti välittömästi alkaa puristella ja hieroa. Eikä se tosiaan niitä piilotellut. Paidat olivat tiukkoja ja kaula-aukot antoisia. Aina kun se nosti tai kumarteli jotain, se teki sen perse kiihottavasti töröllään. Huulet olivat ihanan muhkeat ja pehmeät, enkä nyt puhu pillunhuulista, vaan suusta. Aina sitä suuta katsellessa sitä vaan mietti, miten ne huulet puristuisivat kullin ympärille. Jos Erjan pillua aloin miettiä, niin pakko oli heti mennä vetämään käteen. Aika usein sitä tuli mietittyä, koska kuulinhan minä kun ne siinä viereisessä huoneessa nussivat.

Yhtenä viikonloppuna Antti oli melko lailla seilissä aamusta iltaan. Se oli itse tehnyt aika tiukkaa kaljaa ja joi sitä urakalla, kun sitä kerran oli monta kymmentä pulloa. Erja oli pitkästyneen näköinen. Sen mielestä Antin kalja oli pahaa, niin kuin se olikin. Jossain vaiheessa lauantai-iltapäivää ne kuitenkin alkoivat taas panna. Kuulin ensin sängyn natinaa, sitten huohotusta ja voihkimista. Minä värkkäsin seinän takana omaa kankeani ja ajattelin Erjan pillua. Yhtäkkiä touhu lopahti ja muutaman sekunnin oli ihan hiljaista. Ihmettelin sitä, koska kumpikaan ei kuulostanut saaneen. Sitten Antti alkoi kuorsata. Erja kiroili ja nimitteli Anttia. Sitten kuulin Erjan menevän suihkuun. Minä vain makailin sängyllä ja tumputin, kun ajattelin, miten vesi valuu pitkin Erjan vartaloa ja miten se pesee vittuaan. Erja tuli suihkusta ja pysähtyi minun huoneeni oven taakse. Säikähdin ihan helvetisti, lopetin runkkaamisen ja vetäisin peiton päälle. Kullikin hervahti veltoksi. Erja koputti oveen.

- Nii, sanoin ja jännitti niin, että ääni vinkaisi kuin murrosikäisellä.

Erja tuli huoneeseen ja suoraan sängyn viereen seisomaan. Sillä oli vaan pyyhe ympärillä. Näin sen karvatuheron, kun katselin sitä alaviistosta sängyllä makaillen. Alkoi uudestaan seistä.
- Saanko tulla sun viereen? Erja kysyi. - On niin helvetin tylsää. Antti on persekännissä ja nukahti kesken naimisen. Mua naitattaa hirveästi. Haluisitsä jatkaa?

Minä nostin peittoa Erjan tulla viereen. Erja näki minun kaluni teräskunnossa ja voihkaisi kiihottuneesti.

- Mee selälleen, Erja komensi ja minä tottelin.

Tuosta noin vain Erja hyppäsi satulaan ja hurjaan laukkaan. Sen pillu oli vielä mahtavampi kuin olin kuvitellut. Se oli niin jumalaisen hyväilevä, tiukka, pehmeä ja kiimaisen märkä. Erja pomppi siinä päällä niin, että välillä mela oli vain puoliksi vitussa ja välillä se painoi oikein syvälle juurta myöten. Se tuntui aivan sairaan hyvälle. Erja nautti itsekin täysillä. Se ratsasti selkä suorana pää takakenossa ja hyväili itse niitä ihania muhkeita munkkejaan. Minä vilkuilin vuorotellen niitä ja vuorotellen pillua, levällään olevia upeita huulia, joiden väliin kulli veivasi sisään ja ulos, niin kuin mäntä konetekniikan tunnilla. Erja voihki ja ynisi. Minä voihkin ja ynisin.

Sitten Erja kumartui eteenpäin, painoi ne houkuttelevat huulensa minun suulleni ja suuteli kiihkeästi. Sen pehmeät tissit painautuivat minun rintaani vasten, ja sen perse alkoi pyöriä villisti. Minä hyväilin sen pakaroita ja painelin kiivaasti kankea Erjan litisevään reikään. Erja hidasti välillä, halusi varmaan viivyttää laukeamista, pyöritteli takapuoltaan ihanan raukeasti ja keinutteli pitkiä kiihottavia vetoja ja työntöjä. Sitten vauhti alkoi taas kiihtyä ja Erjan huohotus kiihtyi myös. Se kohottautui toisen kätensä varaan ja hyväili sormellaan klitoristaan. Minä keksin käsille tekemistä, kun aloin leipoa vuorostani niitä munkkeja. Erja laukesi vavahdellen ja inahdellen. Sen pillu sykki niin kuumana, että minä laukesin muutamaa sekuntia myöhemmin, syvälle pillun perälle painaen roiskautin pitkät mällit. Hengästyneenä Erja kierähti viereen.

- Jumalauta sä oot oikea panomies, se kehui.
- Sulla on aivan mahtava p... pimpsa, kehaisin. Niin se olikin. Paras mitä olin siihen mennessä pannut.

Siinä makailtiin hiljaa toisiamme silitellen, kun Antin huoneesta alkoi kuulua sängyn natinaa. Se oli herännyt ja nousi ylös. Erja pelästyi hirveästi ja minä myös. Antti oli mustasukkainen ja herkkä käymään käsiksi, jos epäili jonkun iskevän Erjaa. Erja pujahti kippuraan sängyn jalkopäähän sängynpeiton alle. Minä otin sängyn alta tenttikirjan käteeni. Antti tuli ovelle.

- Taisin vittu nukahtaa, se sönkötti täydessä seilissä. - Onko Erja ollu tänään täällä? Mä luulin, että oli.
- Oli se aamupäivästä. Se lähti, kun sä olit liian pierussa, valehtelin naama vakavana.
-Ai jaa. No vittu, mä meen nukkuun, Antti sopersi ja painui pois.

Me uskallettiin liikahtaa vasta, kun kuorsaus alkoi taas kuulua.
Erja tuli uudestaan viereen, ja minä tunsin sen sydämen jyskyttävän.

- Mennään pois. Mennään mun kämpille, Erja pyysi. Sitä taisi pelottaa.
- Joo, mennään, vastasin, sillä ei minuakaan haluttanut jäädä Antin kuorsausta kuuntelemaan.

Erja hipsi hakemaan vaatteensa Antin huoneesta, puettiin ylle, pujahdettiin ulos ja pyöräiltiin Erjan kämpille. Sen kämppis oli onneksi poissa. Me heiteltiin heti vaatteet veks ja käytiin asiaan eli nussimaan. Koko iltapäivä siinä sänkyä nitkuteltiin, naitiin edestä ja takaa. Eivät minulla paukut moneen orgasmiin riittäneet, mutta aina kun alkoi seisoa, niin pantiin sen aikaa mitä kulli seisoi. Erja oli koko ajan halukas, vaikka ei sekään joka kerta lauennut.

Vielä illalla vähän ennen kuin lähdin omille kämpille, nuolin Erjalle illan viimeisen orkun. Sen pillu oli jo kaikesta panemisesta niin herkkä, että piti olla tosi hellä. Levittelin sormilla sen huulia ja pehmeästi nuoleskelin niitä kerroksia ja poimuja, hönkäilin kuumasti klitorikseen. Erja laukesi syvään huokaisten. Minulla seisoi taas vähäsen ja Erja otti suihin. Lopultakin sain nähdä sen suun kyrvän varren ympärillä ja tuntea kielen hyväilyt varrella. Jostain pussien pohjalta löytyi vielä sen verran spermaa, että orgasmin hetkellä sinkautin sen Erjan kielelle.

Parina päivänä viikossa Antilla oli pitempi päivä, ja me suunnittelimme, että silloin voitaisiin kiksautella yhdessä Erjan kämpillä, kun kerran panohommat näin hyvin yhteen sujui. Erjan kämpillä ei myöskään tarvitsisi pelätä, että Antti yllättää minut rysän päältä ja vetelee turpaan. Niin me sitten teimmekin kesälomaan asti. Saa nähdä mitä sitä syksyllä taas keksitään!
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.