"Pelataan korttia"- osa 2

veijo Teinien Kesken
11.09.2019
11171 näyttökertaa
0 kommenttia
3.83
Tarina jatkuu siis kohdasta, kun Taru oli mennyt jo kylpyhuoneeseen ja itse olin menossa jääkaapille...

Haparoivin askelin saavuin jääkaapin eteen ja vähintään yhtä haparoivin ottein sain sen avattua. Ajatus juuri tapahtuneesta, elämäni eroottisimmasta hetkestä, pyöri edelleen päässäni. Ja mikä parasta: se jatkui vielä. Sivukorvalla kuulin kuinka suihku meni päälle kylpyhuoneessa ja kuinka vesi osui lattiaan. Poimin jääkaapin hyllyltä kaksi olutta syliini, suljin jääkaapin ja lähdin kävelemään kylpyhuonetta kohden. Kävellessä kuulin kuinka Taru laittoi suihkun kiinni ja avasi saunan oven. Samalla mieleeni tuli mielikuva alastomasta Tarusta suihkun alla. Kostea saippua kimaltaen niiden upeiden syötävien rintojen päältä. Ja kuinka vesi valui hänen tiukkoja vatsalihaksia pitkin aina sileälle.. kostealla.. pehmeälle.. sykkivälle pillulle. Pysähdyin hetkeksi kylpyhuoneen oven eteen kasatakseni itseni ja ajatukseni. Sydämmeni hakkasi vieläkin villinä, käteni hikoilivat kuin olisin suorittanut suuremmankin urheilu suorituksen ja bokserit.. se pullotus olisi näkynyt kilometrien päähän. Tunsin kuinka boksereiden sauma puristi kovan munani vartta ja painoi sen oikeaa reittäni vasten. "Ei jumalauta ole mahdollista, että mulla seisoo vieläkin"- mietin mielessäni. Tein nopean sotasuunnitelman mielessäni: "Kylppäriin, oluet pesukoneen päälle, vaatteet pois ja helvetin kylmään suihkuun". Avasin kylpyhuoneen oven. Lämmin ja kostea ilmamassa osui kasvojani vasten. "Kylmä suihku tosiaan"- mietin miellässäni sillä Taru on tainnut käyttää kaiken taloyhtiön lämpimän veden.
"Mikä siellä kestää?"- huikkasi Taru saunasta. Saunan lasiovi lievästi höyryn peitossa ja valo peilasi näkymääni niin, etten nähnyt saunaan sisälle.
"No odota nyt hetki, vai joko sä janoon kuolet"- huusin takaisin hieman rennonmmin ja samalla huomasin, että jännittys kropassani alkoi hellittää. "Vitut, meni syteen tai saveen, mutta nyt loppuu jännittäminen" ajattelin mielessäni, laitoin oluet pesukoneen päälle ja aloin riisuutua. Riisuin bokserit ja edelleen kovana oleva kaluni ponnahti vapauteen kuin vieteri. Astelin suihkun alle, käänsin veden mahdollisimman kylmälle ja koitin rauhoittua. Kylmä vesi auttoi ja seisokkini laskeutui sallittaviin rajoihin. Suljin suihkun, nappasin oluet ja astelin saunan ovelle. Avasin oven ja näin kuinka Taru oli istumassa lauteiden vasemmassa laidassa. Hän oli istumassa kokonaan ylälauteella ja nostanut polvet rintaansa vasten. Märät hiukset laskeutuivat pitkin olkapäitä kadoten polvien ja rinnan väliin.
"No tulihan se herra lopulta"- Taru irvaili samalla hymyillen suloisella tavallaan.
"Hetken kesti, kun joku oli näköjään kaiken lämpimän veden käyttänyt"- kuittasin takaisin saaden aikaan pienen naurahduksen Tarulta.
"Jotenkin ajattelin, että sä haluaisit kylmän suihkun"- tuli välitön kuitti ja perään melkoisen paskainen naurahdus.
"Hei, laitatko muuten lisää vettä tohon kiuluun, kun en äsken tajunnut"- Taru pyysi samalla vaihtaen ilmeensä kunnon "puppy eye"- moodiin.
" No ota sä nämä oluet niin mä otan sen kiulun ja käyn täyttämässä"- sanoin ja samalla nousin apu-portaalle ojentaen oluita Tarun suuntaan.
Taru ojensi kätensä ottaakseen oluet vastaan samalla paljastean hiestä ja kosteudesta kimaltelevan rintansa. Märät hiukset peittivät osaltaan oikean rinnan, mutta vasen rinta oli paljaana, sillä hiukset olivat Tarun olkapäillä. Näin kuinka pienet vesipisarat valuivat rintaa pitkin laskeutuen hänen hieman kohollaan oleville nännipihoille. Ja nyt tuo ihana näky oli vain 30cm päässä kasvoistani. Taru nappasi oluet käsistäni ja vetäytyi takaisin samaan asentoon lauteiden yläpäähän. Huomasin kiulun olevan keskimmäisellä lauteella suoraan kiukaan ja Tarun välissä. Nousin polvella keskimmäisen lauteen päälle kurotin oikealla kädellä kiulua kohden vain huomatakseni, että joudun menemään kontilleni kiukaan ja Tarun väliin saadakseni kiulun. Otin vasemmalla kädellä tukea lauteesta ja siirryin lähemmäs kiulua. Kurottauduin ja sain kiulun kuuman metallireunan sormieni väliin. Samalla käänsin hieman katsettani oikealle, jolloin silmieni eteen avautuin näky, jonka uskon muistavani vielä eläkkeelläkin. Tarun hiestä helmeilevät silkinpehmeät sääret avautuivat silmieni edessä ja niiden keskellä kosteudesta kimalteleva sileä pillu. Vaikka saunan valoni olikin varsin heikkoa tasoa pystyin selvästi erottamaan pehmeät häpyhuulet ja niiden yläpuolella hieman kohollaan olevan klitoriksen hupun. Samassa sydämmeni alkoi takoa hullun lailla ja näin jälkeen päin voi sanoa, että pisarakaan siitä verestä ei mennyt aivojen käytettäväksi.
"Saat sä sen?"- kuulin yläpuoleltani Tarun kysyvän.
"Joo, saan"- vastasin samalla ottaen kiulun käteeni ja samalla nousin nopeasti ylös ja siirryin suihkua kohden.
Avasin suihkun hanan ja laskin vettä kiuluun. Samalla alaspäin katsellessani tein sen illan aikana tutuksi tulleen havainnon: kyrpäni sykki aivan kivi kovana. Lauteilla könytessäni en ollut huomannut, mutta Tarun hikinen ja silkkinen vartalo oli tehnyt tehtävänsä. Katsoin kuinka verisuonen pullottivat kaluni varressa ja esinahka oli kiristynyt pakottaen osan terskan päästä ulos. "Olkoon, onhan tuo Taru minut jo alasti ja kovana nähnyt niin turha kai enää on murehtia"- mietin mielessäni, suljin hanan ja astelin saunaan...

*jatkuu tästä kun on taas aikaa kirjoittaa"
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.