Pikkuserkku ja suuri salaisuus

admin Teinien Kesken
17.11.2014
14661 näyttökertaa
0 kommenttia
2.92
Olimme kylässä pikkuserkkujeni perheen luona. Molempiin perheisiin kuului vanhempien lisäksi kaksi lasta, tyttö ja poika, mutta olin itse perheemme esikoinen. Toisessa perheessä esikoinen oli tyttö, Paula, joka oli minun tavoin myös 15-vuotias. Olimme kaikki aikeissa lähteä tutustumaan uuteen, lähelle avattuun museoon, jossa oli taidenäyttely. Juuri ennen lähtöä, kaikkien ollessa pihalla, juoksin päin sen keskellä olevaa kiveä ja kaaduin maahan kiven ylitse.

- Janne, mitä tapahtui? äitini tuli kohti minua tieysti hätääntyneenä.

- Kompastuin kiveen ja löin jalkani. Ei mitään sen pahempaa, mutta sääreen tuli haava.

Myös toisen perheen äiti, Jaana, saapui paikalle. Hän oli hakenut laastaria ja jotain desinfiointiainetta sisältä. Hän antoi sen minulle, ja putsasin haavan ja laitoin sen päälle laastarin. Äitini katsoi minuun ja totesi:

- Vaikkei mitään pahempaa sattunutkaan, ehkä on parempi, ettet tule mukaan näyttelyyn, ihan vain varmuudeksi. Paulan piti alun perinkin jäädä kotiin Turren kanssa, koska hänellä on paljon läksyjä huomiseksi, joten voit ihan hyvin jäädä tänne.

Niin, Turre oli pikkuserkkuperheemme koira, joka oli myös ulkona juoksemassa lintujen perässä.

- Okei, vaikka tuskin siihen mitään sen pahempaa tuli.

Nousin pystyyn ja muiden laittaessa kenkiä jalkaan eteisessä menin hakemaan kirjani vierashuoneesta ja tämän jälkeen menin olohuoneeseen lukemaan. Oven sulkeuduttua Paula jäi huoneeseensa tietokoneen ääreen ja kysyin häneltä:

- Onks sulla paljon läksyjä huomiseksi?

- Aika paljon, mutta ne on aika nopeesti tehtäviä. Matikkaa, äikkää, ranskaa, johon katoin just apuja koneelta ja terveystietoo. Oks teillä muuten tää sama terveystiedon kirja ku meillä?

Menin Paulan huoneeseen ja katsoin kirjan kantta.

- Juu, on. Ollaan just tossa samassa kappaleessa.

Kappaleessa kerrottiin "ekasta kerrasta", totta kai. Huomasin, että kirjan välistä valui pikkuserkkuni syliin kondomipussi, jota ei oltu avattu.

- Ai terkkari jako teillekin tollaset, totesin ja osoitin kortsua. Paula naurahti:

- Juu ja anto viime vuonnakin. Mul on seki viel kaapissa.

- Mä ihan avasin sen omani ja nyt taitaa olla roskissa, totesin ja vilkaisin terveystiedon kirjaa uudelleen. Paula oli kääntänyt sivua ja nyt puhuttiin tytön kehityksestä murrosiässä ja kaikesta siihen liittyvästä.

- Näitä murrosikäjuttuja riittää sitten kans joka vuodelle, Paula totesi. - Eikös sen omasta kehostaan näe, mitä tapahtuu?

Naurahdin Paulan kommentille, mutta ihmettelin todella sitä, että kiltinoloinen serkkuni uskalsi puhua minun kanssani tuollaisista asioista. Vaikka eihän tässä vielä oltu päästy mihinkään.

- Juu, kyllähän sen sieltä näkee.

Paula jatkoi:

- Sul on kans varmaan muuttunut jo jotain, vai?

- No onhan siellä, niinku on varmaan sullakin.

Olin hieman hämilläni. Paula oli todella pitkä tytöksi, ehkä päälle 180 senttiä, kun itse olin alle 180, ja hän oli minun tavoin melko laiha. En ollut muutama vuosi sitten vielä  kiinnittänyt asiaan huomiota, mutta hänen rintansa olivat melko huomaamatta kasvaneet. Ne eivät olleet suuret, ehkä jotain B-C-kokoa. Hänellä oli päällään valkoinen villapaita ja sen alla värikäs kesämekko. Nyt Paula sanoi jotain, mitä en ikinä olisi odottanut:

- Haluatko muuten leikkiä tällaista kehoon liittyvää totuus tai tehtävä -leikkiä? Se on muuten kuin totuus ja tehtävä, mutta kysymykset liittyvät murrosikään meissä. Ymmärrätkö?

- No...

Aloin hieman innostua itsekin, mutta olin silti epäileväinen. Paula kuitenkin haki jo pulloa ja pyöräytti sitä keskellä lattiaa. Se näytti minua. Hän kysyi:

- Haluatko totuuden vai tehtävän?

- No vaik totuuden, vastasin.

- OK. No, ootko koskaan saanu siemensyöksyä?

Olin hieman hämilläni, mutta Paula vaan kehotti vastaamaan.

- Oon mä, vastasin ja pyöräytin pulloa. Seuraavaksi pullo näytti Paulaa. Hänkin valitsi totuuden. En tiennyt, mitä uskaltaisin kysyä, joten aloitin aika varovaisesti:

- Onkos sun murrosikäs jo pitkällä?

Paula oli minua rohkeampi ja vastasi:

- Aika. Mul alko menkat pari vuotta sitten ja nyt kasvaa karvoja sinne alas.

Pyöräytin pulloa, ja se osoitti taas minua. Valitsinkin tällä kertaa tehtävän, koska aloin jo olla utelias. Paula täräytti:

- No me vessaan sillai, et mä nään.

- Enkä! vastasin, mutta Paula otti neuleensa pois ja nousi seisomaan.

- Joopa! Muista, että ne tehtävät pitää aina tehdä.

Nousin Paulan nostamana ylös. Vessa oli hänen huoneensa vieressä. Astuin sisään, ja Paula tuli mukana. Paula kävi kiinni vyönsolkeeni ja avasi sen. Minun oli pakko olla leikissä mukana. Vedin housuni alas, bokserit, ja istuin pytylle. Kaluni oli hieman tavallista suurempi, koska se oli seissyt leikkimme alussa. Tein tarpeeni, ja Paula oli aika innostuneen näköinen. Vedin vessan.

- Nyt sä saat sitte tehdä ton saman! sanoin Paulalle ja tökkäsin häntä kohti vessanpyttyä. Paula ei edes yrittänyt panna vastaan, vaan istui pytyn reunalle ja veti hameensa pois ja pikkarinsa alas. Näin ensimmäistä kertaa aidon tytön haaravälin edessäni. Se oli jo suurimmaksi osaksi karvojen peitossa, mutta huomasin, että hänen karvansa olivat kostuneet. Rintsikat hänellä vielä oli. Minulla alkoi jo haaravälissä kovettua ja Paulakin huomasi sen:

- Hei, nythän sä voisit koittaa sitä mun kortsua, niin mä näkisin, miten se toimii ihan oikeesti.

Paula jätti vaatteensa vessaan ja juoksi huoneeseensa. Hän tuli takaisin kortsun kanssa ja avasi paketin:

- Sä saat laittaa sen.

Vedin esinahkani taakse ja aloin rullata kortsua paikoilleen. En ollut siinä kovin hyvä, mutta onnistuin kuitenkin. Paula alkoi hieman kosketella rintojaan ja sanoi:

- Et varmaan oo nähny ikäses tytön rintoja ennen vai?

- E-en. Siinä sulle viimeinen tehtävä!

Nyt minäkin aloin olla leikissä mukana. Paula alkoi avata rintsikoitaan takaa. Ne olivat punaiset ja melko leveäolkaimiset. Hän heitti ne päin minua. Katsoin Paulan rintoja. Hän hieman punastui, mutta tuli sitten lähemmäksi. Ne olivat pienet ja kiinteät, mutta säännöllisen pyöreät. Nännit olivat hyvin kehittyneet, tummanpunaiset ja 3-4 senttiä halkaisijaltaan. Paula kysyi:

- Uskaltaisitko työntää sun vehkeen kortsun kanssa mun sisään?

Olimme molemmat nyt alasti ja Paula otti minua kädestä ja vei huoneeseensa. Hän asettui sängylle ja laittoi jalat koukkuun ja levälleen siten, että hänen häpyhuulensa oikein aukesivat:

- Uskallatko? hän kysyi ja veti minut sängylle.

Menin sängylle makaamaan ja Paula ohjasi minun kovan kaluni hänen sisäänsä. Aloin liikutella sitä edestakaisin hänen märässä elimessään. Aloimme molemmat voihkia ja Paula parahti:

- Aih!

- Sattuiko? kysyin.

- Ei, mutta tää on mun eka kerta.

Pieni verivana valui ulos hänen pillustaan sängyn lakanalle. Jatkoimme touhujamme, kunnes parin minuutin päästä huudahdin:

- Kohta tulee!

Kiihdytimme tahtia ja niin sperma pulppusi kortsun pussiin. Lopetin ja vedin itseni ulos. Paula otti korsun pois ja kysyi:

- Voinko hieman hieroa sun vehjettä?

Vastasin kyllä ja asetuimme siten, että Paulan pillu oli suoraan silmieni kohdalla. Aloimme hieroa toisiamme herkistä paikoista. Paula alkoi voihkia, kun koitin hänen häpyhuuliaan ja klitoristaan. Hän lopetti kaluni hieromisen ja minä jatkoin.

-Aaaah!

Paula sai orgasmin. Hän kertoi, että tämäkin oli hänelle ensimmäinen kerta näin suurena, vaikka hän olikin joskus masturboinut.

- Mutta tämä on sitten vain meidän keskeinen juttu, ei kerrota kenellekään!

- Sovittu, vastasin.

Nyt ainakin tiedän, että voimme vielä joskus puhua Paulan kanssa kahdestaan lisää näistä asioista. Se vierailu jäi ainakin mieleen!
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.