Saunailta serkkutytön kanssa

admin Teinien Kesken
21.06.2013
40350 näyttökertaa
0 kommenttia
3.97
Meillä käy harvoin vieraita, mutta nyt oli yksi niistä hetkistä. Harvemmin edes jaksan välittää sukulaisten ravaamisesta ympäri kämppää ja heidän ihmetyksistään jostain vanhasta kukkapuskasta, mutta nyt oli toisin. Tätini oli tullut käymään kahden tyttärensä kanssa. Nuorempi heistä oli noin kahdentoista ikävuoden kieppeillä, mutta vanhempi, Tiina, jo viidentoista. Hän oli siis itseäni hieman nuorempi. Olimmehan toki nähneet useaankin otteeseen, mutta viime tapaamisesta oli jo liki vuoden verran.

Oli lämmin heinäkuinen päivä, joka oli kääntymässä jo ehtoopuolelle. Koko päivän olimme pelkästään jutelleet ja pitäneet hauskaa Tiinan kanssa. Samalla olin kiinnittänyt huomioni hänen melko vähäpukeiseen pukeutumiseensa ja muuhun ulkonäköön. Rinnat näyttivät terhakoilta ja täyteläisiltä, jotka vain odottivat poimijaansa. Hänen säärensä olivat upeat kuin mallilla ja jatkuvasti tahdoin tarrata hänen pitkiin vaaleisiin hiuksiinsa. Tunsin itseni hieman nuhjuiseksi tuon unelmien Elovena-tytön kanssa.

Katsoimme elokuvaa olohuoneessa. Minut oli pyydetty käymään saunassa jo aikoja sitten, mutta olin vain sanonut haluavani katsoa elokuvan loppuun. Todellisuudessa raina oli melko tylsä ja oikea syy oli vaivihkaa kulmien alta Tiinan kauniiden säärien ja kiinteän takamuksen tirkistely. Luulin, että hän oli myös huomannut tämän, koska hän toisinaan vaihtoi asentoaan kuin minulle paremmaksi.

Kotiväki tuli pois ulkosaunasta. Harmikseni oli vieraiden vuoro mennä sinne, ja minun täytyi nyt katsoa aivan oikeasti elokuvaa. ”Saat sitten Antti mennä vieraiden jälkeen saunaan, kun ei kelvannu äsken”, isä huusi yläkerrasta. Välinpitämättömästi vastasin takaisin, että en taitaisi mennä tänään.

Vieraat tulivat kuitenkin nopeasti pois saunasta. Elokuvakin oli päättynyt, joten ajattelin mennä sittenkin saunaan. Jonkun siellä oli kuitenkin käytävä, jotta sauna tulisi laitettua oikein pois. Hain saunatakkini ja lähdin pihalle. Saunarakennus näytti kauniilta ilta-auringon valossa. Piipusta ei tullut savua. ”Eivätpä ole muistaneet lisätä puita pesään. Nyt siellä tulee kylmä”, tuhahdin.

Lisäsin puita takkaan ja riisuin saunatakin pukuhuoneessa. Kävelin saunan ovesta sisään ja huomasin Tiinan lauteilla. Säpsähdin ja sain nopeasti sanottua: ”Ai anteeks, mä luulin, että täältä tuli jo kaikki.” Hän näytti jopa nauttivan tilanteesta. Minä en kovinkaan ja pakitin kohti pukuhuonetta.

”Älä lähe. Eiköhän me olla sen verran isoja jo, että voidaan saunoa yhdessä.”

En sanonut mitään. Olin aika hämilläni ja menin vain pesemään itseäni. Tiesin, että Tiina tuijotti minua ollessani selkä häntä vasten. Se sai myös alapääni heräämään. Nousin lauteille, vastakkaiseen nurkkaan kuin Tiina ja pyysin heittämään lisää löylyä.

”Olitte aika kylmäksi päästäneet tän. Laitoin vähän lisää puita, ettei palele.”

”Hyvä. Eihän me kaupunkilaislikat osata puusaunaa käyttää”, Tiina hihitti.

Koitin pitää keskutelua yllä, että olisi jotain muuta ajateltavaa kuin Tiinan kuvankauniit muodot, joita hän piti varsin hyvin esillä. Tämä tietysti siksi, että kyrpäni olisi kovin kiinnostunut kyseisistä muodoista. Keskustelu kuitenkin kuoli siihen paikkaan eikä minulle jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin taistella itseäni vastaan samalla pyrkien näyttämään mahdollisimman luonnolliselta.

Tiina näytti saunan höyryissä vielä paljon kauniimmalta kuin päivällä sonnustautuneena minihameeseen ja toppiin. Irstaat ajatukset kävivät mielessä, kun vaivihkaa katselin hänen terhakoita, ikään nähden suuria rintojaan. Saunan kuumuudessa hikikarpalot vierivät pitkin hänen jumalaisia sääriään ja pitkät märät hiukset olivat kuin yrittäisivät peitellä rintoja ja estää serkkupojan suoran näköetäisuuden niihin.

Tiina laskeutui alas ja alkoi pestä itseään saippuoiden. Nyt näin myös hänen sievän ja pienen pillunsa, joka oli ollut tähän asti piilossa kuin salaisuus. Ja sen salaisuuden avaaminen oli minulle kuin unelma. Hänen pillunsa oli täysin puhdistettu karvoista, ja oloni oli kuin unessa. Tiinan näkeminen pesemässä itseään oli ehdottomasti kauneinta, mitä minulle oli koskaan tapahtunut. Tämän huomasi myös kyrpäni, joka ei enää malttanut odottaa nousuaan paraatiasentoon. Häveliäästi kuitenkin suojasin jaloillani sitä, ettei nolo tilanteeni paljastuisi.

Tiina nousi jälleen lauteille. Tällä kertaa niin, että minulla oli suora näkymä hänen purppuranpunaiseen pilluunsa ja kauniiseen, hieman pömpöttävään vatsaan. Katselin tyttöä hetken ja hän sai katseestani otteen:

”Oot aika paljon vaitonaisempi kuin vielä päivällä”, hän totesi.

”Mitäs härnäät mua noilla... öm, naisellisilla ominaisuuksillas.”

Tiina kainosteli hieman ja katseli muualle hymyillen.

”Nyt ku ollaan täs, voisitko hieroa mun selkää? Se on aika jäykkänä”, tyttö sanoi.

”No kai mä voin”, hymähdin, ja käskin Tiinaa tulemaan eteeni istumaan.

Tiina nousi ja käveli kyyryssä pitkin ylintä lauderiviä kohti minua. Hänen rintansa roikkuivat kuin vesimelonit ja lähestyivät minua. Minun teki heti mieli tarrata niihin ja poimia ne tuoreeltaan. Hän hymyili minulle kauniilla katseellaan ja minäkin hymyilin hieman takaisin. Jatkoin kuitenkin tuijottelua hänen kääntyessään aivan edessäni. Märkä takapuoli ja kaunis peppuvako kruunattuna lisäksi pienillä häpyhuulilla, joista osa näkyi jalkovälistä ennen hänen istuutumistaan. Minäkin avasin jalkovälini ja laitoin jalkani hänen pyöreän takapuolensa molemmin puolin. Istuimme kuin leikkikoululaiset jonossa.

Samalla pääsi myös kyrpäni esiin jalkojeni turvasta. Tiina ei tätä huomannut, mutta leikittelin ajatuksella, että hän tahtoisi sen vielä nähdä. Tämä sai mieleni hieman rauhoittumaan ja aloitin hartioiden hieromisen. Oikean paikan löydettyäni Tiina alkoi voihkia kuin olisimme olleet rakastelemassa. Se sai mieleni kevenemään entisestään. Tyttö liikuskeli levottomasti lauteiden päällä samalla peruuttaen hienovaraisilla liikkeillään itseään. Jatkoin vielä hieromista ja hän voihkimista. Kohta hän kuitenkin lopetti ja sanoi huohottaen:

”Kuule Antti, mä tunnen kolmannenkin jalan mun takapuolessani.”

”Luuletko sä, että se haittaa sua?”, kysyin pelonsekaisin tuntein.

”Ei se mua haittaa laisinkaan.”

Tiina meni hieman eteenpäin ja nojasi sitten vatsaani. Hän katsoi minua silmiin. Näin hänen vartalonsa nyt aivan uudesta asennosta, ja mikä tärkeintä, koin olevani osa häntä. Lämpimät vartalomme koskettelivat toisiaan, ja pelokkuuteni oli poistumassa. Lisäksi hän leikitteli kyrvälläni, sillä se oli jäänyt jäykkänä tytön selän ja niskan alle. Olimme molemmat hiljaa, vain katsellen toisia. Hetken kuluttua laitoin käteni hänen molempien rintojensa päälle. Ne olivat muhkeat ja aivan yhtä kiinteät kuin olin uskaltanut odottaakin. Ja iho oli kuin samettia, ja nännit nöpöttivät kiinteinä näiden hedelmien päissä. Hän hymyili minulle mitä kauniimmalla hymyllä pyöritellessäni sormia nännien päissä.

”Sulla on tosi hyvät rinnat.”

”Ei sunkaan munas huonommalta tunnu mun niskan takana”, Tiina kiusasi kuin en olisi tiennyt. ”Saaks siihen koskea?”

”Sun mielestä ei siis ole kummallista, vaikka ollaankin serkuksia?”

”Ei. Kerranhan sitä vain eletään.”

Tiina kääntyi kontilleen eteeni ja alkoi leikkiä märillä käsillään kyrvälläni. Tuntui taivaalliselta olla Tiinan käsittelyssä. Tästä hetkestä olin unelmoinut jo pitkään. Katselin hänen sieviä muotojaan ja liikehdintäänsä, joka sai minut entistä suuremman kiihkon valtaan. Hän otti kyrpäni suuhunsa ja alkoi imeä sitä kuin mehujäätä sillä erotuksella, että kyrpäni oli kuuma.

”Eiköhän ole sunkin aika saada jotain. Käänny ympäri.”

Seksikkäästi minua kiusoitellen Tiina päästi kyrvästäni irti ja kääntyi selälleen lauteille. Hänen pitkät vaaleat hiuksensa risteilivät pitkin tytön rintoja ja lauteita. Hän piti jalkovälinsä kiinni ja antoi minun avata sen kuin joululahjan. Kutittelin hänen sääriään ja reisiään kielellä ja sormilla ja pääsin vihdoin tuon pienen pillun kimppuun. Tiina alkoi huohottaa heti ensimmäisestä kielenkosketuksestani tuohon lämpimään, punaiseen ja märkään ilokoloon. Hän oli aivan märkä ja nuolemisen yllyttyä hän inisi ihanassa tunteessaan. Tyttö sulki haaransa ja minä jatkoin vielä hetken nuolemista.

”Vieläkö?”

”Totta hemmetissä, en mä viel tullu!”

Jatkoin ja otin nyt sormia mukaan. Kaksi sormeani meni helposti sisään liukkaan kiimanesteen siivittämänä eikä kolmaskaan tehnyt tiukkaa. Työntelin kahta sormea hänen sisäänsä ja katselin, kuinka tyttö käpristeli edessäni. Vapaalla kädellä puristelin ihania rintojaan ja koitin saada hänet pysymään vielä paikoillaan.

”Laita sitä oikeaa parrua!”, Tiina huusi.

Asetin vapisevan tytön lauteiden reunalle ja avasin hänen haaransa aivan auki. Otin kyrpäni ja asetin sen hänen kiimaiseen pilluunsa, jota äsken olin jo sormilla jyystänyt. Kyrpäni upposi melko helposti miltei koko pituudeltaan tytön hellään pilluun. Vain muutaman vedon jälkeen hän alkoi kiljua ja vapista käsissäni. Hidastin tahtia ja hän huusi orgasmin kourissa. Kädet olivat nyrkissä ja selkä taipui kaarelle. Olin jo lopettamassa, kun hän inisi kuin viimeisillä voimillaan:

”Jatka viel, saan kohta toisen!”

Tein työtä käskettyä. Kireä pillu tuntui puristavan kyrpääni kovemmin kuin koskaan, ja lypsäessäni Tiinaa tunsin minunkin orgasmini olevan lähellä.

Tiina alkoi taas vääntelehtiä ja minulla oli täysi työ pitää hänet lauteiden päällä. Tuttuun tapaan selkä vavahti taas kaarelle ja rinnat tulivat esiin kiinteinä ja isoina. Hetken kuluttua hän vain huohotti ja tärisi pitkin lauteita. Minä katselin tuota kiihottavaa näkyä samalla runkaten hiljaa itseäni.

”Jo-jo-joko sä sait?”, Tiina kysyi silmin nähden nauraen ja täristen.

”En, mutta täs mulla on kyllä semmonen näky, että voin ihan ite.”

”Ei tarvi. Tuo tänne vaan, ettei jää serkkupoika ilman.”

Heti päästyäni hänen lähelle Tiina otti kyrpäni suuhunsa ja alkoi pumpata sitä. Tunsin, kuinka kieli leikki terskalla ja vain muutaman vedon jälkeen laukesin hänen suuhunsa ja päällensä. Valkoinen neste valui pitkin Tiinan märkiä kasvoja ja rintoja. Lysähdin hänen viereensä ja aloin pyöritellä tytön hiuksia. Hymyilimme toisillemme.

”Se oli aivan mahtavaa. Taisit säkin nauttia”, sanoin.

”Että nautinko? Mähän tärisen vieläkin! Seuraavalla kerralla sä oot sit meillä kyläs!”

”Ihanaa, että voidaan olla tälleen läheisesti, vaikka ollaankin serkkuja. Vitsit, mä rakastan sua! Mietin kyl miten sä, noin sovelias tyttö, kehitit tämmöstä.”

”Hih, pitkäaikanen haave. Ei ollu helppoa mullekaan uskaltaa tehdä tätä.”

Naurahdin ja olin hiljaa hetken. Kuuntelin vain Tiinan tasaisesti hidastuvaa hengitystä ja katselin hänen kauniita kasvonpiirteitään.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.