Uusioperheen nuoret

admin Teinien Kesken
15.07.2015
19065 näyttökertaa
0 kommenttia
3.04
16-vuotiaan Miron isä Pekka oli löytänyt uuden naisen. Miro ei pitänyt naisesta kovinkaan paljon, ja tieto, että naisella oli kaksi lasta, sai aiheutettua Mirolle kylmiä väreitä. Tieto, että tämä heidän "uusi perheensä" muuttaisi tänään heidän taloon, oli vastenmielinen.

Miro makaa sängyssä ja katsoo herätyskelloa, joka näyttää 12.45. Miro nousee ylös, laittaa tiukat pillifarkut päälleen, sekoittaa semi-pitkiä hiuksiaan hiukan ja laittaa räikeän t-paidan päälleen todeten, että näyttää perusteiniltä. Miron laajassa kaveripiirissä kaikki ovat hyvännäköisiä ja vähän kaikki panevat toistensa kanssa bileissä, heteroseksiä kylläkin.

Miro avaa huoneensa oven, katsoo olohuoneeseen ja näkee tämän niin vastenmielisen, tutun naisen. Saija on hänen nimensä. Tämä olisi ensimmäinen kerta, kun Miro näkisi Saijan lapset. Olivat kuulemma saman ikäisiä kuin Miro ja Miron sisko Mikaela, joka oli 14 vuotta vanha.

- Moro, Miro tervehtii Saijaa.

- No moi! Sara ja Niko ovat ulkopuolella. Voit mennä tervehtimään heitä, jos tahdot!

- Joo, tota... Kai sitä vois...

Miro laittaa Vanssin muotikengät jalkaan ja astelee ulos. On lämmin kesäilma ja aurinko paistaa. Miro näkee ensimmäiseksi Nikon, joka on saman ikäinen kuin Mikaela, noin 14 vuotta. Miro nyökkää Nikolle tervehdykseksi ja jatkaa matkaa etsien tätä Saraa. Miro näkee isänsä juttelemassa jonkun kanssa ja epäilee, että hän juttelee Saran kanssa, joten hän kävelee isänsä luo.

- Terve! Pekka sanoo ravistellen Miron hiuksia. - Täs on Miro, mun poika! hän esittelee Miroa Saralle.

- Moi, Sara sanoo ja hymyilee. Sara on kuuma pakkaus kireät, tummat pillifarkut ja Wescin t-paita päällään. Miron katse keskittyy kuitenkin Saran C-kupin rintoihin. Pekka sanoo lähtevänsä katselemaan, mitä Saija puuhastelee ja jättää Miron ja Saran kahdestaan.

- Kiva muuttaa Turkuun? Miro kysyy Saralta.

- Ihan jees, jos sä oot täällä, Sara vastaa ja hymyilee. Miro hymyilee takaisin.

- Voin näyttää sulle vähän mestoi tääl ja sillee, jos haluut, Miro sanoo.

- Voit näyttää mulle jotain muutakin? Sara sanoo flirttailevaan sävyyn.

- Ihan mitä haluut... Miro vastaa ja hymyilee.

Sara astuu askeleen lähemmäs Miroa ja kuiskaa tämän korvaan:

- Olis mukavaa tutustua suhun paremmin...

Samalla Sara koskettelee Miroa selästä.

Yhtäkkiä kuuluu Saijan ääni.

- No niin! Niko ja Sara, nyt on sellanen juttu, että täällä ei ole tilaa niin paljon, että saisitte omat huoneet, joten Niko muuttaa Miron kanssa samaan huoneeseen ja Sara Mikaelan kanssa samaan, onko selvä? Saija kysyy.

- Joo, lapset vastaavat.

Seuraavana päivänä kun Miro herää, hän näkee toisen hahmon huoneessaan. "Aii niin, Nikohan on mun kaa samas huonees", hän ajattelee. Hän nousee ylös sängystä ja venyttelee.

- Mitä vittua?! Sul on ihan vitun kova päkki! Niko sanoo viitaten Miron six-packiin. - Käytsä salil?

- Välil, Miro vastaa ja lähtee huoneesta.

Heti Miron huoneen ulkopuolella on olohuone, jossa Sara istuu t-paidassa ja pikkareissa katsomassa telkkaria. Miron katse siirtyy automaattisesti katsomaan Saran pillua. Sara taas ahmii Miroa katseellaan. On yhtä helvettiä olla erossa toisistaan, kun molemmat ovat aivan kiimassa.

- Huomenta, Miro! Tänään me mennään sit saunaan! Eikä mitään pelleilyä, että jätkät eka ja muijat sitte, ku sinä, Miro ja Sara meette ihan samaan aikaan, ku muuten ei kaikki ehitä saunoa ennen sitä leffaa. Voitte vaikka laittaa uikkarit päälle, jos ujostuttaa olla alasti.

- No mä voisin olla ÄLÄSTI ihan mis vaan, Miro sanoo hymyillen.

- Uskon... Mutta jos neidin kanssa meet, ni uikkarit päälle sullekin, Pekka sanoo.

- Ookoo, mut koska me sit mennää saunomaa?

- Sauna on nyt päällä, että ihan juuri.

- Ookoo, Miro sanoo uudelleen ja istahtaa Saran viereen sohvalle. Miro laittaa käden Saran reiden päälle ja hymyilee. Sara hymyilee takaisin. Kumpikaan heistä ei voi odottaa saunomista, vaikka kumpikaan ei sitä ääneen sano.

- Jaha, eiköhän se ole teidän vuoro sitten? Pekka sanoo Mirolle ja Saralle.

- Joo. Mennään, Sara, Miro sanoo.

Kumpikin lähtevät kodinhoitohuoneeseen ja ottavat pyyhkeet ja menevät omiin huoneisiinsa vaihtamaan uikkarit päälle. Miro laittaa siisteimmät uikkarinsa, nappaa pyyhkeen messiin ja menee suihkuhuoneeseen. Hän avaa saunan oven ja hänen yllätyksekseen Sara istuu jo siellä, joten hän istahtaa Saran viereen.

- Heitänkö löylyä? Miro kysyy.

- Joo, heitä vaan.

Miro heittää löylyä ja nojaa saunan seinään katsoen Saraa. Vaivihkaa hän seuraa vesipisaraa, joka vaeltaa Saran kropalla, lähtien hiuksista olkapäille, valuu alaspäin, alaspäin ja yllättäen onkin Saran tissien välissä. Sara huomaa Miron katsovan hänen tissejään, joten hän ottaa bikinien yläosan pois paljastaen hänen kiinteät, suuret rintansa Mirolle. Miro katsoo rintoja lumoutuneena ja tuntee, kun hänen kyrpänsä ponnahtaa seisokkiin. Miro siirtyy lähemmäs Saraa tuijottaen vieläkin Saran rintoja.

- Koske niitä! Sara kehottaa. Miro ei ole uskoa korviaan, mutta tottelee kyllä, kun niin kerran sanotaan. Hän alkaa hyväillä Saran kauniita rintoja, samalla kun Sara voihkii hiljaa. Sara liikuttaa kättään Miron kyrvälle ja runkkaa sitä vaivihkaa. Miro hellittää otettaan Saran rinnasta ja keskittyy nautintoon, jota Sara Mirolle antaa. Sara kumartuu hieman ja ottaa Miron teinikyrvän suuhun imien ja nuollen sitä niin hyvin kuin pystyy.

- Odota! Miro sanoo. Sara katsoo Miroa kysyvästi ja on juuri aikeissa kysyä jotain, mutta Miro laittaa etusormensa Saran suun eteen näyttäen, että tämän ei tarvitse kysyä mitään. Miro asettaa Saran sellaiseen asentoon, jossa Saralla on haarat levällään, kumartuu sitten Saran pillun kohdalle ja aloittaa nuolemisen. Hän nuolee ja nuolee, imee ja leikkii klitoriksen kanssa. Pian hän tuntee, kun Saran kroppa värähtelee. Juuri kun Sara on tulossa, hän lopettaa.

- Ei me viel valmiita olla, Miro sanoo.

- Pane mua! Sara sanoo kovaa. Miro ottaa kullinsa käteen ja asettaa sen Saran pilluun, aloittaen hitaan sisääntyönnön. Sara voihkii kivusta, joka muuttuu pian nautinnoksi. Miro pumppaa Saraa, ja sitten he vaihtavat asentoa. Sara istahtaa Miron päälle ja alkaa ratsastaa Miron kullilla. Hän ratsastaa vähän aikaa, ja Miro huudahtaa:

- Mä tulen!

Valtava spermalasti syöksyy syvälle Saran sisään. Miro karjuu nautinnosta. Sara ei ole kuitenkaan vielä saavuttanut orgasmia, joten Miro jatkaa Saran nuolemista. Hän imee Saraa, leikkii klitoriksen kanssa kielellä ja tunkee pari sormea Saran sisään. Hän kiihdyttää sormien tahtia ja kohta Sara saavuttaa sen tunteen, valtavan orgasmin. Molemmat makaavat raukeina saunanlaitella, huohottaen.

- Etteköhän te oo saunonu jo tarpeeks? Pekka huutaa. Molemmat hymyilevät.

- Joo, tullaan just! Miro huutaa takaisin.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.