Näppäilin kaverini numeron puhelimeni ruudulle. Puhelin tuuttasi hiljaa muutaman kerran, kunnes pirteä tytön ääni vastasi puhelimesta.

- Hanna tässä. Ääni oli naurava ja iloinen, joka johtui epäilemättä siitä, että vappuaamu oli sarastanut muutamia tunteja aiemmin.

- Moikka, Rebe tässä, sanoin ja pyörittelin tumman herskyvän violetteja hiussuortuviani, jotka ylettyivät olkapäihin epätasaisesti.

- Aai Rebekka, moro. Mä just aattelin soittaa sulle. Missä oot? Hanna kyseli jo iloissaan ja minä rykäisin muka äkäisenä.

- Ai niin, sori, Rebe. Mä en ymmärrä, sulla on nätti nimi etkä käytä sitä. Rebe kuulostaa pojalta, Hanna sanoi taas ja nauroi perään, samoin nauroin minä.

- No sori, sitten kuulostaa, mutta tuutko sä kaupunkiin, jos tuun kans sinne? Soitetaan sieltä sitten Petelle ja Jarnolle. Nii ja oliko se hakija nyt varmana tulossa? kysyin ja puin samalla tennareita jalkaan.

- Joo, on tulossa ja okei, nähdään siinä torilla, jooko? Haetaan jätskit samal, Hanna ehdotti ja minä suostuin astuen samalla ovesta kirkkaaseen auringonpaisteeseen.

Vanhemmat eivät olleet kotona, joten olin muutaman kaverin kanssa suunnitellut pitäväni pippalot meillä, mutta vihasin käyttää hakijaa, kun halusin juomaan, joten olin meinannut peruuttaa bileet, kunnes Jarno oli suostutellut minut siihen viimein. Ja olin lohduttautunut myös siihen, että enää vuosi ja voisin hakea itse omat kaljani, jos mieli teki, samoin voisi Jarno, mutta Petellä ja Hannalla oli vielä kaksi vuotta odotettavanaan. Päässäni pyöri vain, että jos hakija ei suostuisikaan enää, niin koko suunnitelma olisi pilalla. Toisaalta Hannalla ja sillä hakijalla oli ollut juttua kuukautta aiemmin. Koitin tuuduttautua siihen.

Hetken kuluttua saavuin torin reunaan, joka oli täynnä ihmisiä. Joka paikassa kuului musiikki ja lapset juoksentelivat ympäriinsä. Huokaisin ja lähdin kohti ainutta jäätelökojua, jonka luona seisoi Hanna ja vanhempi poika, joka oli varmasti hakija, nimeä en muistanut.

- Moikka, sanoin ja nostin pilottiaurinkolasini otsalle pois silmiltä.

- No moips. Onko sulla Peten ja Jarnon rahat? Hanna kysyi ja osoitti rahapussiani, jonka olin nostanut käteeni.

- Joo, onhan mulla. Avasin vetokejun ja nappasin seteliosastolta 65 euroa, jokaiselle litran viinaan ja vitonen hakusia. Hannakin ojensi hakijalle oman 20-eurosen ja pari euroa hakusia, jonka jälkeen Timo-niminen hakija käski meidän odottaa kojulla. Jäimme siis Hannan kanssa siihen odottamaan myös sitä, että Pete tulisi mopollaan ja Jarno olisi hänen kyydissään.

- Mä aattelin, että jos pokais jomman kumman pojista, Hanna sanoi hetken hiljaisuuden jälkeen ja nuolaisi taas keltaista jäätelöään. Jäätelö sointui hyvin hänen hiuksiinsa, jotka olivat kauniit, pitkät, kihartuvat ja blondit. Hanna oli juuri sellainen sinisilmäinen superlaiha suomityttö, jolla ei ollut ongelmia miesasioissa, toisin kuin minulla. Olin noin 65-kiloinen ja 163 pitkä. Olin tyyliltäni aika rock-henkinen ja tykkäsin käyttää ruudullisia paitoja. Sellainen minulla oli nytkin päällä, valkovioletteja ruutuja, ja alla musta tiukka toppi, joka kieltämättä toi rinnat aika hyvin esiin. Jalassa minulla oli mustat pillifarkut, jotka olivat polvesta rikki. Hanna taas oli pukeutunut valkeaan tunikaan ja pinkkiin pantterikuvioiseen tissivyöhön sekä mustiin nilkkureihin. Hanna meikkasikin aivan eri tavalla kuin minä, joskaan hän ei edes tarvinnut paljon meikkiä. Nyt hänellä oli vain kevyt kerros meikkivoidetta ja puuteria sekä poskipunaa ja ripsiväriä aika reilusti. Minulla oli lilahtavaa luomiväriä ja ohut kissamainen eyeliner-rajaus ripsien rajassa sekä ripsiväriä ja alaluomessa kajaalia. Niin ja toki puuteria ja meikkivoidetta. Olimme kyllä todella erilaiset tyyliltämme, mutta vaikka Hannasta ei heti uskonut, hän kuunteli tismalleen samaa musiikkia kuin minä.

- Niin, en tiedä, pokaa vaan, sanoin tauon jälkeen, kun olin ynnännyt minun mahdollisuuksiani pokata joku Hannan mahdollisuuksiin iskeä vaikka molemmat jätkät.

- No en haluu iskee kumpaakaan ennen ku tiiän, että jos sä oot niinku kiinnostunu toisesta, Hanna intti ja nuoleskeli vieläkin jäätelöään.

- No en haluu kumpaakaan, nauroin ja vaihdoin puheenaihetta musiikkiin. - Otitko sä mitä mukaan, siis musiikkia? Mä ajattelin, että jos ainaski kuunneltas Hollywood Undeadia ja vaikka Paramorea ja no, jätkät haluu kummiski Pendulumia ja sitten, tuota, Asaa. Esitin yökkivää ilmoittaessani poikien suosikit. Hanna nauroi ja ilmoitti olevansa samaa mieltä musiikkivalintojen kanssa.

Samassa kuulin tutun Aprilian ajavan kadun kulmasta. Se pysähtyi muutaman metrin päähän meistä ja sen kyydistä laskeutui Pete ja Jarno, joka näytti entistäkin paremmalta, sillä hiukset oli leikattu ja värjätty mustaksi.

- Aa, sä taidat tykkää Jarnosta, Hanna kuiskasi korvaani ja minä pudistin kiivaasti päätäni, vaikka joka kerta kun Jarno oli lähelläni ja haistoin hänen Axensa, tunsin kutinaa ympäri kehoa. Pete oli enemmän Hannan tyyliä, mutta tiesin, että Hanna halusi salaa Jarnoa, muttei koskaan sanonut mitään sellaista, eikä varsinkaan nyt kun epäili minun olevan kiinnostunut.

- Terps, tytöt, joko on juomat tulossa? Pete sanoi ja istui lököttävien farkkujensa kanssa Hannan ja minun väliin. Jarno naureskeli Petelle ja nosti tuolin pöydän toiselle puolelle ja istui siihen moikaten minua ja Hannaa.

- Nii tosiaan, tiiätte varmaan mun siskon Minjan? Pete kysyi meiltä ja kaikki nyökkäsivät. - Nii, siltä kuulin tässä aika pervon mutta hyvänkuulosen juomapelin, Pete jatkoi ja iski silmää Hannalle ja minulle.

- No kerro, Hanna sanoi kihertäen Petessä kiinni. Minä päätin siirtyä kauemmas heistä ja siirsin tuolini Jarnon viereen. Punastuin hiukan, kun Jarno hymyili minulle ja tarjosi kokista.

- Kiitti, sanoin ja otin huikan.

- Nii, se peli siis, Jarno sanoi ja keskeytti Peten ja Hannan leikkisän nahistelun. - Nii, se peli, siinä pitäs ottaa niinku parit, ja sitte parit tekee vuorotellen tehtäviä ykkösestä johonki, mikä nyt valitaan ylimmäksi, eli esim. ykkönen ois kättely ja kymppi pano, tajusitteko? Ja joka kerta ku se tehtävä on tehty, niin pari saa ottaa snapsilasillisen viinaa, Pete selitti. Hanna hihitti hiljaa. Samoin minä nauroin ääneti hytkyen. Jarno taputti minua selkään, kun meinasin tukehtua naurukohtaukseeni. Silloin Hannan taakse ilmestyikin Timo, joka pelasti meidät uudelta naurukohtaukselta.

- Tässä juomat, ja hyvät vaput vaan kaikille. Nii ja Hanna, ostin sulle sen röökiaskin, minkä olin velkaa, hän mainitsi vielä ja nakkasi sen Hannalle ja lampsi tiehensä.

- Jes! Mulla ei ollu ollenkaa tupakkaa, Hanna naureskeli ja tarjosi minulle yhtä. - Sä sanoit, että sulla oli omat kotona, Hanna sanoi vielä, ja nappasin tupakan itselleni ja Jarno tarjosi minulle tulta.

Noin tunnin päästä olimme koko porukka päässeet meille ja olimme jo iskeneet musiikkia koneeseen. Kaikki olivat naukkailleet jo hiukan viinaa, lantrinkina oli vapun kunniaksi simaa ja ruuaksi nugetteja ja ranskalaisia. Istuimme pöydän ääressä ja söimme juoden samalla sima-cocktaileja. Kaikki olivat hilpeällä tuulella ja naureskelimme toistemme ilmeille, kun joimme tujuja paukkuja. Minä ja Jarno olimme molemmat vielä suhteellisen selvin päin, mutta Hanna oli jo aika humalassa ja Pete hiprakassa.

Ilta jatkui jutustelun ja juomisen merkeissä. Onneksi Hanna oli hidastanut tahtia ja myös Pete teki laimeampia drinkkejä, joten minä ja Jarno olimme saaneet ne aika hyvin humalatilassa kiinni ja nyt kaikki olivat aika päissään. Samassa Pete muistutti meitä hänen rivosta juomapelistään, ja aluksi kaikki epäilivät paitsi Pete, mutta sitten Hannakin suostui mukaan. Hetken väiteltyään Jarno sanoi Petelle, että suostuisi peliin, jos saisi minut parikseen. Punastuin korviani myöten ja nyökkäsin sitten, kun Jarno kysyi, kävisikö se minulle.

- Hyvä homma, julisti Pete ja istuimme kaikki olohuoneen matolle ja sovimme, että aloittaisimme kättelystä ja lopettaisimme sitten, kun toinen pari kieltäytyisi tehtävästä ja tarjoaisi toiselle parille drinkit.

Niinpä ensin oli Peten ja Hannan vuoro. He kättelivät asiallisesti ja nauroivat, samalla kun me Jarnon kanssa kaadoimme heille snapsilasilliset viinaa.

- No nii, Rebe ja Jarno, kätelkää, vai joko te nyt luovutatta? Pete yllytti, ja kättelin Jarnoa. Sitten kallistimme itsekin snapsilliset viinaa.

Peli jatkui ja olimme käyneet jo läpi kättelyn, halauksen, pusun poskelle ja pusun huulille. Nyt oli minun ja Jarnon vuoro antaa tulinen suudelma, niinpä nousimme Jarnon kanssa seisomaan aivan toisiimme kiinni. Hengitykseni oli tiheää ja sydämeni hakkasi jo aiemmista pusuista. Sitten Jarno kallisti päätään ja alkoi suudella minua käsien kulkiessa selkääni pitkin. Lopulta vastasin itsekin kunnolla suudelmaan ja sormeni haparoivat hänen hiuksissaan.

- No niin joo, tässä on ootettu tarpeeksi, Pete sanoi kärsimättömästi, ja Jarno päästi minusta irti vastahakoisesti ja naureskellen. Istuimme takaisin lattialle ja kaadoimme taas snapsit alas, mutta nyt ne olivat puoliksi simaa.

Seuraavan tehtävän keksimisessä meni pitkään, sillä kukaan ei tohtinut ehdottaa mitään liian ronskia. Toki Pete heitti ilmaan välillä panon, mutta ihan läpällä. Hetken päästä sovimme, että seuraavaksi olisi kopelointi. Niinpä katsoimme Jarnon kanssa, kuinka Pete hieroi kovakouraisin ottein Hannan rintoja ja Hanna vuorostaan hieroi tarkoin ottein Peten etumusta. Vähän ajan kuluttua Pete vetäytyi kauemmas ja hänen housuissaan erottui hieman pullotusta. Hannankin silmissä paistoi erikoinen pilke. Sitten tuli meidän vuoromme. Minä punastelin kovasti, kun Jarno tuli ihan lähelleni uudelleen ja nosti kätensä epäröimättä kylkeni päälle ja alkoi kohottaa sitä kohti rintojani. Hengähdin, kun sormet puristivat rintaani ja minä vein käteni jännittäen ja tiheästi hengittäen Jarnon housujen etumukselle ja tunnustelin sitä varoen. En ollut varma mitä tehdä, joten koitin matkia jotenkin Hannan tyyliä ja tunsin vähän ajan kuluttua, että Jarnollakin alkoi seistä. Olin itsekin jo aika kiihottunut kaikesta ja varsinkin kun huomasin Jarnon stondiksen.

Seuraava tehtävä oli riisua paidat ja housut pois, alusvaatteet sai jättää päälle. Se kelpasi kaikille, mutta minä epäröin hieman, mutta suostuin sitten lopulta, kun tuli Jarnon vuoro riisua minun vaatteeni. Hän nosti paitani hengittäen syvään ja hänen katseensa kulki rinnoistani kasvoihini vuorotellen.

- Oot nätti, Jarno kuiskasi minulle ja punastuin lisää, jos se oli enää mahdollista. Toivoin vain, että meikki peittäisi punan. Sitten lähtivät housut ja pelkäsin olevani niin kostea, että se näkyisi, mutta onneksi olin laittanut mustat alushousut. Nyt istuimme kaikki alusvaatteisillamme ringissä. Hannalla oli punavalkearaidalliset rintaliivit ja samaa sarjaa olevat tangat, Petellä tiukat mustat bokserit ja Jarnolla löysät tummanpunaiset bokserit, joissa oli Nalle Puh oikeassa "lahkeessa". Ne olivat mielestäni superihanat.

Sitten sovimme, että tytöt ottaisivat itse rintaliivinsä pois seuraavana tehtävänä. Hanna kiskaisi rintaliivinsä pois ilman ongelmia ja Peten katse pysyi pitkään Hannan rinnoissa, kunnes Hanna kivahti, että hänen tulisi katsoa muualle. Sitten kun Hanna oli juonut snapsinsa, minä riisuin mustat rintaliivini pois. Tunsin oloni hiukan epämukavaksi, mutta kun huomasin Jarnon hymyilevän kettumaisella hymyllään minulle, piristyin ja aloin nauraa ja kaadoin snapsin kurkustani alas.

Muutamat tehtävät olivat samankaltaisia kuin aiemmat, mutta nyt olimme vähäisissä vaatteissa. Molempien parien jäsenen tuli muun muassa esittää toisilleen vuorotellen sylitanssi, hieroa toista eroottisesti ja kaikkea muuta samantyyppistä. Osa ideoista oli niin typerän kuuloisia, että nauroimme itsellemme vedet silmiin. Sitten Jarno ehdotti, että poskeenotto olisi seuraava tehtävä. Sen saisi päättää kumminpäin tekisi, mutta jomman kumman täytyisi ottaa toiselta suihin. Koska se valittiin, oli minun ja Jarnon aloitusvuoro. Niinpä sovimme, että minä otan Jarnolta suihin, koska se tuntui itsestäni mukavammalta, kuin että Jarno nuolisi minua parhaan kaverini ja Peten edessä.

Jarno nousi seisomaan ja minä menin polvilleni hänen eteensä ja laskin hitaasti bokserit alas. Jarnolla oli jo valmiiksi seisokki, enkä yhtään ihmetellyt sitä. Liikutin kättäni Jarnon kyrpää pitkin ja nuolaisin terskan kärkeen ilmestyneet touhutipat. Katsoin välillä Jarnoa silmiin ja tämä huokaili nauttien näinkin pienestä, mutta koko illan jatkunut "esileikki" oli varmasti aiheuttanut sievoiset paineet molemmille pojille ja luulen, että Hanna oli yhtä kiimassa kuin minä. Otin välillä munan suuhuni niin pitkälle kuin sain ennen kuin aloin yökkiä, nuolin vartta ja puristin hellästi kiveksiä. Kohta Jarnon hengitys tiivistyi ja hän huohotti aika kovasti ja sanoi, että laukeaisi kohta. Niinpä nousin ja kipaisin talouspaperia ja vetelin vielä kädelläni muutaman kerran ennen kuin Jarno laukesi urahtaen ja minä pyyhin mällit paperiin. Jarno istui raukeana viereeni ja suuteli minua sillä välin, kun Hanna ja Pete menivät toiseen huoneeseen keskustelemaan jostakin. Minä suutelin Jarnoa takaisin ja hän hieroi rintojani aina välillä ja sai minut huokailemaan.

Sitten Hanna ja Pete tulivat takaisin ja päättivät luovuttaa ja tarjota meille drinkit. Tuuletimme Jarnon kanssa ja huomasin, että Hanna alkoi olla jo melkein sammumispisteessä. Me muutkin olimme tukat sekaisin, mutta Hanna oli oikeasti lähes nukkuva. Siispä Pete vei Hannan vanhempieni huoneeseen nukkumaan ja jäi Hannan pyynnöstä sinne hänen kanssaan. Minä en vaivautunut laittamaan vaatteita päälle, vaan aloin siivota. Jarno nosti vain bokserit jalkaansa ja auttoi minua hommassa. Pian talo oli ihan mukiinmenevä ja istuimme sohvalle. Hiljensin musiikkia ja pienensin valoja, sillä rupeaisin itse sohvalle nukkumaan, koska minulla ei ollut omaa huonetta.
Hetken aikaa pussailtuamme Jarno rikkoi hiljaisuuden pienellä naurahduksella. Juuri kun olin kysymässä, mille hän nauroi, alkoi Jarno puhua.

- Oletko sä ennen käynyt sängyssä? hän sanoi ja hymyili minulle. Tunsin kuumottavaa kutinaa alapäässäni. Tarkoittiko tuo, että voisimme naida tänään, mietin itsekseni.

- Joo, oon minä, neljä kertaa, sanoin ja kysyin sitten Jarnolta, että oliko tämä.

- Joo, kun seurustelin Sirun kanssa, niin naitiin aika paljon, Jarno sanoi ja katsoi minua silmiin. Hetken aikaa vain tuijotimme toisiamme, mutta sitten tartuimme lähes yhtä aikaa toisiimme kiinni ja aloimme suudella kiihkeästi. Hän hieroi rintojani ja minä näykin varoen hänen olkapäitään ja huuliaan. Jarno siirsi alushousujeni reunaa sivulle ja alkoi yllättäen sormettaa minua istuessani puoliksi hänen päällään. Huokailin hiljaa ja suutelin Jarnoa, samalla kun hänen sormensa upposivat sisääni, ja peukalolla hän hieroi klitorista. Liikutin lannettani edestakaisin ja näykin Jarnon kaulaa hieman kovemmin hieroen samalla kädelläni hänen boksereidensa etumusta, jossa seisoi jälleen mukavan isokokoinen elin. Nousin pois Jarnon päältä istumasta ja laskin alushousuni maahan käyden takaisin sohvalle. Jarno laski päänsä minun haarojeni väliin katsoen minua silmiin ja suudellen välillä sisäreisiäni. Huokaisin syvään, kun tunsin Jarnon kielen häpyhuulillani. Hän alkoi nuolla voimakkaasti pilluani koko pituudelta ja sormetti samalla kovaa vauhtia. Suustani pääsi välillä väkisinkin kovia voihkauksia, vaikka koitin pidätellä niitä.

Sitten Jarno nousi pois jalkojeni välistä ja veti minut päälleen laskien nopeasti bokserien kuminauhaa, niin että hänen touhutippoja valuva kyrpänsä tuli esille.

- Kortsu, sanoin nopeasti, kun vielä humalaltani sen muistin. Jarno nosti lattialla olevat housunsa ja veti taskusta esiin neljän kondomin minipaketin. Hän asetti yhden niistä paikalleen, sen jälkeen laskeuduin hitaasti mulkun päälle voihkaisten sen osuessa pohjaan.

- Ei saakeli, Jarno sanoi kiimaisesti, ja aloin ratsastaa kyrvällä hiljaa ynisten. Jarnon otsalla valui hikipisara, kun tahtimme oli kiihtynyt jo aika kovaksi, enkä yhtään epäillyt, etteikö Hanna ja Pete kuulisi, jos olivat hereille.

Jarno nosti minut pois, nousi itse seisomaan ja pyysi minua nojaamaan sohvan selkänojaan käsilläni. Tein työtä käskettyä ja Jarno työntyi sisääni takaapäin. Hän otti lantiostani kiinni ja alkoi lykkiä aisaansa pohjaani kovalla vauhdilla.

- Tartu mun hiuksista, sain sanottua voihkeeni seasta, ja Jarno totteli ja pyöräytti hiukseni nyrkkinsä sisään ja tukisti hellästi. Voihkaisin nautinnosta ja siirsin Jarnon toisen käden rinnalleni. Hän alkoi puristella sitä voimakkaasti ja minä työntelin itseäni Jarnoa vasten. Pian takaani kuuluvat huokailut muuttuivat urinaksi ja Jarno lysähti nojaamaan selkääni ja painoi kyrpänsä vielä muutaman kerran lujasti pohjaan, jonka jälkeen hän murahti ja laukesi sisälläni. Voihkin vielä kiimaisena ja pyysin Jarnoa nuolemaan minua. Niinpä hän laskeutui kyykkyyn minun taakseni ja alkoi nuolla ja sormettaa minua takaapäin. Asento oli mielestäni todella kiihottava, eikä vienyt aikaakaan, kun laukesin ulisten ja lysähdin sohvalle, johon Jarno tuli viereeni makaamaan ja levitti viltin meidän päällemme.

Heräsin aamulla siihen, että keittiöstä kuului jutustelua ja tunsin, kuinka Jarno hieroi minun rintojani peiton alla maatessaan takanani. Hymyilin ja annoin hänen jatkaa. Samalla tunsin klitoriksellani hänen sormiensa kosketuksen ja voihkaisin hiljaa. Jarno kysyi, saisiko panna aamuseisokkinsa pois ja annoin nauraen luvan. Niinpä Jarno kääri uuden kondomin munansa ympärille ja työntyi takaa sisääni. Voihkaisin tyynyyn ja Jarno lykki minua nopeasti ja lujaa. Eikä kestänyt pitkään, kun Jarno laukesi jälleen sisälleni. Sitten hän vielä sormetti minua niin kauan, että laukesin itsekin. Sen jälkeen puimme päälle ja kävelimme keittiöön, jossa Hanna ja Pete alkoivat nauraa hillittömästi minulle ja Jarnolle.

- Taisitte tosiaa tuplata voiton viime yönä, Pete sai sanottua ja repesi uuteen naurukohtaukseen. Hanna löi valittaen päänsä pöytään.

- Joo turpa kiinni, Pete, Jarno ärähti, ja Hanna sai siitä lisää iloa ja nauroi entistäkin railakkaammin. Päätimme Jarnon kanssa mennä aamusavuille ja antaa Hannan ja Peten nauraa kahdestaan.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia