Ekaa kertaa swingibileissä

jane Tositarinat
16.03.2019
6325 näyttökertaa
0 kommenttia
1.67
Miehen eka kerta swingaillen Wildclubilla

Tämä tarina syntyi hetken mielijohteesta, kun lupauduin kirjoittamaan miehen näkökulmasta ensimmäisestä kokemuksesta Wildclubin illasta. En ole varsinaisesti mikään kirjoittaja, joten tehtävä osoittautui luultua vaikeammaksi. Ja niinkuin aina, tarina muuttaa muotoaan kirjoittaessa sitä, joten lopputulos on hieman kattavampi, kun puhtaasti ensimmäinen kerta. Tietyt asiat oivaltaa vasta uusien kokemusten kautta tai jopa vuosien päästä. Miksi sitten ryhdyin kirjoittamaan tällaista, varsinkin kun en ole aikaisemmin kirjoittanut mitään vastaavaa sitten kouluvuosien ainekirjoitusten?
Ensimmäisestä kerrasta on noin kahdeksan vuotta aikaa, mutta muistan sen erittäin hyvin, pieniä yksityiskohtia myöten. Se on myös opettanut minua omasta seksuaalisuudestani ja ollut yhtenä isona vaikuttimena siihen mitä nyt olen. Olin tavannut paria kuukautta aikaisemmin varatun naisen, ja olimme tavanneet muutamia kertoja. Pian huomasin että kyseessä oli enemmän kuin vaan seksisuhde. 

Aloite tuli naiselta , joka kysyi uskaltaisinko lähteä hänen kanssaan Kirkkonummelle eräälle Wildclubille. Epäröimättä hetkeäkään sanoin, että "tietenkin" ja asia oli sovittu. Tiesin, että se oli myös testi minulle, joko minä tai joku muu. Minulla oli kokemuspohjaa kolmenkimpoista ja yhdestä mini gb:stä, mutta tällaisesta en ollut kuulutkaan. Aloin miettimään asiaa oikeastaan vasta pari päivää ennen kyseistä lauantaita, onko minusta tällaiseen. Mitä jos minulla ei seiso? Miten pitää puhua ihmisille ja mitkä aiheet ovat kiellettyjä? Ja kaiken lisäksi olin lähdössä kuitenkin "tuntemattoman" ihmisen kanssa matkaan. 
Lauantai koitti ja meillä oli tapaaminen keskustan hotellissa. Olin ollut koko edellisen päivän seksuaalisesti ylikierroksilla ja samalla myös normaalia jännittyneempi. Iltaan oli vielä aikaa ja paras tapa saada aika kulumaan oli tietenkin perusvalmistelut sekstailun ja ruokailun merkeissä. Kun aloimme valmistautumaan iltaa varten, sain oikeastaan ensimmäistä kertaa "omaa aikaa" ja muistan miten ajatukset harhailivat päässä. Tosin, olin päättänyt toteuttaa tämän kokemuksen, vaikka minulla ei ollut minkäänlaista varmuutta omasta kyvystäni. Tuntui kun itsetunto olisi hetkellisesti romahtanut ja olisi palannut ajassa taaksepäin teinivuosien ensimmäisiin kokemuksiin, jotka olivat yhtä räpeltämistä.

Taksimatka sujui vauhdikkaasti, varsinkin kun seuralaiseni kertoi heti avoimesti kuskille mihin olimme menossa ja mitä tekemään. Sain olla koko ajan varuillani, ettei minulle rakennetta "ansaa” hänen kiusatessaan kuskia. En myöskään halunnut antaa ujoa ja nörttimäistä vaikutelmaa Kyseessä varmaankin joku miesten primitiivinen suojautusmiskeino tuonkaltaisessa tilanteessa. Pokka piti kuitenkin hyvin ja seuraavaksi olimmekin jo ulko-ovella.
Koska saavuimme paikalle kymmen maissa ilta oli jo ehtinyt alkamaan ja narikassa ei ollut muita vieraita. Meidät otti vastaan henkilökunnasta mukavanoloinen naiseksi pukeutunut mies. Tässä vaiheessa aloin miettimään mihin olin itseni työntänyt. Sitten narikkaan tuli "normi" pariskunta ja ovensuusta näin vilauksen muista vieraista.

Kävellessäni ympäri taloa tunsin olevani "apina, jota kaikki katsovat mutta joka ei tunne ketään". Mietin, että kaikki muut ovat kokeneita juhlijoita ja olen ainoa ensikertalainen paikalla. Kuulin eräältä varamieheltä vinkkinä, että ekakertalaisena kannattaa tulla sovitusti klo 20.30 mennessä, sillä silloin pääsee talon esittelykierrokselle ja on näin mukavampi olla jo paikalla kun muita vieraita alkaa tulla sisään.

Vaikutuksen teki itse clubi, joka oli siisti, tilava ja toimiva. Ihmiset, jotka olivat paikalla jäivät  myös mieleen. Salaperäiset ja viettelevät katseet, kehonkieli, avoimuus ja kuitenkin kaikki olivat  ihan "tavallisia", mutta silti omanlaisia. Niinkuin missä tahansa tilanteessa, osan kanssa oli helpompi keskustella ja vaihtaa ajatuksia. Kaikki edellä mainittu loi tietynlaisen taianomaisuuden, jota oli mukava käydä läpi. Kokemus oli sen verran vahva ja hyvä, että tiesin meneväni uudestaan klubille.

Ilta eteni todella nopeasti ja loppuillasta olin jo sinut tilanteen kanssa. Ajan taju hävisi kuitenkin kokonaan omalta osaltani. Paluumatkalla olo oli jotenkin epätodellinen, ihan kun olisi voittanut itsensä mutta samalla myös "sekava". Kävin läpi tunnetasoja ja kokemusta seuraavan viikon aikana.
Seuraavalla kerralla oli jo huomattavasti luontaisempaa kun tiesi mitä on tulossa. Oli myös hauska seurata ensikertalaisia seuraavien kertojen aikana, jolloin oivalsin, että jokaisessa illassa heitä on mukana, eikä ole loppujen lopuksi mikään apina. "Tuoltahan minäkin olen näyttänyt" olen miettinyt itsekseni ja samalla olen leikkisästi kertonut heille omasta ekasta jännittävästä kokemuksestani.

Mitä tulee seksuaaliseen nautintoon, niin minulta meni pari kolme kertaa "opiskellessa" uutta tilannetta. Sen jälkeen olen pystynyt nauttimaan ihan eri tavalla katselluksi tulemisesta ja myös siitä, että katselee ympäriinsä. Ennen sitä voisin kuvailla menettelyäni hieman suorituskeskeiseksi, jossa huomioni oli keskittynyt pelkästään seuralaiseen ja kaiken ulkopuolisen olin sulkenut pois.

Mutta vielä siihen ensimmäiseen kertaan. Siinä oli tosiaan omat riskinsä, koska seuralaiseni ei ollut kenties paras mahdollinen näin jälkeenpäin ajateltuna. Emme siis tunteneet tosiamme tarpeeksi hyvin, emmekä olleet sopineet yhteisistä pelisäännöistä tarpeeksi hyvin. En nyt tarkoita, että pitää laatia joku käsikirjoitus, mutta moni tilanne pääsi hieman yllättämään. Pelkästään toisen osapuolen odotukset iltaa kohtaan on hyvä tietää ennalta.
Näin vuosien jälkeen voisin todeta miehelle, joka suunnittelee menevänsä ensimmäistä kertaa, seuraavanlaista "testiä". Mielesi ja pääsi on kestettävä tilanteita,  joissa saat pakit. Kukaan ei voi eikä tarvitsekaan miellyttää kaikkia, joten et sinäkään. Nainen tai pari saattaa touhuta 10 min. jälkeen samankaltaisen miehen kanssa. Sinä et voi tietää, ovatko he jo ennestään tuttuja tai ovatko sopineet asiasta aikaisemmin. Jos ajatus ahdistaa tai itsetuntosi ei kestäisi edellä mainittua, ei kannata mennä.

Lopuksi voin todeta, että tutustumalla tähän maailmaan olen oppinut itsestäni paljon ja minusta on tullut myös paljon suvaitsevampi. On kannustavaa ja samalla arvostettavaa nähdä miten ihmiset rikkovat yhteiskunnan "tabuja", nauttien itsestään ja toistensa seurasta seksuaalisesti.
Tervetuloa rohkeasti mukaan, minä olen mukana jatkossakin . Toivottavasti tästä on apua ekakertalaismiehille, jotka miettivät miten selvitä illasta. Kaksi kertaa vuodessa on gang bang ilta jos seuralaista ei vielä ole iltaan tiedossa. Gb iltaan on helpompi päästä mukaan kun taitaa herrasmieskäytöksen. Käytöksestä clubilla ei tingitä, joten se on hyvä muistaa . Clubin sivut löytyvät helposti.

-----------------------
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.