Olimme kaverini Ollin kanssa juhlimassa viikonloppua ja mukana oli myös hänen serkkunsa Jenni. En ollut tuntenut Jenniä aiemmin enkä nytkään kiinnittänyt häneen mitään ihmeempää huomiota, vaan jutustelimme niin kuin kaverit, keskenämme muiden mukana.

Illalla lähdimme baariin ja Ollin kanssa tiirailimme naisia sillä silmällä, vaan ei oikein näyttänyt tarjontaa olevan. Humalatila vain kasvoi paukkuja juodessamme, kunnes alkoivat soida illan viimeiset hitaat. Olin juuri lähdössä pyytämään erästä nurkassa istuvaa yksinäistä naista tanssimaan, kun Jenni koputti olkaani ja kysyi, tanssisinko hänen kanssaan. En kehdannut kieltäytyä ja niinpä lähdimme lattialle.

Tanssin siveellisesti kädet Jennin selkää hiukan hyväillen, kunnes tunsin, kuinka Jenni alkoi puristella persettäni ja suuteli kaulaani. Pian jo huulemme kohtasivat ja minäkin aloin tutkia käsilläni häntä tarkemmin. Näin jatkoimme koko kappaleen loppuun, kunnes irtaannuimme toisistamme ja menimme takaisin pöytäämme. Pöydässä olimme kuin mitään ei olisi tapahtunut ja ajattelin jo, että se oli siis siinä.

Myöhemmin saavuimme Ollin kämpälle, jonne minunkin oli tarkoitus majoittua yöksi. Ollin kämppä oli pieni 30 neliön yksiö varustettuna alkovilla, jonka muusta huoneesta erotti kirjahylly. Olli nukkui itse sängyssään alkovissa, Jennillä oli patja lattialla ja minä asetuin sohvalle.

Pian valojen sammutuksen jälkeen kuului, kuinka Olli alkoi kuorsata. Heti perään kuulin, kuinka Jenni kuiskasi minulle: "Tule tänne..." Hölmönä kysyin: "Minäkö?" "Sinä juuri", vastasi Jenni. Varoen siirryin Jennin viereen patjalle pelkät alushousut jalassani. Jenni alkoi heti suudella minua ja pikkuhiljaa hän valui alaspäin. Kullini seisoi jo kuin seiväs, kun hän saavutti housuni ja alkoi saman tien vetää niitä pois.

Kaluni pomppasi esiin kuin vieteri ja samalla tunsin, kuinka Jennin käsi kiertyi sen ympärille. Kuumat huulet sulkeutuivat kaluni ympärille ja Jenni alkoi hyväillä kaluani suullaan. Silmät suljettuina nautin ja huokailin tästä taivaallisesta suihinotosta, jonka Jenni minulle tarjosi. Hän imi kaluani posket lommolla hyväillen samalla hellästi kiveksiäni ja välilihaani. Se tuntui aivan taivaalliselta. Pian alkoi jo tuntua siltä, että kohta lentää ja Jenni huomasi tämän lipsauttaen kaluni suustaan ja nousten viereeni makaamaan. "Tuntuiko hyvältä?" hän kysyi. "Teki taivaallisen hyvää", vastasin ja siirryin hänen päälleen.

Otin häneltä t-paidan pois ja kumarruin tutkimaan kahta aarretta, jotka löysin. Jennillä oli ainakin D- jossei DD-kupin rinnat ja riemastuen aloin hyväillä ja suudella niitä imien nännejä vuoronperään. Ne olivat uskomattoman ihanat ja isot. Maltoin kuitenkin mieleni ja aloin suudella alempaa, vatsasta, navasta, ja viimein saavuin hänen pikkuhousujensa nauhalle työntäen heti käteni sen alle ja vetäen ne pois jalasta. Kiusasin hetken nuolemalla reisiä ja alavatsaa koskematta vielä hänen häpyynsä.

Viimein nuolaisin nopeasti pillulta klitorikselle asti pitkän nuolaisun ja tunsin, kuinka hän värähti ja voihkaisi. Nyt aloin nuolla häntä innolla, ensin häpyhuulien välistä keskittyen lopulta klitorikseen, samalla työnnellen sormea hänen kosteaan pilluunsa toisen sukeltaessa tiukkaan anukseen. Pian tunsin, kuinka pillu alkoi supistella sormeni ympärillä ja pelkäsin, että Olli heräisi moiseen voihkeeseen, jonka Jenni päästi saadessaan orgasmin. Nousin ylöspäin ja kysyin: "Entä tekikö tuo hyvää?"

Jenni vain hymyili onnellisen näköisenä ja painoi perseestäni alaspäin, kunnes terskani oli aivan kiinni kuumassa hävyssä. Työnsin kaluani hiljaa sisään, kunnes se upposi kokonaan kuumaan ja kosteaan pilluun. Aloin naida Jenniä suudellen samalla häntä ja noita ihania isoja rintoja. Nain nopeuttaen vauhtia Jennin voihkiessa allani, ja pian alkoi tuntua siltä, etten kestäisi tuon jumalaisen pillun kuumaa puristusta kauempaa. Ähkin Jennille tulevani pian, mutta hän sanoikin ettei vielä ja lukitsi lanteeni jaloillaan kiinni.

Hän sanoi haluavansa vielä takaapäin ja niinpä vetäydyin hänestä ja hän asettui eteeni kontalleen. Työnsin jälleen kullini tuohon ihanan kosteaan ja tiukkaan pilluun ja aloin naida kuin viimeistä päivää hieroen samalla hänen klitoristaan. Ei aikaakaan kun tunsin, että nyt lähtee ja ähkäisten laukaisin spermani syvälle pillun perukoille. Samalla Jenni voihkaisi ja tunsin, kuinka tuo ihana pillu alkoi supistella lypsäen kullini tyhjäksi viimeistä tippaa myöten.

"Se oli ihanaa", kuiskasi Jenni, kun kävimme vierekkäin maaten, hän minun kainalossani. "Niin oli", vastasin ja nukahdimme niin, heräten aamulla Ollin vittuiluun...

Ja tämä on siis tositarina. Muutetuilla nimillä tietenkin.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.