KESÄVIERAS!

jane Tositarinat
03.07.2020
29023 näyttökertaa
0 kommenttia
5.00
KESÄVIERAS

Olin haaveillut vierailusta jo pidemmän aikaa. Kyseessä olisi ensimmäinen kerta Iran luo ja myös ensimmäinen kunnollinen alistussessio. Olin kerran aiemmin käynyt toisen dominan luona, mutta silloin käsittely oli huomattavan hellävaraista. Nyt olin toivonut oikeaa kipua. Vaati siis hetken aikaa kerätä tarvittava rohkeus. Lopulta sain soitettua domina Villi-Iralle ja sessioaika tuli varattua parin viikon päähän. Tässä vaiheessa jännitti yllättävän vähän. Olin varma, että isona miehenä kestäisin kaiken mitä tällä naisella oli tarjota.

Matkaa Iran luo minulla oli noin 700km, joten sinne ajellessa oli hyvin aikaa miettiä mihin tuli lähdettyä. Päätin lähteä matkaan moottoripyörällä. Nahkafettarina tämä sopi myös hyvin session teemaan. Olin toivonut valtiattarelle nahka-asua ja nahkahousuja käyttäisin itsekin. Nythän ne olivat jo valmiina jalassa.

Matkapäivä oli erittäin kuuma, lämpömittari näytti 25 astetta. Tästä, tai jännityksestä johtuen tunsin, kuinka nahkahousut alkoivat hiostaa. Pelkäsin että Ira huomaa tämän ja kommentoi jollain tapaa nöyryyttävästi. Olin kuitenkin päättänyt, että sessioon mennään tuli mitä tuli. Saavuin kartanolle hyvissä ajoin. Uskoin myös Iran huomanneen, tai paremminkin kuulleen saapumiseni prätkällä, joten yritin peitellä jännitystäni ja käyttäydyin mahdollisimman coolisti. Odottelin ovella hetken. Kellon ollessa pykälässä painoin ovikelloa ja jäin jännityksellä odottamaan mitä tapahtuu. Hetken päästä korkokenkien kopina lähestyi ovea ja tiesin että nyt se alkaa, hyvässä tai pahassa.

Ira oli pukeutunut tyylikkäästi nahkaan. Kiva hame/toppi yhdistelmä joka peitti ja paljasti paikkoja sopivassa suhteessa. Olin tähän kevyeen asuun hyvin tyytyväinen. Sitä paitsi kai se riittää, että vain toinen meistä hikoilee hellepäivänä nahkahousuissa. Alkuun Ira oli hämmästyttävän helposti lähestyttävä ja tuttavallinen ja jätin valtiattarelle melko vapaat kädet session kulusta. En halunnut tietää mitä tuleman pitää.

Yllättäen Ira komensi erittäin tiukkaan sävyyn minut kontilleen lattialle ja ottamaan paidan pois. Nyt se alkaa. Tottelin mukisematta ja hieman yllätyksekseni en jännittänyt yhtään. Ira oli juuri niin sirorakenteinen kuin mitä kuvat antoivat ymmärtää. Tiesin hänen pystyvän satuttamaan minua, mutten pelännyt sitä, nauttisin siitä. Hän laittoi minulle suukapulan ja paksun nahkahupun. Olo oli tukala ja nöyryyttävä. Hupun alla oli kuuma eikä sieltä nähnyt mitään. Nyt olin valtiattaren armoilla. Nautin tunteesta suunnattomasti. Valtiatar veti minua perässään pitkin kartanon kivilattioita toiseen huoneeseen. Seurasin kontaten parhaani mukaan. Portaissa oli sokkona hieman vaikeuksia ja valtiattarelta tuli tylyä kommenttia sähläyksestäni. Session sävy oli selvillä. Samassa muistin "tilanteen" housuissani. Tunsin kuinka hikikarpalo valui pitkin reittäni.

Käteni sidottiin yhteen ja ne vinssattiin ylös korkealle vetoon. Koko ylävartaloni oli kuin tarjottimella. Valtiatar käski olla liikkumatta ja lähti jonnekin, mutta pian hän tuli takaisin ja kysyi mielipidettäni saappaista. Hupun alta ei nähnyt juuri mitään ja ajattelin että jollain tapaa päätä kääntelemällä voisin nähdä saappaista vilauksen. Tämä oli kuitenkin ansa, olihan valtiatar käskenyt olla liikkumatta. Ensimmäinen raipan isku osui rintaani. Se ei tuntunut miltään. Hän oli ehkä hiukan pettynyt reaktiooni ja toinen isku oli jo kovempi. Nyt näin jo ne saappaatkin vilaukselta, kun Ira kulki ohitseni. Erittäin näyttävät, pitkävartiset. Seisoin köytettynä leveässä haara-asennossa. Saappaita katsellessani tajusin, että munani olivat nyt pahasti tarjolla. Oli kuitenkin myöhäistä muuttaa asentoa. Joka kerta kun Valtiatar käveli ohitseni etu -tai takapuolelta pelkäsin kassieni puolesta ja voisin väittää, että Ira myös pohti: potkaiseeko vai ei. Tämä jännitys vei huomioni täysin piiskaamiselta, joka oli jatkunut koko ajan. Se ei tuntunut pahalta. Sitten piiska viuhahti kohtaan johon se oli jo aiemmin osunut, nyt ynähdin hupussani. Ira moitti ihoani araksi ja jatkoi vielä hetken selkäni käsittelyä. Kipu oli kouriintuntuva, mutta nautin siitä.

Sitten alkoi perseen ja jalkojen käsittely. Hän löi erittäin lujaa muutaman iskun nahkahousuilleni. Housut olivat kuitenkin melko paksua nahkaa ja iskujen teho jäi vähäiseksi. Ira huomasi tämän nopeasti ja yllätyksekseni irrotteli vyöni ja riisui housut kinttuihin. Samalla tuli se jo ulkoa asti pelätty tilanne: ”vaahtomuna, sullahan on kassit aivan hiessä” – kuului Iran kommentti. Paljaalla perseellä valtiattaren piiska teki pahaa jälkeä. Kipu oli kova ja housut kintussa miehisyydestänikään ei ollut juuri mitään jäljellä. Nyt minulle oli näytetty mitä alistuminen on. Keskityin ajattelemaan paluumatkaa moottoripyörällä ja millaista olisi istua tuolla piiskatulla perseellä.

Seuraavaksi kuului komennus rähmälleen häkin päälle. Käteni ja jalkani sidottiin siihen erittäin tiukasti kiinni. Paljas takamukseni oli nyt hyvin tarjolla. Tämä oli vielä nöyryyttävämpi asento kuin ensimmäinen.

Pelkäsin piiskauksen vielä jatkuvan ja joutuvani käyttämään turvasanaa. Myös munani alkoi nyt heräillä vapauduttuaan nahkahousuista ja genitaalisidonnan ollessa valmis Ira toteaa minun olevan hyvännäköinen paketti. Mietin pitkään mitä hän sillä tarkoitti: minua, pystyyn noussutta munaani vai sidontaansa. Yhtäkkiä Ira ilmoitti, että sähkö on valmiina ja aloin mielessäni arastella, sillä minulla ei ollut siitä aikaisempaa kokemusta. Nyt minua suorastaan pelotti. Valtiattaren naureskeleva ja ivallinen puhetyyli laitetta valmisteltaessa sai jännityksen tiivistymään. Käsittely alkoi takamuksesta, jota sattui jo valmiiksi. ”Anna pakaroiden tanssia”, huusi valtiatar. Sähkökäsittely kesti melko kauan ja sattui oikeasti. Siinä käytiin läpi monia alueita ja joka paikassa kipu oli tuntuva. Nautinto pulssien välissä oli kuitenkin yhtä tuntuva. Halusin näyttää Iralle kestäväni käsittelyä kuin miehet, mutta hän oli päättänyt löytää rajani. Jossain kohtaa se tulikin vastaan ja minun oli tunnustettava, etten kestänyt enempää.

Tämän jälkeen Ira komensi minut jälleen lattialle kontilleen ja talutti perässään ulos. Konttaaminen oli nyt entistä vaikeampaa, kun housut roikkuivat edelleen puolitangossa. Ulos päästyämme Ira sitoi käteni pään taakse. Ulkona kävi viileä tuuli ja se kutitteli mukavasti kiusattua ihoani. Kohta Ira alkoi sivellä nokkospuskalla selkääni ja takamustani, kylkiä ja jonkin verran käsiäkin. Kipu paheni koko ajan. Voin melkein tuntea vesikellojen muodostumisen. Ajattelen Iran tuntevan sääliä, olenhan liikenteessä moottoripyörällä ja edessä on satulassa istumista parin tunnin ajan. Sitten tuli todellinen pommi, Ira ilmoitti istuttavansa minut nokkospuskaan. Valtiattaren puutarhassa niitä kuulemma riitti ja ennen pitkää olemmekin puskan äärellä. Ira komensi minut kyykistymään siihen. Kipu oli sanoinkuvaamattoman ihana. Yksi lehti kosketti kivestäni ja sitäkin poltteli mukavasti. Vaihdoimme hieman paikkaa ja kyykistyin uudestaan. Takamus oli tulessa. Loppusilauksena Ira laittoi minut vielä seisomaan muutaman nokkosen päälle, että jalkapohjatkin saavat osansa. Pahin polte takamuksesta oli jo hävinnyt, mutta session jälkeen puolitangossa roikkuneita housuja jalkaani kiskoessa vesikellot kyllä muistuttivat. Tiesin että edessä olisi tuskainen paluumatka.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.