Oli perjantai ilta ja pikkujoulukausi oli parhaimmillaan. Työpaikkani pikkjoulut ovat illalla ja menin alkoon ostamaan viiniä työkaverini kanssa, joka on myös mieheni paras kaveri.
Ostimme viinit ja lähdimme juhliin. Meillä oli ollut jo kauan silmäpeliä, flirttiä ja pieniä ohimennen kosketuksia. Mutta nyt tunsin kuinka haluan, haluan niin paljon että voisin repiä vaatteet hänen päältän ja lypsää hänet orgasmiin saakka.
Lähdimme jatkoille, taas pientä silmäpeliä ja kosketuksia. En kestä enää. Haluan ihan liikaa. Kuiskaan hänen korvaansa "lähdetään". Menemme hänen luokseen ja samassa kun hissin ovet sulkeutuivat hän suuteli minua. Hän suuteli kiihkeästi ja tunsin kuinka kostuin yhä enemmän, olimme jo oikeassa kerroksessa mutta jatkoimme silti hississä. Tunsin hänen kovan kalunsa reittäni vasten, hän imi ja suuteli kaulaani. Voi luoja kuinka halusinkaan häntä. Hän työtää minua hissin seinää vasten ja suutelee, riisun häneltä takin ja kauluspaidan.
Lähdemme hissistä käytävään, suutelemme. Kun pääsemme hänen asuntoonsa, heittää hän minut suoraan sängylle ja alkaa nuolemaan minua. Se tuntuu taivaalliselta, hän imee, nuolee ja liikuttaa kieltään häpyhuulteni välissä ja aina välillä kiusoitellen klitoriksella.. voihkin, tuntuu niin hyvältä.. hän työntää kaksi sormea sisääni ja jatkaa nuolemista, voihkaisen kovaan ääneen "aaaah" huomaan kuinka hänen sormensa liikkuvat nopeammin sisälläni. Voihkin . Hän tulee päälleni ja työntyy sisääni hitaasti ja voimakkaasti pohjaan asti. En tiedä kuinka päin olisin. Voihkin. Hän aloittaa työntämään edes takas.. hänen iso kullinsa liikkuu tiukassa pillussani. Hän kuiskaa "haluan rakastella sinua koko yön". Hän laittaa sormet klitorikselleni ja samalla työntyy syvemmälle sisälleni. Tunnen kuinka hän liikuttaa sormiaan sykkivän klitorikseni ympärillä, selkä kaarella voihkin, huudan sitä hyvänolon tunnetta minkä hän saa minussa aikaan. Jännityn, tunnen kuinka orgasmi lähenee, pilluni alkaa sykkimään, selkä kaarella voihkin ja tärisen kun hän työntyy yhä syvemmälle. "Mmmh" hän voihkaisee ja tunnen kuinka hänen lihaksikas vartalonsa jännittyy päälläni. Hän työntää vielä muutaman kerran ja sitten rojahtaa makaamaan päälleni.
"Ollaan sitten ihan shhh tästä" hän sanoo.
Ja se sopi minulle hyvin, jatkoimme töissä kuten ennenkin. En koskaan unohda.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia