Unohtumattomat seksileikit

admin Tositarinat
29.06.2013
33716 näyttökertaa
0 kommenttia
4.20
Sinä kesänä lapsuuden leikit saivat aivan uuden käänteen. Olimme hyvin varhain kehittyneitä, naapurin tytöt, Maisa ja Inkku, sekä minä. He olivat muodokkaita kuin Madonna ja minäkin neljätoistakesäisenä karvainen, lihaksikas ja kulli kookas kuin aikuisella miehellä.

Maalaistalon kasvatteina tytöt olivat hyvin estottomia. Kävimme usein katsomassa talon siitosoriin touhuja. Näillä retkillä huomasin tyttöjen usein supattavan keskenään ja vilkuilevan posket hehkuen housujeni pullistunutta etumusta. Minulla seisoi melkein jatkuvasti vähäpukeisten tyttöjen seurassa ja meitä kaikkia kiihotti hevosten leikki ja oriin komea kalu.

Sinä kesänä kävimme myös yhdessä katsomassa vanhoja Tarzan-filmejä. Niistä saimme idean ja rakensimme uimapaikkamme lähelle pensaikkoon "viidakkomajan", jota käytimme uikkarien vaihtoon ja salaisena tapaamispaikkana. Eräässä leffassa Tarzanin lannevaate muistutti nykyaikaisia pieniä tangoja. Kotiin palatesssamme kuulin Maisan kuiskuttelevan Inkulle: - Miks Mikalle ei oo sellasia pieniä uikkareita. Sillä on niin upeet reidet ja komee kalu. Hankitaan sille seksikkäät tangat.

Minulle hän tokaisi Inkulle silmää iskien: - Sä olet meidän Tarzan. Me tehdään sulle nastat uikkarit.

Olin jo unohtanut koko asian, kun taas kerran olimme helteisenä päivänä uimassa. Tytöt ilmoittivat käyvänsä kotona ja minä jäin rantakalliolle kuivattelemaan. Kun menin majaamme, tytöt olivatkin siellä yllään vain pienen pienet string-bikinit, jollaisia en heillä ollut ennnen nähnyt. Maisa tarkkaili reaktioitani ja ilmoitti silmät loistaen: - Älä nyt silmiäs pudota. Me tehtiin nää itse. Inkku on tosi hyvä ompelemaan. Nyt tehdään sullekin. Tää on ohutta lycra-kangasta, siitä saa sulle ihanan kalukukkaron, mutta ensin otetaan mitat.

Maisa asettui eteeni heiluttaen kädessään mittanauhaa. Inkku katseli nenänvartaan pitkin virttyneitä uimahousujani: - Heitä pois noi väljät uikkarit. Ei niistä voi ottaa mittoja.

Tunsin alkavan erektion kihelmöivän nivusissani ja yritin estellä, mutta nopeasti Maisa polvistui eteeni ja tempaisi märät uikkarini alas. - Eihän me tarvita kuin kaksi mittaa, vai mitä Inkku? kysyi Maisa taas silmää iskien ja kiersi nopeasti mittanauhan lanteilleni.

Olin minä ennenkin saanut stondiksen uintiretkillämme, mutta nyt paisunut penikseni ponnahti seisomaan Maisan käsiä ja mittanauhaa vasten. Huomasin Maisan hengityksen kiihtyvän, mutta vakaasti hän ilmoitti: - Vyötärö 81 senttiä. Ohoh - onks kaikilla pojilla tällanen oriin kalu? Senhän pitää mahtua seisomaan. Otetaanks haaramitta kullin kärjestä alkaen?

Muitta mutkitta Maisa asetti mittanauhan pään nyt jo miltei napaan ulottuvan "rautakankeni" kärkeen ja hönkäsi ilkukurisesti: - Tyveen 17 senttiä. Ai niin, eihän sitä pitänyt mitata.

Näytti siltä, että Maisan poskia kuumotti, mutta hitaasti hän veti mittanauhan pullean kivespussini yli haarojen keskelle ja sai pienen viivyttelyn jälkeen sanotuksi leveästi hymyillen: - Ooh - Mikan stondis alkaa täältä. Haaramitta 34 senttiä. Saitkos Inkku mitat muistiin?

Tämä oli varmaankin unta. Jos oli Maisa kiihottunut, niin olin minäkin: äärimmilleen jäykistynyt paksu kullini sojotti suoraan ylöspäin. Olivatko tytöt päättäneet tutustua heitä kiihottavan pojan miehiseen anatomiaan? Odottamatta Inkku tokaisi: - Mä olin kerran tulossa tänne, kun mä näin että sä tyydytät itsees. Mä katsoin kun sulta lensi monta kertaa jotain harmaata. Mä läksin hiljaa pois.

En tiennyt mitä olisin sanonut. Valtava erektio pakotti kulliani ja tunsin miten veri pakkautui yhä enemmän kuumana tykyttäviin nivusiini. Käännyin poimimaan uikkareitani, mutta takaani kuulin Inkun kuiskaavan: - Me halutaan nähdä kun sulta tulee.

Enempiä aikailematta Inkku painoi lantionsa kylkeeni ja tunsin reittäni vasten hänen häpykukkulansa stringien ohuen kankaan läpi. Kevyesti hän kiersi sormensa siittimeni paksun varren ympärille ja alkoi liikutella esinahkaa edestakaisin, kysyen: - Näinkö sä teet? Onks tää ihanaa? Mutta me halutaan nähdä kun sä ite runkkaat!

En voinut muuta kuin nyökytellä; antauduin huikean nautinnon vietäväksi. Myös Maisa painautui lantiotani vasten ja kietoi pitkät solakat jalkansa reiteni ympärille. Hänen kätensä vaelsi paljaille pakaroilleni ja alkoi hyväillä paisunutta kivespussini alustaa.

Kun tartuin siittimeeni, pullahti sen kärjestä kirkasta nestettä. - Mitä toi on? henkäisi Maisa. - Kiimatippoja, vastasin kiihottuen ja vatkasin penistäni muutamalla voimakkaalla vedolla. - Kun stondis on tarpeeksi kova, multa tulee aina ennen siemensyöksyä runsaasti liukastetta. Tälleen, jätkoin, ja puristin vielä haarojeni välistä siittimeni tyveä. Samassa pullahti lisää liukastusta sormilleni. Kiiltävä paksu terska liukui nyt kämmeneni sisällä.

Työnsin lantiotani eteen ja jatkoin hirvittässä erektiossa seisovan kyrpäni kiihottamista. Tiesin että pian tytöt näkisivät haluamansa. Tunsin siemensyöksyn ensi oireet selkäpiissäni. Nautintoa lisätäkseni jännitin pakaroita ja reisilihaksia. Nautinto kasvoi hetki hetkeltä hekumallisemmaksi. Minun oli pakko levittää reisiäni ja silloin se alkoi: elämäni mahtavin orgasmi ja siemensyöksy. Tunsin sperman lähtevän liikkeelle ja lantioni työntyi kaarelle. Puristin lujaa siitintäni ja ensimmäinen ruiskahdus lennätti sperman uljaana repaleisena kaarena majan seinään. Pari seuraavaa olivat vielä pitkiä, mutta sitten kaaret vähitellen lyhenivät ja lopuksi sykkivä siittimeni valutti lopun siemennesteen käsilleni.

- Se oli upeeta, mä lskin ainakin kahdeksan ruiskahdusta. Tuleeks sitä aina näin paljon, kuiskasi Maisa samealla äänellä. - Mä oon hirveen kiihottunu, mun stringit on ihan märät. - No, ei aina, mä en oo nyt pariin kolmeen päivään tyydyttäny itseeni, painetta oli jo kovasti. Mulle on jo kymmenvuotiaasta lähtien kehittynyt runsaasti spermaa. Yleensä mä runkkaan joka päivä.

- Niin mekin. Kato, me tehdään näin. Meillä on huulten välissä pieni nappula, häpykieli, joka nousee kiihotuksesta kanssa erektioon, vastasi Maisa ja riisui estoitta stringinsä. Inkku seurasi perässä ja niin sain olla todistamassa kahden kiihottuneen upeavartaloisen alastoman tytön hyväilevän klitoristaan siinä silmieni edessä.

Tytöt katsoivat häpeilemättä omaa alastonta vartaloani ja varsinkin reisieni yhtymäkohdassa vielä puolittaisessa erektiossa jököttävää paisunutta kulliani. Näky oli kiihottava ja pian siittimeni seisoi jälleen hirvittävässä erektiossa. Näin miten Maisa huohotti kiimaisena: - Sulla on mahtava kalu. Levitä vielä reisiä. Sulla on komea vartalo, ihanat lihaksikkaat reidet. Me tehdään sulle pienet kiihottavat stringit.

Kyrpäni tuntui halkeavan, niin valtava oli erektio. Minun oli pakko aloittaa uusi voimakas runkkaus. Asetuimme piiriin ja toistemme alastomia vartaloita katsellen kiihotimme itsemme hekuman huipulle. Spermavarastoni eivät olleet vielä tyhjentyneet ja nyt kesti huomattavasti kauemmin ennnenkuin tunsin siittimeni kouristuvan valtavaan siemensyöksyyn. Sperma lensikin kunnolla : suuntasin kyrpäni kohti tyttöjä. Siniharmaat siemennesteen riekaleet lensivät vuoronperään kummmankin rinnoille. Mahtava orgasmi vapisutti monta minuuttia vartaloani. Tytöt nauttivat pää taaksepäin heitettynä omista orgasmeistaan.

- Nyt mennään uimaan, huudahdin, ja etsin vanhat uikkarini lattialta. tytöt seurasivat nauraen perässä.

- Tää homma otetaan joku päivä uusiks. Me tehdään sulle joustava kalu kukkaro ja sovitetaan miten sun komee kulli mahtuu siihen, tokaisi Maisa ja siki jälleen silmää Inkulle.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.