Vaalea Laura

HardXXX Tositarinat
26.03.2020
13504 näyttökertaa
0 kommenttia
3.75
Olin kotosalla viettämässä pe iltaa, mietin, että mistä sais jotain kivaa toimintaa. Viimeisestä panosta oli mennyt aikaa ja mieli teki ja kovasti.

Menin alastomaan, sieltä bongasin omalle alueelle tulleen uuden neidin. Kuvista päätellen todella kuuman näköinen 21v neiti, laittelin hänelle viestiä ja sain vastauksen, että hänellä on kans tylsää. Olin niin kiimassa, että ehdotin suoraan et mitä jos nähtäisiin?

Arvatkaa mikä vitutus, kun neiti poistuu linjoilta :( siinä sit runkkailin ja katselin hänen kuviaan, siirtyessäni toiseen kuvaa, hän olikin online ja oli laittanut viestiä. Et tavataan vaan, laitoin osoitteen ja ampaisin suihkuun. Puoli tuntia myöhemmin ovikello soi ja tämä kaunotar oli oven takana.

Nappasin hänet heti syliini ja suutelin intohimoisesti, itselläni ei ollut päällä kuin bokserit ja t-paita. Neitikin oli tullut kylään tyyliin, nyt naidaan. Nimittäin hänen kans makkariin siirryttyä ja häneltä vaatteita pois repiessämme kävi äkkiä selväksi, että hänellä ei ollut alusvaatteita alla ollenkaan. Siinä hän oli, edessäni ihana pieni karva kolmio jalkojen välissään.

Työnsin hänet sänkyyn ja suutelin tätä 21v vaaleaa kaunotarta, siirryin kaulalle ja siitä noille upeille pystyille rinnoille, nännit olivat kivikovat ja hän suorastaan värisi kun näykkäsin nännejä ja puristelin noita ihanuuksia. Siirryin alaspäin aina hänen ihanalle teinipillulleen ja maistoin häntä. Hän voihkaisi ihanasti ja otin hänestä paremman otteen ja painoin huuleni tiukasti hänen pillulleen ja aloin imemään ja nuolemaan todella innolla tätä herkkua, samalla toin sormet mukaan leikkiin ja annoin hänelle suulla ja sormillani kunnolla kyytiä.

Kohta tunsinkin miten hän rupeaa tärisemään ja tästä innostuneena lisäsin vielä vauhtia, kohta jouduinkin pitämään hänestä lujasti kiinni kun hän sai ihanan räjähtävän orgasmin. Annoin hänen rauhoittua, pysyin hänen jalkojen välissään ja ihailin tätä näkyä. Nousin vähän ylöspäin ja nuolaisin vielä hänen isona tykyttävää klitoristaan ja hän värähti ihanasti.

hän käski minut selälleni, että hän haluaa nähdä onko kullini niin iso kuin profiilissani näyttää, bokserini olinkin potkinut jo jalastani poissa ollessani häntä tyydyttämässä. Nousin makuulle hänen viereensä ja hän hyökkäsi heti kaluuni kiinni, ihaillen sen kokoa hän runkkaili sitä ja sitten otti sen poskeen. Ihana kuvan kaunis nainen, ottamassa poskeen 45v mieheltä, vieressä hänen upea pikku teini peppu mitä sain puristella samalla kun hän imi kyrpääni.

Hän olikin sanonut, että ei oikein paljoa ole kullia imenyt ja sen kyllä huomasi otteissa. Hän siirtyikin aika pikaisesti päälleni ja ohjasi kaluni sisäänsä. Huomautin, että hei meillä ei ole kumia, mut neiti vaan tuumasi et hänellä on pillerit :) what a lucky day :D

Hän painoi peppuaan alemmas ja alemaas, hän oli aivan uskomattoman tiukka. Hän ei aluksi saanut koko kulliani sisään edes sopimaan, vaan joutui pari kertaa nousemaan ja laskeutumaan, että sai koko kalun sisäänsä. Siinä hän sitten oli, sylissäni kullini juurta myöten hänessä, hän aloitti pepun pyörittämisen sylissäni ja hinkkasi itseään minua vasten. Tuntui, että tätä ei kauoo edes kestäisi mutta ei hänkään kestänyt, kohta hän rupesi jo tärisemään ja sai ihana orgasmin mikä tuntui puristavan kaluani todella lujasti. Hän lyyhistyi päälleni ja tuumasi, että ihanan iso, hän ei ole ennen tämmöistä saanut.

Työnsin hänet päältäni poissa ja tulin itse hänen jalkojen väliin, työnsin hänen pepun alle tyynyn ja painoin kivikovana seisovan kullini sisään. Hän tuntui aivan mielettömän ihanalta, ei yhtään samalta kuin oman ikäluokan naiset. Aloin panemaan häntä rauhallisesti kokoajan vauhtia lisäten, otin samalla hänen klittansa käsittelyyn ja annoin hänelle parasta osaamistani, en nimittäin halua, että tämä neiti ei tulisi toistekkin kylään.

Panin häntä jo todella lujaa ja annoin klitalle kyytiä, kohta hän jälleen laukesi, jo kolmannen kerran. Hän oli jo ihan sippi, ja päätin, että olisiko aika lopettaa. Käskin hänen kääntyä ja nostaa tuon ihanan peppunsa sedälle naitavaksi. En ole ikinä nähnyt sellaista peppua ennen, siihen kun kullini asetin huulille, niin tiesin, että tämä ei tule kauoo kestämään :D

Aloin panna häntä heti lujaa, koska näin hänestäkin, että hän on jo ihan väsynyt tästä kaikesta. Otin pepusta kiinni ja aloin lujaa takomaan lähes 20cm kyrvälläni ja neiti kiljui nautinnosta ja ehkä vähän kivustakin, hän sanoi kuitenkin että nussi lujaa niin minä poikahan sit nussin. Painoin menemään niin lujaa kuin pystyin, ja päätin tehdä vielä hänelle viimeisen kivan yllärin, kun olin laukeamassa, painoin samaan aikaan kun laukesin peukalon hänen anukseen ja painoin hänet sänkyä vasten. Siinä sitten laukesin karjahtaen tuohon upeaan kaunottareen sormi hänen pepussaan ja ehkä hän tuli siinä vielä kertaalleen, en ole varma.

Kellahdin hänen viereensä ja rauhotimme sykettämme jonkin aikaa, sitten hän sanoi, että mitä vittua, painoit sit sormen peppuun. Minä siihen, että se oli niin ihanan näköinen, että en voinut vastustaa. Hän pikkuisen suuttui siitä ja ilmoitti olevansa peppu neitsyt. Hän tiesi minun klubeista, että itse järkkään ja harrastan kimppailua.

Se, mitä seuraavana tapahtui, vähän yllätti. Hän nimittäin ehdotti, että oli ollut aivan mielettömän ihanaa seksiä ja hän haluaisi kokeilla 2-3m yhtäaikaa. Minä tottakai olin heti mukana, että kyllähän se järjestyy.

Tämä on kuitenkin toinen tarina.

Pahoittelen jos liian pitkä juttu, en ole ennen näitä kirjoittanut. Mielellään otan ehdotuksia ja kehitys ideoita vastaan. Niin ja jos osa tunnistaa minut, niin tiedätte ehkä kuka on neitinkin ollut ;)

Jatkoa???
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.