Yhteinen matka äidin kanssa

Tavis Insesti ja Sukulaisseksi
13.05.2019
64791 näyttökertaa
0 kommenttia
4.54
Tämä tarina kertoo siitä kuinka tutustuin äitiini paremmin. Olin silloin 20 vuotias ja äitini oli 39 vuotias tuolloin. Olimme matkalla isovanhemmilleni. Äitini oli menossa sinne ja kysyi että lähtisinkö mukaan moikkaamaan heitä. Minulla oli loma tuolloin ja päätin lähteä mukaan. Isovanhemmat asuivat kaukana ja siksi oli tarkoitus yöpyä matkalla hotellissa ja sitten jatkaa matkaa.

Katselin matkalla netistä majoitus vaihtoehtoja ja päädyimmekin valitsemaan pienen mökin eräältä leirintäalueelta. Tämä valinta osin siksi että meillä oli äidin koira mukana ja kaikkiin hotelleihin ei saanut koiraa ottaa ja eikä mökkikään kallis ollut.
Automatka meni mukavasti ja rennoissa merkeissä. Saavuimme perille leirintäalueelle ja kävimme respasta hakemassa avaimet ja siirryimme mökille.
Mökki oli pieni mutta riitti hyvin yhdeksi yöksi. Mökissä oli keittokomero, makuuhuone ja olohuone jossa levitettävä sohva.
"No kyllä tää meille hyvin kelpaa yhdeksi yöksi" tokaisin äidille. "Juu, ihan riittävä meille kolmelle" äiti sanoi. Äidin koira Turo asettui myös taloksi ja hyppäsi sohvalle lepäämään. Turo olikin kookas uros koira ja sohvalle ei muita sitten oikein mahtunutkaan.
Respasta kerrottiin että järvenrannassa oli sauna mitä sai käyttää ilman mitään varauksia tai maksuja. Muistaakseni oli päällä ilta kymmeneen asti.
"Hei, pitäiskö käydä saunassa vielä tässä illalla?" Äiti huuteli makuuhuoneesta.
"Joo, mennään vaan ja sen jälkeen kyllä uni maistuu" tokaisin äidille.

Olimme ostaneet matkalla muutaman oluen ja äitini osti myös pullon viiniä. Nyt niistä nautimme ja katselimme televisiosta jotain hömppä ohjelmaa. Keskustelimme myös kaikenlaista siinä ohessa ja myös kokemuksista leirintäalueista. Itsellä ei kauheasti ollut kokemusta mutta äidillä oli muutamista paikoista. Sen myös äiti vitsaillen kertoi että nämä karavaanarit ovat kuulemma sellaista parinvaihto porukkaa. Tosin itsekin olin sellaista kuullut myös.
Olimme jo juoneet muutamat lasilliset viiniä kunnes päätimme lähteä saunaan mutta ensiksi kävimme ulkoiluttamassa Turon ja saimme itsekin pienen happihyppelyn.

"No niin ei muuta kun pyyhkeet ja pesuvehkeet mukaan niin mennään" äiti sanoi.
"Joo ja mä otan saunaoluet myös mukaan" sanoin.
Saavuimme saunalle ja katselimme maisemaa järvelle. Mietimme onkohan saunassa muitakin ja olihan siellä yksi pariskunta. Saunalla oli kaksi pukuhuonetta ja pariskunta oli mennyt toiseen niin me menimme sitten toiseen vaikka ilmeisesti pitäisi olla naisten ja miesten pukuhuoneet erikseen. Riisuuduimme ja kävimme suihkussa. Laitoimme pyyhkeet päälle ja astuimme löylyyn. Pariskunta oli alasti löylyssä mutta väliäkös tuon mietin itsekseni.
Pariskunta oli jotain äidin ikäluokkaa ja oikein rentoja ja puheliaita. Esittelivät heti itsensä ja jutustelimme niitä näitä. Kyselivät ollaanko käyty täällä ennen ja mihin ollaan matkalla. Äiti kertoi että ensimmäistä kertaa ja vanhemmilleen ollaan matkalla. He sanoivat että tulivat vkonlopuksi rentoutumaan ja ottamaan parisuhde aikaa jättämällä lapset kotiin tällä kertaa. Samalla nainen laittoi käden miehen reidelle ja he pussasivat. Hetken hiljaisuus kunnes mies kysyi että "Onkos teillä lapsia?" Meinasin vastata että siis ollaan äiti ja poika mutta äiti ehti ensin vastaamaan että yksi lapsi löytyy kyllä. Nainen kysyi heti perään että ollaanko me kauan oltu yhdessä? Meinasin naurahtaa mutta pidin pokkani. Taas äiti vastasi ensin sanoi hymähtäen ja samalla minua katsoen että ollaan tunnettu aika kauan mikä toisaalta piti paikkansa. Jutustelimme vielä hetken kaikenlaista kunnes menimme kaikki yhdessä vilvoittelemaan.

Pariskunta meni uimaan ja me jäimme äidin kanssa terassille istuskelemaan.
"Aika hauska että nuo tuntuu pitävän meitä pariskuntana" sanoin äidille.
"Juu, huomasin myös mutta en kokenut tarvetta oikaista väärinkäsitystä" äiti vastasi.
"Ei se mua ainakaan haittaa ja oli ihan huvittava kuunnella noiden parisuhde juttuja" totesin.
"Ei meidän varmaan edes kannata paljastaa että ollaan äiti ja poika. Ettei tuu sit kiusallista niillekään kun jo ehtivät kysellä meidän parisuhteestakin" äiti sanoi nauraen.
"Totta, mun puolesta voidaan jatkaan näin ja kohtahan päästän jo kuitenkin nukkumaan" vastasin äidille. Samassa pariskunta tuli jo uimasta. Mies sanoi että "sitten kunnon löylyt ja kysyi että tulemmeko vielä löylyihin". Sitten äiti laittoi käden reidelleni ja totesi että "kai me kultaseni vielä yhdet löylyt otetaan"
Vastasin naurahtaen että "tottakai me vielä yhdet löylyt otetaan"

Pariskunta paineli suoraan saunaan ja äiti meni suihkuun. Minä menin pukuhuoneeseen avaamaan meille uudet oluet jotka alkoivat itseasiassa käymään vähiin. Mukavassa seurassa oli kuin huomaamatta oluttakin kulunut. Äiti tuli suihkusta ja sanoi hymyillen "No niin mennäänkös sitten löylyyn ja ei kai me pariskunnat pyyhkeitäkään tarvita"
"Niin joo kai niitä ilmankin tarkenee" totesin ja siirryimme saunaan. Yllätykseksi pariskunta suuteli ja naisen käsi oli miehen haaroissa hyväillen jo osittain jäykistynyttä penistä. Molemmat tietysti huomasimme sen mutta muina miehinä kiipesimme lauteille istumaan ja hekin lopettivat tuon touhun. Pariskunta pyysi anteeksi ja totesimme molemmat että haitannut. He kertoivat että heille on tärkeää saada välillä kahdenkeskistä aikaa. "Tai itseasiassa jos totta puhun niin aikalailla seksin merkeissä tällaiset vkonloput menevät" mies kertoi ja samalla katsoi puolisoaan. "Ollaan vaan tosi seksuaalisia molemmat" nainen jatkoi.
"Joo ei se meitä haittaa ja kyllähän seksi parisuhteessa on tärkeää" äiti vastasi. Minua alkoi jo melkein nolostuttamaan nämä keskustelut. Vaikkakin myöskin kiihottavaa toisaalta.
"Me tykätään näistä lapsivapaista kun ollaan reisussa niin uskaltaa olla hieman estottomampia ja kokeilla uusia juttujakin. Sanokaa vaan jos häiritsee tällaiset jutut" nainen sanoi.
"Ei haittaa ollenkaan, antakaa mennä vaan yleinen saunahan tämä on." Äiti nauraen sanoi.
"Okei hyvä. Mites onko teille tärkeitä nuo jutut?"nainen kysyi.
"Joo kyllähän seksi on aina isossa osassa parisuhteissa ja estotonta seksin pitää olla" uskalsin sanoa. Samassa äiti vilkaisi minua hieman hämmästynyt ilme kasvoilla. Sitten käänsi katseen taas pariskuntaan ja sanoi " Joo kyllä seksi on tärkeä osa suhdetta ja seksissähän on vain taivas rajana että kokeilla voi kaikenlaista"
Mietin että nyt taitaa olla alkoholilla vaikutusta sillä en uskoisi että äiti uskaltaisi minun seurassa ihan noin rohkeasti sanoa.
Pariskunta nousi lauteilta ja sanoivat hakevansa toiset juomat pukuhuoneesta. Kun saunan ovi meni heidän perästään kiinni niin äiti sanoi. "Niin sano vaan jos tuntuu epämiellyttävältä että esitetään noille. Mun mielestä ihan hauskaa leikkiä."
"Joo on hauskaa kyllä. Heillä tuntuu jutut menevän vähän sinne estottomampaan suuntaan" totesin.
"No niin tuntuu mutta mitä jos annetaan heidän jatkaa ja sit vaan lopetetaan ja lähdetään nukkumaan kun meinaa liian pitkälle mennä? Ja muutenkinhan pitää kohta mennä nukkumaan" Äiti sanoi hymyssä suin.
Aistin että äiti oli jopa hieman innoissaan mutta väliäkös tuon.
"Joo kyllä se mulle käy" totesin
Ja sitten pariskunta jo tulikin takaisin löylyyn. Mies alkoi heti kertomaan tarinaa joltain heidän reissulta missä joku toinen pariskunta oli ehdottanut heille parinvaihtoa juurikin samanlaisessa sauna tilanteessa mutta eivät olleet loppujen lopuksi lähteneet mukaan juttuun. Juttelimme hetken muita juttuja kun nainen sanoi. "Teillä muuten taitaa olla muutama vuosi ikäeroa. Joku voisi jopa luulla teitä äidiksi ja pojaksi."
Katsoimme toisiamme ja varmaan molemmat mietimme että nyt paljastuimme ja että he olivat tajunneet esittäneemme heille. Mutta äiti naurahti ja sanoi. "Niin onhan tuota ikäeroa meillä muutama vuosi mutta kyllä me ihan pariskunta ollaan" samalla antaen pusun poskelleni ja liikuttaen kämmentä sisäreittäni pitkin niin että lopuksi käsi osui kulliini. Minäkin totesin että " joo pariskunta ollaan ja intohimoa löytyy"
"No joo ei me sitä epäiltykkään" nainen sanoi nauraen."näyttävän näköinen pariskuntahan te olette" hän jatkoi.
"Onko muuten teille tullut jotain kimppakiva ehdotuksia ikinä vai ootteko jopa kokeillut?" Nainen tiedusteli.
"Ei ole ehdotettu mutta kyllähän sellainen voisi olla hauskaa ja ollaan sellaisesta joskus puhuttukin" äiti vastasi.
Oho nythän äiti innostui. Minua kiihotti ja nolostutti samaan aikaan.
"Joo sellainen voisi olla ihan antoisaa" sanoin äidin perään.
No mites tuota, kiinnostaisiko teitä jatkaa iltaa meidän kanssa vaikka meidän asuntoautolla?" Mies kysyi ja samalla nainen siirsi kätensä reidelleni ja siitä kullilleni ja tarttui siihen alkaen hyväilemään sitä. Ja mies kaitsoi äitiä ja laittoi käden hänen reidelleen ja hivutti kättään äidin jalkoväliin. Alkoi kädellään hieromaan kevyesti äidin pillua ja äiti levitti hieman jalkojaan ja huokaisi. Tätä kesti vain pienen hetken ja kunnes äiti suoristi ryhtiään. Hän ilmeisesti ymmärsi että nyt mennään liian pitkälle mutta silti oli kiihottuneena ja tarttui naisen käteen siirtäen sen pois kulliltani. Äiti tarttui kulliini liikuttaen esinahkaa edestakaisin ja sanoi että "Sori vaan mutta tänään vain minä nautin tästä veitikasta"
Pariskunta pahoitteli lähentelyä mutta rauhoittelimme molemmat heitä että ei se mitään ja äiti totesi "olisi varmasti ollut hauskaa mutta meidän pitää aikaisin jatkaa matkaa ja siksi meidän pitää pikku hiljaa lähteä mökille päin" Sanoin äidin jälkeen että" joo olis ollut varmasti hauskaa mut ehkä törmätään jossain vielä"
Sitten lähdimme suihkuun ja pukeutumaan. Terassilla vielä kiitimme pariskuntaa hauskasta saunatuokiosta ja toivottelimme hyvät yöt.

Matkalla mökille nauraa räkätimme tapahtuneelle. Ja totesimme että oli kyllä hauskaa mutta outoa.
"Meni kyllä niille ihan täydestä mutta meni kyllä liian pitkälle lopuksi vai mitä?" Äiti kysyi.
"Joo ne usko kyl kaiken ja joo lähdettin kyl just oikeeseen aikaan mutta en mä ainakaan järkyttynyt tilanteesta että älä sitä huoli että tarvii huomenna nolostella" totesin.
"Joo ja hyvä että et järkyttynyt. Mulla oli ihan hauska ilta ja voidaan hyvillä mielen unohtaa toi" äiti totesi.
Katsoin äitiä ja läpsäisin äitiä pepulle ja sanoin nauraen "No niin vaimo mennääs sit nukkumaan jo"
Äitikin vain nauroi ja jatkoimme matkaa mökille.

Mökille tultuamme kävin ulkoiluttamassa Turon ja äiti jäi laittamaan iltapalaa. Söimme iltapalan mökin terassilla ja joimme viiniä jonka äiti oli ostanut. Olimme jo aikalailla hiprakassa saunajuomista ja viinipullokin näytti tyhjentyneen. Kysyin äidiltä että vieläkö otetaan yhdet ja äiti oli myös sitä mieltä. Kävin hakemassa sisältä oluet ja tullessa ulos sanoin "tässä olis äiti nämä oluet". Samassa huomasin että se pariskunta saunalta oli mökin viereisellä asuntoautopaikalla ja kuuli mitä juuri olin sanonut. He tuijottivat meitä hölmistynyt ilme kasvoillaan ja sitte luikahtivan autoonsa. Äidin kanssa repesimme nauramaan. Istuin pöytään ja äiti totesi nauraen "Ei helvetti ne oli meidän naapureita ja nyt ne ajattelee että me ollaan jotain ihan pervoja tyyppejä"
"Joo niin taitaa luulla mutta ihan sama eihän me noita enää ikinä nähdä" vastasin äidille.
Sitten avasimme oluet ja hetken katselimme maisemia kun äiti kysyi "muuten, kerroppas äidillesi ootko tehnyt jotain pervoja juttuja tai jotain sellaisia...tiedäthän"
"Ai niinku millaisia? No ainakin toi tän iltainen oli uus juttu ja vähän sellainen" sanoin nauraen.
"No joo niin oli mutta siis ootko kuinka irstaita juttuja tehnyt tai miettinyt? Ajattelin vain kun tässä humalassa ollaan niin on helppo jutella tuollaisista"äiti uteli.
"Niin no onhan niitä jotain juttuja exän kanssa ollut ja mielessä sit ollut vähän rivompaakin" kerroin äidille.
"Uskallatkos kertoa äidillesi vai ujostuttaako? Mutta älä siis huoli en järkyty ja onhan sitä itselläkin aika pervo mielikuvitus välillä" äiti tyynnytteli.
"No silloin kun asuin vielä kotona niin kyllähän sitä tuli runkattua alvariinsa" sanoin naurahtaen.
"No joo kyllä sen tiesin kun vessa reissut venähti, saunassa viihdyit pitkään yksin ja joskus huoneestasi kuului sellaisia ääniäkin mutta sehän on ihan normaalia" äiti sanoi.
"Exän kanssa anaalijuttuja kokeiltiin ja tykättiin molemmat. Kerran oli yks nainen joka silleen squirttas seksiä harrastaessa. Oli kyl tosi kiihottavaa mut sen jälkeen en oo kokenut. Tää on kyl vähän outoo sulle kertoo tälläsiä." Totesin.
"Eiku on mukava että pystyt mulle puhumaan näistä ja itseasiassa ihan kiihottavia juttuja sulla" äiti sanoi hymyillen. "Tuleekos muita juttuja mieleen, sellasia mitä et oo muille kertonut? Mäkin voin sulle sellasia salaisuuksia paljastaa" äiti sanoi.
"Nooh mulla välillä aika pervo mielikuvitus. Joskus tosi kiimassa haluisin ottaa mieheltä suihin. Tai sitten saada omaan peppuun naiselta jotain. Tai olisi nainen, minä ja joku mies pantais toisiamme ristiin. Anteeksi näistä" sanoin.
"Oho mullahan on kunnon pervo poika ja siis älä yhtään oo nolona noihan on tosi kiihottavia juttuja" äiti sanoi minulle.
"Niin ja sillon joskus nuorempana haistelin sun stringejä ja muita alushousuja välillä kun runkkasin. Mut hei nyt säkin saat kyl jotain paljastaa kun mä oon jo jotain kertonut" totesin äidille.
"Okei, no se kuuluu nuoruuteen kun hormoonit hyrrää. No mitäköhän sulle kertoisin... et sitten järkyty, ethän. Isäs kanssa seksi oli sellasta perus seksiä. Ihan hyvää mutta ei mitään erikoisuuksia. Sitten kun erottiin niin mulla alkoi hirveästi olemaan seksi mielessä ja mitä irstaampaa niin sen kiihottavampaa. Joskus haaveillut että monta miestä nussisi mua joka reikään ja roiskisi spermaa päälleni. Ja sit vaan ottaisi uudestaan ja uudestaan. Anteeksi järkytyitkö jo?" Äiti kyseli.
"No en mä helpolla järkyty ja sun kanssa tuntuu yllättävän helpolta jutella näistä. Kerro ihmeessä lisää." Sanoin.
"No en uskonut että ikinä tätä kellekkään kerron varsinkaan sulle. Oli yks vkonloppu ja mua himotti koko ajan. Sit yöllä näin unta että olin sänkyyn sidottuna ja silmät peitettynä. Sit mies tuli ja alkoi panemaan mua. Oli tosi kiihottavaa. Se otti siteen mun silmiltä pois kun pani mua ja näin että se olit sinä. En päässyt karkuun sä vaan nussit mua. Halusin pois mutta tuntu silti hyvältä ja sit laukesit mun sisälle ja lähdit pois. Heräsin siihen ja olin ihan hengästynyt ja ihan märkänä. Mun oli pakko vielä sauvalla masturboida ja sain ihan järkyttävän orgasmin. Se oli tosi outoa."äiti kertoi.
"Wou, niinkö. Hienoa että pystyt kertomaan tuollaisista. Mutta en edellenkään ole järkyttynyt ja haluisin kuulla lisää." Sanoin hymyillen äidille.
"No hyvä ettet ole. No toinen juttu oli samana vkonloppuna kun himotti kokoajan. Olin saunassa hyväillyt itseäni ja sit saunan jälkeen olin edelleen ihan märkänä alapäästä. Saunatakki päällä aattelin että otan sängyn alta säilytys laatikosta sellasen eroottisen kirjan jota voisin lukea. Kurkottelin sitä sängyn alta kontillani kun Turo tuli ja nuolas mua takaapäin sieltä. Kiljahdin hieman ja käskin sen pois. Mutta sit kun luin sitä kirjaa sängyllä ja oli tosi kiihottava kohta niin turo tuli just sängylle ja tunki kuononsa mun jalkoväliin. Olin riisunut takin ja siinä jalat levällään. Sit annnoin sen vaan nuolla kun luin ja hetkessä mä jo tärisin orgasmista. Heti sen jälkeen kadutti kyllä." Äiti kertoi mietteliäänä.
Tähän heitin sitten että "oho ai meinas turo päästä pukille. Sillä olis varmaan kovasti tehnyt mieli nussia narttua"
Äiti hieman nolona naurahti" No älä nyt viittii tollasia"
"No joo en kiusaa enempää. Hei pitäiskö meidän siirtyä jo sisälle ja pikku hiljaa nukkumaan" ehdotin.
"Joo onhan tässä jo illan aikana tapahtunutkin ja avauduttu että voidaan kyllä." Äiti myötäili.
Siirryimme sisälle ja joimme juomat loppuun. Siivosimme pullot ja tölkit pussiin. Kävimme pesemässä hampaat ja sitten sanoin vielä äidille. "Niin siis mun puolesta ei tarvii huomenna nolostella mulla oli hauska ilta ja taidetaan molemmat olla hieman pervoa sorttia."
"No hyvä tietää ja niin taidetaan olla ja hyvä niin." Äiti vastasi ja molemmat hymähdimme.
Äiti meni makuuhuoneeseen. Minä siirryin laittamaan sohvaa pediksi. No turohan oli vallannut sohvan eikä suostunut siirtymään. Käskin pois sohvalta ja ähisten yritin siirtää sitä.
Sitten äiti kysyi "mikä siellä nyt?"
"Turo vallottanut sohvan niin sitä yritän saada lähtemään" totesin.
Äiti tuli olohuoneeseen ja totesi että jos turo on löytänyt hyvän paikan niin ei siitä kyllä hevillä luovu. Kuulemma aina niin.
"Mut hei säästytään vaivalta jos vaan mennään molemmat nukkumaan tonne makkariin" äiti ehdotti.
"No niin kai sitten." Vastasin.
Menimme molemmat makuuhuoneeseen niin kuin äiti ehdotti.
"Nyt kun se pariskunta näkis että sä täällä stringeissä ja minä mennään nukkumaan samaan sänkyyn. Olisivat varmaan aika ihmeissään."
"Haha no joo ja mä vielä siellä saunassa sanoin että sun veitikka on mun tänään."äiti sanoi hymyillen.
"Mieti jos ne on vielä kuunnelleet mitä terassilla puhuttiin. Ja nyt ne siellä miettii että mitä me ja turo tällää oikein touhutaan." Vitsailin äidille.
"Eikä, saakohan ne raukat edes nukuttua siellä tuon jälkeen" äiti sanoi nauraen.
Näistä kaikista jutuista innostuneena sanoin äidille "olis kyllä ollut varmaan mielenkiintoista jatkaa heidän kanssa iltaa. Nyt kun miettii niin olis tehnyt aika paljon mieli."
"Niinkö, siis että me oltais niiden kanssa menty ja ilta olis johtanut kaikenlaiseen." Äiti hämmästeli.
"No joo se nainen oli kyllä ihan mukava ja kaunis että olisin voinut. Ja mieskin ok vai mitä?" Totesin
"No joo olihan se mies komea kyllä. Katselitko sitä miestäkin sillä silmällä? Ja eikö sua olis haitannut että äitisi on samassa seurassa?" Äiti uteli.
"Hmm... no olishan sitä kulliakin voinut saunan raikkaana maistaa. Ja ei olis haitannut että sä olet mukana." Sanoin
"Okei, no täytyy myöntää että olin kyllä ihan märkänä siellä saunassa kun alkoi ehdottelemaan ja oli jo kaikenlaista mielessä mutta ajattelin että menee liian pitkälle" äiti kertoi.
Olimme nyt sängyllä kyljellään peiton alla ja siirsin käteni äidin reidelle sivellen samalla reittä kun sanoin " ja sittenhän sä olisit voinut saada vaikka kahta miestä samaan aikaan ja sua oltaisiin kunnolla nussittu."
Samassa tunsin kun äidin käsi siirtyi reidelleni ja siitä pakaralleni "Mmm... siis tarkoitat että... se oliskin ollut jo jotain..." äiti kuiskasi.
"Mutta tänään ei käynyt niin ja nyt jo menossa nukkumaan" totesin haikealla äänellä.
Sitten tunsin kun äidin käsi työntyi boksereihini ja tarttui jo valmiiksi jäykistyneeseen kulliini."mutta mähän sanoin että tämä veitikka on tänään vain minun" äiti sanoi.
Samassa tunsin perhoset vatsassani ja kuinka kiihottunut olinkaan. Tartuin äidin pakaraan ja suutelin suulle. Äiti vastasi suudelmaan heti ja todella kiihkeästi. Suutelimme hetken kiihkeasti kosketellen toisiamme hellästi,raapien ja puristaen. Riisuin salaman nopeasti boxerini ja äidiltä rintaliivit ja stringit. Aah nuo ihanat rinnat kämmenieni puristuksissa ja kovettuneet nännit joita nuolaisin ja imin. Äiti huokaili syvään ja minä hengitin raskaasti. Sitten äiti siirtyi alemmas ja otti kullini suuhun ja samalla kun imi terskaa niin toisella kädellä siveli kiveksiäni ja käytti sormea peppuvaossani. Keskeytin äidin että en heti laukeaisi. Halusin nuolla äitiä ja laskin pääni äidin jalkoväliin aloitin nuolemaan pitkin vedoi. Äiti vaikeroi ja voihki. Sain äidin laukeamaan ja nousin äidin päälle. Katsoimme toisiamme ja äiti ohjasi kovana seisovaa kulliani sisäänsä. Uih... äiti huokaisi kun kulli luiskahti sisään ja minä aloin työntelemään edestakaisin. Äiti voihki ja voihki. Inisi ja huohotti. Kysyin että " näinkö sua siinä unessa nussin?"
Äiti vastasi"mmmh...joo tai tää on paljon parempaa aaah oih mutta älä lopeta vielä niinkuin siinä unessa vaan jatka äitisi nussimista aah"
Ja minä nussin äidin käskettyä. Äiti puristi pakaroitani samalla kun työnsin kullia äidin sisään. Sitten ohjasin äitiä kääntymään kontilleen ja kun äiti pyllisti niin nuolin takaapäin äitiä. Sitten kysyin" näinkö se turokin sua nuoli?"
"Oih joo just noin se nuoli, jatka kulta jatka." Äiti vaikeroi.
Nuolin hetken uudestaan ja taas kysyin" tuntuiko se hyvältä kun turo nuoleskeli sua? Oliko se kiihottavaa?"
"Tuntui kyllä kulta ja kiihotti se kyllä. Ihanan tuhmia puhut kulta." Äiti sanoi.
"Olisitko halunnut sen joskus uudestaan tekevän niin?" Kysyin.
"Jooh kyllä" äiti vastasi lyhyesti.
"Mitä jos se innostuisi siitä ja sen punainen suonikas kyrpä alkaisi työntymään suhun? Utelin.
"Oih se olis ihanaa" äiti sanoi.
Samassa käskin äitiä odottamaan ja hain turon. Heti turo pomppasi sängylle ja tunki kuononsa äidin peppuvakoon. Äiti voihki ja vaikeroi. Sitten laitoin turolle sukat tassuihin ja se kiipesi äidin selkään. Alkoi tökkimään äitiä kyrvällään ja lopulta se kookas kyrpä luiskahti äidin pilluun ja samalla äiti parkaisi nautinnosta. Luulin että koirat eivät kestä kauaa mutta turo lykki ja lykki äitiä ja äiti huusi nautinnosta. Taisivat naapuri pariskuntakin kuulla. Lopulta turo pysähtyi ja hetken päästä veltto kyrpä luiskahti ulos äidin pillusta. Ja heti perään sieltä valahti todella paljon spermaa. Äitikin maistoi sitä ja totesi olevan hyvää. Äiti piti hetken taukoa mutta turo oli jo valmiina työtämään kullinsa johonkin reikään. Sitten äiti sanoi"no niin kulta nyt on sun vuoro"
Ihmettelin että mitä äiti tarkoittaa mutta sitten äiti ohjasi minut kontilleni. Tarttui toisella kädellä kyrpääni ja toisella kädellä hieroi turon spermaa peppuuni ja työnsi sormensa sisääni. Liikutteli sitä edestakaisin ja sitte lisäsi spermaa sekä toisen sormen.
"Noniin nyt on sinun vuoro saada kunnon kyrpää" äiti totesi ja samassa turo oli jo selässäni. Äiti teki turolle muutaman runkkaus liikkeen ja sitte ohjasi turon kyrvän sisääni.
"Aaaah ai saatanan vittu uuuh oih" vaikeroin kun turo nussi minua ja se tuntui hyvältä. Ikinä en ollut ajatellut edes tällaista mutta hyvältä tuntui.
"Tuntuuko kyrpä hyvältä?" Äiti kysyi.
"Joo ihanalta" sain sanotuksi.
Sitten äiti otti turon pois kimpustani. Vaikka turo olisi halunnut lisää. Se läähätti niin kuin minäkin.
"No niin mitäs jos te pojat nussisitte minua yhtä aikaa?" Äiti ehdotti.
Ja kiipesi ratsastamaan päälleni. Sitten turo tuli äidin taakse ja kuin vanha tekijä se työntyi äidin peppuun. Äiti alkoi heti vaikeroimaan ja huohottamaan. "Oih just noin, ai vittu kun tuntuu hyvältä."
Minä ja turo nussimme äitiä ja äiti vaikeroi ja nautti kahdesta kyrvästä sisällään.
"No pojat nussikaa äitiä kunnolla nussikaa. Mä haluun että laukeette mun sisään. Mä haluun että roiskitte spermaa syvälle mun sisään. Just noin justnoin aaaiiih." Äiti laukesi ja siitä kiihottuneena tunsin kuinka kyrpäni alkoi sykkiä ja spermaa roiskua äidin sisään. Huusiin nautinnosta ja niin myös äiti. Turo perääntyi ja kulli luiskahti ulos äidin pepusta. Äiti nosti lantiotaan että kyrpäni myös luiskahti ulos ja minun sekä turon spermoja valahti pillusta mahalleni. Äiti lysähti päälleni ja huohotti. Suukottelimme.
Äiti sanoi iloisena mutta väsyneenä"sainhan minä kahta kyrpää tänään" ja naurahti.

Aamulla kun teimme lähtöä naapuri pariskunta tuijotti meitä hölmistynein ilmein mutta emme välittäneet.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.