1. OSA – ILLAN PIMETESSÄ

1.
Katselin uteliaana ympärilläni olevia ihmistä ilta-auringon valaisemassa motellin aulassa. Jotkut juttelivat keskenään ja olivat selvästi tuttuja, mutta suurin osa mittaili toisiaan arvioiden mahdollisuuksiaan. Itse en tuntenut heistä ketään paitsi tietysti vaimoni Emilian. Odottaessamme sisäänkirjausta ulko-ovella iloisesti tervehtinyt suloinen nainen loi minuun merkityksellisen katseellaan. Vaimoni huomasi silmäpelin ja sihahti vihaisesti. Kasvoja kuumotti, ja tunsin punastuvani hiusrajaani myöten julkisesta nolaamisestani. Olihan avoin flirtti sallittua paikassa, missä vaihdettiin pareja.
Emmi ilmoitti meidät ja luovutti kyselylomakkeet. Nainen tiskin takana toivotti meidät tervetulleiksi ja pyysi nähdäkseen henkilöpaperimme. Kruksattuaan vieraslistan hän antoi vaimolleni vaaleanpunaisen kirjekuoren, missä oli kaiketi avainkortti ja ohjelma. Kuoreen oli kirjoitettu koristeellisin kirjaimin nimimerkkimme ”Palsami” ja Huone no. 106. Alias oli Emmin keksimä. Palsamit, eli häpykannukset ovat innokkaati siemeniään levittäviä kasveja. Niiden siemenkota aukeaa pienestäkin kosketuksesta ja lennättää siemenet kauas. Minusta nimi oli kekseliäs ja sopi teemaan. Samantien roteva, tatuoitu noin kolmekymppinen kaljupää otti kassini ja ojensi sen tiskin taakse. -Mennään. Mies tokaisi ja lähti olkavarresta pitäen ohjaamaan minua muualle. Kirjaimellisesti en ehtinyt kuin haukkoa henkeäni. Mies talutti minua tiukassa otteessa läpi lobbybaarin, mikä vaikutti hiipuvassa päivänvalossa jotenkin nuhruiselta. Baarista avautui ovi tilaisuutta varten kidutuskammioksi lavastettuun hämärään neuvotteluhuoneeseen. Oveen kiinnitetyssä kyltissä luki ”Dungeon” -Laita kuteet tähän. Mies käski ojentaen minulle kangaspussin. Katsoin häntä hölmistyneenä. -Vauhtia.. mulla ei oo koko päivää aikaa!. Mies tuhahti. Kaippa tämä kuului asiaan, mietin, ja tottelin häntä hämilläni. Riisuminen miehen vahtiessa avoimessa oviaukossa oli odottamatonta ja kiusallista. Riisuessani haistoin kitkerän hien hajun. Pitäisi käydä suihkussa. Alushousujen kohdalla emmin. -Kaikki pois. Riisuin alushousut selin ja piilotellen parhaani mukaan sukuelimiini lukittua siveyslaitetta. Vaatteiden saaminen löysään pussiin vaati molemmat käteni, mutta onnistuin pitämään elimeni näkymättömissä. -Kello kans. Mies tokaisi otettuaan pussin. Salaisuuteni väistämätön paljastuminen sai taas kasvoni kuumottamaan. Mies ei peitellyt huvittuneisuuttaan. En ole koskaan ollut sinut ristiriitaisen seksuaalisuuteni kanssa.
Tukahduttaessani häpeääni kävelin hermostuneesti ympäri huonettä. Lopulta istuuduin koristeelliselle viininpunaiselle sohvalle ja jäin katselemaan ympärilläni olevaa sm-rekvisiittaa. Huoneen keskellä oli gynegologin tutkimuspöytää muistuttava moderni piinapenkki, seinustalla yksinkertaisempi kiinnityshihnoin varustettu pöytä sekä x-muotoon liitetyt puupalkit hihnoineen. Alku oli ollut vähintäänkin yllätyksellinen. Vaikka koko milijöö tihkui seksiä ja ymmärsin joutuvani osalliseksi, olin ennemmin hermostunut kuin seksualisesti virittynyt.
2
Mieleen palasi aulan kauniin naisen paljon lupaava katse. Ulkonäössäni ei ole vikaa. Olin hänestä kiinnostava. Se korosti rajoituksiani täällä, missä kaikki olisi muille luvallista. Intiimien salaisuuksieni paljastuminen olisi tavattoman noloa. En tiennyt voisinko välttyä siltä. Selvää kuitenkin oli, että siveyslaitteeseen lukittuna aisankannattajana en olisi muiden nautintoihin osallisena. Kadehdin heitä.
Kuvittelin millaista olisi rakastella aulan kaunotarta, kun dominaksi pukeutunut nainen tuli huoneeseen. Domina hän tietysti olikin. Katselin häntä kaiketi suu auki hämmästyksestä. Korkeakorkoisia kenkiä ja koruja lukuunottamatta nainen oli pukeutunut mustaan kumiin. Ihonmyötäinen asu kiilteli viekottelevasti korostaen naisellisen vartalon muotoja. Hieman liioitellusti meikatuilla kasvoilla oli laskelmoiva ilme. Ottaen kädellään tukea koristeellisen sohvan selkänojasta nainen nosti jalkansa viereeni. Terävä korko upposi istuimen viininpunaiseen pehmusteeseen. Leviävät reidet vetivät lyhyen kumimekon helmaa ylemmäs paljastaen viettelevästi lisää sukkien ja hameen rajaamaa vaaleaa ihoa. Teki mieli kurkistaa hameen alle. Se olisi ollut helppoa. Kohdatessani naisen katseen tämä kallisti päätään mutristaen punaisiksi maalattuja huuliaan. Hermoilustani huolimatta tunsin miellyttävän vihlaisun vatsanpohjassa. Nainen oli kuin suoraan fantasioistani.

-Mun nimi on Nella..., mut sulle mä oon Emäntä. Opettele käyttämään sitä nimitystä ahkerasti. Hän puhui rauhallisesti ja selkeästi pitäen tauon lauseitten välissä. -Mä olen... -Tiedän. Nella keskeytti esittely-yritykseni. -Ihan ekaksi neuvosin suo unohtamaan kokonaan sen mitä luulet olevasi. Täällä et ole sitä. Sä oot hyväksynyt sopimuksen ja sillä mennään, ymmärrätkö? Nyökkäsin päätäni vastaukseksi. -Sulla ei oo mielipiteitä, intimiteettiä eikä sananvaltaa. Sun pitää kysyä lupa kaikkeen mitä teet... multa, vaimoltasi tai keltä vaan. Et saa liikkua vapaasti. Lupa pitää pyytää vessassa käyntiin ja ihan kaikkeen. Aloin katua. Olisiko viikonloppu typerää näytelmää ja muiden pokkurointia. -Käyttäydyt kunnioittavasti. Teitittelet kaikkia…. Tietysti myös vaimoasi. Kaikki pyynnöt, toiveet, vihjaukset ja jopa eleet on määräyksiä joita sun on totteltava. Onko selvä? Nyökkäsin päätäni vaivautuneena. -Ja ymmärrät myös sen, että sääntöjen rikkomisesta seuraa rangaistus. Täällä kaikki rangaistukset on sitten ruumiillisia. Viimeinen lause tuli painokkaasti. -Ole hyvä ja vastaa ääneen. Nella käski pidettyään pienen tauon. -Ei kai ole vaihtoehtoja. -Ei. -Kai se on sitten pakko hyväksyä. Vastasin rykäisten kurkkuani ja tuijottaen kiusaajani reisien vaaleaa ihoa. Puhuminen oli vaikeaa. -Sano, kyllä Emäntä. -Kyllä Emäntä. Vittu miten lapsellista. Miksi olin päästänyt itseni siihen jamaan. Niin, koska olen hölmö ja muiden vietävissä, liian kiltti ja annan aina periksi välttääkseni vastakkainasettelua. -Katso silmiin ja sano ymmärrän, Emäntä. Vastatessani tunsin taas punastuvani. Mieleni teki kiskoa naisen kumihame korviin ja työntyä hänen sisään.
-Tuleeko tänne muita? Kysyin typerästi lieventääkseni jännitystä ja päästäkseni itseni herraksi. -Kuten sanoin sun pitää totella muita. Palvelet kyselemättä jokaista tän talon seinien sisällä. -Tarkotin tuleeko tähän huoneeseen muita. -Muut kysyy ja sä vastaat. Puhutteluun pitää pyytää lupa. Sanojen sisällöstä huolimatta Nella puhui koko ajan pehmeällä rauhallisella äänellä. Se teki hänen puheestaan jollain tavoin vaikuttavampaa.
-Voinko vielä kysyä... Emäntä? -Niin? -Eikö mun pitäis käydä pesulla ja valmistautua juhlaan. Vaimo varmaan oottaa? -Sellaisista sun ei kuules tarvii yhtään huolehtia. Nouse ylös.

Nellan istui nyt puolestaan sohvalla mittaillen katseellaan vartaloani. Seisoin hänen edessään peitellen siveyslaitetta. Häveliäisyyteni huvitti Nellaa. -Nosta kädet selän taakse. Ainoastaan Emmi oli katsellut minua lukittuna. Tämä tuntui erilaiselta. Yllättävä ekshibiotionistinen mielihyvä sai metallihäkin puristamaan erektoituvaa penistäni. Vuosia vaalimani salaisuuden paljastuminen alkoi johdattaa ajatuksiani dominaleikkiin. Silti erektion paljastuminen nolotti. En voi sille mitään, että kaluni on tuomittu seisomaan ”polvistuessani” naisen edessä ja nyt edessäni oli mitä seksikkäin domina. Nella keskittyi tarkkailemaan pää kenossa jalkoväliäni. Aavistuksen omaisista muutoksista naisen kasvoilla saattoin lukea, että häkkiin kahlitun elimeni näkeminen miellytti ja herätti myös uteliaisuutta. Samalla aistin tyynen ulkokuoren peittämän kiihotuksen. Hän ei ollut töissä vaan nauttimassa kuten kaikki muutkin. Intuitioni oli vähän pelottava. Nella jatkoi elimeni tarkkailua nostaen katseensa aika-ajoin kasvoihini. Penikseni kasvoi sykkien täyteen mittaansa tai niin paljon kuin se häkissä mahtui. Siveyslaite kohosi ja alkoi tuntua epämukavalta. Pian koko jalkovälini oli kuin tulessa lukkorenkaan kiskoessa kivespusseja erektion voimalla. Toivoin, että se laskisi nopeasti. Katseittemme kohdatessa nainen hymähti tyytyväisenä saatuaan kehoni hallintaansa pelkän katseensa avulla.

3
Oli vaimoni idea juhlia kymmenettä hääpäiväämme kinky-bileissä, jotka ajoittui lähes kohdalleen. Olimme ensikertalaisia kaiketi molemmat. Vaimoni oli tehnyt varauksen ja sopinut ehdoista. Itse annoin vain valtakirjan, koska se oli Emmin tahto, enkä halunnut asettua poikkiteloin. Sitä paitsi ajatuksena ennalta-arvaamattomuus kuumotti. Enää en tosin ollut lainkaan varma oliko hyvä idea jättää sopimus lukematta. Luotinko liikaa vaimooni tai ymmärsikö hän minua lopulta riittävästi? Mihin kaikkeen olin suostunut? Vaikka myönnän olevani jonkin sortin masokisti, en sentään ole mikään kipufriikki. Kipu tuli ensimmäisenä mieleen asioista, mitä en haluaisi.

Auringon laskettua huonetta valaisivat laitteisiin kohdistetut spotit. Vasta laitetun hajuveden makea tuoksu tunkeutui sieraimiini Emmin tullessa. Hän oli laittautunut juhlaan, mikä selitti pitkän odotuksen. Naiset tevehtivät iloisesti ja halasivat hymyillen toisiaan. He eivät selvästikään tavanneet ensimmäistä kertaa. Emmin silmien pilkahdus ja tuttujen kasvojen ilme vihjasi innokkaasta odotuksesta. Hän löytäisi varmuudella itselleen jonkun sonnin tyydyttämään tarpeitaan. Samalla tunsin mustasukkaisuuden piston. Omistavista tunteista en pääsisi koskaan. Aika vain vahvisti ulkopuolisuuden tunnetta ja itsesääliä. Miten kaunis ja haluttava hän olikaan, vaan ei minua varten. Ajatus vaimostani toisen kanssa sai katkeransuloinen aisurinkiiman vihlaisemaan alavatsaani. Emmin katse oli väheksyvä. Ei tarkoituksellisesti, mutta hän ei osannut peittää minusta tuntemaansa häpeää. Se teki kipeää. Pääni painui posket kuumottaen seisoessani alastomana ja munat lukittuna kahden naisen seurassa. Punastelen harvoin, mutta täällä yhtenään paljastaen epävarmuuteni ja ristiriitaiset tunteeni. En todellakaan olut ylpeä itsestäni. Minulla on kaikesta huolimatta myös normaalit miehen tarpeet ja tunteet, ja ne nyt olivat pinnassa ja maahan poljettuja. Kerran Emmi oli kokonaan minun. Silloin en osannut arvostaa sitä tarpeeksi. Olen saanut kantapään kautta oppia, ettei nainen kunnioita miestä, joka antaa periksi kaikessa eikä pidä kiinni omastaan. Se johtaa ensin pompotteluun ja sitten suoranaiseen hyväksikäyttöön. Kohdallani tämä kehitys alkoi siitä, kun annoin anteeksi hänen suhteensa toiseen mieheen ja annoin sen myös jatkua kiinni jäämisen jälkeen. Emmi osoitti aidosti kiitollisuutta ymmärtäväisyydestäni ja siitä, etten järjestänyt kohtausta. Silloin tunsin itseni jalomieliseksi. Myös seksielämämme vilkastui, ja oli kuin suhteemme olisi alkanut uudelleen paitsi että hänen ollessa rakastajansa luona runkkasin kyyneleet silmissä ennenkokemattoman mustasukkaisen ja itsesäälinsekaisen euforian vallassa. Silloin en osannut aavistaa, että elämäni oli muuttunut lopullisesti. Emmi osasi pitää kiinni saamastaan oikeudesta ja halusi lisää. Kun ensimmäinen suhde hiipui myönnyin surullisen vaimoni netti-deittailuun. Sitten tuli treffejä ja rakastaja seurasi toistaan kunnes löytyi vakituinen partneri. Minusta oli tullut aisankannattaja sanan varsinaisessa merkityksessä ja hänestä hotwife.

4
Siveyshoito tekee myötämieliseksi avaimenhaltijalle ja lataa mielen täyteen ennakko-odotuksia. Siltä ei voi välttyä. Edellisestä orgasmistani oli kulunut jo yli kaksi viikkoa ja nyt oli lupa odottaa jotain erityistä, mutta mitä? -Tuleppa tänne. Nella käski taputtaen valossa kylpevää piinapenkkiä. -Jalat näihin. Asetuin kiltisti makuulle, nostin jalat telineisiin ja annoin heidän kahlita itseni puolustuskyvyttömäksi.
Penkki nytkähteli Nellan pumpatessa sitä ylemmäs. En saanut katsetta irti hänen kumin peittämien rintojen liikkeestä. -Orgasmia ja siemensyöksyä pidetään yhtenä asiana, mutta oikeesti ne ei ole. Molemman voi laukaista erikseen. Nella opetti vaimolleni ja laski kätensä vastalleni. Se oli kuin sähköisku. Tietoisuus siitä, että minulle voitaisiin tehdä mitä tahansa valtasi ajatukseni muutaen leikin todeksi. Suojaton alapääni oli heille kuin tarjottimella. Olin heidän koekaniini.
-Orgasmitton ejakulaatio käynnistetään hieromalla eturauhasta sisäkautta. -Okei. Oon lukenu jotain, mutta jatka. -Sitä käyttää lekuritkin näytteen ottoon ja muuhun. Sun on tärkeetä osata tää, kun pidät tän pidempään ilman orkkua. Naiset siirtyivät korot kopisten näkymättömiin pääpuolelleni. Kulin heidän kuiskuttelevan jotain toisilleen, mutta en saanut siitä selvää. Ei ilmeisesti ollut tarkoituskaan. -Okei, jutellaan siitä lisää sit kahestaan. Sitten he tekivät jotain. Pian kumivaatteen kahina ja napsahdukset paljasti sen osittain. Joka tapauksessa uskoin tietäväni mitä minulle tehtäisiin. Olin nähnyt sen pornovideoilla.
Naiset tulivat viereeni molemmin puolin. Emmi oli riisuutunut kevyen mekkonsa, mutta ihan ensimmäiseksi kiinnitin huomioni kumihousuista riippuvaan dildoon. Emmin kasvoillaan karehti lukemattomista yhteisistä hetkistä tuttu merkityksellinen hymy. Hänellä olisi jotain erikoista mielessä. Nännit nöpöttivät kutsuvasti venyttäen pyöreitä rintoja peittävää ohutta läpikuultavaa kangasta. Emmi kieritti kondomin dildon päälle, ja naiset alkoivat kuin yksissä tuumin vetää käsiinsä kumihansikkaita. Venyvä materiaali suhisi, napsahteli ja kirahteli puettaessa. Niskatuki otettiin pois ja pääni retkotti taakse. -Avaa suu kulta. Emmi käski ja työnsi dildon huulilleni. Nella voiteli pyllynreikäni ja työnsi jotain sisään. Kohta lämmin neste virtaasi suoleeni. Ähkin dildo suussa ulostustarpeen kasvaessa. Ennen kuin väistämätön tapahtui minut nostettiin puoli-istuvaan asentoon. -Anna tulla. Neste ryöpsähti ulos paineella ja sitten hitaammin Nellan pitelemään astiaan. -Ihan ok, ei tartte toista kertaa. Penkki laskettiin takaisin makuuasentoon ja pääni retkotti taas takakenoon. Pyllyni kuivattiin ja pyyhittiin kosteusliinoilla. Kuuntelin kuin hypnoosin vallassa kumin narahtelua Nellan vaihtaessa itselleen puhtaat hansikkaat. Tämä tapahtuu minulle oikeasti.
Liukuvoidetta lisättiin. -Venytä pyllynreikää, niin saat dildon helpommin sisään. Yritin pitää alapääni rentona, mutta lihakset jännittyivät refleksin omaisesti sormen työntyessä sisää. -Rentoudu. Nella sanoi tuntiessaan sulkijalihakseni puristavan sormeaan. Emmi levitti pakarani auki ja Nella venytti sulkijalihasta reippaasti eri suuntii. -Tälleen. Se ei tuntunut pahalle, mutta koskaan en ollut tuntenut itseäni yhtä alistetuksi ja avuttomaksi kuin heidän käsittelyssä. Penikseni ja kivespussini aisti herkästi jokaisen tahattoman kosketuksen. Osittainen erektio ei kuitenkaan tuottanut kipua.
-Sperma pitää poistaa säännöllisesti lukituksen aikana. Se putsaa eturauhasen kuona-aineista. Muuten lypsyllä on suunnilleen samat vaikutukset kuin normi siemensyöksyllä. Sitä seuraa myös toipumisaika. Silloin ei seiso eikä orkut onnistu. Mut lypsyn jälkeen halut palaa aikas nopeesti. Eturauhasen lypsy mahdollistaa sen, ettei orkkuja tartte antaa periaatteessa koskaan. Nellan puhe oli muuttunut kiihkeämmäksi ja alkoi vaikuttaa saarnalta. Uskon, että se oli tarkoitettu yhtä paljon itselleni kuin vaimolleni. Kuuntelin sitä kasvavan huolen vallassa. Jatkuvasta lukituksesta on paljon juttua Netissä. Ajatuksella leikkiminen ja kiusoittelu aiheesta kiihottaa mieltä, mutta käytännössä en sellaista haluaisi. En missään nimessä. Pelko dildon tunkeminen peräaukkooni nousi kuitenkin päällimmäiseksi ajatukseksi. Toisaalta ajatus peppuseksistä oli myös oudolla tavalla kiihottava. Se olisi ennenkokematonta.

5
Liukuvoidetta lisättiin. Mieleeni juolahti, että palsami tarkoittaa myös voidetta. -Pidä siitä molemmin käsin kiinni ja työnnä lanteilla. Dildon kärki etsiytyi pyllynreiälleni. -Just noin. Nella neuvoi. Emmi tuijotti jalkoväliäni painaessaan sauvaa kasvavalla voimalla. Älähdin tajutessani sen alkaneen. -Ja potilas muistaa hengittää ja pitää peräpään rentona, niin sattuu vähemmän. Nella neuvoi läpsäyttäen pakaraani. Sauva alkoi työntyä sisään, ja se teki kipeää. -Aauuh! Tuntui kuin peräaukko repeäisi. -Punanen punanen! Vaikersin hädissäni. Vaimoni veti dildon pään ulos kuultuaan turvasanan. Nella nosti päätäni hiuksista ja kumartui päälleni. Aistin kiihottavan kumin-, hien- ja hajuveden tuoksun. Ajattelin märkää, hikoavaa ja pehmeää naisen vartaloaan hengittämättömän materiaalin alla. Uhkeat rinnat liikkuivat houkuttelevinä silmieni edessä. Kunpa voisinkin osoittaa miehuuteni panemalla häntä.
-Heh! Ei tässä turvasanoja tarvita. Eihän tuo ole normi kyrpää kummempi. Anna sen vaan tapahtua. Nella sanoi kasvot melkein kiinni omissani. Halusin aidosti antaa vaimoni toteuttaa aikeensa. Se oli kaikesta huolimatta jotain erityisesti minua varten suunniteltua. Liukuvoidetta lisättiin jälleen. -Nyt pää taakse ja kaikki lihakset rennoiksi. Emmi painoi entistä voimakkaammin -Aaaauuuuuh! Älä! Älä! Kiljuin nykien kahleitani. Vaimoni veti sauvan ulos, mutta tällä kertaa vain työntääkseen suuremmalla voimalla. -Paina vaan. Nyt se menee. Nella sanoi. -Aaah! Aaah! Aaah! Auvauvauvau! Kipu sai kyyneleet silmiini tekopeniksen tunkeutuessa kehooni. Reuhdoin itseäni paniikissa, mutta olin monilla remmeillä kiinni piinapenkissä, eivätkä ne antaneet kuin aavistuksen liikkumavaraa. Emmi työnsi vähitellen tekokyrvän edestakaisin liikkein kokonaan sisään ja pysähtyi. En oikein tiedä miten osaisin kuvata sitä totaalisen alistettua olotilaa, mitä koin kivun alkaessa hellittää. Reiteni aukesivat joka työnnöllä Emmin liikkuessa rytmikkäästi jalkojeni välissä. Nostin päätäni ja kohtasin Emmin katseen. Hän näytti kekittyneeltä. -No miltä herrasta tuntuu antaa peppua? Nella kysyi -Hyvältä. Sain huokaistuksi. Hengitykseni oli kiihtynyt. Se oli totta. On tunnustettava, että kivun liennyttynä peppupano alkoi todellakin tuottaa hekumallista nautintoa. Etenkin sisään vienti aiheutti huikeita tuntemuksen, kun Emmi oli vetänyt ensin sauvan ulos,. Annoin pääni retkottaa taaksepäin ja huohotin ääneen Emmin pannessa minua yhä rohkeammin.
Pian työnnöt muuttuivat lyhyemmiksi ja mukaan tuli pyörivä liike. Nostin taas päätäni ja näin nautinnon Emmin kasvoilla hänen hieroessa itseään jalkoväliäni vasten. Kyse ei ollut eturauhasen lypsämisestä vaan panosta. Olin peppua antava osapuoli ja Emmi sai siitä jotenkin fyysistä nautintoa itselleen. Kumihousuissa täytyi olla dildo tai jotain myös sisäpuolella. Ajattelin kumitappia Emmin liukaassa pillussa hiostavien kumihousujen sisällä ja sytyin sillä sekunnilla. Emmin kiimainen liikehdintä, hiljaiset voihkaisut ja kiihtynyt hengitys nostivat minut hetkessä seksuaaliseen hurmokseen. Mieleni antautui nöyryytykselle. Nella sääti jalkatukia levittäen reiteni äärimmilleen, jotta Emmi pääsisi vielä hieman syvemmälle. Ouuuh! Ouuuh! Olen teidän. Tehkää mitä ikinä haluatte. Nella seisoi nyt pääni puolella hieroen rintojani ja nipistellen nännini koviksi. Näin hänen vartalonsa alhaalta, mikä korosti rintojen uhkeita muotoja. Sitten Nella kohotti hamettaan ja tuli lähemmäs niin, että reidet osuivat poskiini ja pääni jäi kumisen minihameen alle. Ehdin nähdä vilaukselta kuinka lima kiilsi hieman turvonneiden häpyhuulien välissä. Nellan pillua kehysti lyhyt karvoitus. Sieraimeni täytti Kumin-, kiiman-, hien- ja miedosti virtsantuoksuinen huumaava koktaili. Sauva sai lantionpohja- ja sulkijalihakseni kouristelemaan pääasiassa tahdosta riippumattomasti, mutta pystyin hieman viivyttämään supistuksia, mikä teki niistä lähes orgastisen. Hekumalliset tuntemukset säteilivät penikseen asti. Nella painoi pilluaan kasvojani vasten. Nenäni upposi vaginaa. Minun oli vaikea hengittää. Reidet puristuivat pääni ympärille. Painautumalla yhä tiiviimmin kasvojani vasten Nella sai tukahdettua hengitykseni kokonaan. Pillun pehmeä liha painautui tiukasti kasvojani vasten ja tekopenis liikkui sisälläni. Hapenpuute alkoi tuntua heti ja kasvoi nopeasti. Lantion pohja ja sulkija kouristeli. Yritin liikuttaa päätäni, mutta Nella piti sen tottuneesti paikoillaa reisiensä välissä. En tiedä miltä kamppailuni hapen saamiseksi hänestä tuntui, mutta kiihottunut hän oli. Nellan kohotettua takamustaan hengitin kiivaasti tasatakseni hapenpuutteen. Saman tien märkä pillu painautui uudelleen kasvojani vasten, mutta nyt pääsin vähemmällä. Herkistynyt penikseni vaati kosketusta kiskoessani sisään paksua ilmaa kumihameen alla. -Nuole. Nella käski. Kieleni osui suoraan klitorikseen. Livoin sitä parhaani mukaan hänen hieroessa rintakehääni nojaten häpyään kasvojani vasten. Emmi pani minua lähes keskeytymättä. Molemmat naiset ääntelivät hiljaa keskittyessään omaan nautintoonsa. Emmi alkoi sormettaa. Käden liike värisytti tekokyrpää ja käsi hipoi kiveksiäni, mutta edestakainen liike jatkui. Valitukset muuttuivat äänekkäämmiksi ja käden liike voimakkaammaksi. Nellä veti kumihanskat käsistään, heitti ne vatsalleni ja nousi päältäni. Nostin päätäni nähdäkseni Emmin. Hänen kätensä liikkui villisti kumihousujen sisällä Nellan hyväillessä selän takaa hänen rintojaan. Emmi pitä vasenta kättään Nellan kädellä painaen sitä rintaansa vasten. Orgasmin lähestyessä Emmi valitti ja vartalo koukistui eteenpäin. Samalla sauva luiskahti ulos pyllynreiästäni. -Uh uhu huu aiii aiii ah ah. Hänen orgasminsa vaikutti voimalliselta. Lauettuaan Emmi kääntyi suutelemaan Nellaa. Olin hämmentynyt. En tiennyt, että hän olisi myös tyttöjen kanssa. Naiset kietoutuivat toisiinsa, mikä näytti seksikkäältä. Itse retkotin reporankana piinapenkissä ”neitsyyteni” menettäneenä.

. . . . jatkunee
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.