Susannelle varattu

admin Koulussa
21.06.2013
6159 näyttökertaa
0 kommenttia
2.75
Olen 15-vuotias, pian 16. Käyn normaalisti koulua ja koetan koko ajan löytää jotain uutta intoa opiskeluun, mutta se on hankalaa. Olen jo kertaalleen jäänyt luokalleni. Luokallani on eräs Susanne, jota katson jokaikinen sekunti. Oppi menee samalla korvasta sisään ja toisesta ulos. Susanne on sanalla sanoen jumalallinen. Hänen rintansa ovat saaneet jo hyvin muotoa, samoin hänen pyllynsä. Hänen puhetyylinsäkin on viettelevä, romanttinen.

Eräänä tiistaina katselin Susannea ja ajattelin, minkälaiset alushousut hänellä oli jalassaan. Liikuntatunti oli lähestymässä. "Jospa silloin vaikka erehtyisin ovesta... Ei ole pokkaa..." ajattelin.

Liikuntatunnin alussa näin väläyksen Susannen kropasta naisten pukuhuoneen oven raottuessa. Hänellä oli yllään valkoiset rintaliivit. Kyrpäni heräsi välittömästi verkkareiden pintaan ja tila alkoi loppua alakerrasta. Me miehet siirryimme sitten punttisalille ja kuntoilemaan päin.

Nostelin aikani painoja ja juoksin matolla. Mieleni kuitenkin pakeni Susannen liiveihin. Lopulta tunti alkoi loppua ja olimme vaihtamassa paikkaa isoon liikuntasaliin sählyä pelataksemme. Viimeisen kaverin lähdettyä huomasin olevani yksikseni punttisalilla. Olin nostelemassa 35 kilon painoa, kun yhtäkkiä rinnakkaisluokkalaisia alkoi valua punttisalille lihaskuntotestiä tekemään. Tajusin, että Susanne oli nähnyt minun painonnosteluni. Punastuin ja hipsin nopsaan muiden poikien sekaan sählyä pelaamaan.

Lopulta tunti päättyi ja siirryimme suihkuun. Pojat ovat tosin vielä niin ujoja, etteivät uskalla mennä suihkuun muiden seurassa. Menin siis yksin suihkukoppiin, suljin verhon ja huuhtelin jäykän kyrpäni. Suljin suihkun, kun poikien pukukopin ovi kävi.

"Täällähä o joku", ääni kuului.

Kurkistin ja ällistyin huomatessani äänen kuuluneen Susannelle. Hän arvatenkin huomasi tirkistelyni ja sanoi: "Kuule Sami... Ku sä aina silmäilet mua, ni mun o pakko varmistaa... Pidäks sä musta?"

Meinasin pyörtyä koppiin. Otin pyyhkeen ja koetin saada kyrpäni reisieni väliin piiloon, jotta seisokki ei näkyisi.

"No sä oot koulun ihanin oppilas..." mumisin. Susannen suulle levisi virnistys hänen huomatessaan, että kyrpäni lipesi ja ponnahti pyyhkeen reunalta melkein näkyville. Seisokki vahvistui entisestään.

"Mikäs sinulla siellä pyyhkeen alla sojottaa..." Susanne sanoi viettelevällä äänellään ja asteli lähemmäs. Punastuin ja nolostuin aivan helvetisti. Samalla huomasin, että Susannella ei ollut tiukan toppinsa alla liivejä. Hänen nänninsä alkoivat paistaa olemassaolollaan. Kyrpää kuumotti entisestään.

"Minun veitikka, mitäs luulet?" sanoin suoraan. Vasta sen sanottuani tajusin vastanneeni vielä nolommin. Olimme kasvokkain. Yhtäkkiä Susanne suuteli minua. Vastasin hänen suudelmaansa todella kiihkeästi ja päästin pyyhkeestäni irti, kun aloin hyväillä hänen vartaloaan. Olin melkein alaston ja kiinni hänessä, jottei pyyhe aivan totaalisesti tippuisi lanteilta.

Päässäni vilisi, kun kiimoissani työnsin käteni Susannen paidan alle. Hieroin hänen rintaansa, ja Susanne voihkaisi. Sitten hän loi minuun tutun viettelevän katseensa ja sanoi:

"Noh... Meillä on vielä 20 minuuttia seuraavaan tuntiin... Ja minulla on hieman likainen olo..." Samalla Susanne otti timmin toppinsa pois ja hänen ihanan pyöreät rintansa pompahtivat eteeni. Kiihotuin ja samassa huomasin, että minulta valui pyyhe pois lanteilta. En ehtinyt välittää siitä paljon, kun huomasin Susannan valuttavan farkkujaan pois ja heittävän niitä lattialle. Tietenkään hänellä ei ollut minkäänlaisia alushousuja ja hänen posliinipillunsa pamahti näkyville. Melkein kaaduin, kun avustin häntä suihkuun kanssani.

Susanne oli selkä minuunpäin ja pyysi minua hieromaan hänen vartaloaan hieman. Herrasmiehenä kuiskasin hänen korvansa viereen, että olin valmis kaikkeen hänen vuokseen ja aloin hieroa niskaa ja suukotella olkapäitä. Kuuma vesi valeli kiiltoa hänen muutenkin kauniille vartalolleen niin, että melkein laukesin jo näkymästä.

Siirryin Susannen rinnoille ja tämä älähti hieman.

"Onko kaikki OK?" kysyin tytöltä ja tämä sanoi vastauksena, että on. Käänsin hänet ja suutelin pyöreitä ja pehmeitä rintoja. Ne olivat paremman tuntuiset kuin missään unessa. Hivutin käsiäni hänen litteälle vatsalleen ja huomasin hänen nauttivan siitä oikein täysillä. Hivutin etusormeni posliinipillulle ja huomasin yllätyksekseni, että hän oli märkä muutenkin kuin vain suihkusta. Suutelin ja sormetin häntä etusormella ja toisella etusormella härnäsin hänen klitoristaan.

"Nuole sitä. Nuole, pliis!" Susanne alkoi puuskua. Upotin naamani saman tien hänen pillulleen ja kiihotukseni nousi koko ajan raketinomaisesti. Nuolin ja nussin häntä kielellä. Susanne alkoi huohottaa ja pyysi lisää. Toinen käteni eksyi hänen kakkosreiälle hieromaan.

"Älä..." Susanne kielsi ja jatkoi: "Ensin pilluni tarvitsee sen mahtavan kyrpäsi."

Siirsin Susannen seinään kiinni ja asetin kyrpäni häpyhuulten väliin. Härnäsin pirullisesti, kunnes himo otti vallan ja survoin kyrpäni nopealla vedolla hänen sisäänsä. Suutelin häntä samalla kiihkeästi. Samassa muistin suojauksen. Onneksi Susanne sanoi omistavansa pillereitä.

Aloin työnnellä ensin hitaasti ja varmistin, että terskani tuli varmasti ihan pintaan ja upposi pohjaan. Aloin tiivistää tahtia Susannen liukkaassa pillussa ja hänen voihkimisensa vain kiihdytti toimitusta. Työnnöt muuttuivat rajummiksi ja hillittömiksi kerta kerralta, kunnes Susanne huikkasi voihkintansa keskeltä, että orkku tulee. Aloin siis oikopäätä sormettaa häntä siinä huuman vallassa. Susanne alkoi väristä ihanasti käsissäni. Susanne sanoi tämän olleen ensikertansa. Sanoin hänelle samaa.

Muistutin, että minulla seisoi, vaikkakin se oli laukeamisen partaalla. Susanne sanoi, että nyt olisi oikea aika koittaa persettä. Otin suihkun ja aloin rentouttaa hänen persettään. Vähitellen etusormeni upposi ensimmäisen nivelen verran sisään ja Susanne ähki oikein olan takaa. Hän alkoi rentoutua suihkun paineesta. Käytin kankeani nopeasti hänen pillussaan liukastetta hakemassa. Sitten aloin painaa terskaa perseeseen. Vähitellen perä alkoi aueta ja ähkintä alkoi tiuheta. Sitten terska sujahti reiästä läpi kunnon äänitehostein.

Vähän ajan päästä aloin nussia, eli heti kun vain reikä löystyi. Ja se oli aivan jotain jumalallista, vaikkakin pidin enemmän pillusta. Lopulta annoin varoituksen, että laukeamispisteeni oli todella lähellä. Susanne huusi, että laukea sisään. Spermani laukesi kunnon potkulla ja Susannen silmät alkoivat taas vietellä minua, koska hän oli lähellä orkkua. Vetäydyin hänestä ja sormetin häntä hetkisen.

Asetuin lattialle ja pyysin Susannea istumaan naamalleni. Lutkutin tuota rasiaa elämäni kyllyydestä. Äkkiä se alkoi väristä ja supistella. Hän tuli toisenkin kerran kunnon äänillä. Onneksi olimme huoneessa kaksin.

Pesin naamani, joka oli aivan mehujen peitossa. Suutelin himokkaasti Susannea ja huomautin, että pian alkaisi seuraava tunti. Keräsimme kamppeemme lattialta ja suutelimme joka välitunti jossain vessassa...
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.