Naapuritalossani, vastapäätä omaa tonttiani asui nuori, hieman yli 20-vuotias Johanna, jonka vanhemmat olivat jättäneet talon tytölleen ja itse muuttaneet alkuperäiseen kotiinsa Tanskaan tytön täyttäessä kahdeksantoista. Hän oli sekä Tanskan että Suomen kansalainen. Hän oli hemaiseva blondi, juuri sellainen skandinaavinen kaunokainen, joista maailmanlaajuisesti asumamme pohjola oli tunnettu.

Heräsin usein jo erittäin varhain aamulla ja ensitöikseni tein lumityöt samalla, kun menin hakemaan sanomalehteä. Hyvää hyvyyttäni tein satunnaisesti myös Johannalle kulkuväylän omasta pihastaan postilaatikoille. Olin pannut merkille, että hän ei ollut mikään innokas lumenluoja. En nähnyt siinä mitään vaivaa, pikimmitenkin oli ilo auttaa. Kiitokseksi olin saanut ystävällistä hymyä, joka riittikin varsin mainiosti kiitokseksi pienestä vaivasta. Muutamia kertoja hän oli leiponut ja kutsunut minut kahville kiitokseksi. Välillämme oli vakaa naapurisuhde, ei muuta. En kyllä olisi pannut pahakseni, jos minulla olisi käynyt niin hyvä tuuri naisten suhteen, että olisin saanut Johannan kaltaisen kumppanin.

Eräänä lauantaiaamuna heräsin jo kuudelta. Nousin ylös sängyltäni ja vilkaisin verhojen lomasta ulos. Lunta tuli taivaalta entiseen tapaansa. Ei niin kovaa kuin edellisenä iltana, mutta satoi kumminkin. Jälleen reilu kymmenen sentin kerros oli tullut kolailtavaksi. Laitoin vaatteet päälleni ja suuntasin tuttuun tapaani ulos pihalle. Naapurista kuului koiran haukuntaa ja kylmä talvinen tuuli puhalsi lumihiutaleita vasten kasvojani. Oli pimeää ja vain harvat pihavalot antoivat valkeutta tuohon kylmän aamun pimeään synkkyyteen. Viluväreet kulkivat pitkin selkääni ja tarvitsin hieman lämpöä, joten muu ei auttanut kuin hakea lumikola käteen. Oma piha tyhjenikin mukavasti lumesta ja sain kunnolla hien pintaan.

Tielle tullessani näin Johannan pihan ammottavan täydessä lumilastissa. Suuntasin tien yli hänen pihalleen ja aloitin kolaamisen. Myös edellisen päivän lumet olivat kolaamatta, ja työ ottikin melkein jo kunnon päälle. Näin valon syttyvän naapurini makuuhuoneen ikkunaan. Valoja ilmestyi enemmän ja pian olohuoneen ja keittiön ikkunoissa paloi myös valot. Johanna oli herännyt. Ihmettelin niin aikaista heräämistä. Lähes kaikki muut aina nukkuivat lauantaisin pitkään, paitsi minä. Lumet oli nyt luotu ja aloin suunnata vielä postilaatikoille, kun samassa kuulin oven avautuvan takanani ja käännyin katsomaan.

"Tulehan työmies sieltä aamukahville. Ei sun ois tarvinnu taas. Hei, kiitos ihan hirveästi. Mä laitoin kahvin tippumaan. Tulehan lämmittelemään jo", kuulin Johannan sanovan kiitollisella äänellään.

"Mä ajattelin vielä ton postilaatikoiden edustan kolata. Voin tulla kyllä sitten", vastasin. Ajatus tuntui erittäin miellyttävältä. "Mukavassa seurassa makoisaa kahvia ja kylmän työn jälkeen. Sitä ei voita mikään", ajattelin.

Työn jälkeen kapusin sisään samalla hieman koputtaen oveen.

"Huhuu, täälläkö oli sitä kahvia tarjolla", huhuilin ja hamuilin samalla lumesta märkää ulkoasuani pois päältäni.

"Tule tänne keittiöön vaan", kuulin Johannan äänen sanovan.

Astelin keittiötä kohden samalla korjaillen hieman hiuksiani, jotka olivat pörröllä pipon jäljiltä. Asetuin Johannan pyynnöstä tuolille istumaan.

"Voi sinua ressua, kun näytät surkealta. Sä aina jaksat pakertaa ja sitten olet tietenkin aivan poikki. No, syödäänkin oikein kunnon maittava aamupala, niin voimat tulee takaisin", Johanna sanoi suloisesti hieman surkuttelevalta äänellä.

Olin sanaton. Näin Johannan puuhastelemassa aamupalaa aamutakissaan. Se oli hieman alle vesirajan ylettyvä silkkinen, itämaisen tyylinen aamutakki. Siinä oli kukkia esittäviä punertavia kuvioita beigenvärisellä kankaalla. Pelkkä ohut silkkinen vyönauha piti sitä kiinni löysästi vyötärölle kiedottuna.

Johanna oli juuri herännyt ja hän oli luonnollisen kaunis ilman minkäänlaista meikkiä. Vahvat tummat kulmakarvat korostivat hänen suloisia kasvojaan vaaleiden hiuksien valahtaessa hieman otsalle ja aina poskille asti. Mukavasti töröllään olevat huulet kiinnittivät varmasti huomion ja antoivat aihetta miettiä, miltä suudelma tuntuisi hänen kanssaan. Sileät pitkät sääret, muodokas kiinteä peppu sekä sopivan uhkeat rinnat tekivät Johannasta lähes täydellisen. En aikaisemmin ollut kiinnittänyt huomiota näin tarkkaan. Nyt olin hämmästynyt ja yllättynyt.

"Anteeksi, jos olen hieman räjähtänyt. Heräsin juuri ja aamut on mulla tämmösiä hitaita, etten viitsi pukea ja laittautua, kun olen kotioloissa. Meen kohta vaihtamaan hieman vaatetta päälleni, kunhan saan tämän kattauksen valmiiksi", Johanna pahoitteli.

"Eipä mitään. Ole ihan rauhassa vain", vastasin tyytyväisenä. Tuota kaunokaista oli ilo katsoa, mutta en halunnut kuulostaa missään nimessä liian innokkaalta pitämään häntä vähissä vaatteissa.

"Ajattelin, että kun sä teet noi mun lumityöt aina, niin sun pitää saada jotain kiitosta. Tää on vähintä, mitä voin tehdä. Tarjoan aamukahvit ja hieman purtavaa. Tein eilen näitä sämpylöitäkin", hän sanoi samalla laittaen hiuksiaan kiinni.

Samassa häneltä tippui hiuspampula kädestään lattialle. Kumartuessaan nostamaan sitä lattialta en voinut olla huomaamatta hänen avointa kaula-aukkoaan. Aamutakin alla ei todellakaan ollut mitään. Pieni vilahdus muodokkaista rinnoista sekä vilaus tummista nänneistä herätti alapäässäni tutun väreilyn. Korjasin asentoani ja yritin olla tuijottamatta liian kauan.

Johanna kantoi jääkaapiltaan syötävää pöytään ja kyseli samalla tavanomaisia asioita. "Onko sulla tuo paitakin märkä lumitöistä", kuulin kysymyksen.

"On joo. Tulee välillä aika kuuma. Nyt varsinkin, kun lämpötila on hieman jo lähellä nollaa, niin lumi on aika painavaa", vastasin.

"Mulla on tossa isokokoinen kylpytakki, jos tahdot laittaa ton paidan kuivumaan, niin ei tarvitse istua märät kuteet päällä", Johanna rohkaisi.

Päätin suostua tarjoukseen ja otin märät vaatteeni yltäni. Vein ne kylpyhuoneeseen ja laitoin kylpytakin päälleni. Sen alla ei ollut enää kuin alushousut ja salihousut, joita käytin väliasuna. Astelin takaisin pöytään ja Johanna kaatoi kahvit kuppeihin. Jutustelimme niitä näitä. Tuntui omituiselta istua naapurini kahvipöydässä kylpytakkiin kietoutuneena, kun vastapäätä istui erittäin kaunis nainen miltei liiankin seksikkäästi pukeutuneena. Mielleyhtymälle en voinut mitään, kun päähäni ilmestyi tuhmia ajatuksia. Mietin, mitä tapahtuisi, jos tekisin aloitteen. Olin pian alastomien himojeni vankina. Johannan puheet muista naapureista meni ohi korvien. Vastailin tyhjentävästi ja mukailin hänen puheitaan samalla katsoen ja analysoiden tuota jumalaista kaunokaista. Löysäsin hieman kylpytakin kireälle vetämääni vyötä.

"Tiedät sä, sulla on ihanan näköiset rintakarvat. Huomasin ne, kun avasit tota takkia. Oon ollu aina hulluna rintakarvoihin", Johanna sanoi yllättäen.

"Kiitos", vastasin avuttomasti.

Mietin, tarkoittiko se mitään. Oliko tuo askel hieman lähempään tuttavuuteen vai pelkkä kohteliaisuus? Tilanne oli toki hieman jännittynyt ja välillämme oli selvästi positiivista energiaa.

Johanna nousi pöydästä ja meni noutamaan kahvipannua. En voinut olla samalla tutkailematta tuon naisen pyöreää peppua. Minua hävetti, mutta samalla olin kuin teinipoika. Olisin samalla hetkellä voinut hyökätä tuon ihanan naisen kimppuun. Alapääni saikin hieman vauhtia mielikuvituksestani ja kullini päätti nostaa päätään. Yritin tukahduttaa kiihotukseni ennen kuin Johanna huomaisi sen. Nostaessaan kahvipannua hän otti pannunalusen pöydältä ja se tippui epämääräisen hymähdyksen saattelemana maahan. Kuin tilauksesta Johanna kumartui nostamaan sitä. Oletukseni vaatteiden vähyydestä voimistui, kun lyhyen aamutakin alta paljastuivat sievät mustat pikkuhousut, jotka peittivät hädin tuskin silmieni ahmiman pepun. Jouduin vetämään henkeä sisään ja pidättämään sitä. Kiihotukseni vain koveni ja tunsin, kuinka kovana olin. Kireät salihousut eivät miltei antaneet periksi. Se teki melkein kipeää. Käänsin pääni äkkiä poispäin ja oletin, ettei Johanna olisi huomannut tuijotustani. Hän kaatoi kuppimme täyteen ja asetti pannun pöydälle.

"Ota kuva, niin se kestää pitempään. No ei kai, ei se mitään. Ihan normaaliahan tuo on..." Johanna irvaili minulle.

"Nyt mua nolottaa. Anteeksi hirveesti", sain sanottua onnettomalla äänellä.

"Mä oon aina miettiny, mitä sä voisit tehdä mulle sun huulillä, kielellä... käsillä... ja..." Johanna sanoi hitaasti vietellen. "Mun mielestä sä oot aina ollu todella seksikäs. Sä teet noilla käsillä kaikkea itse. Useimmat miehet on laiskoja ja menee läpi siitä, mistä aita on matalin. Ne eivät ole oikeestaan sillon hyviä rakastajiakaan", hän jatkoi.

Johannan puheet panivat pääni pyörälle ja kullini jatkoi kasvamistaan housuissani. Olin niin kiihottunut, etten osannut olla enää hermostunut. Johanna tuli taakseni ja upotti kätensä kylpytakin sisään. Tunsin hänen hengityksensä niskassani ja lievää kipua rinnassani, kun hän vaativin liikkein miltei repi ja tunnusteli rintakarvojani.

"Nää on ihanat", kuulin kuiskauksen korvassani.

Johanna jatkoi kiskomista ja jouduin hieman voihkaisemaan kivusta. Tilannetajuni oli sumentunut ja nautin vain tilanteesta. Tunsin hänen kielensä niskassani ja kiihtyneet hengityksensä korvassani. Lämpimän märät suudelmat täyttivät niskani aina korville asti. Tunsin outoa nautintoa, kun hän suuteli korvalehteäni. Samalla hänen kätensä otteet heltyivät ja seikkailivat nyt miltei etumukseni päällä. Pehmeä kämmenselkä hiveli kulliani housujeni päältä sattumanvaraisin vedoin. Olisin voinut räjähtää siihen paikkaan. Halusin tuota naista, naapuriani, enemmän kuin mitään.

Johannan määrätietoiset kädenliikkeet jättivät etumukseni rauhaan ja siirtyivät hartioilleni. Johanna aloitti hieromisen, mutta se ei tuntunut tavanomaiselta vaan erittäin kiihottavalta. Kädet sivelivät kaulaa, leukaani ja hellästi huuliani. Halusin suudella Johannaa, mutta hän ei halunnut antaa tilaisuutta, vaan jatkoi hellää kiusaamistani. Kylpytakkini siirtyi hieman syrjään ja huokaisin, kun tunsin kaksi kovaa nänniä hartioillani. Nännit hieroivat selkääni hellästi liikkuen. Yritin katsoa Johannaa, mutta kuulin vain käskevän hymähdyksen kiellon merkiksi. Tällaista hoitoa en koskaan ollutkaan vielä saanut. Odotin innolla tulevaa.

Vihdoin Johanna kääntyi eteeni katsoen minua syvälle silmiini. Pystyin aistimaan muutakin kuin selkeää himoa. Hän hymyili onnellisesti, kun huulemme kohtasivat vihdoin. Suutelimme hellänkiihkeästi unohtaen muun maailman ulkopuolelle. Niin monta kertaa olin miettinyt, miltä se tuntuisi ja nyt se oli totisinta totta. Suudelmat muuttuivat himokkaiksi, märiksi suudelmiksi. Johanna oli vaativa. Hän puri hellästi alahuultani, imi kieltäni ja samalla minusta tuntui siltä, ettei hän saanut tarpeekseen.

"Mennään tuonne olohuoneeseen", kuulin pyynnön.

Nostin Johannan syliini ja suudelmien täyttelemänä kannoin hänet sohvalle. Hän istuutui syliini. Vuorollani suutelin hellästi kaulaa, hartioita ja purin hellästi korvasta. Kuulin pienen voihkaisun mielihyväntunteen saattelemana. Hän nousi eteeni seisomaan, aukaisi aamutakkinsa vyön ja hitaasti valuttaen poisti aamutakkinsa ensiksi toiselta hartialtaan ja sitten toiselta. Näin vihdoin nuo muodokkaat rinnat, jotka olivat terhakkaan pystyssä. Ne näyttivät aivan täydellisiltä kokonsa ja muotonsa puolesta. Pienet tummat nännipihat levisivät kovaksi jäykistyneiden nännien ympärillä. Ahmin häntä silmilläni. Johanna suuteli toista nänniään hieman taivuttaen rintaa suuhunsa. Etumukseni oli niin koholla, ettei jäänyt epäselväksi, kuinka paljon nautin esityksestä. Lähes tunsin Johannan katseen vartalollani ja kullissani.

Hitaasti Johanna vei sormensa pikkuhousuilleen tehden pari pyöräyttävää liikettä niiden päällä. Nopeasti käsi löysi housujen sisään ja miltei kuulin, kuinka märkä pillu imaisi kaksi sormea sisäänsä. Hänen päänsä taipui hieman taaksepäin ja hän sulki silmänsä, kun samalla pillu sai tuntea vaativien sormien hyväilyn. Johannalta pääsi syvä huokaus ja hän avasi silmänsä. Pian kaksi sormea oli huulillani enkä voinut olla ottamatta niitä suuhuni. Ihana pillun kiimainen maku huumasi pääni. Halusin lisää. Merkiksi imin voimakkaasti sormet puhtaiksi.

Johanna asettui polvilleen eteeni. Kaunis pyöreä peppu oli pystyssä edessäni vain pienen kankaanpalan peittäessä kaikkein pyhimmän. Johanna alkoi hyväillä sormillaan kosteaa vakoansa housujen lomasta. Hänen tahtinsa kiihtyi ja hän haukkoi henkeään huohottaen. Sormien liike tiivistyi yhä voimakkaammaksi litinäksi ja parkaisun saattelemana Johanna antoi itselleen räjähtävän orgasmin.

"Vauh... Olinpas tuon tarpeessa. Miltä mä näytän? Tykkäsitkö?" hän uteli.

"Kyllä... Sä näytät upealta", sain sanottua kiihtyneen hengitykseni lomasta.

Tuo rietas naapurini siirtyi silmiini katsoen eteeni vetäen vaativasti housuni pois. Sykkivää kulliani peitti enää alushousut, jotka olivat venyneet aivan äärimmilleen. Sain muutaman suudelman housujen päälle sekä reisilleni. Hampailla housuihini tarttuen hän repi ne nilkkoihin. Suonikas, odottava kullini heilahti tytön eteen. Muutama tippa kirkasta kiimaa kiilteli terskani päällä. Laitoin silmäni kiinni ja nojasin päälläni sohvaan. Antauduin täysin hänen armoilleen.

Tunsin Johannan huulien koskevan kiveksiäni. Nopealla liikkeellä hänen kielensä miltei lipaisi peppuani, kun kieli vaelsi kullini vartta pitkin hitaasti aina terskalleni asti. Kieli tottuneesti nuolaisi terskan päälle tirskahtelemat nesteet. Käsi liikutti esinahkani alas ja täyteläiset huulet painautuivat tiukasti sykkivän elimeni ympärille. Tunsin, kuinka hampaat hellästi puristivat terskan alta paisunutta elintäni. En voinut muuta kuin huokaista syvään.

Avasin silmäni ja katsoin Johannaan tyytyväisenä. Hän loi minulle viekkaan hymyn ja aloitti vaativammin imeä kulliani. Hitaasti se upposi aivan tuon kaunokaisen suun pohjaan asti. Hetken pidettyään hän päästi kullini suustaan ja näin, kuinka se valui kuolaa ympäriinsä. Kaikki tuntui niin riettaalta. Tyttö ei tuntunut saavan sitä tarpeeksi, vaan kerta toisensa jälkeen hän miltei tukki hengityksensä ottamalla sen yhä uudestaan syvemmälle ja syvemmälle. Johanna oli taitava ja hän tiesi, mistä mies nauttii. Kullini oli yltä päältä märkä Johannan syljestä. Hänen silmistään valui hieman onnellisia kyyneliä, sillä kullini oli melkein salvannut hänen hengityksensä ajoin. Kiimainen suuseksi rauhoittui hieman ja hän liikutti rajusti esinahkaani käsillään.

"Jos sä jatkat noin, niin mä tuun..." sanoin.

En missään nimessä halunnut vielä laueta. Silitin Johannan päätä ja otin hellästi hänen leuastaan kiinni vetäen merkiksi häntä itseäni kohden. Johanna nousi syliini ja liimasi huulensa suulleni. Tunsin oman kullini maun suussani. Se oli jotenkin niin rietasta. Suutelimme jälleen kiimaisesti, kunnes lähes heittämällä taivutin hänet selälleen sohvalle. Minun oli aika maistaa tuota kiimaista naista. Pelkkä ajatus sai kiihkoni kasvamaan taivaisiin. Rakastin nuolla märkää pillua, rakastin sen makua. Olisin voinut ahmia sitä lähes loputtomiin.

Hitaasti suudellen siirryin Johannan vartalon tutkimusretkelle. Suutelin hartioita ja hitain varmoin liikkein siirryin hänen rinnoilleen. Ne olivat aivan sileät, iho oli ihanan pehmeää. Lieviä nautinnon huokaisuja kuului hänen suustaan, kun otin nännin hampaideni väliin ja purin sitä hellästi. Nuolin ja imin rintoja samalla hellästi kädellä puristaen. Johanna liikkui allani myötäillen varpaista päähän asti kulkevia nautinnon väreitään. Hän tarttui päähäni kiinni ja merkiksi työnsi päätäni kohti haarojaan.

"Rauhassa. Vielä pitää jaksaa odottaa..." sanoin lempeästi.

Saavuin häpykummulle ja vieno kiimasta märän pillun tuoksu saavutti nenäni. Se oli kuin huumetta. Suutelin Johannan sisäreisiä käyden välillä aivan pillunsuulla. Ohut kangas esti kuitenkin vielä lähemmän kontaktin.

"Nuole mua", Johanna sanoi käskevästi.

Tartuin suullani pikkuhousuihin ja vedin niitä alaspäin. Alta paljastui sievä tupsu vaaleaa karvaa. Suutelin häpykumpua ja vedin nyt nopeasti malttamattomana housut hänen päältään. Kiimainen pillu oli edessäni odottaen märkää käsittelyä.

Johanna oli pitänyt huolta karvoituksestaan. Hän oli muuten aivan sileä posliini lukuun ottamatta tuota pientä tupsua. Sievä pillu avautui edessäni, kun hän avasi jalkojaan. Hieman ulkonevat, punertavat turvonneet häpyhuulet tihkuivat kiimasta. Muutama tippa kirkasta nestettä valui mantelin väriselle peppureiälle. Klitoris näkyi selvästi ja oli tullut kuorestaan ulos kiimaisena odottamaan tulevaa.

Asetin kieleni klitorikselle ja pyörähdyksen omaisin liikkein hellästi aloitin hyväilyn. Johanna vaikeroi allani tyytyväisenä. Kieleni pyöritteli klitorista ja nuolin valuvia pillunnesteitä sen ympäriltä. Otin häpyhuulen huulteni väliin ja imin hellästi. Nuolin kummaltakin puolelta välillä hieman painaen kielelläni. Vihdoin työnsin kieleni pillun sisään ja tunsin, kuinka se sykki odottaen. Yhä märempi ja kuumempi iho sykki kieltäni vasten. Johanna ynisi ja työnsi päätäni, jotta saisi kieleni syvemmälle pyhimpäänsä. Nussin häntä kielelläni välillä imaisten kosteutta. Se maistui taivaalliselle. Nopeilla kielenliikkeillä nuolin pillun poimuja ja välillä keskityin klitorikseen. Tunsin itseni aivan räjähdysalttiiksi. Kullini valui kiimaa ja vaati päästä sisään, mutta päätin vielä malttaa.

Johannan nautinnon huudot raikuivat. Päätin hieman lisätä kierroksia ja sormeni löysivät tiensä pillunsuulle. Otin varovasti kosteutta ja pyöritin sormella klitorista. Se sai Johannan hulluksi. Hän vääntelehti käsittelyssäni ja vaati huutamalla lisää. Työnsin varovasti kaksi sormea pilluun. Samalla leikitellessäni kielellä klitoriksella hyväilin häntä sormillani. Sormissani tuntui pieni ryhmyinen alue ja aloin hellästi hieroa sitä samalla painaen.

"Siitä, just siitä..." Johanna parkaisi ja tarttui kovin ottein sohvasta.

Jatkoin hyväilyä ja hiljensin tahtiani hieman. Annoin Johannan maistaa omaa kiimansa. Hän nuoli sormeni puhtaiksi ja lopuksi kostutti ne syljellään.

"Anna toinen mulle peppuun, samalla kun toinen on pimpissä..." hän pyysi.

Tein työtä käskettyä. Olin yllättynyt, sillä moni tyttö ei tällaiseen olisi halunnut. Hieroin märkää keskisormeani pepulle pyörivin liikkein ja aloin hitaasti työntää sitä sisään. Samalla työnsin etusormen jo touhuun tottuneeseen pilluun. Lopulta peppu antoi periksi ja sormi työntyi sisään. Johanna päästi vapauttavan huokaisun.

"Ihanaa... Annathan lisää..." hän vaikeroi.

Aloin liikuttaa sormiani edestakaisin varovasti. Kireä peppureikä supisteli keskisormeani puristaen. Liike nopeutui koko ajan ja se sai Johannan liikkumaan kiimaisesta nautinnosta. Kuulin, kuinka hän vaikeroi. Lopulta tein liikettä niin nopeasti kuin vain pystyin.

"Multa tulee nyt... Aaah... mä tuun nyt..." tyttö huusi.

Tunsin pillun supistelevan sormeni ympärillä ja peppu puristui pidemmän oloisin liikkein sormeani vasten. Muutin hyväilyn nopeaksi tärinäksi. Vapautuneen parkaisun saattelemana kaunokainen tärisi ja hänen kehonsa teki kouristuksen omaisia liikkeitä. Hän tuli toistamiseen räjähdysmäisesti. Tällä kertaa minun ansiostani. Katsoin, kuinka tyydytetyltä ja onnelliselta hän näyttikään. Tyydytetty pillu oli edelleen märkänä ja peppureikä oli hieman avautunut rajusta sormileikistä. Näky oli erittäin rietas ja kiihottava. Tunsin palavaa halua kullissani.

Johanna nousi ylös komentaen minut istumaan. Istuuduin mukavaan asentoon samalla hyväillen kulliani. Sen suonet olivat turvonneet täydestä verimäärästä ja se näytti kieltämättä hyvälle. Johanna kurottui kulliani päin ja vaaleat hiukset kutittivat alavatsaani, kun hän hellästi tiputti kosteuttavaa sylkeä terskani päälle. Tunsin räjähtäväni kiimasta.

Lopulta Johanna nousi syliini kasvot minuun päin. Hän tarttui varmalla otteella kalustani ohjaten sen märän vakonsa huulille. Hiljaa alaspäin liikkuen terskani kosketti ensimmäistä kertaa naapurin kaunokaisen pyhää aarretta. Pillu otti tottunein ottein kullini pohjaan asti. Johanna oli sopivan kireä. Pillun seinämät puristuivat kullini ympärille ja lämmin, märkä iho hyväili jokaista kaluni kohtaa. Tunsin olevani taivaassa. Olin tajunnan ulkopuolella. Johannan kädet kietoutuivat hellästi halausotteeseen ja hän aloitti hitaasti edestakaisen liikkeen.

"Tätä mä oon halunnu jo pitkän aikaa. Mikset sä oo nainu mua aikaisemmin?" Johanna kysyi hengittäen epätaisesti.

"En oikeesti tiiä. Tää tuntuu vaan nyt niin oikealta. Sä tunnut niin ihanalle... Sun pillu imee suorastaan mun kullia", sanoin.

Ratsastus muuttui nopeammaksi ja koko kullini kimalteli Johannan pillun nesteistä. Hänen rintansa heiluivat tasaisen tahdin mukaan naamani edessä ja tartuin suullani vuorotellen kumpaankin nänniin. Johanna kiihdytti vauhtiaan ja äänteli kiimansa kourissa. Tunsin oman kiihkoni kohoavan ja tunsin miltei olevani lopun alkukuopissa. Kuin sanattomalla sopimuksella hän hidasti tahtia ja nousi pois päältäni. Kiihkoni laski sen verran, etten aivan vielä lauennut.

Varmoin ottein Johanna otti kaluni suuhunsa ja imi sen puhtaiksi pillunsa mehuista. Samalla pilluaan hyväillen hän asettui syliini selkä minua vasten. Hän tarttui pakaroistaan ja levitti niitä, jotta näkisin hänet paremmin. Kiimaisena valuva pillu ja mantelinen peppu avautuivat kulliani janoavina edessäni. Johanna laskeutui päälleni ja nojasi hieman eteenpäin. Terska painui pillua vasten ja upposi tottuneesti sen sisään aiheuttaen Johannalle syvän huokaisun. Johanna aloitti tottuneesti nopean ratsastuksen ja ihomme miltei läiskyivät yhteen. Ihanan pyöreä peppu heilui edessäni ja tunsin, kuinka hänen kätensä hyväili kiveksiäni ratsastuksen lomassa. Hän kostutti kättään syljellä ja hieroi sormillaan välilihaani ja varovaisesti kosketti myös välilihaani. Kukaan ei aikaisemmin ollut tehnyt vastaavaa ja tunsin suunnatonta nautintoa. Hellästi yksi sormi koski peppuani ja hieman yritti työntyä varovasti sisään.

"Hui..." totesin.

"Mitä, tykkäät sä, kun teen noin... tälleen", hän sanoi ja samalla tunsin, kuinka peppuni antoi sormelle periksi ja sormi työntyi hieman sisään.

Tunne oli uusi ja kokematon, mutta se sai minut tuntemaan oloni erittäin riettaaksi ja samalla kivekseni viestittivät, että pian tulisin räjähdysmäisesti purkautuen. En halunnut kuitenkaan laueta naapurini sisään. Johanna aavisti tunteeni ja rauhoittui. Hän nousi hitaasti kiusoitellen päältäni ja nousi eteeni seisomaan.

"Meinaako mun kulta naapurini pian jo tulla... Ei ei, katsos meillä ei saa tulla noin vaan. Vielä on paljon opittavaa", Johanna sanoi kuin olisi ollut lapsenhoitaja.

Tunsin oloni hieman turtuneeksi, sillä orgasmiin ei olisi ollut kuin hetki. Kuitenkin halusin katsoa ja odottaa, mitä hän keksisi kiusoitellakseen minua. Hän siirtyi lipastolle, otti purkista avaimen ja avasi lukossa olleen ylälaatikon. Hiukan pengottuaan laatikkoa hän palasi luokseni mukanaan liukastusvoidetuubi ja keskikokoinen hieromasauva. Yllätyin, vaikka tiesin tuollaisten olevan tytöille normaaleja leluja. En uskonut niitä löytyvän muuten niin viattomalta naapuriltani.

"Mulla on tää yks tämmönen kaveri, jonka kanssa leikin ja aattelen sua", hän sanoi tyttömäisesti.

"Se haluas nyt taas leikkiä, voisitko...", hän jatkoi.

Nousin sohvalta ylös hänen eteensä. Suutelin häntä hellästi.

"Tottakai. Mitä sä haluut mun tekevän?" kysyin.

"Anna mulle takaapäin..." Johanna sanoi.

Johanna asettui polvilleen sohvalle ojentaen samalla lelun minulle. Tässä vaiheessa minulle selvisi, että hieromasauva olikin pieni tappi, joka oli tarkoitettu tuolle pienelle puolelle. Sydämeni sykki ja tunsin oloni jännittyneeksi. Johanna tarttui käsillään pakaroistaan ja levitti niitä viettelevästi. Siirryin hänen taakseen ja avasin uteliaana liukastusvoiteen. Levitin sauvan kärkeen liukastetta sekä hieman tuolle ryppyiselle reiälle.

"Aah... ihanan kylmää. Paina se mun sisään ja nussi mua samalla sun kyrvällä", Johanna vaikeroi.

Asetin sauvan pepulle ja hieroin voiteen tasaiseksi. Sauvan ohut pää upposi helposti sisään kireään peppuun. Minun oli pakko tarttua kulliini samalla, kun hitaasti sauva löysi tiensä Johannan manteliseen vakoon. Sauva painui pohjaan ja jätin sen odottamaan.

"Tää on ihanaa... Nyt työnny mun sisään", kuulin käskyn.

Asetin terskani pillunsuulle ja painauduin sisään vaativasti. Pillu tuntui yhä kireämmältä tässä asennossa. Mieletön mielihyvä valtasi kehoni. Kullini liikkui märässä pillussa tottuneen oloisena. Näin sauvan täyttämän pepun heiluvan edessäni. Johanna huohotti kiimaisena ja työnsi lantiollaan vastaan jokaisella työnnöllä. Kullini varsi kimalteli jälleen Johannan nesteistä. Tyttö tarttui pepussaan olevasta sauvasta kiinni, veti sitä ulospäin ja työnsi takaisin sisään yhä uudelleen liikkeiden tahtiin. Johanna voihki nautinnosta. Peppu alkoi olla jo aika vetreä ottamaan sauvaa sisään ja pillu puristui kullini ympärille hieroen sen jokaista poimua. Viimein tunsin, että saisin saavuttaa tuon ihanan tunteen. Näin tähtiä ja kiihdytin aktimme vauhtia yhä enemmän. Kullini paisui vielä viimeisimmilleen ja lastini täytti panoksensa lähtökuoppiinsa.

"Tuu mun pepulle, jooko", Johanna sanoi voihkien.

Kivekseni olivat kivikovat ja reisilihakseni jännittyivät. Vedin kaluni ulos naapuristani. Samaan aikaan Johanna veti sauvan pois pepustaan ja näin auki ammottavan ryppyisen reiän edessäni. Muutaman käsiliikkeen saattelemana terskani päästä suihkusi ensimmäinen ryöpähdys lämmintä nestettäni Johannan pakaroille. Minun oli pakko lähes karjaista nautinnosta.

Tyhjennyin naapurini pepulle syösten useita ruiskauksia lämmintä spermaa. Spermaa valui pakaroilta pepun sisään ja se oli riettain näky, mitä olin nähnyt. Johannan kädet löysivät äkkiä pakaroille ja ne hieroivat spermaa levittäen koko ihon valkoiseksi. Johannan keskisormi hieroi pyllyä nopein liikkein. Hän katsoi minuun, kun samalla sain kullistani ulos viimeisetkin pisarat. Tyttö nousi pystyyn, asettui kyykkyyn eteeni ja kumartui ottamaan puolivelton kullini suuhunsa. Kiltisti naapurini imi lauenneen kullini puhtaaksi samalla sormettaen pilluansa. Katsoin tuota kaunokaista kiitollisin silmin. Olin miltei rakastunut. Naapuri oli oikea seksipeto. Muutamia spermatippoja valui Johannan pepusta lattialle. Tytön sormet menivät vaativasti alapäähän ja nostivat sieltä suulle pois valuneita spermojani. Hän katsoi minua silmiin. Minä liikutin esinahkaani edestakaisin ohjaten veltostunutta kulliani Johannan suuta vasten.

"Kiitos, kun teet mun lumitöitä, naapuri", Johanna sanoi.

"Sä voisit tulla vaikka useamminkin aamukahville mun luo, eikö? Voitais ottaa uusiksi", hän jatkoi.

"Tuun mielelläni, todellakin...", sanoin vapautuneena.

Suutelimme ja tunsin oman spermani maun suussani. En välittänyt. Menimme suihkuun ja sen jälkeen istuimme pöytään juomaan sovittuja kahveja. Sainkin oikein maittavan aamupalan – palkan tekemästäni työstä.

"Saatan tehdä hänelle lumityöt vieläkin", mietin.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.