Mököttävää yhden illan panon tytärtä

admin Seksinovellit
06.09.2015
25322 näyttökertaa
0 kommenttia
3.33
Olin viime vuoden lokakuussa työreissulla Tampereella. Takana oli kolmen päivän uurastus varhaisesta aamusta iltaan, niin ettei meikäläisestä ollut illalla enää baareihin. Nyt oltiin saatu vihdoinkin projekti siihen malliin, että työt lopetettiin iltakuudelta. Oli torstai-ilta ja tiedossa oli tapahtumarikas ilta.

Otin pari olutta hotelli Ilveksessä ennen suuntaamista kohti läheistä karaokebaari Alepubia. Olin saanut virheellistä tietoa, että ko. paikassa olisi ollut myös torstaisin karaokea. Ei auttanut muu kuin painella ulos alkutalven tihkusateeseen. Kurjasta kelistä johtuen ei ihmisiä juurikaan liikkunut ulkona, kunnes bongasin korkokengillä kipittävän, sateenvarjon suojiin piiloutuneen henkilön muutaman metrin päässä minusta. Otin pari nopeaa harppausta ja kysyin kuuluvalla äänellä, että missähän olisi läheisin karaokebaari, kun Alepubissa sitä ei torstaisin enää ollut. Nainen pysähtyi hetkeksi luoden pikaisen vilkaisun minuun päästä varpaisiin. Tule, nainen kehotti tarttuen minua kyynärvarresta kiinni.

Kiiruhdin naisen käsipuolessa parisen minuuttia, kunnes tämä vihdoin seisahtui jonkin ravintolan eteen, mikä ei todellakaan näyttänyt karaokebaarilta. Eipä se olisi muuten haitannut, mutta kun minun piti etsiä karaokebaareista hyviä laulajia tuottamaamme ulkomaalaiseen tv-formaattiin. Joka tapauksessa huomasin istuvani hetken päästä vaaleahiuksisen, noin kolmivitosen, viehättävän naisen seurassa punaviiniä maistellen.

Nainen esittäytyi Helenaksi, ja hän kertoi olevansa lukion lehtori Tampereelta. Helena oli ollut aikeissa mennä työväen teatteriesitykseen yhdessä koulun johtokunnan kanssa.

- Mutta nyt olen tässä sinun kanssasi. Voisin lähteä sinne karaokebaariin avuksesi etsimään niitä kykyjä. Onhan se karaokekin kulttuuria, Helena ehdotti. Eipä minulla sitä mitään vastaan ollut. Helena oli seksikkään näköinen kohtalaisen avoimessa avokauluksellisessa ja olkapäitä korostavassa juhla-asussaan.

Kurvasimme taksilla legendaariseen karaokebaariin Gimmeliin, ja heti sisään päästyämme liimaannuin Helenaan kiinni takaapäin hänen pyrkiessään ruuhkaiselle baaritiskille. Käytin ruuhkaa hävyttömästi hyväkseni. Painoin oikean käden peukalon tiukasti Helenan tiukkojen pakaroiden väliin. Ja kun Helena ei vastustellut, siirryin hiukan vasemmalle, niin että pystyin tunkemaan oikean keskisormen pitkän hameen etupuolelle. En tiedä, kuvittelinko, että Helenan pillu oli kuuma ja kostea, mutta joka tapauksessa kyrpäni oli täydessä seisokissa.

Sinä iltana ainoa kyky, jonka löysin, oli Helena ja sen jälkeen hänen tyttärensä, kenestä tämän jutunkin piti kertoa, mutta eipä mennä asioiden edelle.

Helena asui Tammerkosken rannalla olevassa uudessa luksusasunnossa.

Helena ilmoitti, että hänen tyttärensä oli lähtenyt isänsä luo Lempäälään, mutta että hän saattaisi tulla kotiin yöksi.

Ensitöiksemme painelimme heti valmiiseen saunaan.

Rakastelu suihkussa ja sitä seurannut suihinotto saunassa tuntuivat sopivalta korvaukselta pilalle menneestä kykyjen etsinnältä.

Juuri kun Helena otti suihin, tajusin, että meitä tarkkaillaan! En ehtinyt varoittaa ajoissa Helenaa, sillä itselläkin oli ollut silmät kiinni suihinoton tuottaman nautinnon johdosta.

Tarkkailija oli Helenan 16-vuotias tyttö Mira, joka seisoi hiukan horjuen, pyyhe ympärillä saunan oven luona.

- Äiti, mä en halunnut jäädä isin luo. Onhan se OK, sillä en voi sietää sitä isin uutta tyttöystävää, tunnusteli Mira hieman sopertavalla äänellä.

- Totta kai, kulta, Helena vastasi punehtunein katsein.

Helenalla oli vaikea tehtävä ratkaistavana, nyt kun hänen tyttönsä seisoi metrin päässä minusta ja minulla oli täysi seisokki päällä. Minulla ei ollut pienintäkään aikomusta peitellä sitä mitenkään.

- Tässä on, niin, siis eräs mies, jonka tapasin kadulla, Helena esitti minut tyttärelleen. Helena ei maininnut, että olin kertonut hänelle, että minua kutsuttiin panomestariksi, joten minun piti se itse sanoa.

Kätelimme Miran kanssa jotenkin epätodellisessa paikassa, saunassa.

Oli hetken hiljaista, kunnes Mira kysyi, voisiko hän tulla kanssamme saunaan, sillä hän oli kuulemma kastunut vesisateessa odotellessaan viimeistä bussia Lempäälästä Tampereelle.

Nyt ei minun pokka pitänyt tiivistellessämme Helenan kanssa ylälauteilla, jotta Mira pääsi istumaan vierelleni. Minun oli pakko laittaa jalat ristiin, sillä kyrpäni sykki jo kiimatippoja siihen malliin, että se olisi lauennut hipaisusta.

Pettymyksekseni Mira kiipesi hiukan kömpelösti saunan lauteille pyyhe ympärillään. Pyyhkeen alta ei näkynyt juurikaan mitään, mutta pitkät hoikat sääret se kuitenkin jätti näkyviin.

Parin minuutin hiljaisuuden ja löylyttelyn jälkeen Mira sai tarpeekseen. Hän poistui suihkuun, minne ei lauteilta ollut mitään näkyvyyttä.

Kun Mira poistui, aloitti Helena jälleen rajun kyrpäni vatkaamisen ja imuttamisen. Suljin silmät ja kuvittelin, että minulta otti suihin Mira. Välittömästi tunsin, kuinka spermalasti lähti liikkeelle.

Pettymyksekseni Helena ei niellyt juuri mitään spermoista, eikä hän viimeistellyt hommaa loppuun saakka. Tosin hyvältä se tuntui näinkin.

Menimme Helenan makuuhuoneeseen jatkamaan seksisessiotamme. Käytössä oli pari dildoa liukasteineen, ja Helena osoittautui varsinaiseksi seksipedoksi. Hän oli ensinmäinen, jota panin perseeseen täysin rajoituksetta, eli sain painaa täysillä. Lukion lehtorista kuoriintui esiin pieni nymfo!

Minulla ei järjettömästä stondiksesta huolimatta lentänyt enää mälli ja sehän sopi Helenalle, joka sai orgasmeja peräperää.

Parin tunnin seksisession jälkeen Helena oli vihdoin saanut tarpeekseensa ja tyytyväisenä hän kiitti elämänsä parhaimmista orkuista ja ensimmäisestä anaalipanosta.

Helena poistui veskiin, ja hetken päästä kuulin puheensorinaa Miran huoneesta päin. Olin varma, että Mira oli kuulut meidän seksisessiomme äänet, sillä Helena ei ollut edes yrittänyt hiljentää kiljahduksiaan. Ehkäpä hän oli jopa halunnut osoittaa teinityttärelleen, että äitissäkin oli vielä potkua.

Helena palasi takaisin parivuoteelle saunatakki vedettynä ylleen.

- Mira oli suuttunut minulle jostakin, sillä hän mököttää huoneessaan eikä suostu puhumaan minulle mitään. Sanoo vain, että minulla on aina hauskaa, mutta hän elää elämänsä tyhmintä ja tylsintä aikaa, Helena valoitti keskustelun sisältöä minulle. Ehdotin, että voisin käydä juttelemassa Miran kanssa, sillä joskus oli helpompi puhua vieraan ihmisen kanssa.

- Olisit todella kiltti, jos viitsisit tehdä sen. Kertoisit Miralle, ettei minulla ole sen helpompaa ollut miehestä eroamisen jälkeen. Kerro hänelle, että elämä on edessäpäin noin nuorella ja nätillä tytöllä, valisti Helena vielä minua.

Ja kun olin pujahtanut Helenalta lainaamaan saunatakkiin, suuntasin Miran huonetta kohden.

Miran huone oli pimeä lukuun ottamatta valoja, jotka tulivat Tmmerkosken voimalaitoksen suunnalta.

- Voinko tulla, kysyin saamatta vastausta.

Istahdin Miran sängyn laidalle tämän maatessa lyhyt yöpyjama yllään vatsallaan.

Kerroin Miralle, että hän voisi kertoa minulle, mikä häntä painaa, tai vaikkei mikään vaivaisi tai painaisi mieltä, kehotin häntä kertomaan, mikä isän paikassa Lempäälässä otti pannuun.

- Ei se ole minun isästä kiinni eikä äidistäkään. Mä vain haluaisin, että mua kohdeltaisiin muunakin kuin pikkutyttönä. Meidän luokan jätkät ovat niin lapsellisia, että pahaa tekee. Mä haluaisin, että joku ajattelisi, että mä olen seksikäs tai edes hitusen haluttava. Mutta et sä voi käsittää tietenkään, kun et ole nainen, tokaisi Mira katsomatta koko aikana minuun.

Laitoin oikean käden Miran vasemman polvitaipeen kohdalle kevyesti. Mira säpsähti hiukan, mutta ei puhunut mitään.

Sanoin, että kyllä Mira oli seksikäs ja että kyllä joku sen piakkoin huomaisi. Kehuin, kuinka kauniit sääret hänellä oli silittäen vasemmanpuoleista säärtä nilkasta kohti polvitaivetta. Ja kun kehuin seksikkäitä reisiä, siirsin kättä ylemmäs kohti pakaroita käden nostaessa lyhyen yöpyjaman helmaa samalla ylöspäin. Vedin yllättäen molemmilla käsillä yöpyjaman helman niin ylös, että kiinteät, paljaat pakarat tulivat hyvin esiin. Joko tahallaan tai huomaamatta Mira oli levittänyt jalkojaan kunnolla. Samalla oli pylly noussut hieman pystympään asentoon. Aloin kehua tiukkoja pakaroita, samalla kun puristelin ja hivelin Miran persettä. Miran lantio alkoi liikkua hieman, ja miltei heti sen jälkeen alkoi pillusta lähteä ensimmäiset litinät merkiksi siitä, että hän alkoi kostua käsittelystäni.

Tunnustelin varovasti Miran turvonneita pillunhuulia, jotka olivat sheivaamattomien karvojen verhoamana odottaen sormieni käsittelyä.

Miran pillu oli todella tiukan tuntuinen. Osasyynä saattoi olla se, että hän saattoi tahtomattaan hiukan jännittää pilluaan. Tajusin saman tien, että en voisi upottaa sykkivää, turpeaa kyrpääni tuohon neitseelliseen pilluun. Ehkä olisin saanut kyrpäni sisään, mutta en usko, että Mira olisi siitä siinä kohti nauttinut, ja minulla, Panomestarilla, oli ekana mielessä se, että naisen piti nauttia seksistä ja siitä yleensä oli palkintona kunnon suihinotto.

En voinut vastustaa sitä, että halusin upottaa kieleni Miran anukseen. Siirryin hänen taakseen ja vedin pakarat loitommaksi toisistaan. Miralle tapahtui sama, mitä kaikile muillekin, joita olin tyydyttänyt kielipanolla anukseen. Orgasmien aalto pyyhälsi Miran läpi. Miran yläkroppa vajosi sänkyä vasten perseen pysyessä villisti vielä pystyssä.

Ohjasin täydellisessä stondiksessa olevan kyrpäni Miran pakaroiden väliin. En sisään vaan kohtisuoraan ylöspäin niin, että tiukka, kostea pakaravako hinkkasi kyrpäni vartta. Mira heilutti persettään ylös alas, niin että parin minuutin päästä spermalasti oli lähdossä liikkeelle. Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen ohjasin terskan pään Miran tiukan anusaukon suulle. En pyrkinyt painamaan sitä sisälle, vaan pidin sen vain tiukasti kiinni siinä, niin että spermalasti suihkusi sisään perseeseen. Ja kun vedin kyrvän pois, alkoi anuksesta valua spermaa pitkin täyteläisiä reisiä. En jaksanut hetkeen tehdä muuta kuin katsoa, kuinka Mira levitti spermaa pilluunsa ja kuinka hän sormetti itselleen vielä orgasmin. Sillä kertaa jäi kokeilematta Miran rintavarustus, mikä oli minulle aikamoinen hassi, sillä juuri terhakkaat rinnat olivat minun yksi heikkouksistani.

Kun Mira oli tuudittautunut uneen, palasin Helenan makuuhuoneeseen. Helena oli myös unten mailla. Niinpä kokosin vaatteeni ja poistuin ennen aamunkoittoa.

Miran takia en ollut sen jälkeen missään tekemisissä kummankaan kanssa, ja ehkä niin oli parempi...
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.