Odotin lentokentällä edessäni lappu, jossa luki “Wellcome Lee Chook”. Meille oli siis tulossa vaihto-oppilas. Tämä 17-vuotias neitokainen oli tulossa Koreasta, Xiamen kaupungista. Vihdoin tunnistin samat kasvot, jotka olin nähnyt meille lähetetyistä valokuvista. Tyttäreni Maiju, hänkin 17-vuotias, heilutti kättään iloisesti nähdessään tutut kasvot. Lee käveli luoksemme ja ojensi kätensä minulle ja esitteli itsensä. Tyttäreni sen sijaan alkoi rohkeasti halata Leetä.

Sain tungettua tavarat autoomme ja kotimatka alkoi. Takaa kuului tauoton puheensorina, kun tytöt keskustelivat innokkaasti toisilleen.

Vihdoin saavuin kotipihaan ja katselin taustapeilistä tuota noin 165-senttistä, siroa ja kasvoiltaan nättiä tyttöä, joka oli täysin päinvastainen kontrasti vaalealle tyttärelleni.

Sisälle päästyämme esittelin huoneet ja muut tilat Leelle. Ensivaikutelmani Leestä oli ujo. Hän oli minun kanssani kommunikoidessaan hiljainen mutta asiallisen jämäkkä. Kysyin häneltä, että onko OK, että hän nukkuu samassa huoneessa tyttäreni kanssa. Lee nyökkäsi ja meni sisään huoneeseen.

Pari viikkoa meni kuin siivillä ja Leekin alkoi tottua rutiineihimme. Kerran tullessani töistä kotiin tyttäreni oli vielä koulussa ja huomasin Leen katselevan kirjahyllyn kuvarivistöä. Tullessani huoneeseen hän katsoi minua vaimoni kuva kädessään. Hän kysyi minulta englanniksi, miksi en ollut ottanut uutta vaimoa itselleni. Vaimoni oli näet kuollut muutama vuosi takaperin, enkä ollut päässyt asiasta vielä täysin yli. Vastasin hänelle, että en ollut nähnyt asiaa vielä ajankohtaiseksi, ja näkyihän täällä naisen kädenjälki, kiitos siitä Maijun. Lee nyökkäsi minulle ja kysyi, syötäisiinkö jotain. Ehdotin hänelle pariakin eri ruokalistaa, jota voisimme valmistaa.

Maiju tuli koulusta kotiin ja sanoi, että koko luokka oli lähdössä tulevana viikonloppuna viereiseen kaupunkiin ja että saisiko hänkin mennä. Mietin asiaa hetken ja lupasin hänelle, kunhan olisi kiltisti siellä. Maiju hyppäsi kaulaani, antoi märän suukon poskelleni ja sanoi: “Kiitos, olet maailman paras faija!”

Kun perjantai koitti, vein Maijun linja-autoasemalle, missä häntä odottikin jo melkein koko luokka. Kotiin tultuani Lee oli laittanut jotain korealaista ruokaa. Syötyämme ruoan Lee alkoi siivota keittiötä ja minä menin makaamaan sohvalle ja laitoin television päälle. Illan me sitten istuimme katsomassa televisiota.

Illan elokuvan alkaessa se osoittautui lievästi sanottuna eroottiseksi, ja sitä katsoessamme tunsin itseni hieman vaivautuneeksi enkä oikein tiennyt, olisiko pitänyt vaihtaa kanavaa vai ei.

Onneksi elokuva loppui ja sanoin Leelle taitavani lähteä nukkumaan. Hän sanoi tekevänsä samoin.

Elokuva pyöri sängyssä mielessäni ja pitkästä aikaa tunsin, kuinka olin kiihottumassa. Vaimoni jälkeen en ollut ollut muiden naisten kanssa ja runkattuakin oli tullut vain harvoin. Tunsin kuinka kullini alkoi kovettua. Työnsin käteni housuihin ja otin varresta kiinni. Koko ruumiini säpsähti ja kanki seisoi kuin englantilainen portinvartija. Suustani pääsi tahaton huokaus. Samalla kuuntelin, kuinka ulkona satoi ja sade rummutti talomme peltikattoa. Yhtäkkiä huone kävi täysin kirkkaana ja samalla jyrähti ukkonen ihan talon lähellä, ikkunat helisivät paineaallosta. Säikähdin itsekin ja lopetin hetkeksi vatkaamisen ja kuuntelin. Huone oli taas pimeä, ja jatkoin kullini rauhallista vatkaamista. Koskettelin kiveksiäni ja hieroin 18 sentin varttani.

Yhtäkkiä kuulin, kuinka käytävällä lähestyi askelia, makuuhuoneen ovi aukesi ja joku sujahti peittoni alle.

Se oli Lee. Hän oli ilmeisesti säikähtänyt ukkosen pamausta, ja kun tyttäreni oli reissussa, haki hän turvaa minusta.

Tilanne oli lievästi sanottuna absurdi: minä selälläni, kulli kovana ja vieressäni makasi 17-vuotias vaihto-oppilaamme. En uskaltanut liikahtaakaan, vaan mietin kuumeisesti, kuinka pääsisin tästä tilanteesta säikäyttämättä Leetä.

Samalla paukahti uudestaan ukkonen, nyt hieman kauempana. Lee otti ja heitti kätensä vatsani yli ja tuli ihan kylkeeni kiinni. Minä ehdin käyttää hänen liikkumisensa hyväkseni ja sain tipautettua käteni väliimme, irti kullistani, joka ei suostunut pehmenemään. Yritin miettiä 80-vuotiasta mummoani ja vaikka mitä, jotta olisin saanut seisokkini laskemaan. Mikään ei auttanut, kulli vain jörrötti pystyssä ja piti yksinäistä telttaretkeään vain muutaman kymmenen sentin päässä Leen kädestä.

Mietin, että jos kääntyisin muka unissani kyljelleen, voisin siitä pyöräyttää itseni mahalleen ja siten saisin piilotettua kullini patjaa vasten. En ehtinyt toteuttaa suunnitelmaani, kun taas jyrähti. Lee painautui aivan kiinni minuun, niin että kourani oli hänen jalkojensa välissä, ja samalla tunsin kauhukseni, että hänen kätensä kopsahti törröttävään kulliini.

Leen liike pysähtyi. Hän veti ensin kätensä ylös takaisin vatsalleni ja kuunteli hengitystäni. Aloin hädissäni hieman kuorsata leikkien nukkuvani edelleenkin. Lee kuunteli hetken ja hänen kätensä valui varovasti takaisin kullini viereen. Sydämeni alkoi hakata varmaan kahta sataa, kun tunsin, kuinka hän hetken aikaa kosketteli karvojani ja sitten pienet sormet ottivat kiinni varrestani erittäin hellästi. Lee makasi liikkumatta, ilmeisesti seuraten reaktiotani. Hetken kuluttua käsi alkoi tunnustella varttani ottaen samalla tiukemman otteen. Tunsin kuinka hän alkoi hitaasti vedellä esinahkaani edestakaisin hellästi, varoen tekemästä mitään äkillistä liikettä. Silmissäni pyöri tulipalloja ja tunsin olevani niin kiihottunut, että pelkäsin purkautuvani hetkellä minä hyvänsä.

Lee alkoi hieroa lantiotaan kättäni vasten. Tunsin kuinka yöpaidan helma nousi pikkuhiljaa ylöspäin ja kohta rystyseni olivatkin pikkuhousuja vasten. Lee hieroi pimppiään kättäni vasten vatkaten samalla kulliani rytmikkäästi. Tunsin housujen läpi tulevan kosteuden käteeni, ja Leen katkonainen hengitys tiheni koko ajan. Tytön liike voimistui ja samalla tunsin kauhukseni, kuinka orgasmini oli saapumassa. Kullini alkoi paisua Leen kädessä. Purin huultani, etten olisi karjunut, kun spermani syöksyi vasten peittoa valuen siitä tytön vieläkin vatkaavalle kädelle. Tämä oli ilmeisesti liikaa hänellekin. Tunsin kuinka hän alkoi täristä kättäni vasten ja kuinka hän vingahteli hiljaa vieressäni.

Lee otti kätensä varovaisesti pois spermaiselta kulliltani, nousten varovasti sängyltä pois. Kuulin kuinka hän kävi vessassa, ja kohta taas ovi aukesi. Pidin silmiäni kiinni ihmetellen, mitä hän oli tekemässä. Samassa tunsin, kuinka peittoa nostettiin ja kullini ja vatsaani pyyhittiin paperilla. Viisas tyttö, ajattelin. Sade oli tauonnut, ja minut siivottuaan Lee poistui huoneestani.

Aamulla herätessäni mieleeni tuli edellisillan episodi. Mietin, että oliko se unta, mutta kun katsoin peiton alle, tajusin sen olevan totta. Lee oli unohtanut nostaa housuni takaisin jalkaani. Tai ehkä hän ei ollut uskaltanut tehdä sitä “heräämiseni pelossa”. Tunsin kuinka karvoitukseni oli sotkussa. Spermanentti, naurahdin mielessäni ja aloin pukea päälleni.

Tein aamupalaa ja kun Leetä ei kuulunut, aloin huudella häntä. Kohta hän saapuikin ja oli erittäin nolon näköinen. Näin kuinka häntä hävetti.

Aloin keskustella niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Lee sanoi minulle arasti, että yöllä oli ollut kova sade ja ukkonen. Vastasin hänelle, että en ollut sellaiseen herännyt, koska jouduin käyttämään unilääkkeitä ja uneni oli erittäin syvää enkä tahtonut oikein herätä ennen aamua mihinkään. Valehtelin totta kai, en minä mitään lääkkeitä oikeasti syönyt. Leen ilme kirkastui ja samalla olemuskin muuttui jälleen normaaliksi.

Päivä meni normaalisti ja kun ilta saapui, huomasin kiihottuvani mennessäni nukkumaan. Samalla yritin karistaa pervot ajatukseni pois mielestäni. Olinhan kohta 40-vuotias ja Lee vasta 17-vuotias.

Menin sänkyyni ja sammutin valot. En saanut unta johtuen täysin kiimastani.

Sitten kuulin sen, mitä olin odottanut. Askeleet saapuivat jälleen ovelleni, ovi aukesi ja hämärässä näin, kuinka Lee seisoi oviaukossa. Aloin leikkiä taas nukkuvaa. Tunsin kuinka peitto nousi ja Lee pujahti viereeni. Kullini oli taas kuin rautakanki. Kahinasta päätellen Lee meni peiton alle, joten uskalsin aukaista silmäni ja katsoin, kuinka peiton alla syttyi taskulamppu. Leen profiili piirtyi terävänä peittooni. Näin kuinka Lee katseli kulliani läheltä ja tunsin hänen kuuman hengityksensä peniksessäni. Näky oli kiihottava. Lee otti kullistani kiinni väännellen sitä eri suuntiin. Pian hän laittoi taskulampun jalkojeni väliin ja tunsin, kuinka hänen toinen kätensä puristeli kiveksiäni toisen puristellessa kullini vartta. Seurasin silmät lautasen kokoisina tuota varjoelokuvaa, joka piirtyi ohuen peiton kankaaseen. Näin kuinka hän nuuski kullini päätä ja kädet puristelivat uteliaina varttani ja kiveksiäni. Lopulta kädet irtosivat ja Lee levitti hieman jalkojani. Odotin mielenkiinnolla, mitä seuraavaksi oli tulossa. Lee kumartui jalkojeni väliin ja nosti kädellään kiveksiäni ylöspäin ja toisella kädellä levitti pakaroitani. Tajusin hänen katselevan persereikääni. Tilanteen perversio sai minut melkein sekaisin kiimasta. Mietin hetken, että ottaisinko peiton pois ja nussisin tuolle ihanalle pikku pervolle uuden persereiän.

Maltoin mieleni ja kohta sainkin tuntea, kuinka Leen sormi tunnusteli ryppyreikääni. Tuntui, että pääni räjähtäisi kiimasta Leen alkaessa työntää sormea sisälleni. Sormi oli puoliksi sisälläni, kun huomasin hänen toisen kätensä menevän jalkojensa väliin. Lee nosti yöpaitaansa ja työnsi käden pikkuhousujensa sisälle, käden alkaessa tehdä edestakaista liikettä jalkojen välissä.

Kuulin kuinka Lee vingahteli runkaten samalla sormeaan perseessäni. Mietin, että alkaisin itse runkata kulliani, koska Lee ei ollut sitä huomioinut pitkään aikaan, mutta maltoin mieleni ja annoin hänen tehdä mitä halusi.

Lee otti kätensä pois housuistaan ja siirtyi viereeni 69-asentoon. Hänen alakroppansa tuli pois peiton alta. Seurasin kuinka Lee veti pikkuhousut jalastaan ja markä, turvonnut pillu erottui hämärässä kasvojeni lähellä. Kiiman haju tuntui selvästi nenääni. Lee otti kädestäni kiiinni ja laittoi sen jalkojensa väliin siten, että puristaessaan jalkansa yhteen käsivarteni painui hänen turvonneelle pillulleen. Lee alkoi nytkyttää kosteaa pilluaan kättäni vasten ja vapautuneella kädellään hän aloitti kullini runkkauksen.

Tiesin, että kohta kullini taas ruiskuttaisi elämäneliksiiriään Leen pienelle kädelle. Leen käsi vatkasi kulliani toisen käden sormen runkatessa persereikääni. Kuulin hänen vingahtelevan ja huohottavan. Leen vartalo alkoi taas täristä hänen päästäessään pitkän vikinän. Tunsin kuinka spermani alkoi ryöpsähdellä sykäyksinä Leen jatkaessa työtään kullissani ja perseessäni. Olin kuin pumpulissa, en ollut kokenut sellaista orgasmia ikinä ennen. Veri maistui suussani purtuani huultani, etten alkaisi huutaa orgamsin kourissa.

Lee toisti taas samat kuin edellisyönä. Hän haki paperia, pyyhki minut puhtaaksi ja poistui omaan huoneeseensa.

Aamulla herätessäni Lee oli jo laittamassa aamupalaa. Iloisesti tervehtien minua Lee laittoi eteeni kahvikupin, hyräillessään jotain. Katsoessani häntä mietin edellisyötä. Vittu mikä syöjätär, ajattelin. Hänen kahvinruskea ihonsa oli virheetön ja rinnat olivat pienehköt, ehkä hieman isommat kuin mandariinit. Hänen pukeutumisensa oli hieman rohkeampaa kuin aikaisemmin. Paidan alla ei ollut rintaliivejä. Sen huomasi siitä, että nännit törröttivät häpeämättömästi ohuen kankaan läpi. Oliko Lee alkamassa flirttailla kanssani?

Lee oli sivuttain minuun, katsoen peiliin harjatessaan hiuksiaan. Annoin aamutakkini aueta ja kullini nousi sieltä ylväästi näkösille. Nousin ylös ja menin seisomaan Leen taakse. Hän jähmettyi nähdessäni täyden erektion peilin kautta. Lee tuijotti kulliani peilistä mennessäni hiljaa hänen taakseen. Siinä seisoimme peräkkäin, minä 185 ja Lee 165 cm. Katsoin meitä peilin kautta. Leellä oli kädet edelleen ylhäällä hiuksissaan, kun tulin häneen kiinni ja otin paidan alareunasta kiinni nostaen sen hitaasti ylös. Sydämeni hakkasi. Tästä ei voinut enää perääntyä. Lee tuijotti minua peilistä lasittuneilla silmillään, kun vedin hänen paitansa pään yli. Hiusharja kopsahti maahan ja paita tipahti perässä. Painelin kullillani hänen selkäänsä kyyristyen samalla hieromaan kulliani alaspäin kohti hänen pikkuhousujaan. Otin pikkutisseistä kiinni ja aloin puristella niitä hellästi. Lee sulki silmänsä kielen tullessa raollaan olevien huulten väliin. Tunsin kuinka hän hengitti kiivaasti, alkaen pökkiä pyllyllään kulliani vasten. Otin alushousujen reunoista kiinni ja vedin ne hitaasti alas. Ihastelin tuota virheetöntä kroppaa ja katselin lumoutuneena mustaa karvakolmiota jalkojen välissä.

Tipautin aamutakkini samaan läjään ja otin Leen syliini. Nostin hänet keittiön pöydälle ja levitin hänen jalkansa. Kiima haisi nenääni, kun painoin kasvoni hänen pillulleen. Lee vinkaisi ja pudisteli päätään kuin horkkataudissa. Nuolin ja imin hänen nesteitä valuvaa vittuaan. Lee vingahteli, mutta nyt kovempaa kuin edellisyönä minua raiskatessaan.

Lopulta nousin ylös ja otin häntä hiuksista kiinni pakottaen hänet polvilleen maahan. Hän tuijoitti kulliani, joka sojotti hänen kasvojensa edessä. Aloin kutitella hänen huuliaan peniksellä, jotta hän tajuaisi ottaa sen suuhunsa. Pienen empimisen jälkeen huulet avautuivat ja sain pukattua kullini hänen suuhunsa. Lee ei osannut oikein tehdä mitään muuta kuin puristaa huuliaan. Tajusin, että Lee olikin kokematon näissä asioissa ja oli tainnut haluta salaa opetella miehen anatomiaa minulla luullessaan minun nukkuvan lääketokkurassa. Opastin häntä, kuinka mulkkua imetään. Hän alkoikin päästä ideasta kiinni pikkuhiljaa. Jonkin ajan kuluttua tunsin, että kohta tulisi koko piipullinen, joten irrottauduin noista ihanista pusuhuulista ja nousin ylös.

Laitoin Leen makaamaan matolle ja levitin hänen jalkansa. Siirsin itseni hänen jalkojensa väliin ja aloin hieroa kullillani turpeita häpyhuulia. Lee huohotti ja sanoi: “Mr. Jaakko, olen neitsyt. Kukaan ei ole käynyt sisälläni ennen.” Taistelin hetken omantuntoni kanssa ja kysyin: “Haluatko pysyä neitsyenä?” Lee vastasi tuijottaen minua suoraan silmiin: “Ei, haluan, että teet minusta naisen.”

Jatkoin häpyhuulten lupsuttelua hetken aikaa Leen levittäessä jalkansa täysin auki. Aloin työntyä hiljaa tuohon tiukkaan neitsyeeseen. Lee vikisi ja viskoi päätään sivulta toiselle. Lopulta sain kullini pohjaan asti. Näky oli kiihottava: isohko kullini tuossa pienessä korealaisessa kropassa näytti sanomattoman kiimaiselta.

Aloin vetää kulliani hitaasti ulospäin ja näin, kuinka varressani oli verta. Olin siis puhkaisut Leen immenkalvon. Lee lukitsi jalkansa selkäni taakse ja alkoi painaa alavartaloaan kiinni minuun takaisin. Tajusin hänen haluavan kaluni takaisin kokonaan sisään.

Aloitin kiimaiset työnnöt tuohon koskemattomaan pilluun. Lee vikisi ja kiljui työntöjeni tahdissa. Hän risti kätensä niskani taakse ja veti pääni itseensä kiinni alkaen armottoman suutelemisen.

Tunsin kuinka kivekseni vastasivat turpeaan pilluun. Aloitin kiimaisen nussimisen Leen säestäessä huudoillaan työntöjeni tahdissa. Hakkasin raivokkaasti hänen tiukkaa persettään kullillani, joka oli niin kovana, että sillä olisi voinut vaikka kaivaa routaiseen maahan kuoppia.

Tunsin kuinka nallini alkoi olla räjähtämispisteessä, joten vedin kullini ulos ja painoin sen yhdellä työnnöllä pillun pohjaan asti. Lee kiljaisi alkaen täristä jälleen orgasmin kourissa. Tunsin parin työnnön jälkeen, kuinka spermani laukesivat tämän korealaistytön vitun perukoille. Lee tärisi edelleenkin allani, kun makasin hänen päällään, kullini edelleen sisällä hänen spermaisessa vitussaan.

Lopulta sain kammettua itseni ylös ja otin Leen syliini, kantaen hänet suihkuun kanssani. Lee katsoi minua suihkussa ja hymyili. Hymyilin takaisin. Lee sanoi minulle, että hän ei käyttänyt ehkäisyä ja että voisi olla nyt raskaana. Tunsin kuinka pala nousi kurkkuuni. Sanoin, että hakisimme katumuspillerit heti tänään. Lee katsoi minua hymyillen ja sanoi: “Ei, haluan pitää tämän lapsen. Haluan lapsen kanssasi, siten saan Suomen kansalaisuuden…”

Tajusin samalla, että hän oli käyttänyt minua todellakin hyväkseen. Kauhukseni aloin miettiä tulevaisuutta, sukulaisiani ja eritoten tytärtäni Maijua. Puhuisiko hän enää minulle koskaan? Samalla tajusin, että kello oli jo niin paljon, että Maiju olisi kotona hetkenä minä hyvänsä. Samassa kuulinkin, kun ulko-ovi aukesi ja kuulimme Maijun äänen, kun hän huhuili minua ja Leetä. Katsoin Leetä. Hän vain hymyili minulle rauhallisesti ja polvistui eteeni ottaen puolijäykän kullini suuhunsa ja alkoi imeä…

Arvostele novelli:

Kommentit

Bammse
Kiihottava tarina ja hyvin kirjoitettu. Tulisipa minunkin peiton alle.
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia