Vaimo antoi kaverille

Borg Tositarinat
06.05.2020
18190 näyttökertaa
0 kommenttia
4.27
Tämä mieltä hämmentävä illanvietto sattui pari viikkoa sitten. Se oli sekä kiihottava, että samaan aikaan pientä mustasukkaisuutta herättänyt tapahtuma. Tunteeni ovat edelleen erittäin ristiriitaiset ja pitikin kirjoittaa tämä ylös, jotta saisin asian käsiteltyä. Kenenkään kanssa en tietty kehtaa asiaa ottaa puheeksi, ei sovi luonteeseen, että tällaisesta voisi edes ajatella puhuvansa. Elämämme suunta muuttui, mutta suoraan emme ole kyseisen illan jälkeen asiasta vielä puhuneet. Vaimoni kanssa olemme kiertäen puhuneet ja minä uskallan ottaa asian esille, kun olen äärimmäisen kiihottunut eli käytännössä hetkeä ennen laukeamista. Vaimoni, Jonna, on palannut tapahtuneeseen, kun minä olen lauennut ja nuolen vuorostani hänelle orgasmia. Hän ei saa orgasmia yhdynnässä ja vaatii sitten omansa kyllä lähes joka kerta. Tähänkin liittyen kyseinen yö kaivelee minua, palaan siihen tuonnempana. Joskus ennakoin nuolemalla tai sormettamalla hänet ensin, mutta usein en vain malta. Seksielämämme on tietyllä tavalla kaavoihin kangistunutta, kun olemme olleet yhdessä liki kymmenen vuotta. Kuvio menee yleensä niin, että minulla himot heräävät, kun menemme nukkumaan (aina liian myöhään). Hivuttaudun kiinni kylkeen ja alan vonkaamaan. En sanallisesti, mutta hipelöimällä joka puolelta päätyen jalkoväliin. Jonna yleensä vastustelee ja vetoaa siihen, että pitäisi nukkuakin.. Sinnikkäästi jatkamalla yleensä onnistun ja saan luvan edetä. Esileikit jäävät tietty vähille tällä tyylillä ja vaimo lämpenee vasta, kun minä jo painan loppukiriä. Kuulostaa tylsältä ja mielikuvituksettomalta. Sitä se ehkä onkin, mutta ei tunnu siltä, kun viikon tai kahden paineet ovat kasseissa. On kuin taivas aukeaisi, kun vaimo vihdoin levittää jalat ja antaa luvan tulla peremmälle.
Tähän voisi taustana kertoa, että vaimo työskentelee tutkijana ja on luonteeltaan äärimmäisen pikkutarkka ja huolellinen. Kaiken pitää mennä juuri oikein sekä töissä, että vapaa-ajalla ja se tietty aiheuttaa valtavasti stressiä. Tutkijan työssä ei tunneilla ole ylärajaa, joten arkipäivät ovat pitkiä ja raskaita. Lisäksi aina painaa huoli, että jatkuuko rahoitus. Työ on korkeasti palkattua pätkätyötä. Ei minulla omakaan työ helpoimmasta päästä ole, mutta mielestäni en siitä ihmeemmin paineita ota. Ero näkyy sitten valitettavasti makuuhuoneessa. Minua haluttaa ja häntä ei. Suhde muuten on kyllä kunnossa ja viihdymme toistemme seurassa. Laatuaikamme on lähinnä tv:n tuijottelua työpäivän päälle sohvalla vierekkäin. Se kuulemma nollaa pään parhaiten. Hän siis tyhjentää paineet yläpäästä katsomalla Kardashianeja samalla, kun minulla paineet alapäässä nousevat sietämättömiksi, arkipäivien kuluessa ilman helpotusta.
Takaisin asiaan, viikoittainen rutiinimme jatkuu siten, että muutaman minuutin työntelyn jälkeen voihkaisen epätoivoisena ja pettyneenä, kun ruiskautan parin viikon lastini siististi trimmatun pienen karvatupsun juureen. Pettymys johtuu siitä, että tiedän tulleeni liian aikaisin, vaikka hän aina pyytääkin hoitamaan hommat nopeasti, levittäessään reitensä armollisesti (”saat 5 minuuttia aikaa”). Tässä loppuvaiheessa hänen libidonsa herää.. Sanoo lämmenneensä ja kaipaisi lisää (unohtuu se 5 min). Joskus jopa puhuu rivoja, kaipaa kovaa ja pitkää panoa. Sitä tietty ei sitten ole enää tarjolla, joten kielen ja sormen on kelvattava.
Hän ei kuitenkaan ole mikään kyltymätön seksipeto, kuten on varmaan tullut ilmi, mutta äärimmäisen kiihottuneena ja varsinkin kunnon humalassa joskus esiin nousee aivan erilainen Jonna. Se nainen on pelottava kuin tulivuori, jonka juurella olen kuin yksinäinen paloauto. Tämä puoli hänessä sekä kiihottaa, että pelottaa minua.
Minua on aina vaivannut jonkinlainen riittämättömyyden tunne seksissä. Alusta asti olen ollut hieman alakynnessä suhteessamme. Minulle hän oli ensimmäinen, hänellä taas oli pari pidempää suhdetta alla sekä muutamia yhden illan seikkailuja (mikä lie kokonaisluku, kun nainen sanoo ”muutama”). Kokemattomuuteni tulee aina silloin tällöin edelleen vastaan. Tämä tietty tapahtuu enimmäkseen omassa päässäni, sillä oman naiseni tunnen läpikotaisin ja osaan hänet kyllä tyydyttää. Ajoittain vain tämä edellä mainittu seksuaalisesti halukas Jonna melkein pelottaa minua. Hän saattaa tulla tyttöjen illasta hilpeässä humalassa ja herättää minut kuiskaamalla, että ”nai minua kunnolla”. Pikku humalassa hän usein kuittailee koosta ja kestosta, leikin varjolla tietysti. Kiusaa sanomalla, että ravintolassa olisi ollut monta laadukasta kollia tarjolla. Nämä hänen aloitteestaan alkavat aktit menevät myös aika tyypillisellä rutiinilla. Hän strippaa humalaiseen tyyliin vaatteensa, jotka ovat tyypilliset virkanaisen asusteet. Jakkupuku hameella tai suorilla housuilla ja kauluspaita. Työpäivään verrattuna paidan napit ovat vain paljon alemmas auki jo tullessa. Pikkuhousut myös yleensä riettaammat eli stringit, mustat ja läpikuultavan pitsiset. Nämä jäävät jalkaan, kun hän istahtaa päälleni kuusysiin, ja nappaa kaluni muita mutkitta suuhun. Jos se ei unisena heti nouse, niin tulee tyytymättömiä äännähdyksiä. Kyllähän se sitten aina nousee, kun hän painele koko illan päällä olleita pikkareita naamaa vasten ja imee vaativasti. Minä aina mietin puoliksi mustasukkaisena, että mikä saa moisen kiihottumisen aikaan. Tunne on kiihotuksen ja mustasukkaisuuden sekoitus. Tiedän kuitenkin, ettei hän ole koskaan pettänyt minua. Hän on sitä aina pidättyväistä tyyppiä, jolla on kontrolli mukana humalassakin. Sallii vain kunnon flirtin itselleen, silloin harvoin, kun on juhlimassa. Poikkeaahan tämä arjesta, kun hän ei erikoisemmin välitä suihinotosta. Jos erehdyn kysymään tästä, niin totuushan tulee humalaisen suusta. Hän saattaa tokaista, etten osaa vaatia. Se taas on jäänyt mysteeriksi, että mitä se tarkoittaa, kun omasta mielestäni lähes joka ilta olen sitä vailla. Tästä voi tulla kuittaus, että toiset osaavat vain ottaa. Viittaus historiaan siis, jota minulla ei ole. Nämä pikku jutut saattavat vaivata usein pitkäänkin, joten yleensä olen hiljaa ja yritän hoitaa hommani kunnialla, pieni paloauto tulivuoren juurella sammutuspuuhissa..
Hän imee minut kovaksi, hyppää sen jälkeen ratsaille. Minä lähes joka kerta pitkään puutteessa olleena laukean muutamassa minuutissa tiukkaan ratsastukseen. Tästä alkaa se ”pelottava” osuus. Hän on todella pettynyt lähes aina. Ilmeet ja kuittaukset tekevät joskus todella pahaa itsetunnolle. Hän tahtoo ottaa omansa ja istuu kasvoilleni ja käskee nuolla. Näinhän se menee tavallisestikin, mutta silloin hän on selällään ja voin nuolla keskittyen klitorikseen ja väistellä alempaa valuvaa spermaani. Naamalla ratsastuksessa sitä en voi tehdä, vaan hän oikein vaatii nuolemaan reikää ja rytmikkäästi liikuttelee lantiotaan kieltäni vasten. Omat himot ovat jo laantuneet laukeamiseen, joten tämä spermaisen pillun nuoleminen on melko vastahakoista. Joskus tarjoudun hädissäni nuolemaan ennen yhdyntää, mutta hänelle kelpaa vain ”kunnon pano” ja siitä päädyn aina kermaisen pimpsan nuolemiseen.. Tietty myös oma himo siinä vaiheessa sumentaa järkevän ajattelun ja kiihottuneena spermaisen pillun nuoleminen tuntuu nivusissa mukavana kiristävänä tunteena. Tällaisen ajatteleminen saa minut tietty laukeamaan vain nopeammin. Vaikea myöntää ”ääneen” edes anonyyminä, että joskus lähes toivon, että hän istuisi kasvoilleni, jonkun toisen sperma pillusta valuen ja käskisi putsata paikat kunnolla.
Tästä saa tietty mekaanisen ja tylsän kuvan seksielämästämme, mutta sellaista kai kiireisen elämän arki on. Onhan meilläkin hetkemme. Kesäisin olemme usein 4 viikkoa Italiassa tai jossain vastaavassa paikassa. Siellä mekin rakastelemme, kuin romanttisissa elokuvissa pimeinä ja lämpiminä iltoina. Minun mörköni on siis riittämättömyyden tunne, kun Jonnan harvoin esiintyvä seksipeto herää. Tähän liittyy siis parin viikon takainen ilta.
Meillä on vanha kaveriporukka, joka on ollut yhdessä opiskeluajoista lähtien. Muutamat kaverit ovat tunteneet kauemminkin. Nyt, kun porukan ikä on keskimäärin kolmenkympin nurkilla, niin myös vaimot ja tyttökaverit ovat mukana illanvietoissa. Ei siis mikään varsinainen äijäporukan ilta. Yleensä, kuten sinäkin iltana, syömme hyvin jossain ravintolassa. Sitten siirrymme yökerhoon, koska useimmilla alkaa menojalkaa vipattamaan, kun ruokaviinit on juotu. Sillä kertaa oli mukana meidän lisäksi 3 pariskuntaa ja pari sinkkuna pysytellyttä kaveria. Nämä olivat Jarkko ja Juha. Molemmilla oli syynsä, miksi yksin elelivät. Juhaa epäilimme hyväntahtoisesti, että olisi ns. kaapissa, koska emme olleet ikinä nähneet hänellä tyttökaveria. Ei kaveri niin paha tapaus ollut, etteikö olisi naista halutessaan saanut. Sitten Jarkko, no hän on lyhyesti Jarkko. Karmea pukki ja siinä syy, ettei ollut aloilleen asettunut. Sen verran fiksu kuitenkin, ettei edes yrittänyt. Hän oli aina ollut poikkeus meidän insinööripainotteisessa kaveriporukassa. Iloluonteinen hymypoika, johon naiset helpolla kiinnittivät huomiota.
Juhlat sujuivat hilpeissä tunnelmissa ja olimme Kallessa pilkkuun asti. Pariskunnista Mika ja Niina sekä Antti ja Taru häipyivät puolen yön jälkeen, samoin Juha. Pariskunnista viimeinen viihtyi kanssamme pilkkuun asti, heillä ei ollut lapsia, kuten ei meilläkään ja meno tietty railakkaampaa sen vuoksi. Jarkko tietty myös mukana, ikivanhana mottona ”juhlis eka ja juhlis vika, ellei mukaan tartu poka”. Jonna oli tanssinut ja flirttaillutkin pitkin iltaa seurueen miesten sekä tietysti myös kanssani. Harmittomalla tavalla ja liioitellen tämä tapahtui, kuten vanhojen ystävien kanssa on tapana. Ainoa hieman yli mennyt tapahtuma oli ns. viimeiset hitaat. Jarkko nappasi röyhkeästi Jonnan tanssiin. Kuittasi minulle nauraen, että olen liian onnellinen saadessani aina varmasti illan päättyessä. Jotenkin epäilin, että useammin hän taitaa saada.. Hieman oli kiusallista seisoskella yksinään tanssilattian reunalla, kun hitaat kestivät ja kestivät ja vaimoni tuntui vain nauttivan, kun Jarkko ”esitti” innokasta yhden yön seuraa hakevaa. Kädet liikkuivat melko alhaalla Jonnan minihameen verhoamalla pepulla tanssin keinahtelun tahtiin. Jonnalla on ihan maailmanluokan takapuoli, joten kyllä sitä kelpasi puristella. Pedantti luonne oli tässä asiassa onni minullekin. Hän piti itsensä hyvässä kunnossa säännöllisellä treenaamisella. Itse olin jo hieman huonoon kuntoon päässyt. Urheileminen oli jäänyt opiskeluaikoihin. En mikään plösö ole, mutta pientä pehmeyttä löytyy jo keskivartalolta.
Hitaiden jälkeen hyvästelimme Antonin ja Ninan, jotka suuntasivat taksijonoa kohden. Jarkko sai minut puhuttua pitämään vielä jatkot, tarkoitti, että aikoi yöpyä meillä. Asuimme nimittäin ihan lähistöllä. Hän itse asui Espoon perukoilla. En usko, että hänellä oli tässä vaiheessa erikoisempia taka-ajatuksia. Tykkäsi vain pitää bileet käynnissä loppuun asti niin sanotusti. Kämpille päästyämme löimme saunan päälle ja painuimme pikkusikarien kanssa parvekkeelle odottelemaan saunan lämpenemistä. Saunottuamme kello kävi jo lähemmäs kuutta ja nukkumaankin olisi pitänyt jo ehtiä. Jonna oli tunnollisena emäntänä laittanut vielä pientä purtavaa. Jarkon yllytyksestä nappasimme vielä muutamat salmarit kyytipojaksi. Jonnakin hämmästyksekseni osallistui tähän älyttömyyteen. Hieman saimme väsymystä karkotettua, mutta päädyimme silti nukkumisen kannalle. Jarkon sanoi nukkuvansa sohvalla, johon oli petivaatteet laitettu. . Toivottelimme hyvät yöt ja painuimme makuuhuoneeseen. Riisuuduimme ja Jonna kellahti peiton päälle selälleen. Minulla kihelmöi mukavasti. Olin koko illan tuntenut, kuinka hänestä suorastaan huokui voimistuva seksin tarve, kun hän rentoutui mukavan illan ja humalan mittaan. Kuiskailin, että hoidetaan hommat hiljaa, ettei kuulu olohuoneeseen. Hieman huolestutti, että Jonna käy tavanomaisen vaativaksi ja äänekkääksi. Heitin peittoni Jonnan päälle ja pujottauduin nopeasti Jonnan jalkoväliin, annoin pari nopeaa suukkoa vatsalle, matkalla nuuhkaisin karvoitusta ja hivelin sitä huulillani. Huumaava tuoksu sai kivekset kipristelemään. Tämä hetki sai pitkän puutteessa olon tuntumaan sen arvoiselta. Aloin nuolla, kuin nälkiintyneenä. Pitkiä vetoja peppureiältä yli klitoriksen, välillä siihen keskittyen ja sitten kielellä syvältä g-pistettä etsien. Olin niin kiimainen, että en pystynyt edes keskittymään kunnolla Jonnan nautintoon, vaan maistelin sieltä täältä ja vaihtelin tahtia. Jonnalta pääsi kuitenkin voimakas mielihyvän äännähdys ja minä hyssyttelin saman tien. Jatkoin ja hän kiemurteli kielen alla vaativasti, kunnes hän äkkiä jäykistyi liikkumattomaksi.
Jarkko seisoi peitto ja tyyny kainalossa makuuhuoneen ovella ja tokaisi, ettei moisella narisevalla designhirviöllä voinut nukkua. Totesi, että meidän jättimäiseen parivuoteeseen mahtui hyvin kolmaskin. Vuode meillä oli tosiaan iso, kun sänky tuntui kasvavan suhteen pituuden mukaan. Nyt liki 10v jälkeen se oli jo 180 cm leveä, kun aloitimme 80cm leveästä sängystä opiskeluaikoina. Se pentele ei ollut huomaavinaan, että nousin peitto selässäni jalkovälistä rivakasti ja hyppäsin omalle puolelle sänkyä. Oli varmasti kuullut Jonnan äännähdyksen ja ilmestyi, kuin leijona juomapaikalle. Minä en saanut hämääntymiseltäni sanottua, että painuu takaisin, niinpä hän asetti tyynynsä reunapaikalle. Sanoi Jonnalle, että saatkin nukkua kahden miehen välissä. Minulla kohisi pettymys päässä, kun piilottelin seisokkiani ja pyyhin Jonnan kosteutta naamaltani.
Puuskahdin, että mahtuuhan tähän ja painoin pään tyynyyn. Jarkko nojaili kyynärpäähän ja hymyili minulle vinosti. Sitten vasta tajusin, että Jonna makoili peittonsa päällä alastomana. Olin vauhdilla hypännyt peittoni kanssa omalle puolelle ja jättänyt hänet selälleen jalat levälleen koukistettuina. Nännit nöpöttivät edelleen vaativasti ja tuntui, että hänestä huokuvan kiihottumisen pystyi aistimaan selvästi. Jalat hän sentään läpsäytti kiinni, jottei häpy olisi edelleen avonaisena vieraan katseelle. Minulla oli hänen makuaan suussa edelleen, mutta tuntui, että sitä leijui ilmassakin runsaasti. ”Sulla on Juha kyllä aivan liian kaunis vaimo” Jarkko totesi. Hän puhui matalalla äänellä ja tiesin, että sanat oli varsinaisesti suunnattu Jonnalle. Olimme aina ihmetelleet kaverien kanssa Jarkon taitoa saada naiset puhuttua pehmeiksi. Se oli jokin ihmeellinen yhdistelmä kemiaa ja puhetaitoa. Minulla ei sitä taitoa ollut koskaan ollut, mutta nyt saisin siitä ilmeisesti oppitunnin oikein läheltä. Jarkko jatkoi kehumista tasaisella rytmillä. Taito oli selvästi synnynnäinen, sanat putoilivat oikeaan aikaan ja oikealla äänellä. Ei tuollaista voi opetella. Tilanne oli epätodellinen. Jonna ei liikkunut, eikä yrittänytkään mennä peiton alle piiloon, kun Jarkko kävi katseellaan läpi kehon päästä varpaisiin. Ylisti silmät, huulet, leuan kaaren. Jatkoi rinnoista vatsan kautta reisiin ja sääriin. Jopa varpaat tuli mainittua. Kertaakaan ei tuntunut menevän yli ja ihmettelin sanojen voimaa. Olin aina pitänyt puhetaitoa höpöhommana naisten kaadossa ja että ulkonäkö ja lompakko määrittivät lopputuloksen.
Jonnan silmät olivat sumuiset ja hengitys sen verran nopeaa, että tiesin hänen olevan niin kiihottunut, että tahtoi vain saada kesken jääneen tyydytyksen. Havahduin ajatuksistani, kun Jarkon käsi siirtyi Jonnan vatsalle ja tämä kysyi Jonnalta ja puolittain minulta, että sopiiko vähän kutitella. Minä en saanut mitään sanottua, kun olin sekä humalan, että kiihottumisen aiheuttamassa pöllämystyneessä tilassa. Sellainen olotila, joka on hieman epätodellinen, kuin unessa, vaikka toisaalta kaikki aistit ovat erittäin teräviä. Jonna taas ei ilmeisesti aikonutkaan sanoa mitään. Turha kai olisikaan, kun sormenpäät jo piirtelivät laajenevia ympyröitä Jonnan litteällä, mutta naisellisen pehmeällä vatsalla. Näin selvästi, kuinka iho nousi kananlihalle kosketuksen alla. Jonna hengitti entistä syvempään, tulkitsi kai hiljaisuuteni myöntymisen merkiksi. Sekavasti ajattelin pelastaa tilanteen ja tehdä jotain, kun käsi jo kaarteli rintojen reunoilla, välillä ”vahingossa” jo nännien vierestä kulkien. Se sai rinnat suipistumaan kärjistään. Heitin peittoni Jonnan päälle ja nostin samalla oman tyynyni jalkovälini päälle, ettei seisokkini näkyisi. Jotenkin hävetti, että kaluani oikein pakotti, kun vaimoani hipelöitiin vieressä ja minä en saanut sanottua mitään.
Peitto ei auttanut, vaan rohkaisi kättä liikkumaan laajemmalla alueella. Jonnan silmät olivat tiukasti kiinni ja ilme selvästi keskittynyt nautintoon. Näin, kun Jonnan jalat alkoivat avautumaan peiton alla ja vasen jalka nojasi kohta minua vasten. Käsi tulkitsi sen kutsuksi ja näin kuinka sen aiheuttama kohouma siirtyi hitaasti kohti jalkoväliä. Tiesin maalin löytyneen, kun Jonnalta pääsi ensimmäinen selvä nautinnollinen voihkaisu. Suuni kuivui, päässä kohisi kiihotus ja kaluni nytkähteli tyynyä vasten. Käsi työskenteli määrätietoisesti minun melkein valmiiksi hoiteleman nupukan kimpussa. Jonna parahti, ”Juha, pakko saada”. Tulkitsin sen kutsuksi minulle ja mutisin, että joo. Ilmeisesti Jonna tarkoitti sen luvan kysymiseksi vieraaseen kaluun. Joka tapauksessa myöhästyin, kun hämilläni mietin, että kehtaanko rakastella vaimoani kaverini vieressä. Jarkko totesi, että ”kyllähän se luvan kanssa onnistuu” ja pyörähti peiton alle ja Jonnan ojentaessa toisen jalkansa, hän olikin jo sukkelasti jalkojen välissä. Jonna nosti jalkansa Jarkon lantion ympärille ja aistin sen vaativan pakotuksen, joka suorastaan huusi kalua sisäänsä. Sitä ei tarvinnut kauan odottaa, Jarkko vain ilmeisesti hetken nyhti alushousujaan alemmas peiton liikkeistä päätellen. Katseeni oli lukittunut Jonnan kasvoihin ja näin silmien värähdyksestä, että milloin Jarkon kalu kosketti häpyhuulia ja työntyi saman tien sisään. Pitkä voihkaisu varmisti tämän havainnon. Peitto alkoi kohoilla ensin hitaasti ja tunnustelevasti, mutta tahti kiihtyi nopeasti. Minä olin lämmitellyt paikat valmiiksi, joten hellänä alkaneen yhdynnän tahti muuttui nopeasti kunnon panemiseksi. Minä seurasin peiton tasaista kohoilua suu kuivana. Siellä upposi vieras kalu vaimoni sisään ja vaistosin, miten tarpeeseen se tuli. Jonna voihkaisi joka kerta, kun peitto painui alas ja kaluni nytkähti joka voihkaisun myötä tyynyä vasten. Peitto valui hiljakseen alaspäin ja tipahti lattialle, kun Jonna nosti jalat v-asennossa kattoa kohden. Tämä oli asento, joka kertoi minulle hänen olevan lähellä laukemispistettä. Tässä vaiheessa minä laukesin yleensä heti. Ylöspäin sojottavat jalat olivat aina kiihottaneet minua, koska tiesin naiseni olevan silloin kiihottuneimmillaan ja halusi todella syvälle. Jarkko ei kuitenkaan lauennut, vaan kiihdytti tahtia entisestään. Jonna uikutti läiskähtelyn tahtiin, kunnes kirahti ja vaikersi laukeavansa. Hän kietoi jalat Jarkon ympärille ja puristi käsillään tiukasti tämän selkää pakottaen lopettamaan hetkeksi. En voinut uskoa todeksi, että vaimoni laukesi ilman kieltä.
Vasta tässä vaiheessa he suutelivat ensimmäisen kerran. Se oli minusta melkein järisyttävämpää, kuin äskeinen raju pano. Huulet kohtasivat hellästi, mutta nälkäisinä. Piinani ei selvästikään ollut ohi. Ja minä en sitä kehdannut päättää. Minua ei ollut heille edes olemassa. Yhdyntä alkoi uudelleen rauhallisena ja hyvin intiiminä. He suutelivat koko ajan ja Jonna vaikersi Jarkon suuhun. Tätä jatkui melko pitkään, kunnes Jarkko voihkaisi ja laskeutui koko painollaan Jonnan päälle. Pahoitteli, kun laukesi, ennen kuin Jonna ehti huipulle uudemman kerran ja naurahti edellisestä kerrasta olevan aikaa. Jonna ei kuullut tai reagoinut, oli aivan uudella tasolla kiihottumisen kanssa. Silmät olivat utuiset ja huulien liikkeistä näin hänen kaipaavan lisää.
”Mun on pakko laueta” Jonna vaikersi. Jarkko kierähti Jonnan päältä omalle paikalleen ja sanoi, että hetkinen vain, niin jatketaan. Katsoin silmät selällään Jarkon kalua. Se oli iso, juuri yhtä härski, kuin kantajansakin. Se lepäsi suonikkaana ja nesteistä kiiltelevänä Jarkon reidellä. Ajattelin, että ei ihme, kun Jonna laukesi tuollaisesta patukasta. En ehtinyt kauan kadehtia tuota, kun Jonna nousi ylös ja tönäisi minut selälleen, kun olin kyynärpään varassa tuijottanut heidän yhtymistään. Luulin Jonnan hyppäävän ratsaille ja kaluni kutistui jännityksestä puolijäykäksi. Jonna toisti tarpeen laukeamisesta, mutta ei kiivennytkään lanteilleni, vaan pyörähti päälleni 69-asentoon. Kasvojani kylmäsi ja kihelmöi. Kiihotti ja hävetti, mutta en saanut valinnan varaa. Turvonnut häpy paineli naamani vasten ja kuulin tutun vaativan ääntelyn. Seksin haju oli huumaava ja painoin kieleni klitorikselle ja maistoin. Maistoin Jonnan tutun maun ja lisäksi vieraan sperman. Omani maun jo tunsin. Jonnan pää lepäsi jalkovälini edessä olevan tyynyn päällä. Kaluni jäykistyi paineesta ja helpotuksesta, kun en joutunut sitä käyttämään kaverini edessä. Kiihotukseni nousi jälleen huippuunsa ja nuolin nälkäisenä. Hävettää myöntää, mutta putsasin joka paikan huolella. Esihistoriallinen kilpailuvietti pakotti putsaamaan vieraan siemenen pois naaraastani. Kaivoin reikää kielellä niin syvältä, kuin ylsin ja nuolin peppuvakoonkin valuneen sperman pois. Sitten vasta keskityin klitorikseen ja Jonnan kesken jääneen tyydytyksen hoitamiseen. Jarkko oli ilmeisesti seurannut tarkkaan. Hän nousi polvilleen ja sanoi Jonnalle, että täälläkin tarvittaisiin putsausapua. Väänsin päätäni ylös sen verran, että näin Jarkon pitävän pötköään Jonnan kasvojen edessä. Jonna avasi suunsa ja kalu liukui sinne Jarkon huokaisun säestämänä. Enempää en nähnyt, kun Jonna palautti minut oman työmaani kimppuun takapuolellaan tönäisemällä. Kuulin vain Jarkon huokailut ja ohjeet. En ollut uskoa korviani, kun Jarkko käski Jonnaa nuolemaan koko varren ja kivekset puhtaaksi. Ilmeisesti pyyntö toteutettiin välittömästi, kun Jarkko huokaili, että hyvä tyttö, just noin.
Minulla oli täysi työ keskittyä nuolemiseen, kun Jonna pumppasi häpyään kasvojani vasten. Kuulin Jonnan kirahtavan, että nai minua taas. Kaluni sykki tyynyä vasten, kun Jonna painoi päänsä sille. Yritin vääntäytyä Jonnan alta, mutta selvästi minun haluttiin pysyvän aloillani, kun lantio painui kasvoilleni vain tiukemmin. Olin melkein pakokauhussa, kun Jarkko siirtyi Jonnan taakse. Halusin pois, kun näin Jarkon mittailevan katseellaan Jonnaa takaa päin. Jarkkoa ei selvästikään häirinnyt, että pääni oli suoraan hänen alapuolellaan, kun hän haki hyvää asentoa Jonnan takapuolen ja sängyn päädyn välillä. Kaluni kutistui taas puoliseisokkiin järkytyksestä. En itse voisi kuvitellakaan naivani ketään miehen pään yläpuolella. Kauhistuin lisäksi, ettei kalu vain koske minuun. Sitten kalu liukui vaimooni hitaasti. Kaluani jomotti ja suu kuivui. Häpeä ja kiihotus väänsivät minua. Suonikas kalu teki tasaisesti työtään silmieni edessä ja pumppasi vaimoni herkullisesta kolosta joka työnnöllä lisää nuoltavaa minulle. Tunnollisesti nuolin jokaisen spermaklimpin ja vaimoni nesteet pois. En ollut varmaan ikinä ollut näin kiihottunut ja oikein odotin aina uutta nuoltavaa. Olin alistunut rooliini ja nautin siitä salaa, mutta enpä arvannut jatkoa. Jarkko veti kalunsa ulos ja sanoi Jonnalle, että nyt rentoudu. Jarkko kumartui ja sylkäisi Jonnan peppureiälle, jumalauta, mikä sika, ajattelin. Olin ihan varma, että nyt tuli lähtö, mutta mitä vielä. Jonna vain tosiaan rentoutui ihan silminnähden, kun häpy painui tiukasti kasvojani vasten. Jarkko sylkäisi vielä kämmeneensäkin ja hieroi lisää kosteutta kaluunsa, vaikka oli sen jo vaimoni spermaisessa pillussa kostuttanut. Sitten alettiinkin jo sovittaa terskaa tiukalle nupukalle, johon minä en ollut ikinä saanut edes sormea työntää. Mielessäni huusin protestia, kun tatti ja vähän vartta painui hitaasti sisään. Sen verran olin aiheesta lukenut, että ilmeisesti ei ollut Jonnalle ihan uusi kokemus. Olin aiheesta kysellyt joskus alkuaikoina, mutta Jonna oli sanonut, etten minä ole peppumiehiä.. Oli siis onnistunut kiertämään sen, että taisi itse olla pepputyttöjä. Näin päättelin, kun puoli kalua oli jo sisällä ja odottelivat nyt liikkumatta paikkojen rentoutumista. Jonna ynähteli ja minä hoksasin jatkaa nuolemista. Laitoin silmät kiinni ja keskityin omaan osaani tässä näytelmässä. Enpä olisi osannut tällaista roolia itselleni kirjoittaa, mutta osasin hoitaa oman hommani. Jonna alkoi voihkia kieleni tahtiin ja autoin ilmeisesti samalla Jarkkoa syvemmälle vaimoni kakkoseen. Olinpa kiltti poika.. Kalu alkoi äärimmäisen hitaasti liikkumaan sisään ja ulos. Tätä kesti kauan, mutta vähitellen Jonnan peräaukko oli valmis antamaan kaikkensa tuolle kalulle, joka oli sen omakseen ottanut. Tahti kiihtyi ja vaimoni painoi takapuoltaan vastaan, minkä ehti, kun Jarkko survoi voimalla pitkiä työntöjä. Jonna voihki ja ulisi. Jarkkokin urahteli, kun puristi sormet valkoisena vaimoni lantiosta ja painoi rytmikkäästi kunnon läiskähdysten saattelemana. Minut oli taas unohdettu ja katselin, kun Jarkon ajellut kivekset läiskähtelivät Jonnan pillun aukkoa vasten. Se kiilteli kosteutta ja minä lipaisin klitorista aina, kun satuin yltämään siihen. Näin, kuinka Jonnan pillun suu supisteli työntöjen tahdissa. Selvästi teki kalu äärimmäisen hyvää myös ylemmässä reiässä. Supistelu voimistui ja kosteutta alkoi valua enemmän. Kiihotus vyöryi taas sumuisena ylleni ja kurotin nuolemaan sitä pois. Kauhea tarve poltteli pitää vaimoni pyhin puhtaana, vaikka sillä riskillä, että kieli osui välillä Jarkon kiveksiin ja ne hankasivat nyt työntöjen tahdissa otsaani. Jonnan ääni muuttui siihen malliin, että kohta hän laukeaa. Jarkko ehti hetkeä ennen, karjahti ja survaisi kaikin voimin pari kertaa ja se avasi vaimoni portit. Pillusta roiskui naamalleni suihkuina kosteutta. Nuolin sokaistuneena ja Jonna huusi suoraa huutoa. Tajusin, että hän laukesi ja squirttasi ensimmäistä kertaa elämänsä aikana.
Tämä oli minulle melkein liikaa. Kaluni nytkähteli tyynyä vasten raivokkaasti. Tunsin nivusissani sellaista polttavaa hyvänolon tunnetta, kuin joskus nuorena puuhun kiivetessä. Tämä oli kuin laukeaminen ilman siemensyöksyä. Olin tyrmistynyt, humala tuntui kaikonneen, mutta kiihottunut olotila pysyi edelleen. Jonna huohotti raukena päälläni ja Jarkko veti kalunsa ulos vaimoni peräsuolesta. Klöntti spermaa tipahti kasvoilleni ja Jarkko pyyhkäisi enimmät kalustaan vaimoni pakaroihin. Sanoi menevänsä suihkuun. Olimme vihdoin taas kahden vaimoni kanssa ja halusin omani. Ongelma vain oli, etten tiennyt mitä halusin. Ristiriitaiset tunteet velloivat sisälläni. Halusin nähdä itseni alfana, joka rajusti ottaa naisensa, mutta pieni ääni sisälläni sanoi, että nautin enemmän, kun vaimoni ottaa nautintonsa ja minä saan sen mitä minulle annetaan.
Päätös tehtiin puolestani. ”Kiitos kulta, juuri tällaisen panon tarvitsin” vaimoni sanoi ja nousi päältäni. ”Saanko minäkin tulla peppuun?” rohkaistuin kysymään. ”Sinä et edelleenkään ole peppumiehiä” Jonna kielsi. ”Nuole minua vielä vähän, niin kerron samalla mitä saat” hän sanoi asettuen selälleen. Minä olin niin kiihottunut, että aloin saman tien putsaamaan kielelläni vierasta spermaa, jota valui vaimoni vielä hieman avoimesta peräaukosta. En lauenneena ja selvinpäin olisi ikinä kyennyt siihen, mutta nyt suorastaan nautin erilaisesta mausta ja nuolin hiljakseen kiinni painuvaa peräaukkoa. Välillä putsasin myös ylempää, kun myös häpy valutti aiempaa satsia ja vaimoni kiihottumista.
Korvani punoittivat, sekä nöyryyttävästä putsaamisesta, että vaimoni sanoista. Hän oli suhteeni tarkkanäköisempi, kuin minä itse. Aluksi hän painotti rakastavansa minua ehdottomasti, eikä voisi rakastaa ketään muuta. Seksin osalta hän tarvitsi kuitenkin ihan erilaista miestä aina välillä. Sen takia meillä oli niin hiljaista ollut makuuhuoneessa. Vaikea hänenkin oli ollut keksiä tähän ratkaisua, mutta hän oli huomannut, että hänen nautintonsa on tärkeää myös minulle ja tämä ilta oli tarjonnut ratkaisumallin. Tällaista hän haluaisi aina välillä ja muulloin hän olisi vain minun. Kelpaisiko tämä minulle, hän ehdotti samalla, kun hiljaa voihki kieleni työskennellessä edelleen rauhallisesti, mutta jo määrätietoisemmin. Minulle ei samanlaista vapautta tarjottu. Hän sanoi taikasanan cuckold eli aisankannattaja. Järkytyin ja lopetin nuolemisen, kun kuulin tämän. Hän oli huomannut nettisivut, joilla olin seikkaillut. Jonna ynähti tyytymättömänä ja kieleni palasi työskentelemään rytmikkäästi. Jonna vaikersi ja laukesi melkein heti.
”Nyt sinetöimme sopimuksen” Jonna hymähti. Hän kääntyi kontilleen, nosti pepun ylös ja levitti pakaroitaan. ”Katso tarkkaan kulta. Ajattele työntyväsi tiukkaan peppuuni. Runkkaa ja laukea siihen reiän päälle” Minähän tuijotin. Olisin halunnut myös työntyä sisään, mutta komento oli vaimollani. Vatkasin kaluani erittäin rajusti ja jo 10 sekunnin jälkeen koko yön kiusattu kaluni sylki siemennesteet vaimoni peräaukolle. ”Nyt se sinetöinti” vaimoni sanoi. Minä ihmeissäni, mutta vaimo jatkoi. ”Pallit täynnä tehdyt päätökset eivät pidä”. ”Nuole lasti siitä ja sitten sinä olet ikioma aisankannattajani”. Minä tuijotin hetken häkeltyneenä. Kiihotus oli kadonnut. Olinko luovuttamassa komennon vaimolle, vai olinko löytämässä itseni? Ajatukseni katkesi, kun näin Jarkon astuvan huoneeseen pyyhe olallaan. Hetkeksi kaikki jähmettyi. Sitten kumarruin kohden vaimoni peppua.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.